♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

5

*Sommer, varmt, fri, vannmelon, lørdag, gossip girl, barbent, bade, Stian, latter, shopping, godteri, kinamat, mamma, pappa, blogg, kjærlighet, parfyme, ugg, kosedress, vouge, twilight, lipgloss, sko, snø, pysjamas, makeup, kakao, vennskap, klem, lykke, film, varme klær. 
 • 0
  tittei. nå har jeg tatt første slurk av julens julebrus, og den brusen har jeg savnet lenge. gidder ikke lage et langt innlegg om det som mange av bloggerne, men tenkte å skrive en linje om det.
   
  jeg har så mange tanker i hodet nå, om alt som gjør meg lykkelig. den personen som gjør meg mest lykkelig er stian, kjæresten min. han er alltid der for meg, og han har støttet meg når jeg har trengt det. han er rett og slett den beste kjæresten, som fortjener det beste. vi har det alltid morsomt sammen, vi kan fortelle hverandre alt og vi er perfekte for hverandre. når jeg sitter alene på rommet mitt, så smiler jeg. munnviken går oppover og jeg kan sitte å le av ingenting. bare se inn i veggen og tenke. tenke på alle de fine minnene jeg har opplevd som spilles om og om igjen i hodet mitt. tingene som før gjorde meg usikker og redd, har jeg kommet over. alt dette skyldes stian, som har hjulpet meg gjennom alt. kunne ikke elsket en person mer enn han.

  det er ikke lenger noe som gjør meg ulykkelig. ihvertfall ikke nå.

  redigert 5