♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

13

Første kyssebildet • 28

  nå har jeg akkurat tatt en varm dusj og en deilig hårkur. håret mitt blir så slitt av vinterkulden, så idag ropte det om å få litt pleie. kjæresten min ventet på meg etter skolen idag, fordi han hadde en overraskelse til meg. jeg elsker overraskelser, men problemet mitt er at jeg ikke klarer å vente. jeg klarer ikke at andre skjuler noe for meg, så jeg maser alltid helt til jeg får vite det. derfor maste jeg hull i hodet på han, men fremdeles fortalte han ingenting. han var fast bestemt på å ikke fortelle noe før vi var hjemme hos meg, derfor ga jeg opp. da vi hadde kommet til gangen min så fortalte han det. han ba meg snu meg rundt og da jeg snudde meg tilbake holdt han noen røde roser og en søt sjokolade. jeg ble så glad, det finnes ingen bedre kjæreste enn han. for meg er dette den beste gaven, ihvertfall når jeg elsker røde roser og spesielt sjokolade. min drøm har alltid vært å få roser av kjæresten min, og idag fikk jeg det. jeg er så glad for at jeg har funnet en så omtenksom kjæreste, blir nesten missunderlig på meg selv. jeg elsker han så utrolig mye, det går ikke ann å beskrive det.

  visste dere at tre røde roser betyr elsker deg?

  bruke2bruke 1bruke 4

 • 4

  igår dro jeg til kjæresten min for å passe lillesøsteren hans. når hun sovnet satt vi på en skummel film, som jeg ikke turte å se på så jeg sovnet. vi koste oss masse med godteri, potetgull og brus, helt til begge hadde sovnet på sofaen. da vi våknet neste morgen ble det pizza til frokost og vi så på en ny skrekk film som jeg turte å se på. den het halloween, og kom ut i 2007. det var den nye utgaven, som var litt mer skummel enn den eldre versjonen. etter det kom moren til stian inn på rommet og inviterte oss med på middag på kina ekspressen. der koste vi oss med masse god mat og dessert. vi tok oss også en liten tur til vollen, fordi familien til stian har kjøpt seg tomt der, så vi skulle se litt på tomten. stian kjøpte seg en ny jakke før vi dro hjemover, så han var storfornøyd. nå er jeg veldig sliten, men har en bunke med lekser som står på pulten min og venter på meg. litt av en herlig søndag sier bare jeg.

  jeg og kjæresten min har forresten ti måneders dag idag. elsker stian overalt.

  custom
  et bilde fra i sommer.

 • 8

  når han kommer mot deg begynner sommerfuglene i magen å fly rundt og rundt inni magen. øynene blir dekket av et lag med dugg og temperaturen i kroppen stiger. tankene i hodet strømmer på og man blir nervøs bare av tanken på ham. skoletimene går ikke lenger til skolearbeid, men til å tenke. tenke på personen som sitter fast inni hodet ditt. når han sender deg en melding, begynner hjerte å dunke fort. du vil ikke virke for ivrig, og venter heller fem minutter med å svare. når dere møtes er du redd for å vise ditt sanne jeg. du spiller heller litt ekstra sjenert for ikke å virke som en dum person, for du vet jo ikke hva han liker og ikke liker. du er redd for å brette ut alle følelsene dine for han, du venter heller til han kommer til deg. 

  etterhvert som dere blir kjent begynner du å føle deg mer og mer trygg på han. man går rundt og er glad, følelsen av lykke kommer inn i bildet. man snakker om forelskelsen til de nærmeste, og man klarer ikke snakke om noe annet. man spør om råd og tips, for å klare å kapre hjertet hans. man gjør alt for å komme nærmere personen og avlyser de fleste avtaler for han. drømmen din er å holde han hånd i hånd en kald vinter kveld. når kulden treffer dere, holder dere rundt og varmer hverandre. i de minuttene du står oppreist inntil brystet hans, tenker du på hvor bra du har det og at du aldri vil slippe han. følelsen av forelskelse blir sterkere for hver dag.

  etterhvert som dagene går, har det skjedd flere forandringer. dere har begge fått bilde av hverandre på mobilen og dere snakker på SMS til langt på natt. det kan skje mange missforståelser som får begge til å tvile, men dere holder det heller tilbake og later som ingenting. når festhumøret kommer, og dere drar til noen venner som holder en fest, tar han deg til side fra de andre og snakker med deg. han forteller deg hvor glad han er i deg og kysser deg på pannen. de få ordene som kommer ut av munnen hans kunne ikke gjort deg mer lykkelig. etter festen følger han deg hjem, og du fryser. tennene hakker, men han tar av seg jakken sin og legger den over skuldrene dine. begge snur seg og ser på hverandre i noen sekunder før leppene sakte går mot hverandre. det første kysset.

  336231193535fede3730large