babylykke alenemamma (♥ CHARLOTTE NILSSON)
Hjem Add Om meg Kontakt

7

babylykke alenemamma

Hei søte lesere! 
Nå har jeg akkurat spist en god frokost og får snart besøk av en god venniinne. Felix er på overnatting hos farmoren sin og koser seg masse. Merker at jeg savner han litt.

Det er lenge siden jeg har skrevet et ordentlig innlegg til dere. Og ettersom jeg nevnte at det har blitt noen endringer i livet mitt, så tenkte jeg å fortelle dette til dere nå. Jeg har ikke vært klar for å dele det med dere enda, men føler meg klar for det nå. For det første så har jeg og Stian gått fra hverandre, som vil si at jeg har blitt alenemamma til verdens beste prins. Jeg kommer ikke til å gå inn på detaljer, men kan nevne at det er noen fedre som ikke takler å bli far eller er altfor umodne. Jeg satt igjen med alt ansvar alene og da er det bedre at jeg tar hånd om prinsen alene. Felix er ikke annet en glede for min del og jeg elsker å tilbringe hver dag med han. Utrolig at man kan elske en person så høyt. Det å bli mamma er det beste som har hendt meg. Å våkne opp til en liten gladlaks som står å ser på meg og babler ¨mamamamama¨ er den beste følelsen. Uansett om det er kl 5-6 eller 7. Prioriteringene i livet mitt har blitt helt annerledes. Jeg vil heller tilbringe en lørdagskveld med gutten min enn å dra ut å feste og ¨leve livet¨. Selvfølgelig må man slå seg løs en gang i blant, men for min del er hver helg helt uaktuelt. Ting har vært tøft nå og da, men jeg har virkelig innsett at jeg kunne ikke vært lykkeligere. Når jeg klarer å ta hånd om en liten alene, så føler jeg nå at jeg klarer alt. 


Trilletur med Felix. 

Følg meg på instagram : charlottenilsson1 • 10.11.2013 kl.13:34
  jeg har hørt mange rykter om barnefaren. han ikke brydde seg om barnet og gjorde bare som han ville. festet hele tiden og du satt alene. kan du fortelle hva som skjedde?
  10.11.2013 kl.13:51
  Så fin blogg!♥
  mia
  10.11.2013 kl.13:55
  du er sterk! sterke ord. men er det en som ikke kommer til å få noe problem med å få en ny gutt så er det nok deg ;)
  Sofie
  10.11.2013 kl.20:20
  Elsker at du har begynt å blogge igjen! Er 100% sikker på at du er en fantastisk mor, og at du og Felix kommer til å ha det supert sammen! stor cred til alenemødre, er sikker på at det være tøft til tider. Men kjærligheten for den lille overvinner alt <3
  Camilla
  10.11.2013 kl.21:52
  Må slenge meg på den ene kommentaren her oppe, du er veldig sterk! Lykke til videre:) du klarer nok alt med glans! Nydelig gutt du har:)
  andrea
  11.11.2013 kl.10:19
  du er tøff som skriver om det. alltid elsket bloggen din, glad du er tilbake!
  M
  11.11.2013 kl.10:32
  Tøft av deg å skrive om dette, du virker som en veldig sterk person. Ønsker deg og Felix alt godt, du er nok en helt fantastisk mor:) Er så glad for at du blogger igjen!!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta