♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

<3 • 2  New babies! 

 • 0

  Nå er Felix endelig hjemme igjen. Han har sagt helt siden kl 14 00 idag at han har savnet mammaen sin og elsker mammaen sin. Mamma hjertet smelter. Så idag har vi kost oss skikkelig. Vi startet dagen med å lage taco sammen, bade og tegne. Nå koser vi oss med en film og det er snart leggetid. 
  Jeg fikk også kjøpt meg en høytaler man kan koble telefonen på via bluetooth. Så nå blir det mye musikk i leiligheten fremover. Jippi :-)


 • 0

  Hei dere!
  Da var helgen over og en ny uke har startet. Denne uken blir veldig hektisk og det kommer til å bli så gøy! 

  Lørdagen var Tine og jeg en tur på Fornebu senteret. Vi spiste sushi på jonathan! Beste sushien jeg noen gang har smakt, anbefales! Så kjøpte jeg meg en ny selvbruning. Vi dro en liten tur ut i Sandvika på kvelden og storkoste oss. Ble kanskje et par drinker for mye, som vi merket veldig godt på søndagen. Derfor var det utrolig deilig å bare være hjemme og se på pretty little liars hele dagen. 

 • 7
  På tide å komme seg ut av leiligheten! Vi blogges

 • 2

  Hei dere!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem og ordnet et par ting hjemme. Jeg var en liten tur på Sandvika Storsenter med en venninne og spiste litt før vi dro hjem igjen. Man blir virkelig sliten etter en uke med jobb.. Det er endelig helg og nå skal jeg prøve å kose meg så godt som mulig. Jeg har barnefri i helgen, som er veldig trist med tanke på at jeg er så vandt med å være med Felix hver dag. Så når jeg først har fri så savner jeg han hele tiden. Mammalivet. 

  Senere ikveld skal jeg og kjæresten min se på pretty little liars. Har blitt helt hekta, spesielt når man har kommet så langt at det har begynt å bli litt action. 


  Måtte kjøpte disse søte luene til prinsen min. Kjøper disse hvert år.. Utrolig fine og holder varmen!  

   

 • 2  Armbånd/bjørg. Ring øverst til høyre/Maria Black. Ring/Rikke Harsheim.

 • 1

  Hei dere!

  Nå har jeg akkurat satt meg godt ned i sofaen med litt detox te og et stort glass med sitronvann. I ovnen står det søtpotetchips som jeg nesten ikke klarer å vente på at skal bli ferdig. Det er så utrolig godt og ikke minst supersunt! Jeg har ikke helt klart å få tilbake døgnrytmen etter ferien og merker det virkelig på kroppen etter første dag på jobb. Så idag blir det en tidlig kveld.. 

  Idag har vi tatt håndavtrykk av vår lille familie <3 Dette skal henge på veggen i stuen. 
 • 2


  Nyeste innkjøpet. 

 • 0

  Hei dere! 

  Da har jeg bestemt meg for å begynne og blogge igjen. Har savnet det til tider og nå har jeg endelig fått ting ordentlig på plass og føler at jeg har tid og energi til det. 

 • 1

  Hei!

  Nå sitter jeg sullet inn i et mykt teppe i sofaen med en varm kopp med kakao og nyter stillheten. Felix sover og leiligheten er ryddet. Man merker det virkelig at kulden har slått inn og at kveldene er mye kortere og mørkere. Jeg blir så trøtt og sliten på denne tiden av året og det kjennes godt med litt alenetid på kvelden. 

  Igår før jobb hadde jeg litt ekstra tid så jeg endte opp med å kjøpe julekalendere(!) til meg og Felix. Jeg hadde så lyst på denne i fjor, men da jeg skulle kjøpe den så var den utsolgt overalt. Er det en ting jeg har lært når man jobber i butikk så er det at man må være tidlig ute med å kjøpe julekalendere og julegaver! Så da ble det en glad jente og mest sannsynelig en liten glad gutt i desember. Det ble en playmobil kalender til Felix.   Kalender fra babor. Noen som har testet denne før?

  Jeg har begynt å tenke og jeg savner sånn tiden jeg hadde til å blogge mye. Jeg har lyst og tenker på det hver dag at jeg må oppdatere bloggen. Men når kvelden kommer så er det andre ting som blir prioritert først. Men jeg savner det altfor mye nå! Hva likte dere mest med bloggingen min før? Kom gjerne med innspill! 

 • 1

  Hei dere! 

  Felix har vært sengeliggende med feber og forkjølelse de siste dagene så jeg har ikke gjort annet enn å dulle og kose med han. Her er det kun mamma som gjelder når man er syk og det er sånn det skal være. Føler egentlig alt i alt, at det er utrolig deilig å få litt ekstra tid med Felix. En hektisk hverdag med jobb og barn gjør at det ikke blir så mye tid sammen bortsett fra i helgene. Så resten av dagen i dag skal vi kose oss med teletubbies(det som gjelder forøyeblikket!), hjemmelaget wok og senere kommer oldemoren til Felix en tur på besøk. 

  Den siste tiden har jeg handlet så mye fint til Felix. Mye morsommere å handle til han enn til meg selv. Stor forandring etter at jeg fikk barn. 

  Nå er vi snart i oktober, hvor blir tiden av? Sommeren har gått så fort. Men på en annen side så gleder jeg meg litt til å kunne ta frem vinterjakkene, store skjerf, UGG, drikke varm kakao og tenne stearinlys. 

 • 1

  Bildedryss fra London turen med Nanna 21-25 mai. 

  Fantastisk tur! Gleder meg til flere reiser med beste Nanna min. 

 • 3

  Da drar jeg til London, endelig! Nå må jeg pakke ferdig før pappa skal kjøre meg til Høvik, så skal jeg møte Nanna. Felix skal sove hos oldemoren sin frem til jeg kommer hjem, altså på søndag. Det blir nok ikke så mange oppdateringer mens jeg er der (på instagram kommer det nok noen!), men når jeg kommer hjem så blir det masse! :-) 

 • 1

  Gratulerer med dagen til dere alle!

  Vi startet dagen med å spise frokost med venner, dra en tur til byen for å spise på Egon (for et fint vær!!) og har nå kost oss hjemme med is og bær.  

 • 0

  Nå har Felix akkurat sovnet og skal sove en liten stund før vi skal ut i det fine været. Idag skal jeg jobbe nattåpent på Sandvika Storsenter og derfor begynner jeg ikke før 16:30. Så da har jeg hele dagen med Felix frem til han skal sove hos Oldemoren sin, som passer han når jeg er på jobb. 

  Jeg har funnet 17. Mai kjolen også! Jeg og Tine lette i hele Sandvika og i Oslo, og tilslutt fant vi kjolen. Den er så fin og ikke minst elegant. Hvordan den ser ut på får dere vente til etter lørdag. Vi feiret med at vi spise litt på Egon og da spiste vi kjempe god fajitas. Det er så utrolig godt. Spiser vel det nesten hver gang jeg er der.. Senere møtte jeg Nanna i Sandvika for å se på kino. Vi så på The other woman, kjempe morsom. Nå er det bare 6 dager igjen til vi reiser til London sammen. Jeg har allerede planlagt å kjøpe noe jeg har ønsket meg lenge..


  Kjøpt på Olivias. Felix skal ha på bunad. Blir så skjønn han. 

 • 1
  1. Hvilke planer har du videre med utdanning og jobb?
  Det spørsmålet har jeg selv tenkt på lenge. Jeg jobber jo nå, og vil studere til høsten. Men vi får se om det blir noe av! 
   
  2. Kan du ha sminkevideo?
  Hehe, vi får se. Kan sikkert prøve det en dag.
   
  3. Hvordan har du råd til så mye fint?
  Jeg har alltid hatt råd til å kunne unne meg fine ting, og det har jo ikke endret seg selvom jeg har fått barn og leilighet. Men nå kjøper jeg selvfølgelig mye mer til Felix enn jeg kjøper til meg selv. Det er mye morsommere å kjøpe til han, sånn er det å bli mommy. 
  4. Hvilken butikk er din favorittbutikk?
  Mine favorittbutikker er Zara, Victoriassecret, Mark+brandy, 4Woman og Louis vuitton som jeg kan ramse opp i farten.

  5. Har du rike foreldre? (syns du har så mye fint!)
  Det spørsmålet får jeg ofte. Jeg er 22 år og forsørger meg selv og sønnen min.

  6. Hvor henter du inspirasjon til leiligheten din fra?
  Jeg henter vel egentlig ikke inspirasjon fra noen steder. Jeg kjøper det jeg syns er fint og mikser det sammen. Så jeg har vel egentlig ikke en bestemt type stil i leiligheten heller. Blir vel en blanding av moderne, glam og shabbychic :-)

  7. Hvordan er det å ha lyst interiør og små barnehender?
  Det går veldig bra. Men selvfølgelig må jeg vaske myyye mer enn hvis jeg hadde hatt mørke ting, hehe.  

  8. Har du noen i kikkerten fortiden?
  Nei. Felix er den eneste gutten i livet mitt <3 

  9. Er ikke du og barnefaren sammen lengre? 
  Nei.

  10. Var Felix i en viss grad planlagt, ettersom at dere hadde vært sammen såpass lenge?
  Nei, vi hadde ikke planlagt Felix. Men sånn ble det og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten han idag. Han gjør meg så lykkelig og jeg elsker han mer enn alt. 

  11. Hvor gammel er sønnen din?
  Han er 15 mnd, stor gutt! 

  12. Hvordan trives du som mamma?
  Det er det beste som finnes. Jeg elsker det! Selvfølgelig er det slitsomt til tider, men når jeg ser på gullet mitt så er alt verdt det! 

  13. Hvordan tror du det går med Felix i barnehage? Gruer du deg til den tiden?
  Jeg tror det kommer til å gå kjempe bra. Han er så utadvendt og glad i alle. Men det blir nok rart i starten å ikke se han hele tiden. Men det blir nok bra for han å komme mer ut blant andre barn. 
   
  14. Kan du beskrive en typisk "Charlotte og Felix"- dag? :)
  En typisk dag for oss to er vel at vi står opp, spiser frokost, så legger han seg igjen, så går vi en tur ute på lekeplassen eller møter venninner, cafekos, så spiser vi middag sammen, leser bok og så er det natta. Vi gjør aldri de samme tingene hver dag og det er viktig både for meg og han. Begge blir så rastløse :-)

  15. Hvordan følte du kroppen din var etter svangerskapet?
  Helt ok. Jeg kunne vært mye bedre på å trene, men det skal jeg begynne med nå. Jeg vurderer også å ta silikon om 1-2 år. Så det blir bra!
  Kjærlighet 
 • 2

  Hei dere!
  Jeg skulle egentlig sette meg ned å svare på spørsmålsrunden igår, men det ble ikke tid. Derfor kommer den senere ikveld :-) Igår var jeg på jobb til kl 17, så hentet en venninne meg også koste vi oss hos henne. Vi drakk og hygget oss, så dro vi ut på byen etterpå. Jeg er jo ikke så ofte på byen med tanke på at jeg har en skjønn baby, så da er det ekstra hyggelig å unne seg litt fritid med venninner. Vi møtte mange kjente som jeg ikke hadde møtt på en stund, så kvelden ble veldig vellykket. 

   

  Idag da vi våknet så var formen sådær. Så vi bestemte oss for å få litt frisk luft og dra en tur på bambus. Det er så god mat der, anbefales virkelig. Vi tok en 3-retters og vi klarte utrolig nok å spise opp alt sammen. Det ble kyllingsuppe, wokket biff med grønnsaker og fritert banan med is. Senere dro jeg og Tine på yummi heaven i Oslo og kjøpte masse goddis. Siste usunne dag idag, for imorgen er det ny livsstil på meg. Senere ikveld skal jeg ut å øvelseskjøre(!) med tanten min. Endelig begynner jeg. Woho :-)

 • 1

  Hei dere!
  Det finnes ikke noe bedre enn å tilbringe fridagen sin med Felixen min. Vi har akkurat spist pannekaker, vært ute en tur og nå skal vi rydde litt. Jeg har jo ikke hatt tid til det med alt som har skjedd den siste tiden, så nå har jeg endelig tid til det. Huff nå høres jeg virkelig ut som en kjedelig husmor. MEN, det må til. Nå er jeg jo ferdig med alle eksamener som skulle tas i mai og det er en lettelse å være ferdig. Jeg bestod alle og jeg er veldig fornøyd! Det skal ikke være lett å få til lesing når man jobber og har en ettåring, hehe.

  Senere idag skal jeg møte en venninne, mens Felix skal være med pappaen sin. Vi skal kose oss og feire at begge to er ferdig med eksamene, jippii. Og dere..Nå er det bare 4 jobbvakter igjen til jeg reiser til London. Det blir så bra og gjett om jeg skal shoppe og kose meg. Men jeg kommer jo selvfølgelig til å savne lille klumpen min masse. 

  I helgen skal jeg sette meg ned å svare på spørsmålsrunden. Så i løpet av helgen kommer svarene. 

 • 11

  Da setter vi i gang en spørsmålrunde. Spør om alt dere lurer på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Svarer i løpet av noen dager! Noe du lurer på?

 • 3

  Jeg har fått masse spørsmål daglig om hvordan jeg har det hjemme og om jeg trives. Jeg trives kjempe godt og det er deilig å bare ha seg selv og Felix å tenke på. Vi kan innrede det akkurat som vi vil og det beste av alt, vi kan rote så mye vi vil! 

  Detaljer fra soverommet 
  Vil dere se små detaljer resten av leiligheten også? ♥

 • 5


  //louis vuitton agenda 

  Favoritt!

 • 3

  Da ble det endelig tid til å sette seg ned litt. Alt har gått i ett idag. Og dere, jeg er ferdig med den første muntlige eksamen(!) Utrolig deilig, og det feires med litt nettshopping. Jeg ble veldig fornøyd med karakteren og nå gjenstår den ene og siste, nemlig naturfag muntlig. Det skal bli så deilig å bli ferdig med alt stresset. Nå blir det en hard uke med lesing før alt av bøker skal ryddes vekk for en stund.

  Jeg har akkurat laget verdens beste pastasalat nå og skal kose meg med den før jeg tar en tidlig kveld. Felix er hos oldemoren sin og det merkes, leiligheten kjennes helt tom.. 


  Morgenkos før eksamen. 

  Fullkornspastasalat. Laget en stor posjon så jeg har i flere dager...mmmm

 • 4

  I skrivende øyeblikk sitter vi ute i solen og koser oss med en is i hånden begge to. Felix leker med lekene sine og jeg lakker neglene rosa. Idag skal vi en liten tur ut å ordne noe i banken, handle inn litt mat og i HELE kveld skal jeg lese til eksamen som er i morgen. Det får bare gå som det går, så lenge jeg gjør mitt beste. Gleder meg til å få det overstått og om litt over en uke er jeg ferdig med begge eksamene. Da blir det mer tid til bloggen, dere. Er det noe spesielt dere savner at jeg blogger om? Spytt ut, så skal jeg prøve å skjerpe meg  Kjole//juicy couture

   

 • 2

  Hei dere!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, Felix har tatt kvelden og jeg skal snart ta fram samfunnsfagboken. Jeg har eksamen om bare 7 dager og har allerede eksamensnerver. Så resten av kvelden går nok til å lese og litt selvpleie. Trenger virkelig en hårkur, ansiktsmaske og en skikkelig powerboost av vitaminer. Nå har jeg heldigvis fri fra jobb i en uke, jiippii. Da blir det masse tid til lillegull og lesing. Gleder meg til jeg er ferdig med eksamene nå! Da skal det bli feiring. 

  Igår var jeg og Tine på Ikea en liten tur for å kjøpe litt småting til leiligheten. Endte opp med en ny madrass til Felix og andre nødvendige forbruksvarer. Senere fikk jeg besøk av Nanna min. Vi lagde middag som vi spiste på verandaen i solen, herliig. Senere lagde vi fruktsalat og koste oss med Paradise Hotel. Vi har det alltid så koselig sammen, planlegger og hygger oss. I mai reiser vi på ferie sammen, gjett om vi gleder oss ♥

 • 0


  Var i Oslo for noen dager siden. Fant denne tøffe skinnjakken på Zara. Gleder meg til å begynne å bruke den. 

 • 3

  Å bli mamma er en helt ny livssituasjon. Man må legge om livet sitt og sette seg selv som andreprioritet. Man kommer ikke lenger i første rekke. Men, det å bli mamma er det beste som har skjedd meg. Det finnes så mye glede, kjærlighet og omsorg. Nå kunne jeg aldri sett for meg et liv uten Felix. Det er han som gjør hverdagen min verdt å komme igjennom. Jeg får ofte spørsmålet ´angrer du på at du fikk barn såpass tidlig?´. Nei, det gjør jeg absolutt ikke! For det første så synes jeg ikke man er så ung når man blir gravid som 20 åring. Jeg var jo sammen med barnefaren frem til Felix var 3 måneder og hadde fast jobb. Det beste for oss var at vi gikk hvert til vårt og jeg fikk omsorgen for Felix. Nå får gullet en trygg oppvekst med masse kjærlighet og omsorg rundt seg. Å få barn tidlig ser jeg bare på som positivt. Man har masse energi (og tro meg, det trenger man!) og man får erfaring med tiden. Men, det å bli alenemamma betyr ikke at man må gi opp hele livet sitt som mange tror. Man må kunne ta seg en fest i ny og ne, være sosial og kose seg. Enda en fordel med å bli ung mor. Man har kanskje en sprek bestemor eller oldemor som liker å være barnevakt. 

  Når jeg tenker tilbake i tid, var for meg livet mitt et stort fokus på meg selv og det materielle. Jeg hadde ikke et stort ansvar som det jeg har idag. Felix er det viktigste i livet mitt og det kommer han alltid til å være. Det å ha et så stort ansvar alene kan jo selvfølgelig være litt skremmende. Men jeg føler jeg mestrer det og har kommet langt i livet. Jeg eier en egen leilighet, har en frisk sønn, jobber og holder på med eksamener. Det å få barn er ingen hindring i å oppnå ting. 

  Kjærligheten mellom mor og barn er helt ubeskrivelig. Det går ikke ann å forklare hvor sterk denne kjærligheten er. Jeg har aldri opplevd det før♥


  Se så fin han er! Verdens søteste gutt. 

 • 2

  Det har vært så fint vær de siste dagene! Har ikke gjort noe annet enn å kose oss i solen. 

  På fredag var jeg og en venninne på Olivia i Oslo. De har så god mat og det var jo ekstra koselig når det var så fint vær. Vi snakket om alt som har skjedd den siste tiden. Det har jo skjedd så mye nytt i både mitt liv og hennes.  På slutten av dagen dro vi innom noen venner på Skansen før vi tok turen hjem igjen. 

  På lørdag var jeg på jobb til kl 17.00 og dro rett opp til bestemoren min for å feire påskeaften med resten av familien. Felix var der imens jeg var på jobb, og lillegutten min hadde fått omgangssyke. Hater å se babyen min syk, får så vondt i mammahjertet.  Så fikk både jeg og Felix påskeegg, tilsammen 7 stk. Så nå har begge påskegodt i lang tid fremover ♥ Felix er mye bedre idag heldigvis, så idag har vi kost oss på verandaen i solen. Felix med bøtte og spade, imens jeg har lest til eksamen som jeg skal ha om en uke. 

   

 • 3
  Elsker disse stundene. 

 • 3

  Hei! ♥
  Endelig har jeg tid til å blogge litt. De siste dagene har det gått i jobb, trening og Felixgullet. De siste to dagene har det vært så fint vær, så vi har vært ute hele dagen. På mandag gikk vi opp og ned til Sandvika med Lotte, for en workout! Vi møtte Henriette, satt på kafe og koste oss. Så var det rett av gårde til Fornebu med Tine for å kjøpe litt mat. Tester ut noe som heter Herbalife nå, så jeg håper det gir resultater. Jeg skal ned noen kg før sommeren og det skal bli så deilig å bli fornøyd med kroppen sin igjen etter graviditeten. Så på tirsdag var vi på Liertoppen, spiste kinamat og senere på dagen ble det trening. Onsdag var det jobb og trening. 

  Idag derimot skal vi bare slappe av hjemme og kose oss. Vi har akkurat sett på filmen Frozen åh den anbefales! Såå fin. En av mine favoritt disney filmer fra nå av! Så har jeg laget vafler til Felixen og jeg har drukket en smoothie med kokosmelk, jordbær, kirsebær, appelsinjuice og herbalife pulver. Ble kjempe god og veldig mettende. 


  Jeg fikk også kjøpt meg litt nytt treningstøy etter trening igår. Veldig fornøyd!

 • 4  Nylig innkjøp//

 • 3

  Hei!
  Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg, beklager. Jeg har hatt så mye å gjøre den siste tiden. Livet som alenemamma kan være krevende til tider, men selvfølgelig helt fantastisk. Nå har jeg begynt å jobbe igjen, men bare 50% frem til august. Så da får jeg ekstra tid med lille prinsen min og det er jeg kjempe glad for. I tillegg har jeg begynt å lese til to eksamener som jeg skal ha i mai, så her går det i ett om dagen. 

  Idag har vi kost oss med sol på verandaen. Det blåser så sykt ute, så vi har bare holdt oss under tak. Etterpå kommer en venninne, så da skal vi kose oss med film og middag. Gleder meg! Nå trenger jeg å koble av litt med mammarollen. Deilig med en pause en gang i blant.

 • 9


  //nyttårsaften 2013

 • 4

  Nå er det noen dager siden jeg har blogget. De siste dagene har gått i ett og jeg har ikke hatt tid til å blogge. Men nå er desember her, fantastisk! Pakke kalenderen til Felix er ferdig, juletreet er pyntet og leiligheten begynner å bli ferdig pyntet. Eneste som mangler nå er å kjøpe inn de siste julegavene. Denne julen skal jeg virkelig nyte, for til neste jul er jeg i fulljobb igjen. Nå har vi akkurat spist frokost, Felix er ferdig stelt og nå skal vi kose oss litt med lekestund. Skulle gjerne gått en tur, men ettersom det er/har vært storm i natt så holder vi oss inne :-)

  I løpet av dagen så kommer det en konkurranse for dere søte lesere! Stay tuned.  

 • 4

  Igår var vi i lillestrøm på juleexpo, så hyggelig! Vi handlet masse julegaver, ting til oss selv og jeg fikk kjøpt en god del til Felix. Vi koste oss med Manuelas cupcakes og Felix fikk se julenissen, hihi. 


  Ellers koste vi oss med makroner da vi kom hjem, nam. Elsker!

 • 9

  Nå har jeg så vidt begynt å pynte litt til jul. Klør i fingrene etter å pynte enda mer. Trenger bare et juletre, hehe.  • 0


  Handlet babygrøt, woho

 • 2

  Hei fine lesere!
  Igår var det så fint vær, kjempe deilig. Jeg og en super god venninne bestemte oss for å ta en liten julegaveshopping. Vi dro til Sandvika storsenter og koste oss. Vi var innom ToysRus og hilste på min fine Ida og handlet litt julegaver. Nå gleder jeg meg til jul og det er snart 1. desember allerede!! Felix har til og med fått pepperkakedrakt av bestemoren sin. Vi skal nemlig på fotografering på lørdag. Etter å ha drukket frappe, handlet nødvendige julegaver så bestemte vi oss for å dra hjem til meg og lage julemiddag. Julegrøt, julebrus og svenske hollywoodfruer. Livet er herlig. 


  Fine gutten min

  Ble litt handling på Riviera Maison. Verdens fineste butikk!!

 • 5
  Lurer på om du bor i leiligheten du og barnefaren kjøpte? Eller har du flyttet hjem igjen? :)
  Jeg har overtatt leiligheten og eier den alene idag. 

  Om du bor i egen leilighet, kan du legge ut litt bilder fra leiligheten? Syntes du har så fin stil:)
  Det kan jeg gjøre. Holder å pusse opp litt her og der, så om noen uker kan jeg legge ut litt. 

  Hva tenker du om fremtiden? Skal du studere/jobbe? :)
  Jeg skal studere etterhvert. Men først blir det nok litt jobb også utdanning senere.  

  Hvordan har du det om dagen?
  Jeg har det utrolig bra. Livet smiler :) 

  Du har så utrolig fint hår, hvilke produkter bruker du?
  Bruker mye forskjellig, men mest redken og sebastian. Blonde glam fra redken og penetrait fra Sebastian. 

  Hvordan er livet som alenemamma?
  Helt fantastisk. Noen dager er mer slitsom enn andre. Men det er så mye glede og latter i hverdagen min.

  Hva jobber du som?
  Akkurat nå er jeg i permisjon med lillegull.  

  Hvor kommer all pengene dine fra?
  Jeg er i permisjon nå så da får man permisjonspenger.  

  Kan du lage et innlegg om fødselen din?
  Det kan jeg gjøre i et eget innlegg. 

  Kan du begynne å legge ut innkjøpene til deg selv og felix?
  Selvfølgelig! Har mye å vise dere, kjøpt mye fint den siste tiden. 
 • 4

  You don´t know what you´re alive for until you know what you would die for <3
  True.

  Nå har vi stått opp, spist frokost, stelt oss og nå skal vi snart ut en tur. Tenk, Felix er 9 mnd idag. Helt utrolig hvor fort tiden går. Han har allerede tatt fem skritt og det er nok ikke mange ukene/dagene til han går. Vi var på 9 mnd kontroll på torsdag og nå veier han 9725 kg og er 74 cm lang, helt perfekt! Det første året har vært så utrolig spennende og jeg er så heldig som får oppleve alt som skjer. Noe nytt hver eneste dag. Igår var ikke Felix helt i form, så vi var hjemme stort sett hele dagen. Jeg fikk vært en superrask tur på storsenteret for å kjøpe noen småting til leiligheten og til Felix. Gleder meg bare mer og mer til jul nå. Den beste og kosligste tiden. Blir så gøy å pynte til jul, første gang i min egen leilighet!    

 • 4


  //Michael Kors 

 • 2

  Hei dere! 
  Må virkelig anbefale noe til alle dere med barn. Jeg bestilte meg en pakke med navnelapper herfra, og de er helt geniale.

  Nå er det ikke lenge til barnehagestart for lillemann mest sannsynelig. Det krever mye utstyr, både til skift i barnehage, gode sko og uteklær. Noe av det kjedeligste må vel være å få med seg feil utstyr hjem. Eller enda verre, at det rett og slett er borte. Jeg tar ingen sjanser og har nettopp nå sikret meg navnelapper! Disse måtte tidligere strykes på klær, men nå kan man klistre de rett på klærne. De tåler vaskemaskin, tørketrommel, koking og kulde. I tillegg kan de sitte på glass, metall, gummi, papir, ujevne overflater og plast. Ikke nok med det, men man kan designe de helt selv også. Kommer vel ikke som et sjokk at det ble stjerner på lillegutt med en søt liten traktor. Jeg holder på å klistre disse på alt av yttertøy nå og senere når han begynner i barnehage så skal det klistres på det meste! 

  Når Felix blir litt eldre så skal det festes på flasker, leker, alle klærne og sko- genialt! 


  Utrolig enkelt og praktisk. 

  Hva syns dere om disse? Kan bestilles hos navnelapper

 • 7

  Spør i vei. 


  Svarene kommer i løpet av uken. 

   

 • 1

  På tide med en liten anbefaling. Denne gangen blir det et par produkter jeg ikke klarer meg uten akkurat nå. 

  Først og fremst er det svært viktig og alltid rense huden godt både morgen og kveld. Da tar huden opp næringen fra produktene i en større grad og huden blir etterlatt ren og pen. En god rens er hemmeligheten bak en strålende glød. Let the good times roll er en fantastisk ansiktsrens. Lukten minner meg om julen da den dufter av kanel og popcornduft. Man tar en liten bit i hånden, blander med varmt vann og masserer dette inn i huden. Skyll deretter med vann og påfør en god fuktighetskrem etterpå. Huden blir etterlatt silkemyk og deilig. 

  En god leppeskrubb er også viktig. Spesielt hvis man er glad i å bruke leppestift. Det ser ikke veldig pent ut med tørre og skrukkete lepper. Jeg bruker en leppeskrubb fra Lush som heter bubblegum. Lukter og smaker kjempe godt. Skrubb leppene med denne og skyll med vann. Jeg pleier å påføre en leppekrem fra matis som er en fuktighetsmaske som skal gi masse fuktighet og næring. Denne lar jeg sitte på til leppene er silkemyke. 

 • 2

  Hei søte!

  Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på innlegget lengre ned. Dere er søte! Men, selvfølgelig er det noen som kommer med negative tilbakemeldinger. Det regnet jeg med og har vært forbedret på det. Jeg har fått noen tilbakemeldinger fra barnefaren sin side og det er helt greit. Dette var min måte å få ut ting på, nemlig å skrive om det. Det er nesten ingen som har visst hva som egentlig skjedde mellom oss, og nå er det ute, endelig. Jeg kommer ikke til å legge skjul på sannheten lenger. Det har ikke blitt skrevet noe som ikke stemmer eller som ikke er sant. Jeg har fortalt hele sannheten, ble den for tøff for noen så anbefaler jeg å ikke lese innlegget. Men dette er min blogg og jeg skriver om mine følelser. Innlegget var nøye tenkt igjennom (flere venner leste før jeg publiserte dette) og jeg vet at dette ikke vil prege Felix senere i livet. Han kommer til å få vite sannheten før eller siden. 


  Nuss

 • 1

  Hei!
  Idag har det vært kjempe fint vær, så jeg og en venninne bestemte oss for å ta en tur på pannekakehuset. Det er så koselig der. Noe dere kanskje ikke vet er at jeg er oppvokst på Bærums Verk. Derfor er det alltid like koselig å komme tilbake dit. Mange barndomsminner blomstrer opp. Vi spiste en kjempe stor og god pannekake hver og skravlet som alltid. Jentesladder er det beste som finnes, neida. Men vi koste oss. Etterpå dro vi til trekanten i Asker og tittet litt. Jeg fant ingenting, utrolig nok. 

  Nå har vi kommet hjem, og fyy så deilig det er å bare slappe av. Felix er ferdig stelt, og nå skal han snart ta en liten blund. Da skal jeg svinge meg rundt og få ryddet litt her før jeg får besøk senere ikveld. Noen som har forslag til en koselig film? 


  Pannekake med bringebærsyltetøy og is. Anbefales!

 • 12

  Dette innlegget blir veldig personlig så jeg håper ikke dere kommer til å kritisere før dere har lest ordentlig. Burde egentlig ikke publisere dette men jeg blogger for å få ut følelser og det er nettopp det jeg gjør nå. Prøver på ingen måte å henge ut noen, men nå har jeg så mange følelser inni meg og det går så mye rykter rundt! 

  Fra første gang Felix lå i armene mine kjente jeg godt på morsinstinket. Da han kom til verden og åpnet de bittesmå blå øynene sine. Det var da det først slo meg, at jeg skulle gjøre alt for at denne lille gutten skulle få det bra! Da jeg og barnefaren gikk fra hverandre var det mange tanker som virret rundt i hodet mitt. At jeg ikke var en god nok mor, at jeg var mislykket, at Felix aldri ville bli like lykkelig uten en kjernefamilie, hva ville andre tenke, ja rett og slett dreide det meste seg kun om Felix. De første månedene var tunge og det eneste jeg tenkte på var Felix. Jeg ble nesten deprimert av å tenke på det. Heldigvis har jeg veldig mange venner og en god familie som har hjulpet meg. Barnefaren har ikke vært der for Felix..og heller ikke for meg da vi har trengt det. Fra Felix var 4 måneder til han var 7 måneder, så var det ikke mye å se til barnefaren. Han var på fester og levde livet mens jeg satt hjemme med sønnen vår. Det kunne gå flere uker før han i det hele tatt sendte en melding om å få se Felix. Han brydde seg ikke. Det som irriterer meg mest er at han har lagd en stor fasade rundt seg. At han er en fantastisk far som alltid stiller opp for sønnen sin. Kunne ønske det var sant, men det er desverre ikke tilfellet. Man vet ikke hvor tøft det kan være å sitte i den situasjonen om å bli alenemamma før man har vært der. Jeg vil oppmuntre alle mødre der ute som har oppdratt barnet sitt alene, dere er fantastiske!

  Jeg har vært redd for å fortelle at vi har gått fra hverandre, vært redd for hva alle ville tenke. Ung mor som får barn, selvfølgelig går faren ut av bilde da. Jeg og barnefaren var sammen i nesten 5 år, og man skulle tro at man kjente denne personen da. Det er helt utrolig hvordan er person kan forandre seg. Jeg har innsett så mye den siste måneden og føler meg lykkelig igjen. Det er ikke jeg som burde føle meg mislykket, det er jo faktisk jeg som har vært der for sønnen vår. Felix er fantastisk og verdens beste sønn. Jeg er virkelig glad for at jeg har fått oppleve hver eneste dag av hans liv og sett utviklingen hans. Jeg skulle gjerne opplevd den igjen. Han betyr virkelig alt for meg og jeg vil alltid være der for han. Min beste og eneste sønn. Mitt hjerte.


  Mamma elsker deg <3 • 2


  Endelig mitt! Enkelt og elegant.

 • 3

  God morgen søte lesere! 
  Nå har vi akkurat stått opp. Eller akkurat og akkurat, for noen timer siden. Har bare ikke hatt tid til å blogge. Men ettersom lillemann sovnet nå, så får jeg akkurat tid til å blogge litt. 
  Jeg fikk mange søte mail og meldinger igår etterat jeg la ut innlegget, utrolig koselig. Dere er de beste leserne! Det er nettopp sånne ting som gjør at jeg får lyst til å fortsette å blogge. Jeg tenkte å sette igang en spørsmålsrunde om noen dager, sånn at dere kan spørre om det som dere lurer på. Hva synes dere om det? Nå skal jeg slappe av, nyte stillheten før prinsen våkner. Etterpå skal vi ut en tur og møte en venninne av meg :-) Det er sånn dagene går når man er hjemme med en liten. Cafekos, besøk og ikke minst shopping(!) 


  Felix liker det dyrt. Stjålet Louis vuitton lommeboken til mamma. 

  Begynner å komme i orden med rommet til Felix. MEN, en del igjen! 

 • 7

  Hei søte lesere! 
  Nå har jeg akkurat spist en god frokost og får snart besøk av en god venniinne. Felix er på overnatting hos farmoren sin og koser seg masse. Merker at jeg savner han litt.

  Det er lenge siden jeg har skrevet et ordentlig innlegg til dere. Og ettersom jeg nevnte at det har blitt noen endringer i livet mitt, så tenkte jeg å fortelle dette til dere nå. Jeg har ikke vært klar for å dele det med dere enda, men føler meg klar for det nå. For det første så har jeg og Stian gått fra hverandre, som vil si at jeg har blitt alenemamma til verdens beste prins. Jeg kommer ikke til å gå inn på detaljer, men kan nevne at det er noen fedre som ikke takler å bli far eller er altfor umodne. Jeg satt igjen med alt ansvar alene og da er det bedre at jeg tar hånd om prinsen alene. Felix er ikke annet en glede for min del og jeg elsker å tilbringe hver dag med han. Utrolig at man kan elske en person så høyt. Det å bli mamma er det beste som har hendt meg. Å våkne opp til en liten gladlaks som står å ser på meg og babler ¨mamamamama¨ er den beste følelsen. Uansett om det er kl 5-6 eller 7. Prioriteringene i livet mitt har blitt helt annerledes. Jeg vil heller tilbringe en lørdagskveld med gutten min enn å dra ut å feste og ¨leve livet¨. Selvfølgelig må man slå seg løs en gang i blant, men for min del er hver helg helt uaktuelt. Ting har vært tøft nå og da, men jeg har virkelig innsett at jeg kunne ikke vært lykkeligere. Når jeg klarer å ta hånd om en liten alene, så føler jeg nå at jeg klarer alt. 


  Trilletur med Felix. 

  Følg meg på instagram : charlottenilsson1

 • 2


  //acnestudios

 • 0

   


  4 mnd fotografering med lillegullet mitt. Nå er han snart 9 mnd, tiden flyr!

 • 2

  Hei!
  Da var det på tide å begynne å blogge igjen litt da dere. I helgen var jeg og en venninnee i Kragerø på spa hotell. Kjempe deilig og såå avslappende etter en lang uke :-)
  Vi var først i Oslo på Jan Thomas Studio, så tittet vi litt rundt i butikker, så dro vi til liertoppen (har kjøpt en så fin seng!) og etter det var det to timers tur til kragerø. Herlig! 

  Dagene har bestått av å kose oss(!), spa og shoppe.  


  Fred fikser brynene til Tine

  Leiligheten vår!  Fantastisk å komme hjem til denne gladlaksen! 

 • 1

 • 27


  Lenge siden jeg har blogget nå. Vurderer å begynne igjen, savner det litt. Mye har forandret seg i livet mitt de siste månedene. Hva syns dere? Skal jeg begynne å blogge igjen?

 • 2

  Da har jeg fått meg istagram. Det var vel på tide, hehe. Heter charlottenilsson1 :-) • 5
 • 3


  Glitterclutch fra Malene Birger.

  Klokke fra Michael Kors

 • 5

  Hei dere!
  Da var det fredag og endelig helg. Jeg er jo hjemme med lillegutt, men jeg får fremdeles fredagsfølelsen. Da får jeg litt ekstra tid med kjæreste, venner og familie. Planene for idag er å rydde, vaske, vaske og rydde leiligheten, hehe. Det trengs virkelig. Ikveld får vi besøk og da må leiligheten se bra ut :-) Nå har akkurat lillegull sovnet i vippestolen sin og jeg får endelig tid til å pleie meg selv litt. Hårkur, lakke negler og ansiktsmaske <3 Livet er herlig, dere!

  Ikveld skal jeg sette meg ned å lese spørsmålene fra dere i spørsmålsrunden, så hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare å spørre. Skal prøve å svare i løpet av morgendagen :-)


  People wait all week for friday, all year for summer, all life for happiness <3


  Fikk en rose av kjæresten igår, er han ikke søt? Små gleder i hverdagen.

 • 5

  Nå har vi akkurat hatt besøk og lillegull har sovnet. Så nå sitter jeg å koser meg med Litago med banansmak<3 og en fruktsalat. 

  Det ble visst litt shopping i dag også. Men denne gangen ble det mest til leiligheten, og en liten ting til meg. De som kjenner meg vet at Riviera Maison er yndlingsbutikken min, virkelig. Den butikken kan ikke sammenlignes med noen andre interiør butikker. Kunne gått der i timesvis og bare beundret produktene deres. Så da ble det med meg noe hjem idag. 


  Fine blomsten vi kjøpte. Har fått så dilla på blått

  Endelig fikk jeg tak i en mørkeblå paljett kjole. Lurer på hvor lenge jeg har lett etter en slik en :-) jippii!

 • 2


  elsker lille gutten min

 • 3

  Hei superstars! 

  Nå har jeg akkurat vært super flink. Jeg har vasket både baby, hund og hus.. Skikkelig husmor, hehe. I tillegg har vi gått en lang tur i det fine været, kjempe deilig. Etterpå skal vi en tur ut og handle litt mat, ettersom vi ikke fikk gjort det igår. Jeg har funnet mange sunne middagsoppskrifter som vi skal prøve ut. Jeg må ned noen kilo for å komme ned til normalvekten min nemlig :-) Senere på kvelden får vi besøk av familie, så da skal vi kose oss. Blir nok en tidlig kveld på meg idag, kjenner på kroppen at jeg er helt utslitt. Man merker det å ha en baby altså, hehe. 

  Vinneren av konkurransen blir trukket neste lørdag, så det er bare å fortsette å melde seg på :-)


  Felix koser seg i vognen på tur. 

  Selvfølgelig er Louie med også:-)

 • 26

  Da var det på tide med en konkurranse her på bloggen. Det er jo år og dager siden sist, og jeg må jo vise mine kjære lesere at jeg setter stor pris på dere. Pusspuss. 

  Denne gangen har dere sjansen til å vinne solkort fra brun og blid til en samlet verdi på 1000,- Alt dere trenger å gjøre er å gjette riktig på følgende spørsmål:

  ::Hvilken dato ble Felix født?

  Skriv svaret ditt i kommentarfeltet og du er da med i trekningen. HUSK å skrive epostadresse sånn at vinneren kan kontaktes :-)


  Lykke til!

 • 2

  Hei!
  Nå har vi akkurat kommet hjem..etter å ha gått i timesvis på storsenteret. Skikkelig treningsøkt spør du meg. Vi har kost oss masse, med lunsj og latter. Stian kjøpte seg noen nye gensere og hårprodukter til meg. Etter å ha vært hos frisøren to ganger i februar så sier det seg jo selv at håret blir veldig slitt. Jeg tok litt mørkere striper i håret første gang og litt lysere andre gangen. Blir aldri fornøyd, hehe. I tillegg ammer jeg jo som sliter mye på håret. Derfor trenger håret mitt ekstra pleie og næring nå. Føler jeg har prøvd det meste av hårprodukter som man kan få kjøpt, så jeg krysser fingrene for at disse fungerer. Jeg har jo planer om å stripe håret litt lysere etterhvert bare Felix blir litt eldre :-) Vi hadde tenkt til å handle litt mer idag, men pga leggetidene til Felix så måtte vi utsette det til imorgen. 

  Nå skal jeg ta et langt bad og prøve ut de nye produktene mine. Senere skal vi se på paradise hotel, selvfølgelig. En klassiker hvert år slår aldri feil!


  De nye drikkene fra Vitamin Well er utrolig gode, anbefales!


  Redken Extreme shampo og Redken All soft balsam. Frisøren min anbefalte meg å prøve ut disse to sammen for å få masse pleie og næring. Har jo prøvd begge hver for seg, men aldri sammen.

   

  Om ikke lenge kommer konkurransen jeg lovet dere, stay tuned! :-)

 • 3

  God morgen solstråler. 

  Nå har jeg akkurat fått i meg en god og sunn frokost, og skal straks ut på trilletur i det fine været. Idag er det nok en solfylt dag her i Bærum og det får meg i så godt humør. Håper solen har bestemt seg for å bli sånn at jeg kan nyte dagene med lille prins. Ellers idag skal jeg og kjæresten min ta ukens matshopping og etter det skal vi planlegge litt angående dåpen. Vi har bestilt dåp til 26. mai, og vi gleder oss <3 Nå er Felix allerede 7 uker og 3 dager, tiden går så fort! 

  Jeg setter i gang en konkurranse i kveld med solkort fra brun og blid, så det er bare å følge med. 


  Joggeskoene er på, blogges senere!

   

 • 7
 • 0

  Hei dere!
  Nå har akkurat lillegull sovnet, kjæresten lager middag til oss og jeg har lakket neglene :-) Utrolig deilig med en rolig kveld. 

  Jeg hentet en pakke på posten idag. Jeg bestilte meg Cosmetic organizer, som har blitt omtalt og anbefalt overalt. Så gleder meg til å få litt orden på sminken, i tillegg til at det ser utrolig tøft ut. Nå mangler vi bare en kommode på soverommet, så blir det bra. Jeg kjøpte i tillegg de nye neglelakkene til OPI, nemlig Pink Yet Lavender - Mariah Carey og A butterfly Moment - Mariah Carey. De ble kjempe fine på, spesielt når man tok Pink Yet Lavender over A butterfly Moment. Anbefales

  Pink Yet Lavender og A butterfly Moment.

  Start To Finish - OPI. Legges på før og etter neglelakken for et perfekt resultat :-)

 • 13  Da kjører vi i gang en spørsmålsrunde. Spør om alt du vil og lurer på. Svarer i løpet av uken i eget innlegg :-)

 • 5

  VS


  Sommerbikinier er bestilt. Hva syns dere? Elsker detaljene på den blå bikinien. 

 • 2 • 0

  Hei dere :-) 

  Nå har jeg akkurat laget meg litt mat etter et koselig besøk av min gode vennine, Ida. Vi har snakket og kost oss, mens lille gutt har sovet stort sett hele tiden.
  Livet er herlig. Koser meg hver dag med bebbisen min, ingenting er bedre. Nå er vi i full gang med planlegging av barnedåpen som skal være i mai, gleder oss! Tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde etterpå. Kanskje mye mange lurer på ettersom livet mitt har blitt litt forandret :-) Så bare å følge med i løpet av dagen. Skal prøve å svare i løpet av noen dager :-)


  Deilig fruktsalat med vaniljekesam. Nam<3


  Jeg hadde behov for å handle litt, så det ble nye solbriller fra Rayban og nye sandaler fra Juicy Couture. Deilig med litt nytt til sommeren :-)


  Solbriller fra Rayban //her  Sandaler fra Juicy Couture//her

 • 3

  Da var det på tide å blogge litt igjen. Krever mye tid å ha en liten baby. Føler jeg har litt mer overskudd nå til å prioritere bloggen nå :-)
    • 13

  16.Februar kom gutten min til verden :-) 


 • 1

  <3


 • 15

  Hei dere. 
  Ettersom jeg får en del spørsmål så tenkte jeg at dere kan spørre i dette innlegget istedet, så svarer jeg i et eget innlegg :-)


  //spør i vei

   

 • 3

  Da har vi bestilt vogn til lille prinsen. Det ble Emmaljunga :-)


  Åh, den er så fin :-)

 • 6

  3D

  Heihei :-)

  Innlegget om innkjøpene i London kommer senere. Er hos kjæresten nå så har ikke med kamera. 

  Dagene går så fort fortiden og jeg bare koser meg for hver dag som går. På mandag var vi på ultralyd 3D for å se på lille prinsen. Han spreller og stuper rundt så det var litt vanskelig å få mange bra bilder av han. Heldigvis fikk vi et super søtt bilde hvor han sutter på tommelen. Merker at jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går til han kommer. Vil bare holde han i armene mine og kose han :-) Ellers har jeg vært på babyshop idag og sett på barnevogn. Fant en jeg likte kjempe godt. Skal tilbake imorgen for å se om jeg vil bestille den eller ikke. Den var såpass dyr så jeg vil være helt sikker på at det er den jeg vil ha! Har noen av dere erfaring med barnevogner? 


  Han ser litt most ut. Men han lå helt inntil morkaken. Lille prinsen min koser seg i magen. Han var helt frisk også :-) 


 • 8

  Hallo :-)

  I natt kom jeg hjem fra London. Så utrolig deilig det var med en liten ferie, det trengte jeg. Det var mamma, bestemor, tante, bestevenninen til mamma og datteren hennes som dro. Skikkelig jentetur :-) Vi har virkelig fått shoppet masse og kost oss fullt. Vi måtte flere ganger ta taxi til hotellet for å 'drope the bags' og løpe ned igjen til taxien. Vi har hatt det så morsomt :-) Kommer til å legge alle innkjøpene i et eget innlegg ettersom det var veldig mye..Anbefaler alle å dra til London. Det er det fineste stedet jeg kan tenke meg. OG i tillegg har Victoriassecret kommet dit.

     Liten smakebit av noen av innkjøpene: Spente på å se alt? • 15

  Hei alle søte blogglesere :-)

  Nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Kanskje ikke like mye som før,  men mye mer enn det har vært. Jeg har masse å fortelle dere og jeg føler meg klar for å dele det.
  De siste ukene har vært veldig hektiske for min del. Det har vært utrolig mye å gjøre, ting jeg trenger osv. Kan jo starte med å fortelle dere at jeg og kjæresten min har kjøpt oss leilighet. Så vi flytter inn i desember, derfor er det veldig mye vi trenger av ting. Som de fleste vet så er jeg veldig kresen og bruker derfor lang tid på å finne det jeg vil ha. Men jeg gleder meg masse til å få et eget sted som jeg kan innrede:-)

  Den andre store nyheten er at jeg og kjæresten min venter en liten gutt i februar :-) Vi gleder oss kjempe mye. Vi har vært på ultralyd og sjekket at alt er bra med den lille og han er en aktiv liten prins :-)

  Her var jeg 22 uker på vei på bildet. Nå er jeg 23+1 uke:-)

   

   

 • 20
  Hei dere!
  Nå er det lenge siden jeg har blogget, så jeg legger inn et kjapt innlegg. Mye har forandret seg i livet mitt, og jeg kommer til å blogge om det når jeg er klar. Har mange planer om å blogge fullt igjen, som før. Men først må dere bare være tålmodige. Og for dere som lurer på hva som har forandret seg i livet mitt, så sier jeg det ikke enda- alt jeg kan si er at jeg har aldri vært lykkeligere :-)
 • 11

  Nyeste innkjøpene fra helgen: 

  Jeg har lett lenge etter en Juicy Couture tube kjole og igår fant jeg den :-)


  Ny sommer neglelakk 
 • 3


  skjorte- acne, veske- mulberry • 0

  Jeg har oppdaget min nye favoritt innen sminke. Nemlig MAC.. Kostene, øyenskyggene, absolutt alt er helt fantastisk. Bronsje passer jo perfekt til blå øyne så jeg kjøpte meg noen nye øyenskygger :-) anbefaler alle til å prøve ut sminkekostene og øyenskyggene fra dette merket. Jeg kjøpte dette på Oslo city. • 3

  Hei!

  Det har vært kjempe deilig med en bloggpause så nå er jeg klar til å blogge hver dag igjen. Det har skjedd mye i livet mitt som jeg gleder meg til å dele med dere etterhvert :)

  I dag har jeg vært på kino med kjæresten, spist sushi med mamma og tatt hårkur. Med andre ord så har jeg slappet av idag, noe man burde hver søndag. Imorgen er det jobb igjen så det har vært deilig med en fri helg. Til uken skal jeg også på verneombud kurs med jobben, så jeg skal overnatte på hotell fra tirsdag til onsdag. Jeg kjenner jo ingen der ettersom ingen fra min jobb skal dit, så det blir jo litt rart. Jeg får bare krysse fingrene for at jeg finner frem i Oslo.

  Når vi snakker om Oslo, så var jeg der i går og for noen uker siden. Jeg og mamma var på shopping for noen uker siden og da kjøpte jeg denne nydelige sommervesken. Kjøpt på Louis Vuitton :-) 


  //louis vuitton

 • 6
  Trengte en liten pause fra bloggen. Kommer sterkere tilbake om noen dager :-)
 • 2

  Åh, det er så deilig med ferie. Jeg har endelig fått tid til å slappe av og nyte ferien. Igår fikk jeg et kjempe stort påskeegg av mamma med masse godt. Namnamnam. Flere som fikk påskeegg?

  Idag har jeg og kjæresten gått tur i det fine været, bestilit sushi og sett på klovn. Også bestilte jeg meg masse nye bøker. Og ikke hvilke som helst bøker, nemlig.........

  ...gleder meg til å lese disse. Kjøpte bl.a fra dior, louis vuitton og noen andre. Viser dere senere :-) Super søte til å ha i bokhyllen eller på kaffebordet. 

  Bestilt hos shopbop//

 • 5

 • 8


  Siste innkjøp. Veske og lommebok fra marc by marc jacobs og sølv sko fra toms

 • 3

  Hei cupcakes! 

  Jeg har det kjempe fint fortiden, en stund siden jeg blogget sist. Været er helt herlig og jeg nyter det så mye jeg kan :-)
  For noen dager siden så hadde kjæresten bursdag og da bakte jeg cupcakes selvfølgelig..Brukte fantastien og de fleste som kjenner meg vet at jeg elsker sølv og glitter, så da prøvde jeg ut en liten twist..
  Vaniljecupcakes med sølvformer, sølvspray og sølvstjerner :-)

  Til dere som lurte så kjøpte jeg en louis vuitton lommebok til kjæresten min i gave.. Genial gave:-)

 • 4

  Its mine! 

  Fra en av mine favorittdesignere, kjøpt her

 • 3

  Nå har jeg lagt ut masse nytt på salgsbloggen, klikk her for å sjekke det ut.

  Selger blant annet hairextensions, lommebok fra see by chloe++ Kommer flere nyheter i løpet av kvelden!

 • 7
 • 4

  Citrine by the Stones//

  Alice+Olivia//  Alice+Olivia//

  Disse tingene står høyt på ønskelisten. Lovelovelove

 • 7

  Hei søte!
  Igår hadde jeg fri, og var derfor på shopping med mamma og mange andre :-) Vi var en tur innom holmen senteret....De fleste som kjenner meg vet at jeg har vært veldig opptatt av å finne en buddah, og ikke en av de billige utgavene som du finner på de fleste billigkjedene, men en ekte en :-) Og på holmensenteret hadde de noen! Den veier ett tonn og er kjempe fin. Den passer perfekt inn på rommet mitt! Etter det tok vi oss en tur til Liertoppen for å spise kinamat og handle. Jeg fant masse fint der også. Men mest interiør og søte ting. Etter det dro vi til Trekanten for å se litt. Da ble det iphone på meg. 

  Idag skal jeg på kino med kjæresten. Vi har ikke bestemt hvilken film vi skal se enda, men det blir deilig å endelig få litt tid sammen :-) • 6


  Jippii :-) Endelig en hvit iphone! Var jo på shopping med mamma igår, hihi! :-)

  Kjøpte også et nydelig deksel til fra mirabling. 

  Fin? 

 • 4

  Hei!
  Hvordan går det med dere søte lesere? Jeg har akkurat kommet hjem etter en solariumsøkt med kjæresten. Igår koste jeg meg med venner på egon, kjempe koselig. Vi spiste god mat og koste oss kjempe mye. Jeg spiste bacon snurret indrefilet med creme brulee til dessert. Det ble en ganske sen kveld, men ettersom Natalie var syk så gikk vi hjem før de andre. Så Stian hentet meg, snille kjæresten :-) Jeg skal slappe av resten av kvelden, for denne uken kommer til å bli slitsom og lang. Jeg har masse som skal gjøres både på jobb og privat. Klage klage. 

  Puuss • 5

  Jeg må bare le av en kommentar jeg akkurat fikk, så tenkte rett og slett å dele den med dere.

  madelen:hva faen sier du at du bor i bærum for? asker er så lite bærum som det går ann. alle i asker er rånere og er stygge, gi langt faen i å kalle det bærum, blir flau

  For det første Madelen så har jeg aldri bodd i Asker, skjønner ikke helt hvor du har det fra? Jeg bor bodd i Bærum absolutt hele livet mitt. For det andre, så har jeg aldri hatt en problem med folk som bor i Asker. Så det at de er rånere og stygge har jeg aldri lagt merke til. 

  Ihvertfall har jeg ellers hatt en super dag. Jeg har blitt syk da... så jeg våknet midt på natten uten å få sove igjen. Jeg har mest sannsynelig fått halsbetennelse, øreverk eller en sterk forkjølelse. Så idag tok jeg en paracet, halstablett og dro meg ned på sandvika storsenter med min mor for å handle litt. Vi koste oss masse med frappe og kanelbolle på bit og shoppet litt. Jeg kjøpte en kjempe fin genser og en ting jeg egentlig ikke hadde råd til i dag...Som jeg har sett på veldig lenge, men jeg har prøvd å la være å kjøpe det. Nemlig et designer bånd til Louie med swarowski(eller hvordan det staves?) diamanter. Så nå blir han fin. 

  Nå venter jeg på mat, er så sulten. 

 • 3

  Badgley Mischka Collection, Giuseppe Zanotti 

  Nydelig, vakkert, ubeskrivelig. 

 • 2
  Hei:-)
  Åh så deilig å endelig komme hjem. Det snør jo igjen, æsj. Jeg som håpet på at snøen skulle gå bort. Idag dro jeg og en venninne til Oslo for å finne en kjole vi kan ha på oss på lørdag. Selvfølgelig endte Natalie med å kjøpe kjole og jeg fant.....interiør. Den fineste shabbychic butikken dere kan tenke dere. Vi skal tilbake dit om noen uker, etter vi har vært i Sverige. Senere gikk vi litt rundt så kjøpte vi oss mat og koste oss. Så tok vi turen tilbake til Sandvika storsenter å gikk innom jobben en liten tur. Så hentet kjæresten min oss. Kjempe koselig. Tror jeg skal bruke den stjernekjolen jeg kjøpte i Sverige på lørdag. Hva tror dere? Kan legge ut bilde senere.

  Nå skal jeg tenne litt stearinlys og kose meg med tv. Det er så lenge siden jeg har hatt tid til det :-) Loveuuuguys
 • 7


  Perfekt for denne kalde tiden. 

 • 7

  Hei dere!
  Nå har jeg akkurat tent litt stearinlys og lagt meg ned i sengen for å slappe av litt. Endelig litt ekstra tid til bloggen!:-)

  Igår var jeg en liten tur i Sverige med Stian og mamma. Kjempe koselig! Vi var på nordby senteret der vi shoppet litt. Det var utrolig mye fint der, så jeg skal helt klart dit igjen om ikke lenge. Jeg kjøpte meg litt småting som jeg likte super godt. OG på fredag farget jeg håret hos frisøren. Jeg tok foliestriper og jeg ble kjempe fornøyd! Føler meg så fin fin nå. Hihi.

  Serviettholder fra sia og superfin kjole.

  Denne kjøpte jeg på storsenteret før jeg farget håret hos nikita på sandvika storsenter. Den er fra ralph lauren:-)

 • 13
  Louis vuitton

 • 8

  ?

 • 7

  Hei!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Nå skal jeg kose meg kjempe mye. Jeg har vært på butikken å kjøpt masse frukt og vaniljekesam. Planen for ikveld er å spise fruktsalat, ta ansiktsmaske (jeg har forresten kjøpt en ny leiremaske som er super) og ta hårkur. Jeg har bestilt frisørtime til imorgen, gjett om jeg gleder meg til å fikse litt. Jeg skal ta foliestriper og kanskje klippe tuppene litt. Og, det var jo en del av dere som lurte på hva jeg kjøpte meg da jeg var på shopping. Så nå skal dere få se :-) 


  Nye paljettugg fra cc vest. 

  Marc by Marc Jacobs ipad cover fra mark&brandy. 

  Vil dere se den fineste av dem alle som jeg kjøpte? Dere vet det kanskje, for jeg har snakket om den før! Hihi.

 • 1

  Den er så fin. Etter flere timer innom forskjellige butikker fant jeg endelig en hvit ipad. 

 • 9

  Hei!
  Jeg har vært veldig dårlig til å blogge den siste tiden, beklager søte lesere! Skal prøve å bli flinkere, men det er ikke alltid like lett å få tid til det. Jeg har hatt en kjempe fin jul og for noen dager siden så hadde jeg og kjæresten min 3 årsdag. Tiden går så veldig fort, kan nesten ikke tro at det er 3 år siden vi ble sammen. Jeg har det kjempe bra for tiden og koser meg hver dag. Jeg har fått fast jobb, blitt avdelingsleder. Kjempe morsomt med litt utfordringer :-) Jeg har fri hele helgen, så på lørdag skal jeg ta en ordentlig ryddedag før jeg skal besøke familie i Hønefoss. På søndag skal jeg til Sverige med Stian så det blir bra. Håper dere fikk et lite innblikk i livet mitt akkurat nå. For jeg skal bli flinkere til å prioritere bloggen fremover :-) og, jeg var på shopping med kjæresten ista. Noen som lurer på hva jeg kjøpte? Hihihi happy!

 • 4

  Idag er det 24. desember, altså julaften! Nå skal vi snart til farmor for å feire og spise masse god mat. Ønsker alle mine søte lesere god jul :-)

 • 7

  Hei!
  Denne uken har vært veldig hektisk. Heldigvis hadde jeg fri idag, så jeg fikk tid til å gjøre det som måtte gjøres før jul. Jeg har fått kjøpt noen julegaver til og noe til meg selv idag. På starten av dagen så var jeg og kjæresten min på kino og så new year¨s eve. Den var veldig søt :-) Etter det var vi på storsenteret for å handle litt. Vi spiste på kafee og koste oss. Jeg kjøpte meg blant annet en helt ny juicy dress på mark&brandy, deborah lippmann neglelakk, ansiktsleire fra kremfresh, en super fin sele til Louie, tre eos og mange julegaver. 

  Dette er den første søndagen på lenge som jeg kan pleie meg selv litt. Derfor har jeg både tatt hårkur, fotbad, ansiktsmaske og fikset neglene. Imorgen er det jobb igjen.. 

  Hva syns dere? :-)

 • 7

  Hei dere!
  Nå har jeg akkurat stått opp til hvit snø på bakken. Åh, så fint det er. Elsker snø. Nå skal jeg snart spise litt frokost før jeg skal på jobb. På mandag handlet jeg inn kjempe mye fint til rommet mitt på kremmerhuset og to søstre. Yndlingsbutikker! Ellers har jeg vært masse med kjæresten min, spist tonnevis med klementiner og jobbet.


  Kjøpte tilsammen fire stappfulle poser, kan vise dere alt sammen senere. Er så utrolig fornøyd! 

  Nå skal jeg ut i det fine været, blogges søte!

 • 9

  Hei dere!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en koselig Sverigetur med kjæresten. Og, det er 4 desember allerede! Jeg har vært så dårlig til å blogge den siste tiden, beklager kjære lesere! De siste dagene har jeg jobbet en del, og har derfor ikke hatt så mye energi til å gjøre så mye annet. Så til dere som lurte på om jeg har sluttet å blogge, om jeg lever eller om jeg ikke bryr meg om leserne mine lenger, så er svaret at jeg ikke har hatt tid. Men jeg slutter selvfølgelig ikke. OG, det hadde vært fint om dere kunne gitt meg noen tips til hva dere vil ha mere av.

  Jeg har jo begynt å pynte til jul nå og jeg er snart ferdig med julegavene. Første gang jeg har vært så tidlig ute! 

  Litt ny julepynt. 
  Julestemning!  2 advent. 

 • 4

  Hei dere!
  Nå har jeg akkurat stått opp og koser meg med en god frokost som består av yoghurt og bringebær. Første dag på lenge at jeg har hatt så mye energi som nå, kjempe deilig. Skal snart gå en tre timers tur med Louie, så skal jeg nyte resten av fridagen. Jeg får stadig vekk kommentarer om at jeg har blitt så dårlig til å blogge. Men dere, det er så mye som skjer i livet mitt akkurat nå. Så jeg har derfor valgt å prioritere akkurat det. Men, jeg skal bli flinkere med tiden :-) 

  Igår var jeg på kino og gjett hvilken film jeg så? Åh, jeg døde! Den nye Twilight filmen. Dere må se den, fantastiske filmer. Eneste som var så utrolig irriterende var at filmen sluttet så brått, akkurat i det man må se mer.  • 5

  Hei dere! 
  Nå har jeg akkurat våknet etter en lang helg. Jeg har slappet av, og bloggen har derfor ikke vært første prioritet. Det er så deilig å bare ligge i sengen å se på filmer, spise godteri og kose med lille Louie. På lørdag var det jobb, deretter bursdagsfest for Ersin hos Therese. Vi spiste masse god tyrkisk mat! Igår var det jo farsdag, så da fikk pappa både blomster, kake og kort. 

  Idag skal jeg kose meg med gossip girl, før jeg skal på møte kl 22 00. Wee :-) Jeg fikk også pakken jeg bestilte for noen dager siden. Peace skjerf fra wildfox og et kjempe fint armbånd.  • 3

  Hei søte lesere!
  Denne uken har bare gått til jobb.. Foreldrene mine dro til Gran Canaria for snart en uke siden, så jeg har vært en god del på helset. Og, som sagt har jeg jobbet hver dag, så nå blir det deilig med en rolig søndag. Imorgen blir det en ny uke med jobb, så idag skal jeg kose meg! Nå skal jeg og kjæresten min på butikken for å kjøpe godterii, nam, etterfulgt av film maraton. 

  Jeg har også fornyet hårpleie produktene. Hva syns dere? Gleder meg til å teste ut alt!

   

 • 14


  Genser- litt snob 899,- skinnsmykke- 300 kr fra litt snob, stjernearmbånd- litt snob 300,- bukse- 500 kr

  Nå skal jeg legge meg! natti :-)

 • 6

  Hei dere. 
  Som dere vet så har jeg hatt bursdag, og på lørdag feiret jeg den. Fikk masse fint og veldig mye penger. Jeg bakte også cupcakes, veldig klassiske i år. Det ble peppes pizza til mat som var super godt. Spesielt etter en lang dag på jobb! 

  Som sagt fikk jeg veldig mye fint, blant annet masse fint til rommet. 

  ... og andre søte ting.

  Søt cupcakes bok, gleder meg til å prøve den ut! 

 • 33

  Idag har jeg bursdag. Tenk at jeg blir 20 år....tiden går fort! Vell, jeg skal kose meg masse idag :-)

 • 9

  Nå har jeg prøvd ut en hårkur fra redken i en måned og jeg må bare anbefale den for dere. Denne er fra Redken sitt fantastiske merke extreme, som er en kur satt sammen av proteiner og ceramide. Denne kuren gir dyptvirkende pleie og styrker håret fra innsiden, for økt kontroll og medgjørlighet. Etter bare den første gangen jeg prøvde denne så merket jeg forandring på håret. Det var lett å håndtere, style og det kjentes friskt og mykt. Men man burde ikke bruke den for mye ettersom det er en intensiv behandling full av proteiner som kan gjøre håret litt tørt etter for mye bruk. Påføres i håndkletørt hår etter shamponering. La virke i 5-15 min. Jeg pleier ofte å la den sitte i lenger, for å få best resultat. Anbefales til alle, men selvfølgelig mest til de som har kjemisk behandlet hår! 

  Denne kuren er helt klart på topplisten min over hårprodukter!  

   

 • 6

  Hei dere! 
  Idag har jeg bare kost meg. Jeg har farget vippene, bleket tennene, tatt hårkur og ansiktsmaske. En skikkelig pleie-meg-selv dag. Ellers har jeg vært på Ikea med kjæresten. Jeg fikk forskudd på bursdagsgave av foreldrene mine, så jeg fikk lov til å kjøpe masse fint på Ikea. To lysestaker, søppelkasse, rosa kopper, x-antall lys, bilderammer, kuskinn, orkidee+++ Jeg er så fornøyd! Så nå ser rommet mitt veldig mye bedre ut! 

  Nå skal jeg kose meg med en kopp kakao med gutten min, før jeg må legge meg. Første dag på den nye jobben imorgen! Gleder meg kjempe mye. Ønsk meg lykke til da dere. 

 • 21

  Får mange spørsmål om rommet mitt, hvordan det ser ut osv. Derfor satt jeg sammen litt bilder. Det er selvfølgelig ikke av hele rommet ettersom garderoben min ser ut som.......men en liten del av rommet mitt :-) enjoy! • 14

  Idag har vi fartet rundt i Oslo for å titte på den nye kolleksjonen til Whitney Port på Bik Bok. Likte veldig mange av plaggene kjempe godt og derfor måtte jeg kjøpe meg noen. Elsker at klærne gir en maskulin og feminin følelse.


  Vil dere se hva jeg kjøpte ?:-)

  Love

 • 4


  Jeg hentet en stor pakke på posten idag. Nemlig fra tantowel og smilelab. Gleder meg til å teste det ut. 

 • 9

  vs

  Hei! 
  Det har vært dårlig med blogging de siste dagene. Jeg har vært hos kjæresten min og vi har bare kost oss med film dagen lang. OG, jeg har fått jobb :-) Fikk jobb på første intervju.. Veldig fornøyd! Det er en god stund til jeg begynner å jobbe, så jeg skal nyte det å være arbeidsledig en stund! For noen dager side så skrev jeg om en pakke som jeg ventet på. Jeg fikk den levert på døren, nemlig fra Victoriassecret. Jeg bestilte meg en del nytt som jeg gleder meg til å bruke..Ble for det meste basic plagg.  Joggedress fra NY yankees+undertøy, paljettskjørt i gull, to basic gensere i hvit og grå, to bh'er, hvit genser, to t-skjorter. 

 • 8

  Hei!
  Nå har jeg akkurat spist en kjempe god frokost (tapas!) og skal straks sette på litt Gossip girl før jeg må løpe ut. Jeg har masse jeg må gjøre idag og som jeg må få gjort. Jeg venter også på en pakke som jeg bestilte for noe dager siden. Ble jo vekket av UPS mannen idag som skal levere pakken i løpet av dagen (jippii!!) Etterpå skal jeg på jobb en liten tur og så blir jeg hentet av kjæresten min. 

  Og ja, tilbake til Jeffrey Campbell skoene. Jeg finner ingen steder der de har skoene i svart skinn(?) Vet noen av om et sted der de har disse? Trenger svar assaap. 


  Tapas med kjøttboller i sweetsaus, pastasalat, kyllingspyd, gresk potetsalat, lunsjkake(?), vegetar fajitas og loff med hvitløksost. Mmm

 • 24


  Må ha et par!!

  Hvilket skal jeg kjøpe?! 

 • 14

  Hei verdens beste lesere!
  Alt går bra med meg :-) Jeg har det kjempe fint, kunne ikke hatt det bedre! Ordtaket i innlegget under var ikke ment til meg selv, men likte det veldig godt! Beklager hvis noen av dere ble litt urolige. Men som sagt, alt går supert med meg! 

  Dere må virkelig hjelpe meg nå. Jeg har et spørsmål til dere. Jeg har søkt litt på Jeffrey Campbell lita skoene og jo mer jeg ser på dem, jo mer liker jeg dem. Før hatet jeg disse skoene, kunne aldri brukt de selv. Men etter en stund nå, så begynner jeg å få sansen for de. Ettersom jeg er såpass usikker, så trenger jeg deres råd og mening. Burde jeg kjøpe et par, isåfall hvilket?  • 11

 • 10


 • 0
 • 6

  Hei søtinger!
  Idag reiser jeg til Danmark en liten tur og kommer hjem på fredag kveld. Gleder meg til å komme litt bort og bare kose meg masse. Jeg har til og med spart litt penger sånn at jeg kan handle litt. Dere vet jo hvor glad jeg er i å bruke penger. Hihi. Men jeg skal prøve å blogge fra båten :-)
  Topp- helt coco, jeans- met.

 • 6

  Hei dere. 
  Nå har jeg akkurat kommet hjem. Jeg har nemlig vært på jobbintervju. Så nå har jeg og kjæresten min kjøpt masse sushi som vi skal kose oss med før vi skal hente Louie :-)  Jeg var også på posten idag og hentet en stor pakke. Stemmer dere for en konkurranse?

 • 52

  Forje ukes vinnere ble Nina og Susanne. Gratulerer, dere er kontaktet.

  Konkurransen er sponset av Damn Heels

  Denne uken får en heldig vinner sjansen til å vinne et par Damn Heels. De er helt perfekte hvis man skal ut på byen og de nye høyhelte skoene tar knekken på deg. Disse svarte ballerina skoene kommer i en liten søt veske der skoene kan legges ned i. Skoene kan brettes. Dere kan se en liten video om det her. Disse skoene er perfekte for alle jenter! 

  For å delta i konkurransen så må dere legge igjen en melding i kommentarfeltet. Husk å skriv epostadresse og navn.  

 • 6

  Hei dere. 
  Idag har jeg gjort noe dere kanskje aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre...Jeg har søkt jobber! Kjempe gøy :-) 

  Igår ble lille søte August døpt, så det var selskap hos kjæresten min. Masse god mat og koselige mennesker. Nå skal jeg kose meg med både tv og godteri. Syns jeg fortjener det etter idag. Etterpå kommer det en liten ukes konkurranse igjen, så følg med.  • 21  Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut dette. Tror dere jeg ville sett bra ut med litt mer fyll i leppene? Si deres ærlige mening. Hvis det er noen av dere som har prøvd det, så del gjerne historien med meg. Vet ikke om jeg tør. Sprøyteskrekk. Men som man sier, man må lide for skjønnheten. 

 • 5 • 0

  Hei dere.
  Nå har jeg lagt til mange nyheter på salgsbloggen HER.


  

 • 23

  Hei!
  Nå har vi kjørt rundt og vi endte opp på Sandvika storsenter. Vi spiste mat og prøvde å finne noen fine høstnyheter. Jeg kjøpte meg blant annet et peace smykke, sløyfehårstrikker, pelslue, stor cardigan og noen ting til rommet. Pelsluen var helt utsolgt i fjor, men i år er den endelig min! Etterpå skal vi på stranden en tur med Louie :-)
  Jeg kjøpte den søteste piercingen til navelen. Drømmefanger.

 • 5

  Hei dere! 
  De siste dagene har vært så deilige. Kjæresten min har fått lappen, så vi har kjørt rundt på steder vi ikke har hatt sjansen til å være på før. Altfor mye stress å dra til disse stedene med buss. Blant annet på Liertoppen, Ikea, osv. Jeg har kjøpt mange nye interiør ting til rommet mitt, kjempe fornøyd! Vi har spist på Mc Donalds hver dag, drive in vet dere.. OG, jeg har lært meg å kjøre litt bil. Trodde aldri jeg skulle klare det! Men nå skal vi spise frokost før vi skal kjøre videre. Heh. 

  Jeg har selv satt på akrylnegler denne gangen. Ble veldig fornøyd ettersom det er første gangen :-) Blir nok bedre jo flere ganger jeg setter de på. Tok de ikke så lange denne gangen. 

 • 21

  Klokkene fra Marc by Marc Jacobs er så utrolig fine. Disse to frister veldig å bestille, men jeg vet ikke hvilken som er finest. Hva er deres mening? Gull eller sølv?


  Marc By Marc Jacobs// large blade chrono watch//

 • 87

  Nå er det en ny uke, og ny konkurranse. Denne gangen får to vinnere body butter og bodyscrup fra LindaJohansen. Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med epostadresse og navn. 

  To vinnere får hver sin Vanilla & Suger bodyscrub og Vanilla suger body butter. Dette til en samlet verdi av 1596 kr. 


  Les mer om produktene her

 • 7

  Hei dere!
  Nå har jeg kommet hjem, endelig! Deilig med rene klær og min egen mac. Jeg har ikke så mye å fortelle dere, bortsett fra at jeg har bestemt meg for å prøve å bli negldesigner. Det ser så gøy ut. Tror dere jeg hadde passet til det? Jeg har kjøpt meg litt ting for å prøve litt. Aner ikke om jeg klarer det.. I tillegg vant Stian 1000 kr på skrapelodd idag. Han har så flaks. Pappa kom akkurat hjem fra Tyskland idag, så nå skal jeg spise litt godteri. Blogges søte lesere!

  OG, den nye kjolen jeg bestilte har kommet! Gleder meg til å bruke den. 


  Påfyll med hårprodukter. Jeg elsker denne serien! Skal skrive anbefalinger senere.

 • 4

  Hei dere!
  Jeg har blitt syk, så det er grunnen til lite blogging. Jeg har vært hos kjæresten min de siste dagene. Vi har sett på film og egentlig ikke gjort så mye annet ettersom jeg er syk..

  For noen dager siden så bestilte jeg meg løshår fra hair of lady lee. Håret er av kjempe bra kvalitet, tykt og kjempe mykt. Det er 100% ekte menneskehår så det er lett å style og man rengjør det akkurat som sitt eget. Man kan bruke ulike metoder på dette håret, blant annet clips, teip, keratinwax, lim, mikroringer og meaving-metoden. Jeg anbefaler dette på det sterkeste. Jeg bestilte 55 cm, og i denne fargen. 
  Du kan bestille håret her

 • 11

  Hei!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem og jeg er igjen klissvåt pga dette dritt været. Spesielt kult når paraplyen vrenger seg og blir helt ødelagt, mens jeg står der som et spørsmålstegn. I tillegg kom ikke bussen min så jeg måtte stå ute i regnet uten paraply så jeg ble gjennomvåt før frisørbesøket. Men jo, jeg har farget håret idag. Kjempe lyst. Jeg har blitt like blond igjen som jeg var for...3 år siden? Men jeg er kjempe fornøyd. Denne gangen tok jeg hettestriper i halve håret og glansvask hos nikita. Det er veldig uvanelig å ha så lyst hår igjen, så da jeg gikk forbi butikker med speil i så måtte jeg se en annen vei. Etter at jeg var hos frisøren så bestemte jeg meg for å ta en time sol på solhuset, kjempe deilig..Spesielt når det er så dårlig vær. Og ettersom bussen ikke gikk før en time etter at jeg tok sol, så ble det litt shopping. Blant annet en deborah lippmann neglelakk waking up in vegas. Den er så fin.. Endelig har disse neglelakkene kommet til Sandvika storsenter.

  Mamma har bestilt mat, så nå skal jeg spise litt før jeg skal prøve den nye neglelakken. 
  Hva syns dere om håret?

  deborah lippmann- waking up in vegas
   
  Jeg har kåret to vinnere som vant halssmykke fra capime og det ble: Andrea S og Marlene. Gratulerer! Dere har fått en mail, så sjekk det så fort som mulig :-) 

 • 7


  Bestilte meg akkurat en ny kjole. Den er så fin... Hva syns dere? 

  Nå skal jeg til frisøren å stripe etterveksten..Vurderer å farge håret enda lysere. Vi får se. 

 • 5
  Mote 
  Hvor mye penger bruker du på klær i uka? 
  Det aner jeg ikke, for det kommer helt ann på fra måned til måned. 
  Hvor mye bruker du på en måned?
  Jeg kan si ca pris. Da vil jeg vel si fra 5000 kr og oppover. 
  Hvor får du pengene fra? Foreldrene dine eller jobber du selv?
  Jeg får litt fra foreldrene mine også jobber jeg en gang i uken.  
  Kjøper du bare merkeklær, isåfall hvorfor? 
  Jeg pleier å kjøpe merkeklær. Men jeg kan selvfølgelig kjøpe fra billigere butikker. Jeg kjøper det jeg liker og som regel finner jeg det i litt eksklusive butikker.
  Hva kommer til å bli ditt neste innkjøp (som du kanskje har tenkt deg ut, noe dyrt)
  Mitt neste innkjøp kommer til å bli en ny Louis Vuitton lommebok. Men det blir nok en liten stund til! Har ganske mange innkjøp som jeg skal kjøpe fremover :-)
  Din favoritt veske 
  Hm, vanskelig å velge. Men jeg elsker jo mine nye Louis Vuitton vesker. Speedy 30 og 25. 
  Hvilken kjendis mener du har den beste klesstilen? 
  Lauren Conrad. 
  Hvorfor gidder du nesten aldri å svare folk når de spør deg hvor du kjøper klærne dine?
  Jeg prøver å svare, men det er noen jeg overser.. Beklager.  
  Og hvor har du kjøpt den beige genseren fra Tiger og er det lenge siden?
  Den kjøpte jeg på Oslo city. 

  Skjønnhet
  Beste parfyme
  Jeg bytter på hele tiden. Men akkurat nå bruker jeg viva la juicy og flowerbomb.
  Et must-have produkt i alle jenters sminkepung i følge deg
  Maskara fra lancome og solpudder fra guerlain. 
  Hvor ofte vasker du håret?
  Annenhver dag. Jeg er avhengig av å ha rent og pent hår. Har jeg ikke det så føler jeg meg naken og ekkel...
  Kan du vise neglelakkene dine?
  Selvfølgelig.. 
  Kan du anbefale en hårkur/produkter som er bra for tørt hår og skadet hår?
  Hvis du er blond så anbefaler jeg absolutt blondeglam serien fra redken. Den pleier og fukter håret. Håret blir perfekt..

  About
  Hvor mye veier du?
  Det føler jeg er litt privat. 
  Hvor høy er du?
  Jeg er 1.64 ca.
  Hvordan vil du beskrive personligheten din?
  Jeg er veldig sjenert ovenfor personer jeg ikke kjenner, sprudlende, veldig glad i å le, snill, omsorgsfull.. Det var et litt vanskelig spørsmål. Men jeg har dårlig selvtillit, noe jeg faktisk har slitt med lenge.. Tro det eller ei. 
  Skala fra 1-10,hvor fornøyd er du med deg selv?(Utseende)
  Oj, nei..Jeg vet ikke helt, kanskje 7?
  Går du ikke på skole? eller jobber du?
  Nå har jeg gått 13 år på skole så nå er jeg endelig ferdig. Jeg skal studere etterhvert, men akkurat nå skal jeg ta et friår. Skal prøve å finne en jobb.. 
  Hvordan gikk babymat-dietten, hvilken likte du best?
  Vell, den gikk greit i to uker så klarte jeg ikke mer. Jeg liker å variere med kostholdet, så det å spise opptygd mat funker ikke i lengden for meg. De fleste var gode! 
  Kan du fortelle oss litt om chihuahuaen din. Hvordan er det å ha det, pris osv? Du er så heldig.
  Det kan jeg vel. Jeg har en gutte chihuahua, renraset langhåret som heter Prins Louie Pierre. Han er verdens beste. Det går ikke ann å forklare hvor fin og god han er. Han er født 02.01.10, så nå har vi hatt han en liten stund. Jeg betalte 17 000 kr for han og da var stamtavlen ++ med. Louie krever veldig mye oppmerksomhet og tid, for han har aldri vært alene hjemme mer enn 2 timer. Hvis du skal kjøpe en chihuahua så må du tenke deg godt om først. For denne rasen krever mye tid, oppmerksomhet OG det er ikke bare å stappe de oppi en veske. De fleste vil gå selv.. Så nå vet dere det :-) Det finnes selvfølgelig mange negative ting med denne rasen, blant annet at de bjeffer mye, men heldigvis så er ikke Louie så ille. 

  Kjærlighet
  Når ble du og kjæresten din sammen?
  Vi ble sammen 01.01.09. Dagen etter nyttårsaften :-)
  Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen?
  2 år og 8 måneder.
   Hvor møttes du og kjæresten din ? Vært sammen lenge?
  Vi møtte hverandre lenge før vi ble sammen. Vi ble kjent gjennom fellesvenner. Vi gikk i tillegg på samme skole, så da møttes vi masse i friminuttene og etterhvert fritiden. Vi har vært sammen en stund ja. 
 • 16


  MIN NYE BABY FRA LOUIS VUITTON

 • 5

  Noen av innkjøpene fra idag. Den fineste tingen jeg kjøpte kommer i et eget innlegg selvfølgelig.


  Øredobber fra Cecilie Melli, lyselilla til hverdags og svarte til fest.


  Jakke fra Zara og metalisk genser. 

 • 3

  Da var jeg hjemme fra en lang dag i Oslo. Jeg og kjæresten min har vært der i ca fem timer nå. Vi har sett litt i butikker og spist masse god mat. Først dro vi til Pascal å spiste 10 makroner...Dere kan jo tro at vi var kvalme. Så gikk vi til Louis Vuitton butikken. Jeg kjøpte meg noe, gjett hva? Åh, elsker den allerede! Så tittet vi i 1000 andre butikker men jeg fant ingenting jeg ville ha. Så da benyttet vi oss av anledningen til å spise på en ny resturant som har kommet til Oslo. Husker ikke helt hva den heter, men det var kjempe god mat der. Så kjøpte jeg meg litt på Cecilie Melli butikken og zara. Første gang jeg har handlet på Zara. Fant ikke så mye jeg ville ha der, men jeg fant to kjempe fine ting! Vi tok turen videre til Sandvika storsenter for å se litt der, men jeg fant ingenting. Noen ganger føler jeg meg så kresen. Vi trøstet  oss med en smoothie på smoothie butikken tilslutt. 

  Nå er jeg klissvåt, så nå skal jeg ta en lang dusj..Etter det skal jeg beundre innkjøpene mine (spesielt den vakre tingen som er i den brune posen<3) 
  Jeg fikk egen regnpose til louis vuitton posen. Så classy! Me like.

 • 6

  HEI!
  Nå har jeg akkurat sett ferdig sesong to av petter elsker mari. De er så søte sammen. Mamma kom akkurat hjem fra Stockholm, uheldigvis uten den siste chanel neglelakken. Den er utsolgt overalt.. Men jeg er jo veldig glad for å se mammaen min igjen, hih :-) Nå skal jeg slappe av litt, for imorgen skal jeg til Oslo. Hvem vet, kanskje jeg finner noe fint..

  Gjett hva jeg gjør nå?
  Nå skjønner jeg hvorfor jeg bruker sminke.. 

   Noen lurte på hva dette var, og det er en super bra tannbørste som dere kan lese mere om HER 

 • 10

  Hei dere. 
  Jeg har blitt syk, igjen... Kjæresten min smittet meg, så nå ligger begge to rett ut. I går lagde vi taco, så på vann til elefantene (verdens fineste film, dere må lese boken!) De siste dagene har ikke vært så veldig interessante, hvertfall ikke ettersom jeg har blitt syk. Hvis noen av dere har noen forslag til å få bedre immunforsvar så spytt ut! Idag skal jeg til Stian og kose oss med film og god mat. Men aller først må jeg en tur på butikken for å gjøre litt innkjøp. OG, jeg har prøvd ut en ny hårkur. Den er himmelsk.  

  Da jeg kom hjem i går så ventet det en hentelapp til meg. Selvfølgelig dro jeg rett opp til posten for å hente pakken for jeg visste veldig godt hva det var. For noen dager siden så bestilte jeg meg et nytt armbånd, som jeg ble helt forelsket i. Bare se på det.


  Humanity fra kyssjohanna

 • 60

  Ukens giveaway er i samarbeid med Capime

  Jeg gir bort to sølvhalsringer til en verdi av 119,- pr stk. Så to heldige vinnere får en hver. Halsring er noe av det hotteste innen mote nå, så dette er en super sjanse for dere som er moteinteresserte!

  For å delta så må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Du må huske å skrive navn og epostadresse. Jeg kontakter begge vinnerne på mail. 

 • 10

  Sølvringsmykke er noe av hotteste akkurat nå. Jeg kjøpte mitt for noen dager siden og jeg elsker det! 

 • 4
 • 7


  Bluse- chillnorway NY, bukse-met, veske- louis vuitton. 


  Hei. Nå har jeg akkurat kommet hjem og vi har akkurat bestilt mat. Jeg savner Kreta allerede. Det er iskaldt i Bærum nå, fryser uansett hvor jeg går. Nå skal jeg pakke meg inn i et pledd og se på love actually som går på TV3 nu. Puss

 • 13

  Hei dere! 
  Jeg er hjemme i Norge. Vi var hjemme ved seks tiden i dag tidlig, men jeg sovnet ikke før nærmere åtte. Jeg har pakket ut kofferten og nå skal jeg snart besøke familien. 

  Nå holder jeg på å prøve ut en ny tannbleking. Første dag idag, gleder meg til å se om det gir bra resultater! 

  Da jeg kom hjem så ventet det mange pakker på meg. Jeg glemte at jeg hadde handlet litt på nettet før jeg dro! 

   

 • 4

  Hei!
  Damen som skulle fikse neglene våres meldte avbud på morningen idag, dårlig. Derfor dro vi til frisøren for å lette på humøret. Så nå er vi fornøyde. Jeg fikser heller neglene mine hjemme i Norge. Bussen går 22:30 idag til flyplassen, så vi har enda god tid til å nyte den siste tiden. Vi er hjemme i Norge ved 4 tiden i natt, men vi skal rett opp til bestemoren min for å hente lille Louie. Vi savner han så utrolig mye.  

  Idag har det vært litt overskyet MEN kjempe varmt. Så vi har vært på en kaffebar og handlet litt i gatene. Jeg fikk lage min egen frappe og den ble god! Masse iskrem, sjokolade saus, krem og bittelitt kaffe, heh. Jeg har pakket ferdig alt i kofferten, så nå skal vi ned til gatene igjen. 

  Jeg har blitt så glad i disse to valpene. Besøkt de hver dag, flere ganger daglig. <3hund 
  Mitt innkjøp her i Kreta. Mange kjoler, smykker, sko osv.. 

 • 10

  Hei!
  Jeg overreagerte kanskje litt i innlegget under, men når statistikken på bloggen har blitt veldig høy og kommentarene lavere enn før så skjønner dere vel at jeg lurer på hvor dere har blitt av. Det er ikke så veldig motiverende å blogge når man verken får kritikk eller tilbakemeldinger. Sikker på at dere skjønner det :-) 

  I dag har jeg hatt den beste dagen her nede nede i Kreta. Vi har vært på stranden i hele dag. Noe av det beste som finnes. Sand mellom tærne, lukten av strand, vindblås i håret og saltvann på kroppen. Det gikk opp for meg at nå er det kanskje en stund til neste gang vi reiser hit. Trist. Har jo fått så mange venner her nede. Ett år til neste gang.


  Vi har spilt dette i hele dag. Begynner å bli flink. 

  Nå har vi akkurat kommet hjem fra Platanias. OG, jeg har brukt opp alle pengene mine og enda mer. Jeg kjøpte noe jeg har lett etter så lenge. Dere vil kanskje hate meg for at jeg kjøpte det. MEN, jeg måtte og det kostet meg utrolig mye. Trodde aldri jeg ville betale en så stor sum for en så liten ting. Jeg måtte nemlig betale 350 euro for denne lille tingen. Ikke hat meg..jeg lover å passe godt på den! 


  En pelshale til å ha på vesken min. (Det andre dilldallet skal jeg ta av)

  Pappa har kjøpt Torres drakt til meg. Han er så fin å se på. herregud........

  Jeg var innom en salong som fikser negler og andre ting. Skulle egentlig fikse neglene mine men de hadde ingen time idag. OG, gjett hva? Hun kommer til hotellet mitt imorgen for å legge negler. Jeg ble så glad. Imorgen har jeg nye negler. Sånne tilbud ville man aldri fått i Norge. Kreta in my <3 

 • 18
  HeiheI!

  I dag er det et helt fantastisk fint vær ute, og derfor har jeg ikke tenkt til å sitte inne for å blogge. Vi skal utnytte den nest siste dagen av ferien bra. Jeg skal prøve å ikke se ut som en kokt hummer når jeg kommer hjem igjen, da...heh. Etter at vi har badet og kost oss, skal vi til Platanias for å handle mat og selvfølgelig handle alt annet. Det er et utrolig fint sted, og jeg kan nesten ikke vente med å se mer av den! Nå må jeg hive i meg frokost og smøre meg med solkrem før vi skal dra. Klokken her nede går en time før Norge. Så klokken er jo nesten ti her. 
   


  Åh, jeg er så sur på meg selv nå...eller, dere. HALLO, hvor er alle sammen? Jeg får hver dag høre at jeg er flinkere enn før, at jeg får nye lesere hver dag og at bloggen min er best, men dere viser dette veldig dårlig. Greit, jeg hater å klage over statistikk og kommentarer, men jeg føler at jeg snakker med meg selv når jeg får under 10 kommentarer på hvert innlegg. Kan dere ikke gjøre meg en tjeneste å skrive litt mer, slik at jeg blir glad og fortsetter? Her og nå vurderer jeg å legge ned bloggen. Jeg er en SUTREKJERRING, jeg vet...jeg vet også at dere kommer til å drepe meg når jeg publiserer denne teksten, men dere vet at denne bloggen lever for dere. Hold den i live litt lenger.
 • 3

  Har hatt en veldig koselig kveld, med supergod mat og morsomme samtaleemner. Vi har mimret litt tilbake i tid og snakket om alt mulig. Jeg blir alltid regnet som et barn av servitørene og får servert barnedrink etter barnedrink og tonnevis av kjærligheter. Noe som både er bra og dårlig. Jeg slipper den vonde drikken raki og det ikke fullt så positive, ser jeg virkelig så ung ut? Jeg får høre daglig at jeg ser ut som en fjortiss. Syns dere jeg ser så ung ut? Jeg er jo nesten 20 år. 

  Imorgen skal vi til Platanias og jeg kan ikke forklare hvor mye jeg gleder meg. Da vi var der igår så rakk vi ikke gå innom 1/3 del av butikkene engang. Så imorgen er tiden for å ta siste innspurt før vi skal ta turen hjem. Tiden har gått så fort. Vi reiser jo på lørdag kveld allerede. 


  Goood mat! 

  Jeg liker kveldene her. 

 • 4

  Hei!
  Nå har vi akkurat kommet hjem fra stranden. Jeg bestemte meg for å sole meg til det gjorde vondt og det var virkelig en dum plan. Kroppen er helt rød, men jeg er like glad. Jeg har badet, vasset og hatt det kjempe deilig. Det finnes ikke noe bedre enn å være ved sjøen. Det er så avslappende og man får en rolig følelse i hele kroppen av å være der. Jeg har spilt vanntennis, løpt rundt som en unge og spist x-antall is. Jeg har til og med dykket med fisker. De er så unike og fine. Etterpå skal jeg ta en lang dusj og etter det skal vi ut å spise middag. Lurer på hva jeg skal spise? Jeg har så mange valg. Hvilken kjole skal jeg velge, smykke og sko? Nei nå må jeg kjappe meg. Ha en kjempe fin dag kjære lesere. Stor klem til dere!

  Nå sitter jeg på verandaen og beundrer livet mitt. Alt er så perfekt. Tror jeg tok en lykkepille isteden for en paracet isted. Hmf..  


  Været er så fint og for ikke å nevne utsikten. Kunne sittet her i år og dager. 


 • 3

  Hei!
  Nå har vi akkurat kommet hjem fra Platanias. Vi har spist på verdens fineste resturant og tittet i butikker. Jeg klarer så vidt å skrive. Hodepinen dreper meg! Da vi gikk forbi en sånn fish spa butikk, så var vi så gærne at vi ville prøve å bli fiskemat. Har aldri opplevd noe som kiler så mye. Det var en ubehagelig følelse. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det igjen frivillig. Nå klarer jeg ikke skrive mer! Blogges.

 • 6

  Hei dere! 
  Igår var jeg på shopping med mamma, og jeg fant masse fint. Blant annet denne kjolen! Likte den veldig godt, vet ikke helt om den kler meg. Hva syns dere? 
  Fargene på bilde er redigert, har jo blitt brunere!

 • 8

  Hei!
  Jeg har hatt høy feber i hele natt, kaldsvettet og hatt vondt i hele kroppen. Jeg har tatt mange paracet nå for å få ned feberen. Hvor gøy er det å bli syk når man er på ferie...Det ble is til frokost idag for at jeg skulle kjøle meg ned litt. Vi har bare vært ved bassenget idag ettersom jeg ikke er helt i toppform, også har vi handlet litt. Jeg må jo få shoppet litt når jeg først er her. Vi fant en kjempe fin butikk der de hadde alt fra kjoler til interiør :-)

  Imorgen skal vi til Platanias, my favorite place. Det er det fineste stedet jeg vet om. Vi har alltid dratt dit, men i år skulle vi prøve noe nytt. Så imorgen blir det nok mer shopping og kos. 

  Nå skal jeg ut til bassenget igjen for å slappe av med den nye boken min. 


  Frokost!

  Som sagt så handlet jeg litt nytt idag. Ble veldig fornøyd med innkjøpet.
  Tre nye kjoler, en topp og et par søte sko. 

 • 7


  Min mor var  paparazzi idag.

 • 5

  Jeg våknet med hodepine i dag. Sikkert fordi jeg nesten ikke sov igår. Nå skal vi til stranden og sole oss. OG vet dere hva vi skal ikveld? Vi skal kjøre gokart på en av Hellas største baner! Gleder meg skikkelig.  Nå må jeg ta noen paracet før vi skal nyte været. Håper dere koser dere hjemme i Norge :-)


  Bikini-Victorias secret

 • 3

  Hei! 
  (Gladnyhet, vi har internett i leiligheten)
  Nå har vi akkurat landet i vakre Kreta. Det er så utrolig varmt her, faktisk 30 grader for å være nøyaktig. Flyet var nesten to timer forsinket, som var veldig kjedelig. Men heldigvis sovnet vi alle sammen så tiden gikk fort. Jeg har kjøpt fire bøker som jeg skal lese. Blant annet vann til elefantene, som er hittil kjempe fin! Jeg kjøpte også tre av bøkene til Lauren Conrad som jeg skal begynne å lese. Har hørt så mye bra om disse bøkene. 
   
  Jeg kjøpte selvfølgelig noe fint på Gardemoen. Alle gjør vel det når man skal ut å reise.  
  To av høstnyhetene til chanel. Jeg skulle egentlig kjøpe den siste også, men den var utsolgt! Peridot og Quartz.

  Nå har vi akkurat vært i butikken for å kjøpe det mest nødvendige. Mat og neglelakkfjerner! Så nå skal jeg teste ut de nye neglelakkene før jeg hopper i bassenget! 

 • 4

  Nå er det bare noen timer til vi skal til Gardemoen. Flyet går kl 07 00, men vi må være der noen timer før. Jeg har pakket ferdig og alt er klart. Åh, jeg gleder meg :-)

  Kryss fingrene for at det er internett dit vi skal. Macen er med! 


  Kreta//

 • 5

  Jeg blir nesten litt flau. Vi skulle ta bilder sammen, og dette ble resultatet. Vell, vi hadde hvertfall en fin kveld!   Håper dere liker meg fremdeles selvom jeg ser ut som en........! Loveu

 • 2

  Dagen idag har vært fantastisk. 
  Jeg har akkurat kommet hjem fra en fin dag i Oslo med familie og kjæreste. Vi spiste på en resturant likeved akerbrygge, selvfølgelig har jeg glemt hva stedet heter. Maten var kjempe god, og vi koste oss masse masse.

  Jeg rakk akkurat å skifte før vi dro hjemmefra. Det pøsregner jo ute. Så dere lesere får kose dere ekstra mye i regnværet mens jeg sitter under en parasol i 30 grader og syns synd på meg selv fordi det er så varmt. Hihi. Etter maten gikk vi litt rundt i gatene for å se litt rundt. Jeg er jo ikke akkurat i Oslo hver dag. Vet ikke hvorfor, men jeg trives ikke så godt der. Men nå må jeg begynne å pakke. Hejdåå!


  Forretten var scampi og kamskjell dekket i saus. 

  Hovedretten var pepperbiff med poteter, grønnsaker og saus. 

  Desserten var sjokoladefondant med vanilje is og bær. 
  Dagens outfit. Rakk akkurat å skifte til jakke og gummistøvler. 

 • 3

  Hei!
  Nå skal jeg til Oslo med familie og kjæreste. Vi skal spise ute før vi reiser til Kreta i natt. Vi har akkurat levert Louie til bestemoren min, trist! En hel uke uten han. Nå skal jeg kose meg resten av kvelden. 


  Topp- helt coco, bukse- tiger of sweden, sko- filippa k, veske- tiger of sweden 

 • 16

  Hva sier dere til en ny spørsmålsrunde? 

  Vell, vi setter i gang en. OG denne gangen lover jeg å svare!

 • 4

  Hei dere! 
  Nå har jeg vasket badet og tent stearinlys på rommet. Det var akkurat en mann som kom på døren med en pakke. Har ikke åpnet den enda, så er litt usikker på hva det er. Kan fortelle dere etterpå! Nå skal jeg straks møte kjæresten min. Jeg drar jo til Kreta på lørdag og imorgen skal vi med min familie å spise i Oslo :-) Gleder meg! Nå har fin været kommet frem, så nå skal jeg ut. Blogges


  Stearinlys og moteblader er et must. 

 • 4

  Blanke, metalliske stoffer er en av  høstens trender. Ta frem de tøffe metalliske buksene.

 • 3


  Vince//   Low Luv//  Haute hippie//

  See By Chloe//  Nightcap clothing//

  Her ser dere noen av tingene som står øverst på ønskelisten min! Jeg er så forelsket i mange av tingene. 

 • 9

 • 12


  En del nye hårprodukter! 

  Kommer til å legge ut innlegg om produktene en etter en, sånn at dere kan se hva jeg liker og ikke liker! 

 • 8

  Hallo!
  Nå er klokken snart to og jeg har enda ikke klart å gjøre noe nyttig idag. Kjæresten er på jobb og jeg er alene hjemme med Louie som har tatt seg tilrette på armen min. What to do? Tror det faller på at jeg skal pleie meg selv idag. Stresset har tatt helt overhånd, og det syns. Jeg har jo vært på postkontoret idag da. Hentet en stor pakke med hårprodukter fra redken som jeg har bestilt. Viser dere etterpå! Men nå skal jeg ta en lang dusj, blogges senere!

  Og vet dere hva? På lørdag drar jeg til Kreta. Har helt glemt å fortelle dere det!  

   
  Bibelen kom i posten idag, dere! 

 • 7

  Husker dere den pakken jeg bestilte for noen dager siden? Vell, jeg elsker innholdet! Jeg bestilte et nytt belte fra Twelfth St.by Cynthia Vincent.

  Hva syns dere?


  
  shorts- acne, belte- herfra

 • 7

  Hei dere! 
  Nå har solen tittet frem og jeg har akkurat kommet hjem. Jeg og kjæresten min har vært på helset i noen dager og ettersom det er barndomshjemmet mitt så elsker jeg å være der! For de som har lest bloggen min en stund har vel fått med seg at jeg elsker å bake. Og igår gikk dagen til å lage cupcakes! Jeg fikk nemlig låne denne boken av tanten min, så jeg har testet ut noen nye cupcakes oppskrifter. Si gjerne ifra hvis jeg skal dele noen med dere :-)


  Oreo cupcakes med smeltet hvit sjokolade på toppen

  Jeg prøvde ut den berømte vanilje cupcakes oppskriften som er kjent fra sex and the city. Den ble kjempe god :-)

 • 34

  Hei cupcakes! 
  Husker dere at jeg nevnte en liten konkurranse som jeg skulle ha i løpet av de nærmeste dagene? Vell, her kommer den. I samarbeid med gratisgavekort, så jeg har fått lov til å dele ut et gavekort til en av mine heldige lesere på hele 1000 norske kroner fra nelly. Det er en nettbutikk som selger alt fra klær til kosmetikk og sko. Så dette er en flott sjanse for de som trenger å piffe opp garderoben med noe nytt. 


  For å delta:

  • Du må registrere deg på en/eller begge nettsidene. HER og HER. (større sjanse hvis man reg. på begge)
  • Når du har registrert deg så skal du sende meg en melding på innboksen på denne siden. De som prøver å jukse får ikke være med i konkurransen. Det er enkelt å se hvem som har meldt seg inn via linken og ikke. 
  • Er du allerede medlem på en av sidene, så kan du skrive om konkurransen med link på facebook eller bloggen din om du har. Deretter linke til innlegget du har skrevet i kommentarfeltet. 


   Den heldige vinneren blir kontaktet på den registrerte nettsiden, den 25 september. 
 • 25


  Mine seneste antrekk! Hvilket antrekk er DIN favoritt?

  Selv så liker jeg nr 5 aller best:-) 

 • 3

  Hei dere. 
  Igår var jeg hjemme hele dagen. Det var kjempe deilig med en dag uten å tenke på noe som helst og bare bruke tiden på meg selv. Derfor ryddet jeg rommet, tok hårkur og pleide meg selv. Jeg var litt i det kreativehjørnet, så jeg lagde noen bokser som jeg kan ha ting og tang i. De ble helt greie. Om ikke lenge kommer det forresten er konkurranse til dere, gled dere :-)

  Idag skal jeg på middag hos noen venner, så skal vi spise god mat og kose oss.   

 • 6

  Gjett hva jeg bestilte meg for noen dager siden? Gleder meg til å bruke det til en lys shorts og en tøff topp. 

  From shopbop.

 • 2


  Endelig er den her! Rachel Zoe er dronningen av mote, rett og slett.  Man finner kolleksjonen på shopbop 

 • 7

 • 7

  Idag har det vært fullt fokus på kjæresten min :-) Tidlig idag dro vi på kino for å se hjelp, vi er i filmbransjen. Egentlig en helt elendig film, men den hadde sine morsomme glimt. Vi fikk den største salen for oss selv så det var ganske koselig. Etter vi hadde vært på kino, bestemte vi oss for å nyte det fine været på kinaresturanten som jeg var på igår. Jeg får virkelig ikke nok av kinamat. Passer jo perfekt nå som jeg går på lavkarbo-dietten :-) 

  Imorgen er det en stressedag, så resten av kvelden går til å slappe av!  


  Må bare vise dere den søte toalettmappen fra Lisbeth dahl som jeg fikk av Susanne (moren til stian) 

 • 5

  Hei dere! 
  Det har vært så fint vær i hele dag. Helt nydelig. Jeg har vært en tur på kinaresturant med min mor og vi har kost oss masse. Kylling carry er noe jeg bestiller meg flere ganger i uken, får ikke nok! Kjæresten min kom akkurat til meg, så ikveld skal vi slappe av med film. Imorgen tidlig skal jeg prøve meg på en treningsøkt, som jeg ikke har tatt meg tid til på en stund. Nå er jeg så sliten så nå sier jeg takk for meg :-)


  <3

 • 8


  //Matthew Williamson hos shopbop

 • 11


  Høstfargene fra chanel, love it!

 • 2


  Har virkelig funnet min sjelevenn. Hihi, vi er så like på mange måter. Som menneske, som hund! 

  Okei, på tide å legge seg. Natta

 • 4

  Hei dere!
  Føler på meg at denne dagen kommer til å bli bra, og hittil koser jeg meg.

  Nå har jeg spist frokost, pappa har klipt håret mitt og nå skal jeg straks gå ut døren. 

 • 7

  Hei dere. 
  Jeg hadde virkelig den verste flyturen igår. Det er så vondt å fly når man er tett i nesen, det sprenger i ører og hodet. Ihverfall, Igår kom vi hjem kl 01 00, så det ble litt sent å blogge. Etter en god natt søvn nå, så er jeg klar for en ny dag. Mens jeg har vært i Tromsø, så har Louie vært hos dyrlegen. Han har fått to flått på to uker, så vi måtte gi han en sprøyte, salver og nesedråper. Stakkars babyen min! Så nå har han et stort sår på halsen som vi må rense to ganger daglig. 

  Da jeg stod opp idag, så gikk det opp for meg at det var en stund siden jeg hadde lagt ut noe på salgsbloggen. Og ettersom skapet mitt er stappfullt av klær jeg ikke bruker, så gikk jeg gjennom litt og fant noe jeg ikke har brukt.  Her er salgsbloggen min :-) 

  Da var det tid for å gjøre noe ut av dagen, eller hva mener dere?
  Igår var vi hos bestemoren til Stian. Har fått helt dilla på å løse Mikkemus kryssord. Det er kjempe gøy.

  Nå er jeg hjemme med sykt barn. 
  

 • 5


  
  Elsker denne indian-inspirerte stilen! 

 • 7


  Sko-filippa k, bukse- tiger of sweden

 • 3

  Hei dere. 
  Solen har kommet og det er så deilig. Kjæresten min og jeg var som sagt på kino idag, og vi så den nye harry potter filmen. Den var sinnsykt bra, anbefaler alle å se den! Den beste av harry potter filmene etter min mening. 

  Nå skal Stian snart på fotballkamp og jeg skal rydde resten av leiligheten. Den siste natten skal vi sove hos bestemoren til Stian, så vi må pakke alle tingene våres. Vi skal hjem imorgen, som både er trist og bra. Begynner å savne lille gullet mitt Louie. (For de som ikke vet det så er det min lille chihuahua) 


  :-)

 • 9

  SOL. VARME. SOMMERFØLELSE. 


  

 • 6


  Dette er neglelakkene jeg elsker fortiden! Mimosa fra Chanel og boom boom pow fra Deborah Lippmann. Begge passer perfekt til sommerbrun hud. En hver jente burde hvertfall ha en av disse i sminkepungen :-)
  

 • 10

  Hallo!
  Nå har vi akkurat bestilt billetter til den nye Harry potter filmen så nå skal vi straks dra for å se den. Men før det skal vi spise lunsj på Yonas. Håper dere får en kjempe fin dag.  


  Skjorte- ralph lauren, bukse- acne, veske- mulberry, sko- acne.

 • 32


  
  Kjole- french connection, sko- aldo, veske- louis vuitton

 • 1

  Hei dere! 
  Nå har vi akkurat kommet hjem til leiligheten igjen etter en super fin bursdagsfeiring. Onkelen og tanten til Stian fylte 50 år, så de hadde et stort selskap. Masse musikk, dans, Latin-Amerikansk mat og mange koselige folk. Vi koste oss masse og ettersom jeg var syk så måtte vi dra litt tidligere enn vanlig. Litt dumt ettersom vi hadde det så utrolig koselig.  

  

 • 13

  Hei dere! 
  Formen er bare verre. Igår var jeg på legevakten og idag skal jeg prøve å dra i bursdagen som vi kom hit for.

  Jeg er forresten i budstikka idag. Ble kontaktet av budstikka, så vi koste oss alle sammen på Sjøflyhavna med lunsj og drikke. Noen flere som har sett intervjuet? :-)   

 • 2


  

 • 4

  Hei dere. 
  Dette blir et raskt innlegg ettersom formen er helt elendig. Vi har vært hos bestemoren til Stian og kost oss med prat og lapskaus idag. Så snill og søt som hun er, så fikk jeg noen halstabletter fra apoteket og ibux med hjem. Mest sannsynlig så har influensaen tatt over kroppen min. Feber, hodepine, vond hals og rennende nese. Så det er livet mitt akkurat nå. Imorgen blir jeg nok sengeliggende hvis jeg ikke blir bedre. 

  Nå lager Stian hamburgere til oss, så skal vi se på CSI til vi sovner :-) 


  Fruktsalat i regnvær, deilig. 

  Viser imorgen. Natta!

 • 3

  Jada, da våknet jeg opp til vond hals og skjønner nå at formen ikke er helt på topp. Jeg tenkte jo at det var strålende vær her oppe, så jeg tok nesten bare med sommerklær. Istedenfor så regner det ned som bare det og man blir til en istappe hvis man går ut døren. Håret mitt har blitt til et stort kråkerede, så nå må jeg ta en varm dusj.

  Jeg har lagd en kjempe god frokost med amerikanske pannekaker og mye annet godt. Man får jo gjøre det beste ut av situasjonen :-) Idag skal vi en tur ned til byen, så til bestemoren til Stian og etter det har vi ingen planer. Men det kommer vel flere planer i løpet av dagen. Igår ble planene endret, begge var veldig trøtte. Så vi dro bare ned til byen med fetteren til Stian og kjæresten hans :-) Veldig koselig. 


  skåååål

 • 16

  Regnbuensfarger på håret har blitt det hotte i kjendisverdenen. Hva er deres mening om dette?   bilder//privat 

 • 5

  Hei dere! 

  Nå har vi akkurat kommet frem til leiligheten i Tromsø. Og vi har akkurat handlet inn masse mat og godt :-) Leiligheten var kjempe fin og den har til og med internett og TV. Så jeg skal prøve å være flink å ta bilder mens jeg er her. Onkelen til Stian bor vegg i vegg med oss som var helt tilfeldig så det var jo også veldig koselig. Etterpå skal vi besøke bestemoren til Stian. 

  Kjøkkenet, likte det veldig godt


  Stian glad og fornøyd :-)

 • 20


  Shorts- acne, genser- tiger, briller- rayban

 • 5

  Solen skinner, og jeg skal sole meg litt. Jeg er hjemme igjen, og nå er jeg klar for å ta en jentekveld med spa.
  Dagen idag gikk veldig fint. Forteller dere mer når det kommer ut på trykk og er offentlig gjort.

 • 17

  Sånn da har jeg lakket negler og fikset meg. Klar for å dra på det ¨hemmelige¨oppdraget :-)

  Topp- filippa k, veske- louis vuitton, bukse- acne.

 • 7


  Nå er de endelig mine! De er så populære at det er vanskelig å få tak i de, selv i Oslo. 

 • 2

  Hei
  Nå har jeg akkurat laget en god frokost og tenkte derfor at jeg skulle få til et lite innlegg. Fremover er jeg helt booked med avtaler, og det merker jeg allerede på kroppen. Danmark turen var kjempe koselig. Jeg kjøpte mange nye ting. Blant annet en veldig fin jakke. Da vi kom frem til Danmark, så fant vi mange morsomme butikker. Blant annet en butikk som het Tiger. Den var veldig lik søstrene grene i Sandvika. Mange små ting som det er morsomt å samle på. Da vi kom hjem fra Danmark, så dro vi rett i bursdag til broren til onkelen min som bor i Oslo. Da fikk jeg selvfølgelig tittet litt der og fant noen sko jeg har lett etter. Så tok Stian, mamma og jeg en frappe og baguette på bit. My favorite! Tidlig igår så dro vi til sommerland for å kose oss med vannsklier og lignende. Bare dumt det ikke var noe fint vær. 

  Nå skal jeg noe som jeg ikke helt kan dele med dere enda. Men dere får nok sett det i løpet av uken. Derfor kan det hende at jeg ikke kommer til å blogge på to dager. På onsdag drar jeg til Tromsø, og kommer hjem på mandag.  


  Jeg kjøpte to nye neglelakker fra chanel, nye øredobber, ny jakke, en skrubbkrem fra clinique, masse masse godteri. 

  Rakk ikke ta outfitbilde fra bursdagen, men har har dere et lite glimt. Skjørt fra filippa k, svarte pumps og topp fra acne(som dere ikke ser). 

 • 8

  Litt close-up bilder av den ny kjolen som jeg lovte dere :-)

  Verdens fineste kjole fra french connection. Kjøpt på helt coco.

 • 12

  Hola!
  Idag har jeg vært med familien å besøkt oldemor, og nå må jeg vel egentlig pakke. Om en time drar jeg til Danmark, og da skal jeg kose meg masse. En skikkelig jentetur. 

  Men ettersom mange av dere ville se det jeg kjøpte igår, så kan jeg vise et kjapt bilde :-) Kan vise dere bedre bilde av tingene når jeg har bedre tid. 


  Juicy couture dress, filippa k tube topp, jumpsuit fra isabel marant, to par høye pumps og verdens fineste kjole fra french connection. Den skal jeg vise dere enda flere bilder av, for den er helt nydelig og jeg har sett på den lenge :-) 

  Nå er jeg blakk og lykkelig. Hadet bra :-)

 • 14

  Heihei søtinger.
  Idag har jeg faktisk shoppet mange nye ting til klesskapet. OG jeg er virkelig fornøyd med det jeg kjøpte. Nå har jeg jo sett på disse tingene en stund, så det var på tide at jeg kjøpte det med hjem :-) Jeg er ikke ferdig med shoppingrunden helt enda, for jeg mangler en del til jeg skal til tromsø. Blant annet et par svarte pumps. Så jeg må ned til storsenteret for å titte litt imorgen.  

  Vil dere se hva jeg kjøpte :-)? 

 • 2

  Hei dere. 
  Dette blir en raskt innlegg før jeg må stelle meg og spise.

  Igår var jeg på tusenfryd, og gjett om jeg koste meg. Det var nesten ikke kø på noen av tingene, så vi fikk tatt alle tingene minst ti ganger. I tillegg til alt det gode man får kjøpt der. Vi var der fra det åpnet til et stengte, og ettersom jeg har en så snill tante som har kjøpt sesongkort til meg på tusenfryd, så kan jeg dra dit så mye jeg vil i hele år :-) På torsdag skal jeg på jentetur til Danmark, og neste onsdag så drar jeg til Tromsø med kjæresten min. Der skal vi være i noen dager, før vi skal hjem igjen :-) Gleder meg!

  Nå holder jeg på å lage brownies, så vi bloogges! Kram 

 • 3

  Hei dere. 
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra butikken og gjett hva som tittet frem? Solen.
  Jeg har kjøpt meg masse godt som jeg skal kose meg med ikveld. Har fått helt dilla på vaniljeyoghurt med bringebær. Foodgasm. Kjæresten min dro akkurat for å ta kjøretime, så nå skal jeg kose meg med the hills resten av kvelden. Dette kommer til å bli den beste sommeren noen gang! 

 • 5


  Endelig er den min!!

 • 5

  Nå regner det igjen, og tordner. Jeg har akkurat laget rundstykker og skal straks sette meg ned å lese litt motestuuff. 

  Da jeg var hos frisøren sist, så fikk jeg anbefalt en varmebeskyttende krem som pleier og gir fuktighet til håret. Derfor kjøpte jeg den idag. Jeg bruker jo en proteinserie fra wella sp nå, som faktisk har funket veldig bra hittil. Håret mitt er kjemisk skadet, så jeg trenger mye pleie etter alle frisørbesøkene.

  Dette er det jeg bruker til håret mitt etter at jeg kommer ut fra dusjen. 

  Med engang jeg kommer ut fra dusjen så tar jeg i oljen fra kerastase elixir kultime oleo-complexe. Den gjør håret silkemykt og glansfullt. Etter 10 min, så sprayer jeg håret med redken color extend sun sparkling shield. Den beskytter håret mot UVstråler, og gjør håret glansfullt. Utrolig viktig å beskytte håret om sommeren, hvis ikke blir håret tørt og ødelagt. Så til slutt tar jeg i kerastase nutritive nectar thermique. Det er en varmebeskyttende krem som gir masse fuktighet og den lukter kjempe godt :-) Så til slutt føner jeg håret. Ferdig. 

 • 2
 • 8

  Hei dere. 
  Idag startet dagen med å feire pappa, som ble 50 år idag. Jeg dro en tur til Oslo for å kjøpe kake til han, og for å kjøpe noe jeg har sett på lenge til han. Men den fant jeg ikke. Så derfor endte jeg opp med to neglelakker fra Deborah Lippmann som jeg har ventet på lenge. Jeg ble egentlig ganske irritert, ettersom damen som jobbet på gimle skulle ringe meg når de fikk inn de to fargene jeg har ventet på. Men det hadde hun ikke gjort. Flaks at de hadde disse to igjen da jeg kom. Etterpå skal vi til farmor for å se på filmen fra vielsen som var på lørdag og for å spise kake. Det er jo ikke hver dag man blir 50 år :-)


  Bursdagskake. 

  Boom Boom Pow og Today was a fairytale. 

  Elsker disse neglelakkene. Holder lenge og ser himmelsk ut på! Ikke rart de er så populære. 

 • 4

  Nå kan jeg fortelle hva som skjedde på lørdag. Mamma og pappa skulle slå sammen bursdagen sin. Mamma ble 40 år og pappa ble 50 år. Det ikke noen av de 70 gjestene visste, var at vi skulle overraske alle sammen med et bryllup. Pappa og mamma skulle nemlig gifte seg :-) Vi feiret det ute, med åpen bar og masse kos. Det var masse leker og fyrverkeri. Fantastisk dag :-)

  Meg og Louie :-) Brudepike/gutt. 
  Kusinen min og mannen hennes
  Mamma og pappa. 
  Pappa og farmor:-)
  Brudebuketten

  Forloveren og bestevennen til mamma. 
  Pappa og hans gode venner. 

 • 10

  Hei dere. 
  På fredag gikk dagen virkelig til å bake. Jeg stod på kjøkkenet i ca 10 timer, og la meg ikke før kl 2. Derfor var jeg kjempe sliten, og det var enda masse som måtte gjøres. Men jeg ble kjempe fornøyd med de 120 cupcakene og i tillegg lagde jeg masse brownies. 
  Sjokolade, vanilje, sitron, kokos og ananas, blåbær cupcakes. 

 • 4

  Hei dere. 
  Da var dagen kommet for å stresse rundt. Jeg har akkurat kommet hjem fra Sandvika. Jeg måtte kjøpe en fin sløyfe til Louie og spise litt mat. Jeg fikk også kjøpt meg nye sandaler, lesestoff og noe hårprodukter fra nikita. Så nå er jeg rimelig fornøyd. Etterpå skal jeg til Helset for å bake 100 cupcakes og noen andre kaker. I tillegg til å bade og stelle Louie fra topp til tå. Etter alt det skal jeg ta et deilig bad og kose meg. Et lite spa. Hvis jeg rekker det. 

  Nå må jeg hoppe i dusjen og prøve ut de nye hårproduktene jeg kjøpte :-) 
  Havaianas fra shoebalo (det er den utgaven med diamant), pinsett fra parfymeri tommy, shampo og balsam fra nikita. costume og elle fra matbutikken. 
  Elsket de. 

  

  Forresten, hvis noen av dere har en bra cupcakes oppskrift så kan dere gjerne dele den med meg:-) 

 • 26

  Jeg setter igang en spørsmålsrunde. Sånn at dere kan stille spørsmål og få svar på ting dere lurer på :-) 

 • 4

  Hei dere
  Nå har kjæresten kommet og jeg skal straks lage verdens beste risotto. Det blir deilig med en slappe av dag før alt stresset imorgen kommer. Jeg farget håret hos nikita idag, og jeg ble veldig fornøyd. Jeg fikk med meg en solbeskyttelsespray fra redken med hjem. Veldig viktig å beskytte håret om sommeren, dere. Sprayer man håret fort hver gang man går ut døren, så hjelper det håret veldig. UV-stråler er nei for håret, det gjør håret sprøtt og slitt. 

  Men nå skal jeg lage litt mat, før jeg må planlegge dagen imorgen.  

  Kjæresten min
  Viktig å beskytte håret om sommeren! 

 • 1

  new

  Frisørtimen tok ikke akkurat kort tid. Jeg satt der i nesten tre timer. Men da ble det veldig mange foliestriper. Håret er mye lysere enn før, og jeg er kjempe fornøyd :-) Det ble bilder med macen, så dere ser ikke akkurat hvor mye lysere det ble. Men det ble en del lysere.

 • 7

  Hei cupcakes. 

  Nå har jeg akkurat vært på skolen for å levere inn alle bøkene. Endelig gikk det opp for meg at jeg om ikke mange dager er ferdig med skolen for en god stund. Etter 13 lange år. Ihvertfall..Mamma bestilte en frisørtime til meg idag hos nikita, sånn at jeg får fikset håret til helgen. Jeg skal ta masse foliestriper, sånn at håret mitt blir lysere enn det er nå. Jeg har sikkert 10 cm lang ettervekst nå, æsj. Søte kjæresten min kommer snart, og ikveld skal vi kanskje på peppes for å spise. Imorgen er dagen min helt full. Jeg må bake ca 110 cupcakes i tillegg til brownies og noen andre kaker. Hvis jeg får tid skal jeg hjelpe mamma med å sette ut og pynte bord. Blogges etterpå. Jeg legger ut før og etterbilde av håret :-) 


  Genser- anemoe, bukse- jbrand, clutch- tiger of sweden. 

 • 2

  =#$%!#"$=I%$#9%$&=(&/%)&/$"   

 • 3

  Du elsker oppmerksomhet. Kjærlighet. Ord som blir sagt, gjemmes og huskes. Når han holder rundt deg, kysser deg på pannen, sier varmende ord, svever du høyt. Det kiler i magen. Sommerfugler som har gått seg vill og som ikke finner veien ut. Hjerte dunker, fortere og fortere. Du klarer ikke gjøre annet enn å smile. Han elsker smilehulene dine. Han forteller deg hver dag hvor mye han liker smilet ditt. Øynene dine. Alt. Du er perfekt for han. Han er perfekt for deg. Dere går hånd i hånd, ser kun på hverandre. Ingen andre betyr noe, for dere har hverandre. Dere har fremtidsplaner, og hittil går alt som planlagt. Når dere blir eldre skal dere flytte sammen, skape flere minner og forsørge dere selv. Dere har hatt mange hindringer som dere har måtte kjempe dere igjennom. Mange tårer på spill. Mye latter og glede. Men alt i alt, har dette gjort dere sterkere.

  Ingenting kan stoppe dere nå. Du kunne ikke vært mer lykkelig. Dere kunne ikke vært mer lykkelig. 
  bilde//privat

 • 9


  
  Bilder//privat

  Da var jeg endelig ferdig med å bake. Så nå skal jeg kose meg med baksten. Jeg lagde vaniljekrem cupcakes og ekte amerikansk brownies. Kan legge ut oppskriftene på bloggen om dere vil. De ble ihvertfall kjempe gode :-) 

 • 6


  Nå har jeg akkurat vært på butikken og skal sette i gang bakingen. Visste dere at jeg elsker å bake? :-) Det har jeg gjort fra jeg var liten. Viser dere resultat etterpå. Kiss
  

 • 3

  Hei dere. 

  På lørdag var jeg på sommerfest, som var kjempe koselig. Spiste kjempe god mat og var med hyggelige folk. På søndag var jeg på akerbrygge. Jeg spiste på fridays med kjæresten min og Eirik. Det var så utrolig fint vær, så vi satt ute litt ekstra lenge. Etter det dro jeg og kjæresten min til helset, hvor vi var hele helgen. Vi koste oss masse ute i solen. Vi lagde seng ute, hørte på musikk og spiste masse godteri. Det er så deilig at sommerværet endelig har kommet! Håper det varer en god stund fremover. 

  Nå skal jeg lese litt til eksamen før jeg pakker ut tingene mine.
  Tok bare bilder med Stian sin mobil, derfor ble det bare et vanlig kyssebilde :-) kos

 • 4


  Tiger of sweden, kjøpt på Høyer i Oslo. 
  

 • 4

  Hei! Nå har jeg akkurat kommet inn døren og skal straks sette meg ned med eksamensoppgaven. Jeg var på storsenteret for å prøve å finne et par nye sko jeg kan bruke på lørdag. Og, vet dere hva? Jeg fant et par. Men mest sannsynelig ikke et par som passer til anledningen på lørdag. Blir nok mer hverdagssko. Men jeg fant et annet par som jeg muligens skal kjøpe. Men jeg er virkelig ikke helt sikker. Etter det tok jeg toget til Oslo for å dra til en av yndlingsbutikkene mine, Høyer. Da jeg var der med Tine forje dagen, så fant jeg en clutch jeg bare forelsket meg i. Så jeg måtte tilbake for å ta en liten avgjørelse om jeg virkelig ville ha denne. Og dere kan jo gjette hva det endte med? Den ble med meg hjem til den fine samlingen min. Nå er jeg kjempe glad og fornøyd :-) Resten av dagen plasket vi bare i regnet og spiste sjokolade.  

  DKNY sko, kjøpt på giotto 1100,- 

 • 7

  Utrolig deilig å komme hjem etter å ha plasket rundt i dette været. 

  Idag fikk vi vite hva vi kom opp til i eksamen, og så flaks som jeg har så kom jeg opp i naturfag. Herregud, drep meg! Det var det faget jeg absolutt ikke ville komme opp i. Som et plaster på såret, så bestilte jeg meg en frisørtime til torsdag. Jeg skal ta foliestriper å stripe mye av håret. Jeg elsker å skjemme meg bort med slike ting. Det er så deilig :-) Imorgen har vi egentlig ´fri´, pga eksamen. Så da kan jeg kose meg hjemme helt frem til tirsdag, da dommedagen kommer. 

  Mamma og pappa var i Oslo idag, og da kjøpte de med tre kjoler til meg som jeg kan bruke neste lørdag. Vet enda ikke hvilken av de jeg vil bruke, men det finner jeg vel ut. Hvordan de ser ut på får dere se neste lørdag. 

  Jeg likte de veldig godt. Elegante og søte. Kjøpt på bikbok i Oslo. 
  Nå skal jeg spise litt blåbær, som forresten er min store favoritt, før jeg legger meg. Jeg er helt utslitt fortiden. 

 • 3

  Mange av dere ville se resten av innkjøpene fra onsdagen, så her er noe av det. Men vesken var nok finest i mine øyne! Hva syns dere om innkjøpene? 


  Genser kjøpt på høyer fra Tiger, 1300,- 
  Enkel topp med flette bak. Kjøpte noe annet basic også. Men det er nok ikke så interessant å se på:-)

 • 14


  Kjøpt på Louis Vuitton i Karl johan. 

 • 4

  ?

 • 4

  Hei dere.
  Da var jeg ferdig med en av de muntlige eksamene jeg skal ha. Deilig. Tenk at jeg om noen dager er ferdig med skolen, ihvertfall for en stund. Jeg ble ferdig med den muntlige eksamen ca kl 19, og etter det tilbringet jeg dagen sammen med min søte Tine. Vi spiste ute og etter det dro vi på BIT for å drikke frappe og kanelbolle. Litt flaut når de som jobber der kjenner oss igjen hver gang vi kommer, og legger opp til en lang samtale. Men alltid koselig. Jeg har fått kjøpt meg masse fint. Dere kan ikke tenke dere hvor fornøyd jeg er idag. Jeg er helt i lykkerus. Etter en lang tur i Oslo, dro vi tilbake til Sandvika for å ta solarium. Etter 20 min med sol, så bestemte Tine seg for å ta en tatovering, som hun har ønsket å ta i lang tid nå. Så jeg tvang hun med meg for å endelig ta den. Så vi måtte tilbake til Oslo igjen for å ta den. Den ble kjempe søt, og stakkars tuppemor var så redd. Etter det fikk jeg kikket litt på Høyer, og fant en super fin genser fra Tiger. Gleder meg til å bruke den. I tillegg fant jeg en topp med en lang flette bak og en basic genser. Den fineste tingen skal jeg vise dere etterpå! Nå kan dere lure. 

  Det var ikke akkurat det beste været til å gå rundt i karl johan, når det regnet. Jeg håper virkelig det fine været kommer tilbake snart. Imorgen skal jeg prøve å få bestilt en frisørtime, for nå begynner etterveksten å plage meg. Jeg vil ha mye lysere hår. Hva syns dere? 

  Nå skal jeg kose meg med verdens beste chihuahua, Louie. Kjøpte jo litt godsaker til han da jeg var ute på tur, noe jeg alltid gjør. Hva gjør man ikke for babyen sin.  
  Nå skal jeg kose meg med en kyllingsalat før jeg skal legge meg. Kroppen er helt død. 

 • 5

  Hei dere. 
  På søndag trente jeg, og etter det spiste jeg og Tine en cæsarsalat på egon ettersom det var så sinnsykt fint vær. Vi gikk også rundt kalvøya tre ganger. Kjempe koselig :-) 

  Idag har jeg vært på skolen, og etter det dro jeg til Oslo med søte Tine. Først spiste vi litt på baker hansen, så tok vi bussen inn til Oslo. Vi gikk litt rundt i butikker og kjøpte med oss litt sommerklær. Vi rakk også innom pascal en tur og da kjøpte vi fem herlige makroner. Har fått helt dilla, og de er mye bedre enn de som selges andre steder. Grunnen til at vi dro til oslo var vel for å kjøpe den berømte neglelakken happy birthday fra Deborah Lippmann. Vi gikk rundt på Bygdøy for å prøve å finne butikker som solgte disse. Da vi hadde gitt opp, så fant vi den endelig. Nå venter vi bare på den i gull, som er helt utsolgt på lageret i USA. Da vi skulle hjem så begynte det å pøsregne, og selvfølgelig hadde jeg ikke på meg jakke så vi tok derfor turen innom Wayne´s coffee. Verdenes beste iskaffe der. Spesielt den med karamell.

  Nå er kjæresten min på besøk, så vi skal se litt på TV og spise litt god mat. 
  Fin, hva? :-)

 • 4

  Hei søte lesere.
  Idag var det så fint vær, så jeg dro til Oslo. Jeg skulle egentlig kjøpe meg litt nytt, men ettersom jeg ikke var i oslo før nærmere åtte, og det meste var stengt så fikk jeg bare tittet i en halv time. Så derfor endte  jeg bare opp med å kjøpe masse godt å spise. Jeg er så mett nå, og enda skal jeg stappe i meg makroner fra pascal. Løp rundt i Oslo for å prøve å finne en neglelakk som jeg har lett etter en stund. Det stedet som hadde denne hadde stengt, så der har vi min flaks. Men det var utrolig koselig å gå rundt i Oslo når det var så varmt og fint vær. Jeg har spist så mye is og godt, blant annet på ben & jerry. I tillegg spiste jeg en kjempe god mango sorbee på pascal. 

  Det kommer til å bli så deilig med en helg nå. Jeg trenger det virkelig, for jeg er helt utslitt etter denne uken. Eksamen stress. Til uken får jeg vite hva jeg kommer opp i til muntlig. Og jeg gruer meg!  


  Sitron, pasjonsfrukt, aprikos, bringebær, pistasj og vanilje. 


  Og jeg skal bli mye flinkere til å ta bilder av hverdagen min, så det kommer. 

 • 6

  Da var jeg endelig hjemme etter en lang treningsøkt:-) Trente kondisjon i 30 min, og styrke på slutten. Så nå er jeg rimelig sliten. Det var planleggingsdag på skolen, så vi fikk fri. Som passet meg veldig bra. Etter treningen så besøkte jeg Therese på jobb. Så kjøpte jeg sushi på bambus og litt annet godt til ikveld. Therese kommer på besøk så vi skal kose oss litt. Det er så fint vær ute nå og jeg elsker det! Skal snart gå en tur med Louie i det fine været, og håpe på å få litt farge på kroppen. 

  Nå skal jeg se på TV og kose meg med sushi. Blogges.

 • 5

  Hei sweeties. 
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en hard to timersøkt trening med Tine. Det er virkelig lenge siden jeg har vært så sliten. Ettersom det var så utrolig fint vær, så tok vi oss en tur på kanel etter trening for å spise litt mat og snakke litt. Vi spiste en kjempe god kyllingbaguette med parmesan og paprika. Anbefales! Nå skal jeg nyte resten av det fine været og slappe av med bringebær. 

   
  Sommeren er helt klart den beste årstiden. 

  Gårsdagens innkjøp. Nye converse korte og en herlig parfyme som Therese fikk meg til å kjøpe.

  

  

 • 14

  Jeg trenger et par nye sommersko og vurderer converse, selvom jeg allerede eier ett par som jeg aldri bruker. Bruker man de riktig så kan de bli skikkelig tøffe etter min mening. Valget står mellom å kjøpe det normale paret med høy lengde, eller å gå for de korte som er en nyere modell. Hva mener dere ? :-) 


  Høye

  Korte. 

 • 5

  Nå er det en liten stund siden jeg blogget sist. Rett og slett fordi jeg ikke har giddet å sette meg ned med macen for å blogge. Det har vært andre ting jeg har prioritert først, som venner, kjæreste, skole og jobb. Idag var tiden for å komme litt tilbake til dere kjære blogglesere. Så jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge, men jeg har jo ikke noe motivasjon til å blogge. Så hvis dere kommer med noen forslag til hva dere vil se mere av så hadde det vært supert. 

  Idag fikk jeg lønn. Så jeg og kjæresten min tok oss en liten tur til Sandvika storsenter for å se litt. Først drakk vi iskaffe på bakerhansen som var kjempe god. Mye sunnere med soyamelk til dere som tenker på sånt. Etter det så kjøpte Stian seg PS3 og jeg kjøpte litt undertøy og en ralph lauren skjorte. Den skjorten har jeg ønsket meg lenge og den har et kjempe deilig stoff. Kunne sovet i den hver natt. Etter en fin shopping tur dro vi til jordbærpikene for å spise masse sjokolade kake. Så hjem...til lille Louie :-)
  Ralph lauren skjorte slimfit og undertøy. 

  Imorgen skal jeg prøve å få til en treningsøkt med Tine etter skolen. Jeg tok personligtrener timer for to uker siden ca med Tine, så nå skal jeg prøve å følge opp den planen. Etter det skal jeg møte Therese for å ta en frappe og se litt på handlesenteret igjen. Jeg har allerede planlagt to nødvendige ting jeg skal kjøpe, som jeg kan vise dere imorgen. (OG, til dere som mener jeg handler hele tiden og overfladisk, ikke glem at det er mine penger jeg bruker, ikke deres. Så hvorfor bry dere? Ikke ment til de søte leserene mine som støtter meg og er super søte. Loveuguys) Deretter skal jeg og kjæresten min hjem til Therese for å spise tyrkisk mat med film og kos. Hun er nemlig sammen med en fra Tyrkia som er veldig glad i å lage mat. Vinn vinn situasjon for meg som elsker sterk mat. Og etter det så skal jeg prøve å rekke en time med solarium med kjæresten.. Det er jo kjempe lenge siden sist og jeg er hvit som en snømann. 

  Nå skal jeg og Louie se på frustrerte fruer og spise blåbær. Hadetbra. Nevnte jeg at jeg så på en hvit iphone 4 idag? Helt forelsket..

 • 30

  Hei dere. 
  Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en liten handletur. Idag skal jeg i 70års dag, så dagen kommer ikke til å gå til så mye annet. Selvom jeg har utrolig mye å gjøre. Og nevnte jeg at jeg kom opp i nynorsk eksamen? Strykstrykstryk.. Igår hadde jeg og Tine vår siste personligtrener time på Elixia. Vi skal nemlig stramme opp kroppen til sommeren, og vi har derfor fått den hardeste treningsplanen. Jeg klarer ikke gå idag. Kroppen er helt ødelagt. Håper det går over i løpet av morgendagen, for da skal jeg prøve å trene litt igjen :-)

  Jeg unnet meg litt godt etter den harde treningsøkten. Det skal bli slutt på dette nå. Men de ble kjempe gode. Anbefaler dere Betty Crocker blandingene :-) 

  Nå er jeg forresten klar til sommeren dere. Jeg bestilte meg 10 nye bikinier fra victoriassecret, og er kjempe fornøyd :-))

  Hva syns dere? De to siste hentet jeg på posten idag :-)

 • 5

  Hei dere. 
  Hvordan går det med dere? Jeg har helt glemt å blogge på noen dager. Beklager.  

  Da var det endelig helg igjen, og eksamen nærmer seg. Hvordan det kommer til å gå er et helt annet spørsmål. Men dere får krysse fingrene for meg. Idag har jeg vært på skolen, og nå har jeg akkurat kjøpt litt is og skal kose meg med to filmer jeg fikk i påskeegget mitt i påsken. Dear John og han er faktisk ikke interessert. Noen som har sett disse to?    Nå har jeg stekt pizza, og imorgen skal jeg bruke dagen til å slappe av helt. Håper virkelig det er fint vær, så kan jeg gjøre noe gøy ute. De siste dagene har det vært så fint vær, og det har vært kjempe deilig. Jeg har til og med tatt frem sandaler og sommertøyet..

  Jeg kjøpte to småting for noen dager siden, som jeg glemte å fortelle dere om. Den nye serien til redken, og en bukse fra ralph lauren.     

  

 • 16

  Spørsmålet denne gangen dreier seg om hårprodukter. 

  Er det noen av dere som har noen veldig gode erfaringer med noen bra hårprodukter? Føler jeg har prøvd alt nå. Kom gjerne med forslag fra alt fra shampoo til hårkur. 

  Loveu.  

 • 3

  Hei dere. 
  Nå er det lenge siden jeg har blogget, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Det er så mye som skjer hele tiden, og har derfor ikke satt bloggen som en første prioritert. Men, igår var jeg hos legen ettersom jeg har vært kvalm og uvell i flere dager. Så jeg måtte ta masse blodprøver, fire glass med blod. Jeg fikk litt medisiner mot kvalme osv, og nå føler jeg meg mye bedre :-) Derfor dro Stian og jeg til Oslo idag. Vi dro til akerbrygge for å spise på fridays, også dro vi til eger for å titte. Jeg fant utrolig nok ingenting jeg ville ha, så da dro vi heller til ben&jerrys for å spise is. Nevnte jeg at jeg elsker været nå? Håper det holder seg sånn her lenge. 

  


  

 • 9

  Idag hadde jeg tentamen på skolen. Derfor ble jeg veldig fort ferdig på skolen, deilig. Ettersom både jeg og kjæresten min ble ferdig tidlig så dro vi på kalvøya for å mate svanene. Noe jeg virkelig elsker. Så spilte vi litt fotball på fotballbanen. Følte meg virkelig som en syv år gammel unge. Men koselig var det ihvertfall. Så nå sitter jeg her, og venter på at lille Louie skal komme hjem. Idag har jeg nemlig kjøpt masse godt til både han og meg.

  Ikveld skal jeg og Stian til helset for å kose oss med godteri og kjærestekos. Som vil si et helt maraton med filmer og serier. For nå er jeg klar for påskeferie! Men først gjelder det bare å komme seg dit med Louie og alt annet. Noen som anbefaler en bra serie eller noen bra filmer? Ikke action filmer. 


  Ben & Jerry is <3 Half baked og coconutterly fair. Jeg har ikke smakt kokoos isen, så den gleder jeg meg til! 

  Resten av kvelden skal vi bruke på å dyppe jordbær i varm melkesjokolade og spise is med begge hender. Nå føler jeg meg som verdens feiteste person.. 

  Må jo ikke glemme Louie.. Fant jo litt godt til han på dyrebutikken. 

 • 5


  Denne jenta har alt, ikke mer å si. Candice swanepoel

 • 5

  Hei søtinger! 
  Da var jeg akkurat kommet hjem etter å ha gått i regnet. Igår var det kjempe fint vær, og nå er det pøsregn. Hvorfor kan ikke været bare holde seg fint..Nå har jeg akkurat kuttet opp druer med krem, og skal lese det nye bladet jeg kjøpte idag. Jeg føler meg så lykkelig akkurat nå. Jeg har alt jeg trenger. Mange gode venner og ikke minst en utrolig fin kjæreste. Håper denne følelsen varer lenge. For da er det ingen beskymringer som kan komme i veien. 

  Igår var jeg med tinemor på kalvøya. Vi gikk tur rundt hele øyen, så på de fine blomstene som har kommet og koste oss. Eneste som var dumt var at det var veldig mye gjørme der. Men nå er virkelig sommeren på vei. Og når vi snakker om sommer, så har jeg utrolig lyst til å dra til paris eller portugal. Være der noen dager. Shoppe. Oppleve masse. Noen tips eller forslag til hvor jeg burde reise? Men ihvertfall, etter kalvøya turen gikk vi på cafe og tok en smoothie på steam. Kommer til å dra dit mye i sommer. 

  Og den sangen jeg la ut igår, er virkelig den fineste sangen jeg har hørt på lenge. Nicole Sherzinger- Dont hold your breath. 

   

 • 54

  Jeg har planlagt en konkurranse lenge nå, og ettersom jeg var i Oslo forje dagen og fant en kjempe fin premie, så hvorfor ikke. Gaven er ikke sponset, den har jeg kjøpt for egne penger :-) Bare så det er sagt.

  Jeg tenkte å holde gaven hemmelig til vinneren er kåret. Men jeg kan si en ting, den er nydelig og er fra Acne. Jeg har denne tingen selv, og jeg elsker den. Helt klart det hotteste som er inne nå. Vinneren vil bli publisert på bloggen, det samme med premien.

  Så, hvordan dere kan vinne denne premien.

  1. Du går inn på DENNE linken og registerer deg.
  2. Etter det skriver du i gjesteboken min at du er med i konkurransen. 
  3. Om ønskelig: For å ha en bedre sjanse til å vinne så kan du linke til dette innlegget på bloggen din eller på facebook. Skriv da i kommentarfeltet at du har gjort dette sånn at jeg kan sjekke ut dette. Ps: det går ikke ann å jukse, for jeg kan sjekke om man er vervet eller ikke. 
    


  Ettersom det er en veldig stor og fin premie, så tenkte jeg å kåre vinneren 10.Mai. 

 • 6

  Jeg holder på å dø. Ihvertfall nesten. Jeg snufser hele tiden, og det er virkelig synd på meg. Tommel opp for ørebetennelse. Yes. 

  Etter skolen idag, så var jeg en kjapp tur på jordbærpikene. Spiste en tacosalat og en stor brownies med Stian. Også kjøpte jeg meg en av de berømte bikiniene fra H&M. Spørsmålet blir bare om jeg kommer til å bruke den. Den var jo veldig spesiell i fargene :-) 

  Men nå skal jeg ihvertfall ta et paradise hoteel maraton. Jeg har jo ikke sett paradise hotel på over en uke(?) hjeelp. IKKE fortell hva som har skjedd. 


  Okei, jeg er nok bruneere enn dette. Bare lyset. Ehm. Ja.

  Også er jeg helt røød rundt nesen. Jeg nyser hele tiden. Klageinnlegg.

 • 15

  Jeg har hatt det helt fantastisk i Gran Canaria. Vi har vært kjempe heldig med været, skyfri himmel og stekende sol hver dag. Derfor var det ikke akkurat koselig å komme hjem til pøsende regn. 

  Hotellet var som et paradise. Jeg har vært der 3 år på rad nå, og det er finere for hver gang. Hotellet heter Jardin Del Sol, og ser ut som en oase. I tillegg er det mange søte små skilpadder der.  Jeg tok pedikyr og fotmassasje på hotellet. Kjempe deilig.

  Meksikansk kaffe. 

  Shorts- Met. Tskjorte- Gwynedds
  Fin slutt på ferien :-)

 • 11

  Naa koser jeg meg i varmen paa gran canaria :-) blogges naar jeg er hjemme

 • 9

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra sykehuset. Har hilst på verdens søteste baby idag.

  Dagens treningsøkt er jeg også ferdig med, og nå koser jeg meg med sushi og jordbær. Har egentlig ikke så mye å dele med dere, derfor blir det er kort innlegg idag.

  Handlet litt småting som jeg virkelig trengte.

  + Noen nye treningsbher :-)

 • 7

  Helgen har vært veldig avslappende. Igår var jeg på trening ved ni tiden, og etter et avslappende spa tok jeg turen til frisøren for å fikse øyenbrynene mine. Jeg farget og nappet. OG, jeg er så utrolig fornøyd. Damen som gjorde det er den eneste som virkelig klarer å fikse de sånn som jeg ønsker. Etter det spiste jeg på peppes med Stian. Både dessert og middag. Etter det dro vi til han, og tok oss en lang joggetur fra vollen til Bjerkås. Kjempe deilig. Så idag har jeg gått en lang tur med Louie, og nå skal jeg slappe av resten av kvelden.  Imorgen er det skole igjen, yess!

  Jeg kjøpte meg tre nye mobildeksler på shoebalo på lørdag :-)

 • 6


 • 17


  Klokken åtte idag, var Tine og jeg på Elixia for å trene. Vi jogget bare, men gud så deilig det var. Nå har vi bestemt oss for å legge om kostholdet vårt. spesielt pga sommeren er rett rundt hjørnet. Så nå har jeg akkurat vært i butikken å handlet de tingene jeg skal prøve å leve på :-) Godteri, brus, potetgull og alt det der, skal byttes ut med grønnsaker og frukt. Tror dere jeg kommer til å holde ut? Det håper jeg. For jeg skal ned noen kilo før sommeren.

  Nå skal jeg gå en lang tur med Louie. Og han er ikke spesielt glad i meg akkurat nå..Ullgenser og sko.

 • 9


  Ny leppestift. Elsker den. Har brukt den i snart ett år :-)

 • 10


  Hva syns dere om denne fargen? Jeg elsker den, og har allerede planlagt noen innkjøp :-)

 • 6

  005

  Kan du lage en sminkevideo?
  Vet ikke helt om det er helt meg. Men kanskje etterhvert :-)
  Hvilken sminke bruker du til vanlig?
  Rough- chanel, foundation- YSL, maskara- estee lauder, solpudder- YSL, øyenbrynspenn- lancome, leppestifter-ysl.
  Hvilke hårprodukter bruker du?
  Jeg bruker bare frisørprodukter. Nå fortiden bruker jeg en shampo og balsam fra kerastase som heter resistance. Jeg bruker varmebeskyttende fra kerastase og akkurat nå leter jeg etter en ny hårkur :-) Men sebastian penetrait, er veldig god. 
  Striper du håret eller farger du hele?
  Jeg striper håret. 
  Hvor lenge har du spart på håret ditt?
  Hm, det er jeg usikker på. Jeg prøver å klippe det engang hver andre måned..Men jeg har hatt langt hår noen år nå. 
  Har du løshår?
  Nei, absolutt ikke. 
  Hvilken hårkur er den beste du har prøvd?
  Kerastase resistance injection de force. 
  Hvordan renser du huden din?

  Jeg bruker en rensekrem fra chanel, toner og så en fuktighetskrem.
  Kan du legge ut 10 topp klessplagg?
  Ja, det kan jeg. Kan legge det ut i et eget innlegg. 
  Hvor har du kjøpt alle juicy tingene dine?
  De kjøpte jeg på giotto i sandvika. 
  Hva er ditt favoritt antrekk?

  bukse- acne, bluse- acne, veske- mulberry.
  Favoritt klesbutikk?
  Acne, mark+brandy, 4woman. 
  Hvor mye penger bruker du i mnd?
  Oj, det orker jeg ikke tenke på engang. 
  Hvor har du alle klærne dine?
  I et veeeldig stort klesskap jeg kjøpte til konfirmasjonen min. 
  Har sett deg mange ganger på ss, hvor får du så mye penger fra?
  Jobber bittelitt, mamma og har litt selv :-)
  Er du en person som kan gå inn i vanlig butikker som gina tricot osv?
  Hehe, den tid den sorg. Neida, jeg kan gå inn i slike butikker, men veldig usikkert om jeg kjøper noe.

  Resten kommer i et annet innlegg.

 • 7

  Åh, så deilig at solen titter frem. Gleder meg bare mer og mer til sommeren nå :-) Idag har jeg vært på skolen, og heldigvis sluttet jeg tidlig. Tine og jeg dro en liten tur ut, for å ta oss en iskaffe og litt mat. Som endte med at jeg fikk kjøpt meg en ny neglelakk og en sommertopp.

  Men nå skal jeg feire bursdagen til mamma med kaker og hele familien samlet. Blogges søtinger!
  Neglelakk- chanel, topp- Acne.

   

 • 7

  Idag blir mamma 40 år. Hurraa :-) Glad i deg mammaen min.

 • 6

 • 4

  Da var det en ny uke...og masse skole. 

  Men idag var det shopping og champagne, derfor tok jeg meg råd til å fornye noen ting i klesskapet.
  Bukse fra jbrand, kjøpt på nadine for 2800,-

  elsket dette skjerfet! 1000,-


  Men nå skal jeg lakke neglene mine med den nye neglelakken jeg kjøpte idag. Hadde flaks som fikk tak i den ettersom den har blitt kjempe populær :-)

 • 9

  Hei!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Stian, og har kuttet opp litt frukt som jeg skal kose meg med. Som mange av dere sikkert har merket, så tok jeg meg en liten pause fra bloggen. Jeg har egentlig bare vært med venner de to siste ukene, og det er ikke akkurat det mest spennende å blogge om. Jeg møtte blant annet Camilla og Stine, som jeg ikke hadde møtt på kjempe lenge. Men, det har vært kjempe deilig med en liten pause, og nå føler jeg meg klar til å blogge normalt igjen. Og, jeg skal prøve å ta flere bilder fra hverdagen min. Selvom ikke jeg er en person som har med kameraet overalt. Hvis det er noe dere savner, så kan dere gjerne komme med forslag.

  Og dere(?) Jeg føler meg kjempe treig som ikke har svart på spørsmålene deres fra spørsmålsrunden.. Så det skal jeg faktisk sette meg ned å gjøre nå. Skal prøve å være effektiv å svare på de fleste nå, så skal jeg prøve å publisere innlegget ikveld eller imorgen:-)

 • 6

  Jeg heter Charlotte og er 22 år gammel. Jeg ble gravid som 20 åring og fødte en liten prins 16.02.13. På bloggen kan du følge min hverdag og livet som alenemamma. Jeg bor i Bærum sammen med sønnen min i en leilighet jeg kjøpte i 2012. 

 • 9

  Nå er jeg endelig klar til å begynne å blogge igjen for fulllt. Fra og med imorgen :-)

 • 13

  Jeg er så glad. Endelig er de mine.


  Imorgen må jeg til skomakeren for å sette på ekstra såle.

 • 4

  Hei dere.
  Dette blir et veldig haste innlegg, ettersom jeg straks sovner. Idag har jeg vært en liten tur på storsenteret med Tine...Vi spiste litt og drakk dagens frappe. Etter å ha gått rundt i to timer, fant jeg ut at ønskelisten min er lengre enn noen sinne. Det er så mye fint i butikkene nå, og absolutt alt frister. Heldigvis for meg, så har jeg en kjempe snill mamma. Hihi. Så idag kjøpte jeg noe jeg virkelig har ønsket meg :-) Det kommer i et eget innlegg. 

  Jeg har også gått en lang tur med Louie og Ingrid.. Sporty? 


  Dette kjøpte jeg. Ny genser, og sommerens must neglelakk. 

 • 4

  Nå skal jeg kose meg litt og prøve ut mange av de nye produktene jeg har kjøpt. Blant annet en body lotion fra victoriassecret og 3 step fra chanel. London turen har virkelig satt sine spor....Derfor trenger jeg litt luksus tid nå!

 • 18

  Jeg har hatt det helt fantastisk, dere! Vil bare tilbake igjen.

  Vi kom hjem med flyet ved elleve tiden igår, og så dum som jeg var så begynte jeg å pakke ut til klokken tre på natten. Så jeg kom meg så vidt opp dagen etter. Jeg har ihvertfall opplevd kjempe masse, og handlet en good del. OG, jeg har vært på starbucks tre ganger daglig. Håper virkelig det kommer til Norge snart. De har nemlig verdens beste frappe. Vi har egentlig vært i London bare for å shoppe, og det har vi gjort. Gått rundt i over syv timer hver dag, og spist masse god mat. Anbefaler dere virkelig å dra på spagetthi house, de selger italiensk mat. Så fikk jeg prøvd ut den kjente maten fra KFC, som ikke var helt noe for meg. Jeg har bare utrolig mye å fortelle dere...

  Den første dagen, så spiste vi på en kina resturante utenfor hotellet. Alle var slitne etter turen, så vi tok en rolig shopping dag i oxford street. Vi gikk gjennom russel square, der hotellet ligger, til oxford street. Der gikk vi å handlet og koste oss. Jeg var blant annet innom den største top shop butikken, der det bare var kaos. OG jeg kjøpte en starbucks kopp. Endelig har jeg fått tak i en. 


  1.Dag innkjøp. Kjøpte ikke så mye første dagen. Men endte opp med tre truser fra top shop, starbucks kopp og tyggis, chanel rough, neglelakk og kerastase produkter.

  Elsker cupcakene.

  Den andre dagen bestemte vi oss for å dra til Harrods. Et kjempe stort kjøpesenter hvor de har alt av merker og lignende. Vi var der nesten hele dagen. Det er flere etasjer med klær både for menn og kvinner, mat, resturanter og det beste....En stor avdeling for hunder. Trodde jeg skulle svime av da jeg så inn i et av rommene. TO rom med 7 chihuahua valper og 3 franske bulldoger. Jeg kjøpte frisør shampoo og en spray til pelsen til Loouie.. Det trengte han. Hvis du er glad i å shoppe så må du innom harrods. Alle merkevarer selges der. Etter å ha vært der i flere timer, dro vi til Starbucks for å ta dagens frappe. Og etter det oxford street. Der vi var innom Primark. Ikke akkurat et sted for meg, men morsomt å være inne der :-) Folk er jo helt gale. 


  Inne på Harrods så selger de verdens beste is.  Shorts, genser, to lipglosser fra mac og håndkrem fra chanel.

  Gaver til Louie. Frisørprodukter til pelsen til Louie, spray og shampoo. Og en påskebamse fra Harrods.

  Natttøy. Likte veldig godt pysjen.


  Tredje dagen spiste vi frokost på hotellet, og tok undergrunnen til cover garden for å handle. Det var et mye roligere sted enn foreksempel oxford street. Vi delte oss, så stian og jeg gikk sammen noen timer alene. Etter en lang handling bestemte vi oss for å spise på fridays. Først fikk vi drinker i baren, så bestilte vi tortilla med ost til forret, og deretter en stor burger til hovedrett. Så prøvde vi en drink med redbuull. Jeg var innom french connection og kjøpte en bukse jeg har sett etter lenge. Kan vise dere bilde senere. Så dro vi til new bond street, som virkelig var drømme gaten. Det var der Louis vuitton, chanel, abercombie and fitch, osv ligger. Abercombie and fitch var vel den butikken jeg fikk sterkest inntrykk av. Da vi kom inn ble vi møtt av menn i bar overkropp, folk som sprayet tonnevis av parfyme på klærne, 20 000 mennesker og det gikk virkelig ikke ann å være der mer enn 15 min. Men jeg fikk heldigvis røsket meg med noe hjem. Etter det tok vi turen til spaghetti house, der jeg spiste verdens beste italienske pizza. Så dro vi hjem til hotellet for å spise ben & jerrys. 
  Amerika topp, shorts, mer truser, barberhøøvel og blader.
  Starbucks. Love


  French connection (der jeg kjøpte verdens fineste bukse) og abercombie & fitch.
  Shorts og genser.

  Den siste dagen gikk vel mer til å handle inn siste innspurt. Jeg tok meg turen til oxford street, for å handle inn en del sminke og ting jeg trengte. Som ble til litt mer.....Men nå trenger jeg nok ikke mer sminke på en liten stund tror jeg :-) Det regnet hele dagen, uheldigvis. Så vi var på et stort parfymeri i 4 timer, før vi dro tilbake til hotellet for å sjekke ut.
  Jeg kjøpte litt/endel forskjellig fra chanel.
  Litt sminke fra YSL, estee lauder og mac. 

  Kan fortelle litt mer nøyaktig senere :-)

 • 8

  Nå drar jeg til gardemoen med mamma,stian,bestemoren min og annette :-) blogges når jeg er hjemme igjen.

 • 12

 • 1

  Endelig hjemme :-) og nå er det bare to dager igjen til jeg drar til London. OG jeg gleder meg forferdelig mye!

  Idag har jeg vært en liten tur på storsenteret med kusinen min, Therese. Vi snakket masse, drakk frappe, spiste og koste oss. Så tittet vi litt rundt i butikker. Jeg fant masse jeg ville ha, men så flink som jeg er så droppet jeg å kjøpe noe. Bortsett fra to blader og en ny hårkur. 

  Nå skal jeg pakke litt, og deretter kose meg med ansiktsmaske og film :-)


  Hårkuren var super bra!

 • 16


  yummii!

 • 21

  Jeg var som sagt en liten tur på storsenteret igår, og kjøpte litt nytt.
  Krølltang <3 bare jeg klarer å bruke den da.

  I tillegg kjøpte jeg to nye hårkurer, som jeg gleder meg til å prøve ut.

 • 4

  Hei dere. 
  Nå har jeg akkurat stått opp, og skal straks ned for å trene litt. Igår var jeg på storsenteret med mamma og Therese. Vi shoppet, snakket masse og spiste lunsj. Jeg kjøpte en ny ola bukse og en søt genser :-) Så spiste vi på bølgen og moi, og deretter dessert på BIT. Så dro jeg i bursdag. Det var dagen min. Love.  • 10

  Hei dere. 
  Da var det på tide med en liten konkurranse. Denne gangen kan dere vinne et gavekort på hele 4000 kr. Dere kan velge mellom å bruke dette gavekortet på H&M eller Nelly, det er helt opp til dere. Supert med et gavekort på så mye, når klesnyhetene akkurat har kommet ut, eller hva? :-)

  Det eneste dere trenger å gjøre er å 

  • Bli medlem på DENNE siden.
  • Når du da har gjort dette, så send meg en melding i gjesteboken på denne siden.


  Lykke til. Vinneren blir kåret 1. Mars og blir kontaktet på nettsiden.

 • 22

  JEG MÅ BARE...

  Redigert med FARGER!

  Uredigert. In your face! barnslige mennesker....

 • 36

  Blir ikke bedre. 
  Genser- filippa K, shorts- Guess, skjerf- becksondergaard.

 • 10

  Deilig å komme hjem etter en lang dag. Jeg har vært på storsenteret idag, og handlet litt nødvendig. Blant annet masse hundegodteri til Louie, en leppestift jeg har ventet på i to måneder og andre ikke så nødvendige ting. Jeg var på BIT med en venn, drakk frappe og spiste baguette. Vi koste oss masse masse :-) 

  Og idag kom pakken jeg bestilte fra abercombie & fitch, digg. Shortsen var litt stor, men det ordner seg. Noen tips til å få den mindre eller?
  Nå skal jeg kose meg litt, før jeg skal ta sol.

 • 29


  Ny linse til speilrefleksen....endelig!


  Skjorte fra filippa k.


  Charms fra juicy couture. 

  Genser fra filippa k.

 • 15
  Dette kjøpte jeg akkurat nå. Gleder meg til posten kommer. //love

 • 8

  Hei dere.
  Jeg vet jeg har vært veldig dårlig til å blogge de siste dagene, men jeg har null bloggmotivasjon..Spesielt ikke når kameraet mitt er ødelagt, og jeg må ta bilder med iphonen. Men sånn er det. Idag har jeg vært rundt omkring med mamma,tanten og kusinen min. Vi har vel egentlig bare kost oss, og vært i interiør butikker. Jeg skulle egentlig ikke ut idag, ettersom jeg har vært utrolig syk. Har ligget i sengen i over en uke nå, men det var litt deilig å komme ut. Så spiste vi litt og dro hjem :-)


  Jeg fikk en ny kopp av tanten min, kjempe søt. Putetrekk med sweet dreams og en peace pute :-)

  dårlige bilder ? ja, jeg vet!

 • 47

  Vi kjører i gang en spørsmålsrunde, ettersom kameraet mitt er ødelagt!

  Så spør i vei, om det er noe dere lurer på.

 • 11  Louie gutten min.

 • 10
  //flere som ønsker seg denne chanel 2.55?

 • 35

  Faen ass.. jeg klarte å ødelegge speilrefleksen idag, så spørs om det blir så mye blogging fremover!!

  Kos dere med outfit bilde, lykkelige mennesker!!!  Skjorte- acne, singlet- line of oslo, bukse- acne, veske- mulberry. 


  Nå legger jeg meg, drittdag! emoo

 • 15

  Hei dere!

  Det er noe jeg lurer veldig på, som kanskje dere kan hjelpe meg med. Jeg skal til London i februar, og derfor har jeg planer om å kjøpe en Louis Vuitton speedy bag der. Men spørsmålet mitt er egentlig om prisen er den samme i London som i Norge, for en slik veske(?) 

  Hadde blitt veldig glad for et svar.

  Vesken er så fin, og det begynner å krible i hendene om å få en slik vakkerhet på armen.   • 10

  Da var skoledagen nok en gang over. Den lengste dagen i uken, onsdag. 

  Nå skal jeg straks se en episode av desperates housewives før jeg skal lage meg noe mat. Og dere kan vel gjette hva jeg skal lage? BABYMAT! Idag på skolen smakte jeg nok den ekleste babymaten noen gang. Opptygde poteter med kjøtt, som var most sammen. Den gikk rett i søpla, og har sultet meg selv helt til nå. Noe annet enn å slappe av skal jeg ikke gjøre idag. Jeg skal bare se på serier og kose meg. 

  Glemte å vise dere hva annet jeg kjøpte meg igår. Ringen var nok den fineste tingen jeg kjøpte, etter min mening. Den var så søt og passet perfekt. Så da dere, kjøpte jeg en til nøkkelring fra juicy couture, som kanskje passet bedre til den nye vesken jeg skal kjøpe(?). Får se den dagen jeg kjøper den. Så kjøpte jeg en kjempe søt liten lommebok som jeg kan ha småpenger i fra michael kors, kjøpt på 4woman. 

  Ettersom mange lurer så utrolig fælt på hvor jeg får penger fra så kan jeg røpe det. Jeg jobber en dag i uken på en matbutikk, resten av pengene får jeg av foreldrene mine :-) Flere mysterier jeg skal løse?


  Nøkkelring- juicy couture, lommebok- michael kors.

  Kjøpte litt inspirasjon idag. Kos

 • 17


  //juicy couture

 • 15

  Åh, så deilig det var å legge seg ned nå. Jeg har gått rundt i tre timer med en vennine, for å se litt rundt i butikker. Det første vi gjorde var å løpe inn på dropsen for å kjøpe en haug med godteri. Det er nemlig siste dagen med godteri for meg. Imorgen begynner jeg på en litt spesiell diett. Jeg skal bare spise babymat. Høres kanskje rart ut, men det funker. Etter å ha gått litt rundt, fant jeg ut at ønskelisten min er lengre enn noen sinne. Det er så mye jeg ønsker meg nå, og som jeg skal ha! 

  Imorgen er det yrkesmesse i lillestrøm, så skal jeg til Jan Thomas studio for å bestille time til forming og farging av bryn hos Fred. Kanskje jeg kjøper meg noen søte ting etter det? Hvem vet. Flere som skal på yrkesmessen imorgen? 

  Så nå da dere, må jeg selvfølgelig vise dere hva jeg har kjøpt. Ettersom mange av dere mener jeg bader i penger(?)

  Den er så fin, er helt forelsket. Den er fra juicy couture og jeg har planer om å bruke den som dilldall på den nye Louis Vuitton vesken jeg skal kjøpe meg i London. 


  Nå koser jeg meg med sushi, åh så godt det er!

 • 28


  Ja, dere så riktig. Jeg skal nemlig prøve ut en diett som er litt uvanlig.. Nemlig å leve på babymat! Kjendiser bruker den, så hvorfor ikke prøve? Jeg begynner imorgen, ønsk meg lykke til.

 • 7

  Da var jeg hjemme fra jobb, deilig! Skal snart til kjæresten for å se på film og kose oss.

  Fra og med mandag så skal jeg begynne på en slags ¨diett¨. Gleder meg til å teste den ut. Har hørt mye bra om den. Forteller dere mer på mandag, om hvordan den er og hva jeg må gjøre. Dere klarer nok aldri å gjette hva slags diett det er! hihi

 • 23

  Da var vi hjemme, og nå ligger en sliten Louie på fanget mitt. Vi gikk seriøst i over en time i denne kulden, kødder ikke. Trodde virkelig jeg skulle fryse rumpa av meg. Sommer, please? Ja, takk!!

  Okei, jeg er kanskje verdens lykkeligste akkurat i dette øyeblikket. Eller, det var kanskje litt å ta i. Men jeg kjøpte en bukse jeg har lett etter lenge nå, og i min størrelse. Det er nok drømmebuksen fra min side, og den sitter perfekt på. Jeg kjøpte også en genser fra polo ralph lauren, som var så utrolig deilig å ha på. Jeg var også hos frisøren en tur, som kanskje ikke var så bra for bankkortet. Jeg fikk ihvertfall kjøpt noen produkter som frisøren anbefalte meg til mitt hår.

  Nå skal jeg drikke litt kakao og slappe av. Skolen sliter meg helt ut, og spesielt LEKSENE vi får. Jeg klarer virkelig ikke sette meg ned å gjøre lekser. Tror det virkelig er noe galt med konsentrasjonen min. Uansett hva jeg gjør så får jeg meg ikke til å gjøre lekser. Ok, nok klaging. Jeg har det ihvertfall veldig bra nå, kunne ikke hatt det bedre. Så det så. 


  Met bukse.

  Polo ralph lauren genser.

  Nye hårprodukter. JA, jeg bruker en hårkur i uken..

 • 3

  Ja, jeg har shoppet igjen

  Kan noen gjette hva som kan være oppi disse posene?
  Forteller dere senere, nå skal nemlig min lille chihuahua få litt mosjon. Vi skal nemlig gå i en time, og det er mye for den lille gutten.


  Hint.. Favoritt butikkene mine. Hihi :-)

 • 15

  Hei dere.
  Igår overnattet jeg hos kjæresten min, som var kjempe koselig. Vi spiste julemiddag med familien hans, så på filmer og koste oss. Vi så blant annet piranha, og begynte på grown ups men begge sovnet. På lørdagen som var hadde jeg og Stian to årsdag. Derfor spiste vi tre-retters på Egon, og ettersom alt annet var stengt så spilte vi bowling. Det var kjempe gøy, spesielt ettersom jeg vant 3 av 4 serier. I tillegg fikk jeg blomster og sjokolade, søt kjæreste. 

  Da vi stod opp idag, dro vi til smart club en bitteliten tur. Stian skulle nemlig kjøpe cookies, som faktisk er de beste jeg har smakt. Så dro vi til Bekkestua for å ta solarium, i 30 minutter. Nå satser jeg på å bli litt brunere enn det jeg er. Så dro vi til Sandvika igjen, for å handle. Jeg måtte innom Nikita for å kjøpe noen nye hårprodukter. Jeg kjøpte en varmebeskyttende spray fra Redken. Jeg har blitt utrolig lei av varmebeskyttende kremer, så nå var det på tide å prøve noe nytt. Så kjøpte jeg en hårkur fra wella sp som skal få håret til å få mer glans, en leave-in hårkur fra sebastian som skal styrke håret og gi det volum, og til sist en krem fra bed head dumb blond, som er en krem man skal ta i håret for få bort slittetupper. 


  Fine produkter jeg kjøpte. 
  Hvis noen dere har noen produktanbefalinger for blondt hår, så er det bare å komme med det :-) tar imot tips og råd.

  Så dro vi på mark and brandy.


  Der kjøpte jeg en bukse fra acne, og en genser fra line of oslo.


  Likte spesielt godt detaljene bak. Hva syns dere?

  Så en tynn genser i lysbrun. Har en lik, bare i hvit.


  Elsker peace merker. Noe av det søteste som finnes.

  Nå skal jeg straks ut med Louie. Frister ikke så veldig. Etter det skal jeg se på en film til med Stian, som heter A nightmare on Elm street. Gruer meg litt, har ikke veldig sansen for skrekkfilmer. Imorgen er det skole igjen, og jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Dette halvåret skal jeg virkelig satse på skolen, prøve ihvertfall.

  Men nå må jeg ut, snakkes søtinger.

 • 11

  Idag har jeg og kjæresten min vært sammen i to år, så nå skal vi snart ut for å feire det. Vi skal spise ute, mer vet jeg ikke. Nå må jeg hoppe i dusjen og stelle meg. Blogges ikveld! :-)