♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

19
Nå har jeg akkurat kommet hjem, og fy så kaldt det er ute nå. Trodde jeg skulle fryse av meg både ører og fingre. Jeg og Stian har spist kinamat idag, som var kjempe godt. Vi trengte bare å si 'det samme som sist', og han husket det. Det er så bra service der, og maten smaker himmelsk. Nå gleder jeg meg til neste gang jeg skal dit og spise den gode maten. Etter det gikk vi til Mamma mia for å spise litt italiensk is. Jeg lever glade dager, neida. 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, er jo som sagt syk. Det kommer snart en ny konkurranse på bloggen, så dere burde følge med. Dere har nemlig ekstra stor sjanse til å vinne sminke.

 
'

 • 3
  Jeg våknet opp til vond hals og en nese som var helt tett. Feberen var på topp, mens humøret var på bunn. Jeg er så lei av å være syk og heldigvis begynner jeg å bli bedre nå. Jeg har akkurat fått i meg nystekte baguetter og en kopp med te. Om ikke lenge skal jeg møte Stian, for å spise litt kinamat og se på kino. Jeg har fått dilla på kinamat, det er det eneste jeg tenker på nesten.  • 8
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Stian. Noen venner av familien hans var på besøk, så vi spiste en kjempe god middag med dem. Jeg har uheldigvis blitt syk, igjen! I hele natt har jeg hatt feber og vært sikkerlig snuffsete. Jeg kjenner på hele kroppen at det bare blir verre og verre for hver time som går. Jeg har nok verdens dårligste immunforsvar. 

  Mamma kom hjem med en stor pose med sjokolade som vi skal kose oss med fremover. Jeg har jernmangel, så hun hadde kjøpt jerntabletter også, kjipt. Håper dere har hatt en kjempe fin helg og ikke blitt syk slik som meg.   Nå skal jeg ta en deilig dusj før jeg hopper til sengs. Skal se på Gossip girl før jeg legger meg, også er det natti natt. Huff, det er skole imorgen. Det liker jeg ikke. 
 • 2
  Om ikke lenge skal jeg møte kjæresten min i Sandvika. Vi skal spise litt og sikkert se litt på julesalget. Etter det skal jeg møte mamma, vi skal nemlig på kino. Vi tenkte å se luftslottet som sprengtes, ettersom vi likte veldig godt de to andre filmene i denne serien. Har dere sett den, isåfall hva syns dere om filmen? 

 • 10
  Idag er det den 24 desember, den dagen jeg har ventet på så lenge. Idag er det pakke åpning og masse god mat, som jeg gleder meg til. Vi drar til farmor rundt 5, og om ikke lenge får vi besøk av noen venner av mamma. Det blir altså en veldig stressende dag frem til vi kommer til farmor, fordi vi skal bytte gaver med en del også. Jeg skal rydde ferdig rommet og se på julefilmer frem til vi får besøk. 

  Dette er den dagen i året som virkelig betyr noe for meg. Man gir gaver til mennesker man er glad i og tilbringer ekstra mye tid med dem. Nå skal jeg se på en rekke med disney filmer, som gir meg sikkerlig julestemning. Håper dere får en kjempe fin julaften og får det dere ønsker dere :-)


  Ventepakke er gøy å få! 

  I pakken lå denne nydelige kjolen som er fra en utrolig kul butikk. Dette blir nok nyttårskjolen min :-)

 • 5
  Idag er det lillejulaften, tiden går så fort. Akkurat nå ser jeg på julefilmer, som er så koselig. Jeg skal snart forte meg ned til Sandvika med en venninne for å handle litt flere julegaver. Etter det skal jeg til tanten min for å være med hele familien. Ellers så gleder jeg meg helt sinnsykt til imorgen! Masse god mat, pakker og bare slappe av med familien. Jeg feirer som regel jul med farmor, Tom, mamma og pappa. Enkelt og greit med en bitteliten julefeiring. Orker ikke tanken på å tilbringe julaften med en haug skrikeunger. 

  Hva skal dere på julaften? 


 • 5


 • 5
  Idag har jeg trent, akkurat som igår. Har nemlig innsett at trening må til i hverdagen for at man skal føle seg opplagt. Så frem til jul/nyttårsaften så blir det trening hver dag! Der har jeg ihvertfall ett mål. Mine mål etter nyttår kommer jeg til å skrive når den tid kommer. • 3
  Jeg har faktisk ikke rukket å blogge på noen dager nå, og det beklager jeg. Julen nærmer seg og jeg er ikke ferdig med å handle julegaver og de fleste andre ting som skal gjøres i julen. Det er faktisk fem dager til julaften nå, herregud så fort tiden går. Men nok om det, fremover kommer det til å komme en del tips om produkter jeg liker og anbefaler, bare så det er sagt. Det kommer også til å komme en ny konkurranse som jeg ser veldig frem til. Vinneren av E.L.F make up er enda ikke kåret, så dere kan fremdeles vinne. 

  Idag har jeg pakket inn gaver som skulle byttes med min kjære, Stian, og familien hans. Vi dro på storsenteret for å ta en siste innspurt med gaver og deretter dro vi til farfaren til Stian som fylte 80 år. Det var veldig koselig å møte familien hans, veldig snille mennesker alle sammen. Nå har jeg kommet hjem og jeg fryser fra topp til tå. Det har ikke vært så kaldt på lenge, og det blir vel ikke varmere over natten tenker jeg. Nå ligger jeg innpakket i dynen med en liten bolle med blåbær på fanget mens jeg ser på en film som går på TV3. Skulle egentlig i et selskap til, men det er jeg altfor sliten til. Imorgen drar kjæresten min til Tromsø, og det blir utrolig trist uten han. Kommer virkelig til å savne gutten min! 


 • 2
  Nå har pappa akkurat kommet hjem fra harry tur i Sverige, og da hadde han selvfølgelig med seg masse godteri som jeg skal kose meg med i kveld. Filmmaraton idag, herlig. Skal prøve å se så mange filmer som mulig helt til kvelden er omme. Noen forslag til en bra film?  • 4
  Jeg hater virkelig blodprøver og sprøyter. Da jeg var hos legen idag, måtte jeg ta en blodprøve. En blodprøve som skulle fylle tre glass med blod, som deretter skulle sendes til et sted der de sjekker om jeg mangler ulike stoffer i kroppen. Da jeg satt klar på stolen, tok damen frem en kjempe stor sprøyte. Jeg kunne virkelig kjenne skrekkfølelsen komme og jeg hadde bare lyst til å trekke til meg armen og gå. Men damen var for rask, så før jeg rakk å si noe hadde hun stukket sprøyten i armen. Da hun presset blodet ble det helt tåkete i øynene og alt gikk rundt. Jeg falt sammen, besvimte. Sinnsykt flaut med tanke på hun stakkars damen som måtte dra meg til sofaen og presse i meg både saft og sjokolade. Jeg håper virkelig jeg slipper å ta slike sprøyter igjen, men det er greit med et lite stikk i fingeren, men det får være grenser.

  Etter at jeg hadde ligget på sofaen en stund og kommet meg ut, dro jeg og mamma på Baker Hansen. Vi spiste noen gode baguetter, imens mamma ringte rundt som en gal for å fortelle hele slekta om hva som hadde skjedd. Nå er jeg sykemeldt fra skolen frem til jul, så får håpe jeg kommer meg på beina igjen.  Jeg fikk forresten en foundation primer idag.  Mye enklere å legge en foundation med en slik en. Den var ikke så dyr og har ikke prøvd den enda. men det gleder jeg meg til. 

 • 5
  ja, da har jeg selvfølgelig blitt syk- igjen. dette er tredje gang på under to måneder, så jeg har jo virkelig flaksen på min side. alt startet i går da jeg våknet til feber og vond hals, men nå har det bare blitt verre. jeg orker ikke ligge i sengen idag, fordi jeg faktisk skal til strømmen med familien min. vet ikke helt hva vi skal men mamma nevnte noe om et hobby sted. så jeg kan vel glede meg vil jeg tro. får håpe denne sykdommen ikke varer lenge, for nå er jeg veldig lei av å være syk. 

  heihei
 • 2
  nå har jeg endelig kommet hjem etter en lang dag. da vi sluttet på skolen, dro jeg og stian rett til sandvika, fordi han skulle klippe seg. etter det gikk vi til storsenteret for å kjøpe canada goose luen til meg, men selvfølgelig var den utsolgt. etter det møtte jeg mamma og en venninne av henne. vi spiste og handlet masse julegaver, slitsomt. det verker i beina mine, så nå skal jeg slappe av med en god kopp med kakao og litt sladder.  

  stianklipperseg
  mat

  imorgen kåres vinneren av E.L.F cosmetics sminke, så nå er det siste sjansen for å stemme. trykk på denne linken for å komme til innlegget: http://charlottenilsson.blogg.no/1260275854_vinn_sminke_fra_elf_c.html#comment

 • 8
  hei alle sammen. nå har jeg akkurat kommet hjem, ganske tidlig ja. men jeg har fått i oppgave å arbeide hjemme. må levere oppgaver innen ikveld, så da har god tid frem til da. uheldigvis har jeg masse innleveringer og prøver imorgen, som kommer til å gå rett i dass. nå skal jeg straks møte en venninne. vi skal på se litt på julegaver, så det blir koselig.
   
  brukeeeeeeeeeeee
 • 3
  først så vil jeg bare si tusen takk for hyggelige kommentarer fra dere. svarene kommer imorgen,så stay turned. nå har jeg akkurat kommet meg hjem etter en lang fire timers tur på storsenteret. jeg fikk kjøpt noen julegaver, så nå har jeg heldigvis begynt med å handle inn julegaver. i fjor startet jeg ikke før noen dager før julaften, og det ble ganske kaotisk og hektisk. jeg har fått to blad i posten som jeg skal kose meg med resten av kvelden. ha en fin kveld. 

  husk at spørsmålsrunden fremdeles pågår, så du kan fremdeles stille spørsmål. 
  brukeblader
 • 9
  54546
  blir nok en travel dag på meg imorgen, mye som må gjøres. men dere får ihvertfall kose dere søtinger! 
 • 3
  idag var jeg helt utslitt etter gårsdagen. jeg måtte holde meg våken i flere timer fordi mamma og pappa skulle komme hjem. jeg klarte jo selvfølgelig ikke det, så jeg sovnet. de hadde med seg masse godteri og mange gaver til meg, så jeg ble kjempe glad. mamma lagde toast til oss til frokost, mens vi hørte på julemusikk. veldig koselig. etter det dro jeg ned til sandvika for å gå litt i gågatene med stian, som ble til at vi var der i fem minutter også gikk vi til storsenteret. vi så på julegaver, og jeg fant noe veldig fint som jeg holdt av til stian. skal ned å kjøpe det imorgen, og jeg vet han ønsker seg det. etter en liten stund på storsenteret møtte jeg tre venninner som jeg ikke hadde sett på en god stund. var veldig koselig å snakke med dem igjen og se ansiktene deres. det går mange ganger så lang tid fra hver gang jeg møter mange av vennene mine, men alltid hyggelig å se kjente fjes. vi kjøpte den gode drikken som jeg elsker og litt mat på mc donalds. mer enn det ble det ikke, før pappa kom å hentet oss. 

  idag er det forresten andre advent, ikke lenge til jul nå. har dere tent lys?
  38336456146ebbb80742large
 • 8
  bruke111
  min kalender består av alt fra hårpynt til godteri, som da vil si en pakkekalender. har dere en julekalender, isåfall hvordan?
 • 3
  igår var en litt hektisk dag. den var stressende og jeg hadde dårlig tid stort sett hele dagen. PC'en min er ødelagt, så jeg må blogge fra denne nedslitte og treige PCen. jeg har virkelig uflaks om dagen, får håpe det snart går over. jeg hadde en veldig kort dag på skolen i går, heldigvis, men da jeg gikk fra skolen fant jeg ut at bussen gikk om noen få minutter, så jeg måtte løpe et lite stykke. god start på dagen når man ikke har gjort annet enn å sitte på rumpen i flere timer. merket virkelig den dårlige kondisjonen min, så treningsstudio blir vel der jeg skal tilbringe helgekosen min. da jeg satt på bussen, var jeg helt i mine egne tanker, så selvfølgelig glemte jeg å trykke på stoppet der jeg skulle av. jeg måtte gå et stykke, men da jeg endelig kom hjem så lå det to pakker til meg i posten. litt lykke i ulykken er greit.

  jeg hadde helt glemt at det var første desember, og da er det jo kalender pakke. moren til stian var så søt å lage en kalender både til meg og til han, så heldige som vi er. når foreldrene mine kommer hjem, så har de med en kalender til meg, så det gleder jeg meg til. første desember var forresten en stor marsipangris, hvis noen av dere lurte.
  etter åpning av kalender og pakker i posten, måtte jeg starte rett på en middag som bestod av kyllingfilet, bearnesaus, maiskolber og ris. jeg og stian hadde nemlig vært sammen i 11 måneder igår, så vi måtte ferie det. vi dro en tur på egon for å spise en god dessert, som faktisk var utrolig godt. oreokake med is og jordbærsaus på egon. så gikk vi til matbutikken for å kjøpe den fantastiske drikken min, vitamin care. 

  deretter så vi på 2012 på kino. dette må være en av de beste filmene jeg noen gang har sett. den fikk meg virkelig til å tenke på hvordan verden er idag, og hvor egoistiske vi mennesker er. håper bare ikke det som sies på filmen er sant, for da har vi ikke mange år igjen å leve. spenningsfaktoren var på topp, og man klarer ikke løsrive seg fra skjermen. anbefales å se!
  bruke
  (innholdet i pakkene vil dere få se i et av de neste innleggene)
  bruke d
 • 16
  idag har jeg og stian bakt pepperkaker, for første gang i år. det var kjempe godt, og resultatet ble vellykket. om ikke lenge er julen her og jeg gleder meg så utrolig mye. første advent idag allerede, og det sier vel sitt. tiden flyr av gårde, og nå er uheldigvis helgen over. en hel ny uke med skole, jippi. nå skal vi snart på peppes med farmor, og det blir godt med nybakt pizza for engangs skyld. kos dere ikveld!
  peperkekkaer
  brikk
 • 21
  nå har mamma og pappa akkurat dratt og jeg sitter her alene. jeg har faktisk aldri vært alene hjemme før så det er litt skummelt ettersom jeg er veldig mørkredd og ikke liker å være alene. heldigvis for meg, så holder kjæresten min på å pakke, fordi han skal bo her en hel uke med meg. jeg er veldig mamma og pappa dalt og jeg klarer meg virkelig ikke alene. jeg merker at jeg savner begge to allerede, som er veldig trist. men forhåpentligvis så kommer jeg til å klare dette. men å lage middag, vaske opp og fikse hjemme må jeg ærlig innrømme virker litt slitsomt. pappa har kjøpt inn masse mat og godt, så kommer ihvertfall ikke til å sulte. fikk også et av bankkortene til mamma og en liten sum penger. så dere får ønske meg lykke til.
  mammalaigjen
  nå skal jeg straks lage en god frokost og se litt på tv til stian kommer. jeg har sikkerlig sansen for disney channel, og ja- fryktelig barnslig tenker dere nok nå. men jeg tror nok det er nesten like mange ungdommer som faktisk ser på disney som barn. men dere får kose dere idag, og ha en fin lørdag.
 • 4
  da jeg åpnet postkassen idag, lå det en hentelapp fra RFSU. pappa kjørte meg til postkontoret med engang slik at jeg fikk hentet den og da ble jeg selvfølgelig veldig glad. en liten opptur i løpet av dagen, hihi.
  brukeja1
  pakken og nam-nam som pappa kjøpte til meg.
  brukeja
  RFSU har sendt meg intimbarberings serien deres samt. to carmex leppomader. nå som høsten er her og det går mot kaldere tider, så er det viktig å bruke ekstra tid på å pleie seg selv. spesielt leppene blir svært utsatt for kulden, men nå får jeg sjansen til å gi leppene fuktighet takket være disse to leppomadene jeg fikk sendt i posten, så tusen takk. produktene som ble sendt er beregnet for underlivet, men du kan bruke dem over hele kroppen fordet. det var en liten brosjyre med en beskrivelse av hvert produkt, og det lover utrolig bra. intimvask, shaving gel og aftershave er noe vi alle jenter har bruk for. gleder meg til å prøve de ut. gå inn HER for å sjekke det ut. men det selges også andre steder, foreksempel på apoteket.

  produktene er ikke testet på dyr, inneholder økologiske ingredienser og har en miljøvennlig emballasje- bra!
 • 7
  etter en kort skoledag dro jeg og stian hjem til meg. vi lagde mat og så på den nye harry potter filmen. det var veldig koselig og som en liten dessert spiste vi julemarsipan-nam. dette var årets første marsipan spising, både for stian og for meg. det er nok den første, men ikke den siste gangen det kommer til å skje. jeg elsker julemarsipan, pepperkaker og alt som har med julen å gjøre. i dag er det faktisk bare en måned til jul, kan nesten ikke vente. jeg vet om en julegave jeg får, og det er virkelig den beste gaven. men med tanke på at om bare en måned sitter jeg å pakker opp denne gaven, gjør meg så sinnsykt glad. flere som gleder seg til julaften?

  julemarsipan
  namm
 • 3
  nå har jeg akkurat lagd meg en pizza og drikker en kjempe god smoothie. det er fryktelig kaldt ute fortiden, så det var deilig med litt varm mat. igår kjøpte mamma pepperkakedeig når hun var i butikken, så jeg kan bake pepperkaker en av de nærmeste dagene. jeg gleder meg kjempe mye til jul nå, har sikkerlig julestemning. bare det begynner å snø så blir alt perfekt. om ikke lenge skal jeg i butikken for å kjøpe med noe for mamma, så snill som jeg er.
  jaa
  denne lå i postkassen idag. lurer dere på hva det er inni?
  charlote burke
  dette lå oppi pakken. tone fra salongxtend var så snill å sende dette i posten til meg. oppi var det clip on extensions, extensions børste, klyper, tuperingskam og et koselig brev. jeg har aldri brukt extensions før, så det blir spennende å prøve det ut. jeg kommer til å legge ut før og etter bilder, så det er bare å følge med. trykk her for å komme til siden.
  brukeeeeeeeeeee
 • 2
  blomster 066

  brukek

  bruke4
  kusinen min og kjæreste hennes, sondre.
  brukee444444
 • 5
  charlotteee
  jeg fikk en pakke i posten idag, og ble kjempe glad. gleder meg til å dele den med dere! nå skal jeg legge meg, er veldig trøtt og sliten. natti natt

  klarer dere å gjette hvem den er fra?
 • 23

  nå har jeg akkurat stått opp, deilig å sove lenge. jeg roter igjennom klesskapet mitt for å finne noe å ha på meg i kveld. skal nemlig i bursdag til kusinen min som fyller femten år idag. jeg fant en designer kjole som jeg ikke har brukt på lenge, som jeg kanskje har lyst til å bruke. men er ikke sikker. valget står mellom designer kjolen vs den svarte silkekjolen.

  hvilken syns dere jeg burde bruke?
  brukeee

 • 6

  idag har jeg hatt heldagsprøve i norsk, og det tok ikke lang tid før jeg var ferdig. om ikke lenge skal jeg hive meg på bussen ned til sandvika for å fullføre dagens treningsøkt. jeg har faktisk klart å bare spise frukt og grønt idag, så jeg gleder meg til å trene. jeg blir så motivert når jeg har et sunt kosthold, så nå er jeg rastløs.

  bruke trening
  treningoutfitet, hadde veldig dårlig tid så det ble ikke så vellykket bilde
  brurke trening2

 • 11
  idag har jeg vært på skolen og fått tilbake en prøve. jeg håpet igrunn på en høy karakter, men istedet endte jeg opp med en 4+. jeg hadde virkelig prøvd å få en 6'er, men jeg har tydeligvis ikke matte talentet. har alltid fått 2er på matte prøver, så jeg burde igrunn være fornøyd. ellers idag har jeg bare ligget å fryst under dynen. jeg har tent tonnevis av stearinlys, tatt på ulltøy og prøver å holde humøret oppe. jeg er utrolig sliten fortiden, mye som må gjøres absolutt hele tiden. denne vinterperioden er så stressende, nå må jeg jo snart begynne å tenke på julegaver alt. huff, dette blir nok en veldig hektisk måned. resten av kvelden skal jeg prøve å få igjen varmen i kroppen imens jeg ser på gossip girl. dere får ha en strålende kveld!

  jeg har forresten en liten overraskelse til dere lesere, men det kan jeg ikke si enda. men dere får glede dere!

  hunter sokker
  ..og, ja jeg har et stort blåmerke ovenfor kneet. takket være min kjære kjæreste, hoho. vi pleier å lekeslåss veldig ofte, skjønner dere!
  bruke3
 • 6
  hvorfor forsvinner alltid snøen med engang den kommer? det er så irriterende. hadde virkelig gledet meg til å pakke meg inn i varme klær og ''leke'' ute i snøen. det er så deilig å kjenne snøflakene smelte mot huden samtidig som kulden fryses mot kinnene. jeg savner den tiden da jeg var yngre og det første man gjorde da snøen kom var å kaste på seg votter og lue, løpe ut og hive seg ned i snøen.

  jeg har tittet litt i den nye H&M katalogen jeg fikk i posten her om dagen, og det er så mye fint jeg skal bestille derfra. alt fra kjoler til vesker, falt i smak hos meg. har dere fått katalogen, isåfall hva syntes dere om klærne? jeg har hatt besøk av mye familie idag, og vi har spist fajitas. elsker fajitas, det er virkelig det beste jeg vet. man kan spise det med god samvittighet, for det er sunt samtidig som det er kjempe godt.

  bilde 049
 • 5
  nå ligger jeg i sengen og mimrer over helgen. jeg har sett så mange filmer med kjæresten min og virkelig kost meg. det kjennes i hele kroppen at jeg er helt utslitt, så det blir deilig å legge seg litt tidligere enn vanlig. jeg har fått detnye bladet i posten, så nå gleder jeg meg til å lese litt sladder. nå kjenner jeg lukten av pannekaker, så dere kan jo gjette hva jeg skal proppe i meg de siste minuttene før jeg sovner. men jeg håper ihvertfall at dere har hatt en kjempe fin helg og kost dere like mye som det jeg har. uheldigvis er det mandag imorgen, jeg hater virkelig den dagen! enige?

  brukeblad
 • 7

  åh, jeg gleder meg. på lørdag, altså den 14 november, står jimmi choo by h&m kolleksjonen i butikkene til H&M. så utrolig spennende at en så kjent designer velger å designe sko for h&m. i det siste har faktisk h&m kommet med utrolig mye fint, og jeg blir fascinert over hvor bra de har gjort det på under ett år. men jeg vet ikke om jeg orker å stå i kø for å komme inn, men ettersom jeg skal på storsenteret så kan jeg vel ta meg en tur. skal du dit, og har du sett noen sko som falt i smak? jeg har søkt rundt, og har funnet en del jeg har lyst på. akkurat nå kunne jeg ønske at jeg hadde et bankkort som aldri gikk tom for penger, hvor deilig hadde ikke det vært. trykk her for å ta en titt på kolleksjonen.

  bilde3

  bilde6

 • 6
  beklager lite blogging de siste dagene, men har utrolig mye å gjøre fortiden. skolen krever mye av meg, og jeg har mange avtaler jeg må tilpasse meg. så dette blir egentlig et lite haste innlegg.

  jeg har forresten begynt å trene 3-4 ganger i uken og har begynt med et sunnere kosthold enn vanlig. jeg spiser masse frukt, nøtter og masse korn, og vann er det som jeg drikker mest av. i helgene kan jeg kose meg litt med søtsaker, men ikke mye. på lørdag skal jeg fikse neglene mine og det gleder jeg meg masse til! kommer til å skrive litt mer om det etterhvert. etter jeg har fikset neglene mine på lørdag, så skal jeg faktisk se den nye blåfjell filmen. helt fra jeg var ni år ca, begynte jeg å se på blåfjell. det er så koselig å se på det, og mimre tilbake. er det noen av dere som skal se den? jeg er kanskje litt barnslig noen ganger kan noen mene, men jeg mener selv at jeg er litt barn i hodet. 18 er bare ett tall vet dere.

  julenattiblfjell147062a
  Prinsesse Fjellrose har aldri vært utenfor fjellets trygge vegger, og verden der ute virker stor og farlig for den engstelige prinsessen. En dag skjer noe som forandrer alt; Fjellroses far Fjellkongen har fått Gråsynet og hans tid går mot slutten. Hun får vite at Husfolkene har noe som kan gjøre syke friske. For å redde den hun elsker høyest, må hun trosse frykten og reise ut av Blåfjell. På den farefulle ferden blir hun klar over at ikke alle nisser er blå: Rødnissegutten Dreng viser Fjellrose til menneskegården, hvor Rødnissene bor i bondens låve. Men på tross av sine gode hensikter, setter Fjellroses eventyr nisser av alle luefarger i fare - og Blåfjells hemmelighet er truet.
  Gjør deg klar til et uforglemmelig eventyr der hele verden står på spill. Både Fjellrose og Dreng, blånisser og rødnisser må stå sammen for å redde store og små i et kappløp med tiden.
 • 1
   Da jeg stod opp idag, var jeg så sinnsykt trøtt. Ville bare ligge under dynen i flere timer og sove. Men jeg tvang meg selv opp, og gikk til skolen. I hele dag har jeg følt meg kjempe dårlig. Er kvalm, svimmel, vondt i hodet og jeg er varm. Håper virkelig det bare er at jeg har forandret litt på kostholdet, og ikke at jeg begynner å bli syk- igjen. Idag sendte en vennine av meg en melding og spurte om jeg ville få en gratis hudpleie behandling. Kan velge mellom peeling, maske, farge øyenbryn/vipper og massasje. Lurer veldig på hvilke jeg skal velge, alt høres kjempe deilig ut. Hun går på hudpleie linjen, så jeg er ekstra heldig som kjenner hun. Jeg blir hentet på skolen klokken tre, så skal jeg slappe av litt, før jeg skal møte kjæresten min. Vi skal hjem til han, men vet ikke hva vi skal enda. Håper bare ikke jeg blir dårligere, for da kan jeg ikke dra. Jeg får krysse fingrene for at jeg blir bedre.

  Igår da mamma kom hjem hadde hun med en litt forsinket bursdagsgave fra bestefar, en ny dvd spiller til rommet mitt, masse vitaminpiller og masse god mat som jeg uheldigvis ikke kan proppe i meg. Dette er fordi jeg og kjæresten min har laget en deal som innebærer at vi ikke kan spise godteri i ukedagene. Men til helgen kan jeg spise så mye jeg vil, så det gleder jeg meg til. Håper dere får en fin dag, og ikke er like dårlig som meg.

  lauraphotolarge
 • 2
  bruke

  bruke1

  bruk3
 • 4

  hei alle sammen. nå har jeg akkurat tent stearinlys på rommet og slapper helt av, elsker søndager. igår dro jeg tidlig ned til treningssenteret for å forbrenne litt kalorier. det var kjempe slitsomt, men deilig. når man først har begynt å trene så er det kjempe deilig og man føler seg mye mer opplagt. jeg kan ikke trene veldig hardt ettersom jeg går på antibiotika kur, så jeg måtte ta det litt med ro. jeg har ikke fått blogget så mye denne helgen, fordi stian har pcen min, men imorgen får jeg den tilbake. nå blogger jeg nemlig fra en nedslitt stasjonær pc, så gleder meg kjempe masse til å få tilbake min. idag har jeg sett på masse filmer og proppet i meg frukt, det er nemlig stopp på godteri og godsaker. nå skal jeg sette på gossip girl, så vi blogges.

  charlotte

 • 3
  igår var jeg i sandvika med camilla. vi gikk rundt og snakket, så på klær og koste oss sikkerlig. begge fant et veldig fint skjerf vi skal kjøpe om en ukes tid, så det gleder jeg meg til. det var kjempe fint, og falt helt i smak hos meg. jeg kjøpte ikke så mye igår, bare litt nødvendige ting. da vi satt på MC donalds kom det en veldig spesiell fyr bort til oss. han slo seg ned rett ved siden av oss, og begynte å sette igang en tørr samtale. vi ville begge at han skulle gå, så vi overså han helt. det er virkelig synd på slike mennesker, som drar fra asker til sandvika for å finne noen randoms å snakke med. selvfølgelig er det hyggelig hvis ukjente mennesker begynner å snakke til deg, men når man har hørt så mye drama om en person, så er det ikke like hyggelig lenger. vi drakk verdens verste kakao igår, på jordbær pikene. har aldri smakt noe så vondt før. det var varm skummet lett melk som liksom skulle være kremen på kakaoen. jeg kunne mandagens middag ligge i halsen, men vi presset den ned. da klokken nærmet seg ti, bestemte vi oss for å dra hjem. camilla dro hjem, og jeg dro til min kjære. Jeg er kjempe mørkredd så det var fryktelig ekkelt å gå gjennom skoger, og trange stier. Jeg innbiller meg at det er skumle troll i skogen, og min største frykt er the ring damen. Da jeg endelig kom hjem til stian, satt vi på en film. Jeg spiste mange klementiner, som er det beste jeg vet om vinteren, og sov like godt som en liten prinsesse. Jeg sovnet tyve minutter etter jeg la meg i sengen for å se på en film, så jeg kan med hånden på hjerte si at jeg var utrolig sliten og trøtt etter å ha tråkket rundt på storsenteret i fire timer.


  pss
  dette bilde har faktisk en liten historie. vi satt kamera på selvutløser på en søppelkasse, og prøvde å ta bilde utenat noen skulle se det. så kommer det et kjærestepar ned rulletrappen og blitzen kommer. vi ble helt røde og fikk latterkrampe. så sånn det. høy fjortisfaktor, you bet!

  bilde 012
  Da vi våknet idag tidlig var det skole, jippi. Jeg våkner alltid flere ganger før vekkeklokken, for å forsikre meg om at jeg ikke forsover meg. Det er utrolig vanskelig å vekke stian, så etter jeg hadde prøvd i ti minutter med dytting, dra av dynen og alt mulig, bestemte jeg meg for å begynne å stelle meg. Ti minutter før vi skulle gå klarte jeg å vekke stian, men da hadde vi kjempe dårlig tid. Vi tok bussen til skolen og der var i i mange timer før vi dro hjem til stian. vi sov nesten hele tiden, fordi vi var så slitne. men vi spiste en kjempe god middag, nam. tomatsuppe lignende greier, med egg oppi. aldri smakt det før, men det var kjempe godt. jeg tok bussen hjem klokken åtte, så nå har jeg akkurat kommet hjem. skal se noen episoder av gossip girl og slappe av en liten stund for jeg skal legge meg.

 • 3
  hei søtinger. beklager lite blogging de siste dagene, men har hatt mye å gjøre. skal skjerpe meg nå, lover! idag har jeg vært på skolen, veldig kort dag så det var deilig. da jeg kom hjem var jeg klissvåt og kald, så jeg hoppet i dusjen og der stod jeg en god stund. har drukket kakao, sett på gossip girl (har kjøpt sesong 2) og bare slappet av. om ikke lenge skal jeg møte en veldig god vennine som jeg ikke har sett på kjempe lenge, så jeg gleder meg veldig. vi skal gå litt rundt på storsenteret å se litt på klær og jeg skal se på gave til kjæresten min. har dere noen tips til hva man kan kjøpe til en gutt? det er fryktelig vanskelig å finne noe syns jeg, så trenger litt hjelp. heldigvis får jeg vel litt hjelp idag av camilla. nå skal jeg ta bussen ned til sandvika, så dere får kose dere masse idag.

  tumblrkp9qfjhnu41qzgq8co1500large
 • 2
  hei alle sammen. idag startet dagen min med at jeg måtte til legevakten med engang jeg stod opp. jeg måtte sitte der i en time før det ble min tur og når det først var min tur skar legen et lite hull i meg, sånn at betennelsen kunne komme ut. jeg skal gå på antibiotika i ti dager, og ta en tablett tre ganger daglig. jeg er virkelig ikke glad i å være hos legen, eller på sykehuset. jeg synes det er sikkerlig ekkelt, for å være ærlig. da jeg kom hjem hadde tanten min vært innom med kina mat til meg, som jeg satt veldig pris på. elsker familien min. jeg har ligget i sengen helt til nå, fordi det gjør så vondt. men skal nok til kjæresten min litt senere ikveld for å passe søsteren hans. savner han veldig nå, så håper jeg blir bedre. hva skal dere idag?

  lchk5large

  chaneltattoolarge
 • 11
  ja, jeg klarte ikke komme meg på skolen idag. jeg har virkelig aldri hatt så vondt før, og da mener jeg aldri. hele kroppen verker og jeg sitter å knasker paracet for å dempe smertene. jeg hadde avtaler idag, som jeg måtte avlyse. skulle møte en vennine jeg ikke har møtt på en stund, men det får jeg vel ta en annen gang. nå ligger jeg i sengen og ser på sex and the city. det redder virkelig dagen min når jeg er syk. seks sesonger med denne serien blir bra. kommer ihvertfall ikke til å kjede meg eller sitte å se i veggen. dere får ha en kjempe fin dag søtinger!

  bruke 4
  en av de beste seriene!
 • 0

  På facebook kaller jeg meg Charlotte Nilsson.  • 2
  nå har jeg akkurat kommet hjem fra stian og er ganske sliten. igår spiste vi taco og så på mange filmer. blant annet sex and the city filmen og ghost, jeg elsker de filmene. ghost er en veldig gråte film, spesielt når hovedpersonen patrick swayze er død på ordentlig. idag bestod frokosten av potetmos og pølser med ketchup, det var kjempe godt. det er ikke akkurat sånn frokost jeg spiser hver dag, så jeg måtte nyte det. det er jo trossalt lørdag idag, så da kan jeg vel spise litt ekstra godteri også. men ellers idag, så er det den store ryddedagen her jeg bor. så da må jeg vel rydde rommet og hjelpe mamma litt. har nemlig lovet hun det, og jeg holder det jeg lover.

  idag da vi stod opp tok vi faktisk selvbruning. resultatet har ikke helt kommet frem enda, men har begynt å se at jeg har fått litt farge på kroppen. håper bare ikke jeg kommer til å se ut som en appelsin når skolen starter. men tror nok dagene kommer til å bestå av langegensere og skjerf. her er et bilde av den selvbruningen vi brukte :

  bilde 008
  denne selvbruningen ødelegger ikke hudpigmentene, bare så det er sagt!

  bilde 007
  lurer på om jeg skal shoppe til uken, eller spare til london. hm
 • 0
  nå sitter jeg på skolen og venter spent på at skoledagen skal bli ferdig. slutter ikke før ti over halv to, men jeg klarer ikke tenke på noe annet enn at helgen er rett rundt hjørnet. jeg elsker de dagene vi har fri fra skolen, når man kan gjøre alt annet enn lekser og stå opp tidlig. denne helgen skal jeg slappe helt av med kjæresten min. etter skolen skal jeg til storsenteret for å se om jakken min har kommet inn, også skal jeg til min kjære. vi skal se på en romantisk film, spise godteri og ta selvbruning. det er så lenge siden jeg har tatt selvbruning, så det blir deilig å gjøre det igjen. hater nemlig å være blek! på lørdag skal jeg ikke gjøre annet enn å rydde, ettersom jeg lovte mammaen min å hjelpe hun litt med husarbeid. nå må jeg fortsette å gjøre nynorsk, som jeg fra min side mener er et utrolig bortkastet fag, som jeg uansett aldri kommer til å forstå. skal dere noe morsomt idag? dere får ihvertfall ha en super helg!

  37041697380354dce6a9large
  liker dette bildet utrolig godt, minner meg om sommeren!
 • 1
  hei alle sammen. idag har jeg slappet av og vært med kjæresten min. vi har kost oss kjempe masse og sett på klær. igår skulle jeg kjøpe en jakke jeg har spart til en stund, men så hadde de ikke min strl, så jeg måtte sette meg på vente liste. men den skal visst komme inn til uken, og det gleder jeg meg til. imorgen har jeg en stor naturfagsprøve, som jeg må øve til. så det er det dagen min kommer til å gå til.

  osdka
 • 1
  nå har jeg akkurat kommet hjem etter en kjempe koselig kveld hos tanten min med mange av de nærmeste i familien. det var kjempe koselig og vi spiste masse god mat. familien min betyr så utrolig mye for meg, og det er de jeg setter mest pris på for å være ærlig. venniner og venner er jo kjempe viktig å ha, men som regel mister man kontakten med mange etterhvert som man blir eldre. venner går, mens familien består er vel det riktig å si der. men ihvertfall, tilbake til hva jeg har gjort idag. kjæresten min var med til tanten min (selvfølgelig, fordi han har jo blitt en stor del av familien min, hihi) så alle sammen har egentlig bare snakket og kost oss. jeg spilte litt guitar hero med en av fetterne mine og stian, og det var utrolig gøy. var faktisk ganske flink, om jeg kan skryte litt av meg selv idag. imorgen er det tilbake på skolebenken, og det kommer til å bli kjedelig. vi har prøver og innleveringer absolutt hele tiden, så det er utrolig hardt å gå allmennpåbygg 3året. men jeg får trøste meg med at jeg skal på storsenteret imorgen etter skolen for å fikse litt med bankkort og for å bruke litt av pengene jeg fikk til bursdagen. gleder meg!

  img0136
  fancy ballonger, eller hva?
 • 4
  bursdag 043

  bursdag 041

  bursdag 046

  bursdag 044
 • 4
  gjett hva den ene bursdagsgaven min var? jo, det var et opphold på Holmsbu spa&resort. hvor deilig er ikke det? det skal brukes før jul, og det har jeg ingen problem med! jeg gleder meg kjempe mye.

  norefjell20ny003estatia
  nå skal jeg nyte dagen, eller hoppe i seng. men gleder meg ihvertfall til etterpå!
 • 1
  fotoshoot 057

  fotoshoot 058

  fotoshoot 064

  fotoshoot 066

  fotoshoot 067

  fotoshoot 070

  fotoshoot 073

  fotoshoot 076

  fotoshoot 077

  fotoshoot 078

  fotoshoot 084
  svigermor og meg,hehe.
 • 5
  nå har jeg akkurat kommet hjem etter en slitsom skoledag. idag tenkte jeg å trene på elixia, som jeg ikke har gjort på år og dag. har hatt noen veldig slappe måneder med junkfood hver dag, så nå må jeg virkelig skjerpe meg. har et treningsprogram som jeg følger, men det er veldig hardt og tungt. etter det skal jeg hjelpe til å bake litt kaker til bursdagen min som jeg skal feire imorgen.

  img0021
 • 0

  nå har jeg endelig fått tilbake bloggen min. den har vært nede i flere dager fordi den ble slettet. så nå ble jeg veldig glad da jeg prøvde å gå inn på siden, og den var der! nå skal jeg på skolen, så dere får ha en kjempe fin dag!

 • 5

  idag har jeg vært på egon med kjæresten min. vi spiste kjempe god mat og koste oss. etter det dro vi til kaffepikene for å slappe av med en deilig kopp med kakao. jeg var i noen butikker og har funnet en del jeg skal kjøpe. legger nok ut bilder etterhvert, så dere kan få se. etter det dro vi til smoothie X change, for å drikke den gode smoothien 'fresh'. det er den beste smoothien de har der etter min mening, så dere burde prøve den ut hvis dere liker smaken av fersk mango, banan og andre sorter. jeg var på gina tricot idag og ble veldig skuffet. det var ingen klær der etter min smak, og jeg har alltid elsket klærne der. etter det tok jeg turen videre til mine to favoritt butikker, nemlig 'helt coco' og 'litt' snob'. de har så utrolig mye fint der, og alt faller i smak. nå er jeg hos stian, skal nemlig overnatte her fordi lillesøsteren hans har bursdag imorgen og jeg er invitert. det kommer nok til å bli utrolig koselig, spesielt med tanken på at jeg har bursdag om ikke lenge. det er faktisk bare åtte dager igjen, så er jeg myndig. det blir nok ikke en så stor forandring for meg, ettersom jeg bor hjemme og kommer til å gjøre det en god stund fremover. men pakker er vel noe alle elsker, og det gleder jeg meg til. har hørt noen rykter om at kjæresten min skal kjøpe noe jeg ønsker meg fryktelig, så gleder meg.

  nå skal vi se på film, og kose oss med godteri. håper dere har hatt en kjempe fin dag søtinger.


  bilde 003

  bilde 005

  bilde 004
  var ikke svært fotogen idag med en stor dott på hodet, og usminket. så derfor ble det for det meste tatt bilder av min kjære, stian.

 • 4

  jeg er kjempe rastløs og klokken er bare litt over åtte. hva kan man finne på når klokken er så lite? jeg ser på disney channel og blogger litt mens jeg vurderer hva jeg skal gjøre idag. jeg har veldig lyst til å møte en vennine jeg ikke har møtt på en stund, og bare snakke litt. det er så utrolig koselig, og ikke minst morsomt. vi kan snakke om alt og ingenting, uten å se på det som en smule kjedelig. skal dere noe morsomt idag?

  ikveld må jeg faktisk gjøre lekser, på en lørdag! det er utrolig irriterende, men jeg har innlevering på mandag, tirsdag og onsdag. så det må vel gjøres. håper dere får en kjempe fin leksefri lørdag. er det forresten noen som vet hvordan man legger inn html koder? skjønner virkelig null og niks av dette.

  dsc03618
  et lite klips fra i sommer av kjæresten min og meg.