♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

5

fra åtte til fire er jeg på skolen, så dere kan vel tenke dere hva halve dagen min har handlet om. etter skolen ropte magen min om mat, så jeg og stian dro for å spise en.. kebab. det er ikke akkurat det jeg spiser hver dag, men det er ganske godt. jeg er veldig nøye med hvor jeg spiser, så jeg ikke ender med å spise rottekjøtt, bare så dere vet det. jeg har kjøpt meg en hel handlepose med masse godt, så idag skal jeg kose meg. om en times tid skal jeg ned til storsenteret for å møte mamma. søtt, ikke sant?

for to dager siden var jeg på oslo city, og der prøvde jeg og kjæresten min noe nytt. det var kjempe gøy men litt vanskelig. DJ hero, som kommer ut om ikke så lenge, var et utrolig morsomt spill. vurderer faktisk å kjøpe det for å konkurrere med stian. jeg vinner jo alltid selvfølgelig, så da er det ekstra morsomt. har dere fått prøvd dette enda?

bilde 001

bilde 002
stian og mats (fra paradise) prøver ut DJ Hero.

 • 12
  idag opplevde jeg noe veldig rart. jeg, kjæresten og morten satt på kanel, og rett før jeg skulle sette meg ned kommer det en gammel dame bort til meg. hun spør om hun kan snakke med meg litt, og jeg svarte jo selvfølgelig ja. hun tok frem kameraet sitt og spurte om jeg kunne stå ved vinduet fordi hun var så glad i speilbilder, med andre ord, hun skulle ta bilder av meg. jeg ble så utrolig flau på hennes vegne, spesielt når alle begynte å stirre på hun. men til slutt stod jeg ved vinduet og tittet ut mens hun knipset med kameraet sitt hvert sekund. hun dirigerte meg overalt, så jeg måtte stadig snu meg rundt og gå til siden. har dere noen gang opplevd noe lignende? jeg tror aldri jeg hadde turt å spørre noen om noe sånt, spesielt ikke på en cafè. synes det bare var frekt, for jeg kom ikke dit for å bli tatt bilder av, men for å spise. nå skal jeg rense betennelsen min og se på den nye sesongen med gossip girl jeg akkurat kjøpte.

  bruke 11

  bruke12
  ser dere den lille blå esken? det er en leppestift jeg kjøpte idag. jeg har lenge vært på utkikk etter en leppestift som har en hudfarget tone, og idag fant jeg den. så hadet bra foundation på leppene. ;
 • 19
  dagen idag har vært lang med stor l. mandager er virkelig den verste dagen jeg vet om. dagen er lang og kjedelig, og det kan virke som om klokken har stoppet opp helt. når man har naturfag i første time på en mandag, frister det ikke veldig å stå opp klokken syv for å høre på en lærer som snakker om helt illrelevante ting. idag fristet det mer å ligge i sengen og se på gossip girl. etter skolen skulle jeg egentlig trene med stian, men ettersom han fikk et tilbud om en jobb i to uker, endte det med at jeg måtte trene alene. det var egentlig utrolig deilig, fordi da trengte jeg ikke tenke på noe annet enn meg selv og trening. ingen bekymringer kom i veien for den sportye charlotte som faktisk løp tyve minutter (jeg syns ihvertfall det var ganske bra). etter en lang treningsøkt bestemte jeg meg for å ta en tur i spaet, og der satt jeg en god stund. det var så avslappende å sitte der og bare tenke på alt og ingenting. etter det gikk jeg ned til kaffepikene for å drikke en kopp kakao og finne noe å spise. menneskene som jobber der er kjempe hyggelig og det er kjempe god service.

  bruke
   
  nå har jeg akkurat kommet hjem, og skal snart lage risotto. mamma har akkurat presset i meg fem forskjellige tabletter som skal holde meg frisk. jeg ble nemlig litt snufsete idag etter trening, men håper virkelig ikke jeg blir syk! har noen av dere lagt merke til hvor kaldt det har blitt ute? holdt på å fryse av meg begge beina da jeg skulle gå til bussen. nå må jeg nok ta frem både votter, lue og skjerf snart.
 • 1
  nå har jeg endelig kommet hjem etter en lang dag. skulle egentlig trene idag, men da jeg og kjæresten min kom til sandvika, så bestemte vi oss for å bare slappe av. jeg var hos frisøren idag, og klippet håret. stusset bare tuppene, men det er utrolig deilig å bli kvitt det. hater å ha slitt hår, så må klippe meg ganske ofte. etter det tok vi oss en tur på kanel, der vi spiste en god lunsj, og en kjempe god appelsin juice-nam! det er så utrolig hyggelig mennesker som jobber der, så det er utrolig koselig å være der. etter det tittet vi litt rundt i butikker, og har funnet en masse som jeg ønsker meg. er jo ikke så veldig lenge til jul, eller hva? neida. men nå skal jeg virkelig begynne å trene for harde livet, er lei av å være en slappfisk hele tiden. så nå blir det trening fire ganger i uken, hørtes ikke det bra ut så vet ikke jeg.

  nå leser jeg detnye, som lå på pulten min da jeg kom hjem. elsker å lese blader, det gir meg så mye inspirasjon. nå lager pappa kakao til meg, så nå skal jeg slappe av resten av kvelden. håper dere har hatt en like fin dag som meg søtinger.

   img0148
  lunsjen på 'kanel'.

  img0150
  kjempe god yoghurt is, elsker den.
 • 0
  nå har vi akkurat stått opp, eller for sånn ca to timer siden. i det siste har jeg begynt å stå opp klokken syv i helgene, og det har blitt en uvane syns nå jeg. igår så jeg og stian på en film som heter 'ondskapen', og har svensk opprinnelse. den var faktisk litt bra, men noen ekle scener til tider. filmen viser litt om hvordan noen barn blir behandlet hjemme, som fører til aggresjon på skolen. begge satt klistret til skjermen og det var ganske mange harde scener. nå pøs regner det, så det frister ikke å gå ut selvom jeg snart må. idag har lille sara bursdag, så jeg skal snart hjem for å skifte til litt penere klær enn en kosedress, så det blir bra. etter det kommer det mange gjester, blant annet en vennine som jeg ikke har møtt på flere år, så gleder meg masse til å møte hun. Skal dere noe morsomt idag?

  nå er det ikke lenge igjen til bursdagen min, og jeg gleder meg bare mer og mer. faktisk så er det bare syv dager igjen, for å være helt presis. måtte bare få med nedtellingen min, så da vet dere vel hvor mange dager det er igjen imorgen.

  bilde 006
  et lite bilde av den utrolig deilige kakaoen, som jeg drakk igår.
 • 6

  ja, da var det vel på tide å bytte til blogg.no ettersom ipublish er helt uforståelig og altfor komplisert for meg. jeg hadde en liten pause da jeg blogget på ipublish, men nå føler jeg meg klar til å skrive litt om livet mitt igjen. hverdagene mine består av mye mote, pleie og skjønnhet, familie og venner, men selvfølgelig det viktigste- kjæresten min. er det noe dere lurer på er det bare å sende meg en mail til charlottenilsson@live.no, kan også kontaktes via bloggen. håper dere leser bloggen min, og liker det jeg skriver. hadde vært koselig!  

  dagen idag startet med å stå opp klokken seks, for så å gå til skolen. begynner å bli rimelig lei av alt vi må kunne og lære absolutt hele tiden. for når jeg først har begynt å lære 1/3 av et kapitell, skal vi starte på ett nytt kapitell. blir nok ikke noen stor business dame, for å si det sånn. etter en lang og slitsom skoledag på seks timer, tok jeg turen videre til sandvika for å titte litt. fant verdens beste parfyme, som jeg skal kjøpe om ikke lenge. etter det dro jeg og kjæresten min på en ny café, med navn 'jordbær pikene' som åpnet idag. der satt vi og koste oss, mens vi snakket om alt og ingenting. han er verdens beste kjæreste, og jeg elsker han mer enn alt- finnes ikke bedre. nå har jeg akkurat fått slengt meg ned på sofaen, og her skal jeg ligge en liten stund. beina verker, og ingenting annet enn å bare ligge her frister. det er helt utrolig hvor sliten man kan bli iløpet av en uke med skole, så denne helgen skal jeg bare slappe av helt. nå skal jeg lese det nye cosmopolitan som jeg akkurat fikk i posten og resten av dagen skal tilbringes på sofaen.

  img0087
  nam