♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

89
Etter å ha mottat en del solkort i posten, så setter jeg i gang en konkurranse til. Nå har du sjansen til å vinne solkort på tilsammen 1000 kr, som du kan bruke på solsenteret brun og blid. Dette blir en god del soltimer, så det er nok verdt det om du vil ha en fin brun farge til sommeren. Jeg har ihvertfall begynt å sole meg flittig til sommeren. 

For å delta må du
 • Registrere deg   her    
 • Kommer ikke linken opp, så kopier denne:  http://www.gratismakeup.no/Register.asp?r=4604 Veldig viktig at det er denne som blir brukt, slik at jeg kan se hvem som er registert og ikke.
 • Skriv i kommentarfeltet at du har gjort det


Vinneren blir tilfeldig trukket ut, og jeg kan sjekke om dere har registrert dere. Så det går desverre ikke ann å jukse. Nå har dere alle like stor sjanse til å vinne, så lykke til. 


Konkurransen der du kan vinne solkort på 500 kr er ikke ferdig enda, så dere kan delta der også, så har dere en ekstra sjanse. 
 • 5
  Det er helt utrolig hvor fort tiden går. For to dager siden, altså den 1.januar, hadde jeg og kjæresten min ett årsdag. Kan huske det som det var igår da begge var sjenerte og såvidt turte å gi klem. Men det var alltid like spennende å møtes og jeg kan fortelle at det var kjærlighet ved første blikk. Jeg kan ikke tenke meg et liv uten kjæresten min nå. Alt er perfekt og ingenting kunne vært annerledes. 

  Igår feiret vi ett årsdagen med kinamat og en god dessert. Vi snakket og hadde det kjempe koselig. Etter vi hadde spist, tok vi en taxi hjem til Stian. Vi så på filmer, blant annet zombieland og ghosts of girlfriends past. 

  Kinamat må være det beste jeg vet. Spesielt kylling i karry saus, nam. 


  Så det ikke godt ut? Ett lys for ett årsdagen. 

 • 52
  Nå kan dere vinne en Eos lip balm her på bloggen min. Etter å ha testet disse ut, vil jeg nå gi bort en til dere. Jeg ble så fornøyd med disse produktene og de er virkelig verdt 89,- syns jeg. De gir leppene fuktighet som varer lenge, hjelper tørre lepper og etterlater en god lukt/smak. Husk, disse er helt økologiske og er ikke tilsatt noen parabener eller lignende. 

  Alt du trenger å gjøre for å få en slik tilsendt i posten, er å skrive hvorfor akkurat du burde vinne og skrive inn epost adressen din.  Du kan også sende inn via mail, til charlotte.nilsson@live.no.
  Lykke til :) 
 • 4
  Nå har jeg akkurat kommet hjem og skal straks dra igjen. Da jeg stod opp så dro jeg til Sandvika for å møte Stian. Vi spiste litt også tok vi en taxi hjem til han. Nå skal jeg faktisk på kino med mamma igjen, hehe. Vi skal se twilight new moon, som jeg har sett. Men mamma har fått helt dilla på filmene, og jeg har ikke noe imot å se den engang til. 

  Vinneren av sminke fra E.L.F ble Nina som er kontaktet. Jeg tenkte å ha en konkurranse til, hva syns dere om det? 


 • 1
  nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. pappa hentet meg da jeg sluttet, så jeg slapp å stresse med hvilken buss jeg måtte ta. vi dro på butikken, og kjøpte masse godt, blant annet et pepperkakehus som vi skal bygge om ikke lenge. jeg har en hel haug med lekser som må gjøres til imorgen, og jeg kommer aldri til å klare å levere alt tidsnok. jeg skal slappe av en god stund til, så må jeg vel sette igang. 

  brukeeejdsa
  ikke glem å melde dere på E.L.F. Cosmetics konkurransen der dere kan vinne sminke. trykk her for å bli med i; http://charlottenilsson.blogg.no/1260275854_vinn_sminke_fra_elf_c.html#comment . lykke til! vinneren trekkes på fredag.
 • 194

  da var det på tide å ha den første konkurransen her på bloggen min. jeg har fått tilsendt noen produkter og har valgt å lage en konkurranse og gi det bort til dere. jeg mener selv at sminken er veldig bra og jeg bruker mange av øyenskyggene. dette kan også være en flott julegave, så det er bare å stemme. du kan stemme flere ganger også, da har du større sjans.

  alt du trenger å gjøre er å skrive 'jeg vil vinne' i kommentarfeltet, og selvfølgelig må du skrive inn eposten din. jeg vil kontakte vinneren på epost, og personen blir kåret på fredag. så lykke til!

  konkurranse
  det du kan vinne er :

  - Nailpolish - black
  - Girly mineral eyeshadow
  - Confident mineral eyeshadow
  - Temptress mineral eyeshadow
  - Studio Line mini eyelash curler
  - Studio Line eyebrow treat and tame


  LYKKE TIL!