♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

20
Søndager er virkelig en deilig dag. Man kan slappe helt av og gjøre akkurat det man vil. Idag har jeg ikke gjort annet enn å ligge i sengen, men om ikke lenge skal jeg kanskje møte kjæresten min. Har egentlig bare lyst til å ligge under dynen med en koselig film på TV. Men vi får se, kanskje jeg finner fristelsen i å møte han. Savner han jo veldig mye nå. Men tanken på å gå ut i dette kalde været nå, frister ikke. 

Idag prøvde jeg en utrolig bra krem som var mamma sin. Om vinteren får jeg ganske tørr hud, og kan lett få ''utslett'', og det har jeg hatt i noen dager nå. Men da jeg prøvde denne kremen så ble huden helt myk og tørrheten gikk vekk. Så hvis du har vintertørr hud, så burde du prøve denne.


Clinique youth surge SPF 15. Dry combination. 
 • 3
  Idag dro jeg på posten for å hente en pakke som var sendt fra www.caredirect.no. Oppi esken lå det masse godsaker som jeg vil dele med dere. Caredirect.no er en side som selger kjempe bra produkter, som er gode for huden. De selger mye annet, så dere burde ta en titt. Her er det jeg mottok idag: 

  brukealva
  Dette er en serie produkter som er bra for uren hud. Jeg sliter ikke så veldig med det, men det er jo greit å rense huden for å motvirke det. Jeg har ikke prøvd disse enda, men jeg har fått tilbakemeldinger om at de er helt fantastiske. Så hvis dere vil se litt nærmere på disse produktene så trykk på linken: http://www.caredirect.no/hudpleie/hudproblemer 

  brukeeealva
  Denne fikk jeg også. Det heter intensive refining cream, og er mot cellulitter og 'appelsin hud'. Nå har ikke akkurat jeg cellulitter, men for å ikke få det så kan jo dette være en bra løsning. Den strammer jo opp huden, og det trenger alle. Gleder meg til å teste ut produktene, så nå skal jeg ta en varm dusj og stelle meg ordentlig. Som sagt så er alle produktene fra Caredirect.no.
 • 14
  de fleste har vel fått med seg at røde lepper er et must denne vinteren, så hvorfor ikke prøve ut en rød neglelakk også? til hverdag går jeg mest for en hudfarget tone på leppene, fordi jeg syns det ser mer naturlig ut og gir huden en lysere nyanse. men å bruke en rød leppestift på fest er noe du burde prøve ut. med et svart eller hvitt antrekk så blir det utrolig kult, syns ihvertfall jeg. 

  imgthing
  hva er deres mening; ville du brukt en rød leppestift?


 • 12
  en av pakkene jeg mottok igår, var fra makeupmekka. det var et sett med koster og en kjempe fin øyenskygge. jeg anbefaler bare det jeg syns er bra på denne bloggen, så her er en liten kosmetikk anbefaling!

  brukee1
  Set Touch Up Tube Set Japonesgue og eyeshadow too faced i fargen totally toasted. 
  bruke2
  disse kostene likte jeg utrolig godt, og de er veldig praktiske. jeg fikk de i rosa, men det finnes også i svart og sølv. settet inneholder 1 foundation børste, 1 leppepensel, 2 ulike øyenskygge børster og en pudder/rouge kost. jeg, som alle andre jenter har vel bruk for sminkekoster til forskjellige deler av ansiktet. men til tider kan det være upraktisk å alltid ta med seg alle børstene, så makeupmekka har løsningen. hvis man skal overnatte hos venner, skal ut på byen eller lignende så er dette en genial løsning. 
  brukee2
  nå ligger alle kostene oppi dette slanke og pene etuiet. den er laget for å være enkel å ta med seg på reiser og til å ha i vesken. den er jo bare helt super på små bad. http://www.makeupmekka.no/prod.php?id=1134&name=Brush
  yenskygge
  denne øyenskyggen var utrolig søt. jeg bruker som regel brunt på øynene når jeg sminker meg, så denne likte jeg. den er enkel å påføre, smuler ikke og den kan brukes på fest og hverdag. påfører man litt, så blir det mer hverdagslig og påfører man mye blir det mer fest looken. http://www.makeupmekka.no/prod.php?id=662&name=Duo

  alt dette kan du finne på http://www.makeupmekka.no 
 • 12
  dette er min favoritt. vitamin care finnes i tre forskjellige smaker, men hittil har jeg bare smakt rød grapefrukt. den smaker godt til å være såpass sunn. den inneholder vitaminer som bidrar til et godt stoffskifte i kroppens celler, samt biotin for hår, hud og negler. altså den bidrar til å gjøre håret,hud og negler friskere . husk jenter, skjønnhet kommer innenfra.

  vitamin bruke
  har du smakt denne?
 • 3

  noen av dere spurte hva slags hårprodukter jeg bruker til håret mitt, og det kan jeg godt fortelle. jeg bruker ikke produkter fra matbutikker og lignende, men fra frisøren. shampooer og balsamer fra matkjeder gjør håret fint utvendig, men på innsiden blir det tørt og ødelagt, og håret holder seg mindre glansfullt. det blir også fort slitt og man må etter kort tid klippe seg for å holde det friskt. derfor kjøper jeg bare hårprodukter fra frisøren, selvom prisen er litt dyrere. jeg bruker shampoo, balsam og jeg kurer håret 1-2 ganger i uken. grunnen til at jeg kurer det er fordi jeg føler selv at håret mitt er veldig slitt og tørt, så jeg bruker å gjennoppbygge det med fuktighetskurer og næringsgivendekurer. man kan mikse og matche disse produktene, og det liker jeg veldig godt. jeg bruker som regel l'oreal professionnel sine serier, og de er veldig gode. man kan se virkelig forskjell på håret etter å ha brukt disse produktene.
  shampoobruke
  dette er shampoen jeg bruker. l'oreal professionnel vitamino coler. den er beregnet for farget eller bleket hår, og gir vitaminer til håret. den lukter utrolig godt og håret blir silkemykt. jeg vasker håret to ganger med denne, slik at håret blir ekstra rent og fint. kjøpes hos de aller fleste frisørsalonger og prisen er på rundt 200-300 kr.
  hrkur
  denne bruker jeg alltid etter at jeg har shamponert håret. l'oreal professionnel force vector er en hårkur som gjennoppbygger slitt og kjemisk behandlet hår. denne har virkelig reddet håret mitt må jeg si, og jeg har sverget til denne i over ett år. jeg tar et håndkle og tar kokende vann over, så surrer jeg inn håret i dette håndkle. da blir det en slags badstue for håret, og det åpner seg slik at hårkuren kan virke ekstra godt. anbefaler denne på det sterkeste. du kan la den sitte i så lenge du vil, men den burde minst sitte i 1-2 timer. kjøpes hos frisøren og har en pris på 230 kr hvis jeg husker riktig.
  balsam
  denne bruker jeg etter jeg har vasket ut hårkuren for å ''lukke'' håret. l'oreal professionnel absolut repair, er også veldig bra for slitt hår, og har en evne til å reparere skadet hår. den lukter kjempe godt og håret blir silkemykt. etter å ha brukt disse tre produktene slik jeg har fortalt, så kan jeg nesten love at håret ditt blir like godt som nytt. prisen på denne er vel 200-250 kr hos frisøren.

 • 15
  rette5
  her ligger den i esken sin. kan dere gjette hva det er? se bilder lengre ned.

  rette4
  den fantastiske rosa rettetangen min. jeg får mange spørsmål om hvordan jeg fikser håret mitt, og jeg kan ikke si annet enn at jeg retter det ut når jeg har tid, ellers gjør jeg ikke så mye med det. jeg grer det selvfølgelig mange ganger daglig, så det er egentlig det. jeg bruker bare hårprodukter fra frisørsalonger, ettersom alt annet ødelegger håret ditt. bare så dere vet det.

  rette3
  har egentlig ganske rett hår til vanlig, men har noen steder det er litt bølgete- noe som jeg ikke liker! så hvorfor ikke skaffe seg en rosa rettetang dere? denne er laget av ceramic, som er veldig bra for håret. den lukker faktisk splittede tupper!
 • 6
  beklager lite blogging de to siste dagene, men har ikke hatt muligheten til å blogge før nå. nå har jeg akkurat kommet hjem fra kjæresten min, som jeg har sovet hos i natt. det var kjempe koselig, og vi ble vekket til julefrokost. vi hørte på julemusikk, spiste rundstykker, og jeg fikk virkelig julestemning. dagen igår startet med at jeg måtte stå opp klokken syv, på en lørdag. jeg og en vennine skulle til oslo for å sette på akrylnegler, så jeg måtte ta bussen et langt stykket. da vi endelig kom frem til June, som skulle sette på oss neglene, var vi klissvåte og kalde. det pøs regnet og kulden var på det kaldeste. da jeg kom inn hadde jeg verken følelser i tær eller fingre, men det gikk heldigvis fort over. camilla valgte negler med dekor tipp, og det var kjempe fint. jeg valgte mer den klassiske varianten så derfor tok jeg negler med hvit tipp. June er kjempe flink til å sette på negler, og jeg er kjempe fornøyd. anbefaler dere virkelig til å gå til hun, trykk her for å komme til bloggen hennes.

  jeg så forresten den nye jul i blåfjell filmen igår, og den var søt. hadde høye forventninger til denne filmen, og jeg ble ikke skuffet i det hele tatt. flere som har sett den?

  bruke negler
  mine akrylnegler, veldig klassiske.
 • 7

  det snør idag også. jeg kan bare si en ting om snø- og det er at jeg elsker det! selvom det er kaldt og kan være grusomt til tider, så er det noe med vinteren som jeg elsker. det må være den beste tiden i året, mener jeg. nå er det ikke lenge til jul, som jeg gleder meg. hva er vel ikke bedre enn å tilbringe masse tid med familien og spise masse god mat? jeg gleder meg masse til juleaften spesielt, det er den beste dagen i året etter bursdagen min. hihi. men nå er det vel på tide å fortelle hva jeg har gjort idag. ja, idag har jeg ikke gjort mye. jeg har vært på skolen, og vært med kjæresten min. vi spiste ute, igjen. vi gikk bare rundt og snakket, siden jeg har veldig lyst til å begynne på folkehøgskole. men det er ikke sikkert. har noen av dere gått på folkehøgskole? etter det dro jeg hjem, og nå sitter jeg med en deilig hårkur som jeg bare må anbefale dere.

  bilde 014
  dette er den hårkuren jeg bruker en gang i uken, og jeg elsker den. den reparerer skadet/slitt hår, og håret blir så godt som nytt. jeg vasker håret først med shampoo to ganger, så påfører jeg denne hårkuren. for at hårkuren skal virke bedre bruker jeg den enten i badstue eller så heller jeg varmt vann over ett håndkle og surrer håret inn. da virker kuren mye bedre, så denne kuren burde du prøve hvis du har kjemisk behandlet hår. man får kjøpt den i de fleste frisørsalonger og har en pris på 200-300 kr. men den er verdt hver eneste krone!

 • 9
  hva synes dere om produkter fra the body shop? jeg syns det er deilig å bruke produkter som er naturlige og ikke inneholder ulike stoffer som irriterer huden. jeg kan også bruke de med god samvittighet ettersom produktene ikke er testet på dyr. jeg kjøper som regel bare body lotioner, såper, kremer, skrubber og sminke koster i denne butikken, men det er morsomt å prøve mange nye ting. her om dagen kjøpte jeg disse produktene som du ser på bilde, og det var et godt kjøp. de lukter ikke særlig godt, men det er fordi det er brukt forskjellige tresorter i kremene. den store flasken er en rens og den lille tuben er en krem man skal smøre på etterpå for å få vekk kviser. jeg har ikke et stort problem med kviser, men det så spennende ut å prøve det. den lille boksen er en dagkrem, og den var god å sove med.

  har dere prøvd noen bra produkter på the body shop som er verdt å kjøpe, isåfall hvilke?

  bilde 001
 • 5
  nå har jeg akkurat stått opp og er fremdeles syk. etterpå må jeg en liten tur på skolen for å hente noen bøker, deretter skal jeg på kanel og spise litt. savner den gode kakaoen og de gode bollene, så skal slepe med meg ned dit for å kose meg litt. det er jo lov til å kose seg litt selvom man er syk, eller hva. dere får ha en fortsatt fin dag, og prøve å holde dere friske!

  3
  frokosten min.

  2
  en liten anbefaling:
  jeg har ikke hatt denne rensekremen mer enn to uker, men jeg liker den utrolig godt. jeg bruker den hver morgen og kveld for å rense huden for alle urenheter, og det fungerer. det er en rensegelè som man kan bruke overalt i ansiktet, både på lepper og på øynene, men jeg pleier bare å bruke den på huden. man kan bruke den som en sminkefjerner for å få vekk brunkrem, pudder eller øyensminke. men jeg syns den kan svi litt i øynene hvis man skal fjerne maskara, så det gir den en liten minus. men når man bruker den på huden forsvinner all sminke med engang og den lukter kjempe godt. den har en pumpekort, så man pumper engang på en bomullpads, så gnir man den litt utover og påfører den i ansiktet. alt i alt syns jeg den er utrolig god og jeg har blitt helt avhengig av den. den er kjøpt på et parfymeri, og kostet ca 270 kr . det er mye i flasken, så den er verdt pengene. den passer også for alle hudtyper, så løp og kjøp.
 • 2
  fotoshoot 016

  fotoshoot 020
  Prøvde dette pudderet idag, og det er utrolig bra. det er laget av mineraler og det sitter lenge på huden. hvis du er lei av sminke som faller av i løpet av en kveld, så burde du prøve ut denne. man skrur på boksen for at pudderet skal komme opp, og den er laget på en utrolig praktisk måte.
 • 4
  nå har jeg akkurat trent og tatt en deilig hårkur. åh, det trengtes, og godt var det. jeg kjøpte denne hårkuren som du ser på bildet, for noen dager siden og har ikke rukket å prøve den ut før nå. den var kjempe god, og det er en protein kur. Det er mange som har fått håret sitt reddet pga denne, etter flittig rettetang bruk og lignende. Den bygger utrolig nok håret opp over 60%, og det sier vel sitt. Det du starter med når du skal bruke denne er å vaske håret ditt to ganger med shampoo for å få det ekstra rent. Da gjør man det engang kjapt for å løsne skitten, og så en gang til for å virkelig få det rent. etter dette skal man håndkle tørke håret, deretter tar man å sprayer 7 ganger i håret med denne kuren hvis man har langt hår. dette skal gjentas fem ganger, og la det virke i fem minutter for hver gang. har man veldig slitt hår så burde man kure det flere gang 'oppå hverandre'. etter dette skyller du håret grundig og påfører en balsam i håret for å få lukket skjellaget og gjøre håret mykt. Cat kuren gjør ikke håret mykt, men den er tilsatt masse proteiner for å gjøre håret sterkere så det er viktig å bruke en fuktighetsgivende balsam.

  img0116
  Den heter Redken extreme cat protein treatment.
  (som dere ser har jeg fått noen prøver på sebastian sin shampoo og balsam. jeg elsker den, og anbefaler den på det sterkeste. håret blir glansfullt og utrolig lett å jobbe med)