slitne bein (♥ CHARLOTTE NILSSON)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

slitne bein

Hei!
Nå har vi akkurat kommet hjem..etter å ha gått i timesvis på storsenteret. Skikkelig treningsøkt spør du meg. Vi har kost oss masse, med lunsj og latter. Stian kjøpte seg noen nye gensere og hårprodukter til meg. Etter å ha vært hos frisøren to ganger i februar så sier det seg jo selv at håret blir veldig slitt. Jeg tok litt mørkere striper i håret første gang og litt lysere andre gangen. Blir aldri fornøyd, hehe. I tillegg ammer jeg jo som sliter mye på håret. Derfor trenger håret mitt ekstra pleie og næring nå. Føler jeg har prøvd det meste av hårprodukter som man kan få kjøpt, så jeg krysser fingrene for at disse fungerer. Jeg har jo planer om å stripe håret litt lysere etterhvert bare Felix blir litt eldre :-) Vi hadde tenkt til å handle litt mer idag, men pga leggetidene til Felix så måtte vi utsette det til imorgen. 

Nå skal jeg ta et langt bad og prøve ut de nye produktene mine. Senere skal vi se på paradise hotel, selvfølgelig. En klassiker hvert år slår aldri feil!


De nye drikkene fra Vitamin Well er utrolig gode, anbefales!


Redken Extreme shampo og Redken All soft balsam. Frisøren min anbefalte meg å prøve ut disse to sammen for å få masse pleie og næring. Har jo prøvd begge hver for seg, men aldri sammen.

 

Om ikke lenge kommer konkurransen jeg lovet dere, stay tuned! :-)



 • 10.04.2013 kl.21:41
  fine
  10.04.2013 kl.21:41
  kan du legge ut en bra hårkur?



  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta