♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

2
NAVN: Charlotte Nilsson
ALDER: 18 år
FØDT: 18-10-1991
SKOLE: Rud VGS
STATUS: Stian<3
DYR: Louie (chihuahua)


Er det noe du lurer på, så er det bare å spørre :-)
 • 7
  Disse har vært på alles lepper i alle år og det har vel sin grunn. De gir leppene fuktighet og gjør dem myke. Perfekt som lipgloss eller mot tørre lepper. De kan også brukes som en slags fuktighetskrem på tørre albuer, neglbånd og heler. Utrolig nok kan du også påføre litt på øyenbrynene dine for å få de litt mer ryddige. Jeg elsker disse leppomadene og det ligger alltid en i lommen min. Det er makeup-artistene og modellenes favoritt, og de har en rimelig pris. 89,- pr boks, og det har vel de fleste råd til.   Strawberry lip balm er min favoritt. Jeg har brukt denne i ett år ca og den er utrolig god. Leppene blir myke og behagelige. 

 • 28
  nå har jeg akkurat kommet hjem fra kjæresten min. er veldig sliten, og må rydde rommet om ikke altfor lenge. hater virkelig å rydde, men det må gjøres. for imorgen drar nemlig mamma og pappa til spania, og jeg skal bo her alene sammen med stian. det kommer til å bli en stor utfordring for forholdet, å bo sammen. litt skummelt, men samtidig spennende. vi skal spise frokost, lunsj, middag sammen og tilbringe hele syv dager med hverandre. lurer på hvordan det kommer til å gå, har aldri satt på en oppvaskmaskin før. heldigvis er stian litt handyman, så han får ta på seg den jobben.

  idag da jeg kom hjem lå det en liten overraskelse til meg på sengen. EOS har vært så snille å sendt meg tre av de populære økologiske leppomade eggene deres som jeg elsker. jeg hadde den rosa fra før av, som har smaken av sommerfrukt og den er himmelsk. de smelter på leppene og den er formet slik at det er lett å smøre på. heldige meg har fått en av hver farge, og det er klin umulig å velge seg en favoritt fordi alle er like gode på hver sin måte. den grønne har lukten av søt mint og den gule lukter honning. 
  bruke1
  EOS lipbalm er 95% økologisk, ikke dyretestet og har en langvarig god fuktighet. så dere, husk at det er vinter, og har du ikke funnet en leppomade for denne kalde sesongen, så anbefales denne. du kan kjøpe den til bare 79,- pr stk HER
  bruke2
  se så søte de er. har du prøvd EOS før, isåfall hva er din mening om disse leppomadene? nå må jeg rydde rommet, så dere får ha en fortsatt fin fredag.
 • 17
  pakken jeg mottok i posten igår inneholdt en god del produkter fra e.l.f. cosmetics, som søte ingrid sendte meg i posten.
  denne sminken er rimelig både når det gjelder sminkeutstyr og selve sminken. jeg har testet ut sminken, og skrevet min mening om den.
  brukee1111111111
  produktene jeg fikk.
  testet
  disse testet jeg. mineral foundation, mineral eyeshadow temptress, mineral lipstick nicely nude, blendng eye brush og lengthening & volumizing mascara.
  brukee
  da jeg skulle åpne denne, så var det veldig vanskelig å få noe ut av boksen. men ellers, så dekket den bra og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. rødheter og ujevnheter ble borte, men man måtte bruke veldig mye for å oppnå et godt resultat. men for å være så billig, så var den ganske bra.
  yenskyffe
  denne øyenskyggen har en utrolig fin farge. det er ikke en farge jeg ville brukt til hverdags, men den gir en fin rosa farge. jeg likten denne utrolig godt, og kosten var lett å bruke.
  brukee23
  leppestiften var utrolig god. jeg elsker den! fargen er nicey nude og den er rosa. kan ikke si annet enn at denne må dere prøve. maskaraen fikk jeg ikke tatt bilde av, men bra var den. man måtte påføre flere lag for å få litt ''tykkere'' vipper, men jeg ble fornøyd med resultatet. de ble tynne men samtidig fyldige. alt i alt likte jeg disse produktene utrolig godt.

  jeg fikk sponset produktene fra denne siden, anbefaler dere å ta en titt. bra produkter til en god pris. trykk her for å komme til siden.