♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

4
Jeg var som sagt på kino med mamma og bestemoren min idag. Vi så den nye filmen, luftslottet som sprengtes. Min mening var at den var litt kjedelig til tider og dårligere enn de to andre filmene. Men sånn er det alltid. Før filmen gikk vi rundt på storsenteret å tittet. Jeg fant noen kjempe fine rosa sko som mamma kjøpte til meg. Fikk også dette av mamma. Da jeg var hos frisøren igår så luktet håret mitt så godt, så jeg måtte bare skaffe meg shampooen og balsamen. Det som også er bra er at balsamen kan brukes som en hårkur. Disse to produktene skal brukes på blondt hår som er kjemisk behandlet og fjerner litt av gulskjæret. 
 • 2
  Igår var jeg hos frisøren. Jeg hadde faktisk flaks som fikk en time, for alle andre som ringte fikk ikke time før om mange dager. Jeg tok hettestriper for å stripe etterveksten, men det ble ikke så bra. Derfor bestemte vi oss for å sette i noen foliestriper for å få stripene mer frem. Jeg ble ganske fornøyd, med tanke på at jeg satt der i over fire timer. Men nå har jeg mye lysere hår enn til vanlig, så det er litt uvandt. 


  Hva syns dere om håret? ble ikke så veldig bra bilder da men. 

  Etter frisøren så skulle jeg, mamma og pappa spise middag hos familien til Stian. Det var kjempe koselig, og jeg hadde på en ny kjole jeg kjøpte igår. Julesalget har begynt, og det kjennes i lommeboken. Neida, men vi hadde det ihvertfall kjempe koselig. Vi spiste kalkun og masse god dessert. Jeg og Stian så på en film som heter Ghost ship, som var veldig bra. Håper dere hadde en fin dag igår. 
 • 3
  Som dere sikkert har merket så har jeg ikke blogget på to dager. Jeg har vært i familieselskaper hver dag, og har ikke kommet hjem før langt på natt. Igår kom Stian hjem, så rett etter en sammenkomst hos min bestemor så kjørte pappa meg til han. Hadde ikke sett han på en uke så det var koselig å se han igjen. Jeg overnattet der, og så på mange filmer. Blant annet en utrolig ekkel film om overnaturlige evner. Paranormal activity, tror jeg den het. Merker at jeg ikke burde sett den, for nå kommer jeg ikke til å tørre å slå av lys eller å sove alene. Imorgen skal jeg til storsenteret for å bruke opp noen av pengene jeg fikk til jul og etter det skal familien min til Stian sin familie for å spise middag og kose oss. Håper dere har hatt en kjempe fin dag.

  Her er noen av de tingene jeg fikk til jul. Tok bare bilde av noe, orker ikke ta bilde av alt. 

  Nydelige eller hva? Fikk de av Stian. 

  Fikk masse pund som kommer godt med når man skal til London. 

  Denne har jeg ønsket meg lenge og endelig fikk jeg den. Det er jo så gøy å spille slike ting hvis man sitter i bilen på vei til hytta eller sitter på flyet til London. 

 • 15
  neglelakk
  kanebo
  Verdens beste foundation pudder! 
 • 8
  bruke44
  bruke33
  bruke66bruke22

  bruke55
  bruke2
 • 7
  Dagen startet selvfølgelig med en lang skoledag og da jeg endelig kom hjem kastet jeg meg under dynen for å slappe av litt. Etter noen deilig timer med soving, vasset jeg i snø ned til bussholdeplassen. Jeg elsker å ta i snøen, gå i snø og se på snøen. Det gir meg tilbake barnefølelsen og julestemningen blir på topp. Etter å ha gått i flere timer på storsenteret for å finne noe fint endte jeg opp med en lang varm genser, en blonde topp, et armebånd og litt sminke stæsj. jeg ble veldig fornøyd! men jeg hadde sett for meg en større shopping, men det er veldig typisk at når jeg først har med meg penger, så finner jeg selvfølgelig ikke noe fint. da jeg kom hjem lå stian utenfor å sov ved døren min, han har jo selvfølgelig ikke nøkkel så jeg fikk veldig dårlig samvittighet. heldigvis hadde jeg med meg noe godt til han, så det ble fort glemt. nå står han å lager hamburgere til oss, så nå gleder jeg meg til å spise. har ikke spist på en del timer, så det blir godt.

  bruke4
  brukrklr
  brukegen
 • 11
  cimg0127
  klarer du å gjette hva som er i posen?
 • 4

  dagen idag startet med at jeg stod opp og la meg rett ut på sofaen for å se på gossip girl. så dro jeg ned til bakeren for å spise litt med stian, og etter det dro vi til oslo. jeg fant en kjempe fin kjole jeg har lett etter lenge som er designet av jenny skavlan og en veldig bra foundation. vi spiste og koste oss, mens vi tråkket rundt i oslo city. da vi kom tilbake til sandvika, måtte stian på jobb og jeg møtte en veldig god vennine, veronika. vi gikk rundt og snakket om helgen og alt som hadde skjedd de siste dagene. vi møtte mange kjente som vi snakket med, som var utrolig koselig. etter det gikk jeg ned til elkjøp, for å se på kameraer. jeg fant et som var ganske bra, så jeg kjøpte det- endelig! har vært utrolig kjedelig å bruke mobilen og webcam når jeg skal ta bilder, så det blir deilig å kunne bruke et vanlig kamera.

  jll

  jhg
  ja, endelig! veldig fornøyd altså

 • 6
  åh, som jeg gleder meg. mamma ringte meg forje dagen da jeg var på skolen for å fortelle meg hva den ene julegaven min var, ettersom hun ikke klarte å holde dette hemmelig for meg frem til jul. 20 februar sitter jeg på flyet på vei til London. har faktisk aldri vært der før, som gjør det enda mer spennende. jeg skal oppleve mye nytt og shoppe til lommeboken er tom. som overskriften sier, så skal jeg gå inn døren på Victoria's secret. det er en butikk jeg virkelig elsker, fordi de har så utrolig mye fint. det er jo ikke det samme å være inne på internett siden deres, når jeg kan oppleve å være der. så nå kommer jeg til å spare en god del penger frem til februar, sånn at jeg kan handle masse fint fra mange av butikkene. har allerede planer om å kjøpe meg en ny juicy dress i london og kanskje ett par uggs til. jeg blir aldri lei uggs, har jo allerede 6 par.så nå håper jeg bare tiden går fort frem til jul, sånn at det da bare er litt over to måneder til jeg drar. de som jeg skal reise med blir mamma selvfølgelig, bestemoren min, tanten min og kusinen min. det har vært avtalt lenge at vi skal dra, men vi har aldri kommet så langt før nå. kan ikke sette ord på hvor mye jeg gleder meg, men kofferten min kommer nok til å stå ferdig pakket noen uker før vi skal drar. har noen av dere vært i london før, isåfall har dere noen tips om butikker eller lignende jeg burde dra innom? london har lenge vært min drømmeby, som alltid har vært min drøm å besøke.

  mdmlow

  dsc0340

  000220lanoro20butik20w20katowice
 • 4

  nå har jeg akkurat kommet hjem etter en lang shopping. har vært på storsenteret i flere timer, og da kom jeg selvfølgelig ikke hjem tomhendt. kjøpte blant annet en ting som jeg har siklet på i flere uker, og nå fikk jeg endelig sjansen til å kjøpe dem. de kom nemlig inn i butikken idag, så da måtte jeg selvfølgelig kjøpe de. så nå lever jeg i lykkerus, og gleder meg til de skal prøves ut. ellers har jeg bare kjøpt noen småting som jeg trengte. må bare si at jeg er utrolig irritert på 'shoebalo' butikken. de hadde laget en liste der alle som skulle ha hunterkrem skulle skrives opp, så skulle de ringes så fort kremene kom til butikken. da jeg og kjæresten min var på denne butikken idag, og bare spurte for sikkerhetsskyld om de hadde fått dem inn- gjett hva de hadde da? jo de hadde fått dem inn!! jeg kjente klumpen i halsen og hadde bare lyst til å slenge en spydig kommentar, men holdt meg for god til det. derfor kjøpte jeg en pakke, og gikk fornøyd ut av butikken.

  beina verker etter å ha gått flere 100 km på en dag, ihvertfall virker det sånn. så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med en deilig kopp med kakao og pleie meg litt. blogges, hehe.

  img0111
  en enkel og grei middag med kjæresten

  img0112
  en random fyr som prøvde å imponere, men det ble ikke akkurat vellykket.
  img0114
  noen som kan gjette hva det er i den store posen?