Hjemme fra london (♥ CHARLOTTE NILSSON)
Hjem Add Om meg Kontakt

18

Hjemme fra london

Jeg har hatt det helt fantastisk, dere! Vil bare tilbake igjen.

Vi kom hjem med flyet ved elleve tiden igår, og så dum som jeg var så begynte jeg å pakke ut til klokken tre på natten. Så jeg kom meg så vidt opp dagen etter. Jeg har ihvertfall opplevd kjempe masse, og handlet en good del. OG, jeg har vært på starbucks tre ganger daglig. Håper virkelig det kommer til Norge snart. De har nemlig verdens beste frappe. Vi har egentlig vært i London bare for å shoppe, og det har vi gjort. Gått rundt i over syv timer hver dag, og spist masse god mat. Anbefaler dere virkelig å dra på spagetthi house, de selger italiensk mat. Så fikk jeg prøvd ut den kjente maten fra KFC, som ikke var helt noe for meg. Jeg har bare utrolig mye å fortelle dere...

Den første dagen, så spiste vi på en kina resturante utenfor hotellet. Alle var slitne etter turen, så vi tok en rolig shopping dag i oxford street. Vi gikk gjennom russel square, der hotellet ligger, til oxford street. Der gikk vi å handlet og koste oss. Jeg var blant annet innom den største top shop butikken, der det bare var kaos. OG jeg kjøpte en starbucks kopp. Endelig har jeg fått tak i en. 


1.Dag innkjøp. Kjøpte ikke så mye første dagen. Men endte opp med tre truser fra top shop, starbucks kopp og tyggis, chanel rough, neglelakk og kerastase produkter.

Elsker cupcakene.

Den andre dagen bestemte vi oss for å dra til Harrods. Et kjempe stort kjøpesenter hvor de har alt av merker og lignende. Vi var der nesten hele dagen. Det er flere etasjer med klær både for menn og kvinner, mat, resturanter og det beste....En stor avdeling for hunder. Trodde jeg skulle svime av da jeg så inn i et av rommene. TO rom med 7 chihuahua valper og 3 franske bulldoger. Jeg kjøpte frisør shampoo og en spray til pelsen til Loouie.. Det trengte han. Hvis du er glad i å shoppe så må du innom harrods. Alle merkevarer selges der. Etter å ha vært der i flere timer, dro vi til Starbucks for å ta dagens frappe. Og etter det oxford street. Der vi var innom Primark. Ikke akkurat et sted for meg, men morsomt å være inne der :-) Folk er jo helt gale. 


Inne på Harrods så selger de verdens beste is.Shorts, genser, to lipglosser fra mac og håndkrem fra chanel.

Gaver til Louie. Frisørprodukter til pelsen til Louie, spray og shampoo. Og en påskebamse fra Harrods.

Natttøy. Likte veldig godt pysjen.


Tredje dagen spiste vi frokost på hotellet, og tok undergrunnen til cover garden for å handle. Det var et mye roligere sted enn foreksempel oxford street. Vi delte oss, så stian og jeg gikk sammen noen timer alene. Etter en lang handling bestemte vi oss for å spise på fridays. Først fikk vi drinker i baren, så bestilte vi tortilla med ost til forret, og deretter en stor burger til hovedrett. Så prøvde vi en drink med redbuull. Jeg var innom french connection og kjøpte en bukse jeg har sett etter lenge. Kan vise dere bilde senere. Så dro vi til new bond street, som virkelig var drømme gaten. Det var der Louis vuitton, chanel, abercombie and fitch, osv ligger. Abercombie and fitch var vel den butikken jeg fikk sterkest inntrykk av. Da vi kom inn ble vi møtt av menn i bar overkropp, folk som sprayet tonnevis av parfyme på klærne, 20 000 mennesker og det gikk virkelig ikke ann å være der mer enn 15 min. Men jeg fikk heldigvis røsket meg med noe hjem. Etter det tok vi turen til spaghetti house, der jeg spiste verdens beste italienske pizza. Så dro vi hjem til hotellet for å spise ben & jerrys. 
Amerika topp, shorts, mer truser, barberhøøvel og blader.
Starbucks. Love


French connection (der jeg kjøpte verdens fineste bukse) og abercombie & fitch.
Shorts og genser.

Den siste dagen gikk vel mer til å handle inn siste innspurt. Jeg tok meg turen til oxford street, for å handle inn en del sminke og ting jeg trengte. Som ble til litt mer.....Men nå trenger jeg nok ikke mer sminke på en liten stund tror jeg :-) Det regnet hele dagen, uheldigvis. Så vi var på et stort parfymeri i 4 timer, før vi dro tilbake til hotellet for å sjekke ut.
Jeg kjøpte litt/endel forskjellig fra chanel.
Litt sminke fra YSL, estee lauder og mac. 

Kan fortelle litt mer nøyaktig senere :-) • 28.02.2011 kl.17:42
  åå, du er heldig!:) som har vert der!
  28.02.2011 kl.17:43
  sinnsykt mye digg sminke! og elsker frynsesingletten med USAflagget :-) har vært i london selv, helt nydelig! og Harrods ER så digg :-D vil tilbake!
  28.02.2011 kl.17:44
  ååh, så masse herlig!!
  28.02.2011 kl.17:47
  oi, så mye fint du har kjøpt det. Hva var alt fra chanel? :)
  28.02.2011 kl.17:47
  Hørtes bra ut, og fine innkjøp. Drar til London 9 mars og hjem igjen 11 mars. Kommer tidlig og drar seint. :)
  28.02.2011 kl.21:18
  skulle du ikke kjøpe veske fra louis vuitton?:) fine kjøp!
  28.02.2011 kl.21:29
  ble det noen speedy på deg? :)
  28.02.2011 kl.21:34
  Åh, du er heldig:) Fine innkjøp, vil så sykt på alle butikkene som er der, blandt annet top shop og flere, som de ikke har i Norge..Så jeg håper jeg kan dra dit en gang!:)
  sarah frahtia
  01.03.2011 kl.00:43
  lol
  Ingrid
  01.03.2011 kl.04:11
  Heii hvor har du kjøpt amerika flagg shortsen??
  01.03.2011 kl.10:46
  Skulle ikke du kjøpe deg en Speedy da du var i London? :-)
  01.03.2011 kl.11:35
  Åååh, nå gleder jeg meg bare enda mere!

  Drar til London imara med en helt hærlig gjeng :D
  01.03.2011 kl.15:13
  Heldiggris! Starbucs kommer til norge snart :) Det kommer på diverse t-bane stasjoner og lignende i norge innen 3 år :)
  01.03.2011 kl.15:43
  savner london
  07.03.2011 kl.19:54
  Frappen til starbucks er nydelig! Men har du smakt Frappe Luxe fra Kaffemakeriet? Den er helt fantastisk god! Og er faktisk en vel verdig erstatter for frappen til Starbucks!
  13.03.2011 kl.15:58
  Hei:) hva kostet alt dette til sammen? Bare lurer for skal ta en tur til london snart :-D

  Søtaa.
  13.03.2011 kl.16:09
  charlotte: jeg brukte ca 10 000-13 000 kr :-)
  13.03.2011 kl.22:10
  Så utrolig mye fint du kjøpte :) Likte veldig godt USA toppen :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta