endelig tid til kos (♥ CHARLOTTE NILSSON)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

endelig tid til kos

Hei dere!
Det finnes ikke noe bedre enn å tilbringe fridagen sin med Felixen min. Vi har akkurat spist pannekaker, vært ute en tur og nå skal vi rydde litt. Jeg har jo ikke hatt tid til det med alt som har skjedd den siste tiden, så nå har jeg endelig tid til det. Huff nå høres jeg virkelig ut som en kjedelig husmor. MEN, det må til. Nå er jeg jo ferdig med alle eksamener som skulle tas i mai og det er en lettelse å være ferdig. Jeg bestod alle og jeg er veldig fornøyd! Det skal ikke være lett å få til lesing når man jobber og har en ettåring, hehe.

Senere idag skal jeg møte en venninne, mens Felix skal være med pappaen sin. Vi skal kose oss og feire at begge to er ferdig med eksamene, jippii. Og dere..Nå er det bare 4 jobbvakter igjen til jeg reiser til London. Det blir så bra og gjett om jeg skal shoppe og kose meg. Men jeg kommer jo selvfølgelig til å savne lille klumpen min masse. 

I helgen skal jeg sette meg ned å svare på spørsmålsrunden. Så i løpet av helgen kommer svarene.   • 09.05.2014 kl.12:45
    Ååå så skjønn :D    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta