♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

14
Nå har jeg akkurat lagt meg under dynen med en haug blader som jeg gleder meg til å lese. Jeg har trent med min tante, kusine og mor idag. Utrolig deilig å trene igjen, er jo flere uker siden sist. Imorgen skal jeg på en time med zumba, som blir kjempe gøy. Har dere prøvd zumba? På torsdag skal jeg forresten på spinning, så nå skal det trenes fremover. Etter trening idag, tok jeg og Annette solarium. Utrolig deilig å bare ligge der, med krem på hele kroppen og tenke. Nå skal jeg se på åndenes makt og kose meg med godteri resten av kvelden. 


Blader gir meg så mye inspirasjon. Klarer meg virkelig ikke uten. De bladene jeg leser mest er costume, woman, detnye og cosmopolitan. Har dere noen favoritt blader som dere virkelig er avhengig av? 

 • 47
  Svarte negler. Det har vært moderne lenge, og jeg digger det! 
 • 50  Genser- litt snob. Tights- gina tricot. Støvler- Hunter. 
 • 20
  ...fylt med kjærlighet og lykke.

 • 13
  Idag var det kjempe deilig å stå opp. Kroppen var helt uthvilt og det samme var hodet mitt. Jeg ble så sliten etter igår, så det var deilig å sove lenge idag. Nå har jeg akkurat laget meg en god frokost som lett går ned for å si det sånn. Idag er det søndag, og da er det selvfølgelig hårkur og ansiktsmaske dag. Søndagene mine er til for å slappe helt av og ta seg god tid til seg selv. Men selvfølgelig må jeg gjøre noen oppgaver og sende noen mail rundt omkring. Så det blir ikke en 'bare bare' dag. Imorgen har vi vært sammen i 13 måneder, herregud så fort tiden går!


  Min frokost bestod av tørst, kokte egg på brødskiver og agurk.
 • 14
  Nå skal jeg i bursdag, og det blir kjempe koselig. God mat, snille mennesker og god stemning. Vi skal straks hente kjæresten min, som også skal være med. Gleder meg. Ha en fin lørdag da dere. Kos dere masse! 

 • 29


 • 21


  Verona Velour kjole, 1399,-

  Ane Mone genser/kjole, 399,-

  Nå må jeg stelle meg, skal nemlig i bursdag. Outfitbilde kommer etterpå, med den nye kjolen selvfølgelig. 
 • 7
  Igår var jeg på liertoppen med min store familie. Vi spiste kinamat, som jeg elsker. Etter det tittet vi litt rundt i butikker. Jeg fant ikke så mye jeg ville ha, men fikk en ny lommebok av mamma og litt undertøy. Men idag kom kjæresten min til meg, så vi dro ned til storsenteret for å handle litt. Jeg fant masse jeg ville ha, men jeg kunne jo ikke kjøpe alt. Men jeg endte med en nydelig kjole som jeg har siklet lenge på. Vil dere se det jeg kjøpte idag?

 • 20
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra storsenteret, og skal straks dra ut igjen. Blir hentet om ikke lenge, også er det shopping med mamma og tanten min. Gleder meg! Håper dere har hatt en fin dag, for nå må jeg løpe. 


  Gjett om jeg skal prøve ut denne når jeg er i London...hehe
 • 16
  I guessed there's no point saying this now. It's done and you're gone. 

 • 10
  Jeg har vært så sliten og trøtt i hele dag, så har akkurat sovet i noen timer. Vinterkulden gjør meg så trøtt hele tiden, og det hjelper jo ikke særlig når det er helt mørkt ute. Det er altfor kaldt, så orker ikke å være så lenge ute før jeg må forte meg inn. Beklager klageinnlegg, men jeg er så lei vintertiden nå. Idag har jeg tatt solarium med pappa og vært med kjæresten min. Blir deilig med helg nå, kjenner det trengs. Nå skal jeg trene litt hjemme. Dere vet, trene litt mage og rumpe til sommeren. Jeg må virkelig legge om kostholdet mitt og trene mer fremover. Har dere noen tips til å få bort sukkersuget så er det bare å komme med det. Heldigvis har jeg et treningsprogram som jeg må starte med, så treningen blir nok ikke noe problem, bortsett fra at det er sykt slitsomt.

  Er det noen av dere som har prøvd denne forresten? Har virkelig lyst til å prøve den ut, og foundationen. Men hadde vært fint med noen tilbakemeldinger.  Smashbox  photo finish foundation primer. 
 • 27
  Om ikke lenge kårer jeg vinneren som får et gavekort på 1000 kr på brun og blid. For å delta så mye du gjøre dette: 

  • Registrere deg her
  • Kommer ikke linken opp, så kopier denne: http://www.gratismakeup.no/Register.asp?r=4604 Veldig viktig at det er denne som blir brukt, slik at jeg kan se hvem som er registert og ikke.
  • Skriv i kommentarfeltet at du har gjort det


  (Hovedinnlegget til denne konkurranser er lengre ned, men dere kan godt skrive her også)
 • 16
  Dere lurer kanskje på hva jeg har gjort idag? okei, da skal jeg fortelle om min spennende dag. Jeg møtte Stian, vi dro for å spise, vi dro til han, jeg ble hentet og nå sitter jeg her foran PC'en. Kjempe spennende eller hva, hehe. Mye av tiden min går jo som sagt til kjæresten min, så det blir jo en del snakk om det. Jeg må bare si tusen takk for hjelpen jeg fikk på det forje innlegget. Jeg bestemte meg for å kjøpe den lange jumpsuiten, så nå venter jeg spent på å få den i posten. Jeg kjøpte også noen armbånd til Stian og meg. Sikkerlig romantisk. Resten av dagen skal jeg slappe av foran med TV med min mor. Elsker slike kvelder, som man bare kan slappe helt av.

  Jeg gleder meg sånn til sommeren nå. Jeg kastet på meg jumpsuiten idag, som jeg ikke har brukt siden sommeren. Det var vel bare for å minne meg på at sommeren er rett rundt hjørnet. Jeg kan nesten ikke vente til å bruke korte kjoler, bikini, få saltvann i håret, bade, sole meg, kjenne lukten av solkrem og være ute med venner og kjæreste på sene sommerkvelder. Sommeren må være den beste tiden av året, helt klart. 

  Nå er det forresten ikke lenge igjen til jeg reiser til London. Under en måned, og kan nesten ikke vente. Shopping, shopping, shopping sier jeg bare. Hvis dere har noen tips til hvor jeg burde dra hen, så er det bare å si ifra enten på mail eller i kommentarfeltet. Setter stor pris på forslag. Har som sagt aldri vært der før, så har null peiling på gode resturanter, shoppingsteder og lignende. 

  Ikke glem å melde dere på konkurransen på min blogg der du kan vinne et solkort på 1000 kr. Trykk her for å delta!
 • 30
  Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg skal velge, så nå trenger jeg virkelig deres hjelp og meninger. Hvilken burde jeg velge? Begge er fra nelly.com


 • 19
  Så hvorfor ta livet så seriøst hele tiden? Livet handler om å ha det gøy og gjøre det man liker. 
  Jeg bryr meg ikke om å ta perfekte bilder hele tiden, så lenge jeg har det gøy når jeg tar dem :-)
 • 40

  SkinnUGG's, hot or not? Jeg personlig digger det. Har vurdert å kjøpe meg et par slike i en god stund nå, og det matcher det meste av klær. Prisen ligger vel på rundt 2200 kr, og kan vel kjøpes i de fleste skobutikker. 
 • 18
  Idag har jeg vært med kjæresten min. Vi var i Sandvika for å spise litt mat, tittet litt rundt i butikker også tok vi en taxi hjem til Stian. Vi så mange episoder av vampire diaries, så nå er jeg på episode 12. Gleder meg kjempe mye til det kommer flere episoder på nettet, hihi. Etter det spiste vi litt og søkte litt på internett. Jeg fant ut at det er mye bedre å handle shampooer og lignende på internett, istedet for å kjøpe det hos frisøren. Utrolig dumt at jeg fant ut det først nå, men sånn er det. Man sparer jo flere hundre kroner pr produkt man kjøper der. Fikk helt sjokk jeg da jeg så hvor stor forskjell det er, og hvor mye penger jeg faktisk har tullet vekk. 


  poseposepose..

  Kebab er godt. Spesielt hvis man spiser det på et sted hvor man vet det ikke er rottekjøtt eller kattekjøtt. 


  Til dere som har det veldig gøy med å rakke ned på andre ved å skrive ufine kommentarer, så har jeg bare en ting å si til dere og det er: skaff dere et liv! Ærlig talt, tror dere virkelig jeg tar meg nær av det dere skriver? Dere har deres egen mening om alt og det skjønner jeg, men dere kan heller holde negative kommentarer for dere selv. Forresten, tusen takk for veldig fine kommentarer, dere liker jeg :-)
 • 89
  Etter å ha mottat en del solkort i posten, så setter jeg i gang en konkurranse til. Nå har du sjansen til å vinne solkort på tilsammen 1000 kr, som du kan bruke på solsenteret brun og blid. Dette blir en god del soltimer, så det er nok verdt det om du vil ha en fin brun farge til sommeren. Jeg har ihvertfall begynt å sole meg flittig til sommeren. 

  For å delta må du
  • Registrere deg   her    
  • Kommer ikke linken opp, så kopier denne:  http://www.gratismakeup.no/Register.asp?r=4604 Veldig viktig at det er denne som blir brukt, slik at jeg kan se hvem som er registert og ikke.
  • Skriv i kommentarfeltet at du har gjort det


  Vinneren blir tilfeldig trukket ut, og jeg kan sjekke om dere har registrert dere. Så det går desverre ikke ann å jukse. Nå har dere alle like stor sjanse til å vinne, så lykke til. 


  Konkurransen der du kan vinne solkort på 500 kr er ikke ferdig enda, så dere kan delta der også, så har dere en ekstra sjanse. 
 • 40 • 16
  Dette er helt klart den hotteste trenden nå fortiden. Fletten til wangmodellene har raskt spredd seg over hele verden, og allerede har mange kjendiser tatt etter frisyren for å få den liknende looken selv. Jeg syns selv det er utrolig fint med en stor flette på siden, og når den er så enkel så blir det fascinerende og unikt. Det ser nok finest ut dersom man har en lang lengde på håret sitt, og legger fletten på siden spør du meg. I barndommen min gikk jeg ofte med en stor flette på siden, så det er jo ganske morsomt at det har blitt en så stor trend. 

  Denne lengden liker jeg nok best. Den blir ikke for mye, og ser naturlig ut. Blir det for langt, så blir det ikke så fint syns jeg. Men denne lengden er perfekt. Hva mener dere? 

  Utrolig lange fletter, som både ser litt rart ut og tøft. Jeg ville nok ikke hatt en så stor flette hengende nedover magen, men disse kler det godt. Gjør man det med stil, så blir det tøft.
 • 16
  Igår dro Stian og jeg til Morten, som er bestevennen til Stian. Vi var der en stund med mange andre, og etter litt gikk vi på butikken for å kjøpe litt mat. Vi endte opp med masse godt, som vi fint klarte å stappe i oss i løpet av kvelden. Jeg opplevde noe sinnsykt flaut igår, nemlig å gå sikkerlig på trynet ned en bakke. Det var så pinlig, ville bare grave min egen grav. Resten av kvelden var vi med venner og slappet av. Vi dro til en annen venn av Stian litt senere, og endte opp med å se på en film. Deretter dro vi til Morten igjen, for å sove. 

  Idag stod vi opp, og lagde en god frokost med Leopold. Den bestod av hamburgerbrød med ost, og varme rundstykker med pålegg. Etter det ble det bare at vi så litt på TV, før alle ble hentet. Så og si var det en veldig koselig helg. 


  Gårsdagens outfit. 


  Kjæresteparet, hihi.

  Det vi levde på da vi var der.
 • 15
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjempe morsom kveld. Det var egentlig ganske mye drama som skjedde, men ellers var det kjempe koselig. Jeg var hos min kusine og fetter, som hadde mange søte mennesker på besøk. Vi spiste taco og masse is med jordbær, så nå er jeg stappmett. Men nå er jeg kjempe trøtt og sliten, så skal legge meg. Natta.
  Søte jenter.

  Noen av gutta spilte xbox, mens jentene så på. Gøy.....

  (!!!)

  Så koste jeg masse med denne søte kattebabyen her. Elsker den! 
 • 12  Kusinen min og meg :-)
 • 11

 • 11
  Da var det helg, endelig. Jeg skal overnatte hos kjæresten min i natt, og vi skal se på masse filmer og serier. Blant annet vampire diaries. Deilig å kunne laste ned serier istedet for å vente på en ny episode på TV Norge som kommer en gang i uken. Vi skal slappe av sikkerlig idag, og kanskje vi finner på noe gøy litt senere. Skal dere noe gøy i helgen?


  Min gode frokost som bestod av epler med kanel og funlight green tea. Kjempe godt, og samtidig veldig sunt.

  Da var det på tidet med litt solarium igjen. Jeg klarer virkelig ikke å være likblek, da føler jeg meg rett og slett ikke vell i min egen kropp. Så takk gud, for brun og blid. Var ikke særlig fotogen idag med dott på hodet, joggebukse og usminket, så derfor er dette det eneste dere får se av meg idag. 
 • 25
  Hei dere. Nå har jeg akkurat bestilt meg noe fint fra nelly.com, som jeg får i posten om noen dager. Hva syns dere om innkjøpet?


  Fin jumpsuit med paljetter øverst. 

  Kjole med overdel som singlet og underdel som skjørt med masse herlige paljetter.


  Høyhelte sko med diamanter på siden. 

 • 13

  Slik ser jeg ut akkurat nå. 

  Dette koser jeg meg med akkurat nå.

 • 8
  Nå koser jeg meg med en stor bolle med tomatsuppe og gossip girl på TV. Jeg blir aldri lei av det programmet, man blir så inspirert av serien. Ihvertfall jeg, og spesielt av stilen til Blair. Får ikke sagt det nok, men jeg hadde gjerne tatt imot klærne hennes for å si det sånn. Om ikke lenge skal jeg løfte rumpen min opp fra sofaen, og møte Stian. Vi skal nok antageligvis bare snakke sammen og si hei. Men det er jo koselig uansett. Igår sa mamma at jeg kunne bestille litt klær fra nettet, så idag skal jeg få nye klær og sko. Det finnes så mye fint på internett nå som jeg har lyst på. Nå er jo sommeren også rett rundt hjørnet, og da må jeg hamstre inn litt bikinier osv. Har du noen tips til noen bra internett sider som man kan kjøpe klær og sko på? Jeg vet jo om mange, men kanskje dere vet om noen bra som jeg aldri har vært innom.   Her er litt av outfitet mitt for dagen. Det ble ikke så veldig tydelig bilde, men det får gå. Skinnjakke fra Mols, Paljett tightst, Hårbøyle med sløyfe, Høyhelte sko fra Sko Sko, Svart genser. 
 • 21
  Jeg gleder meg så ufattelig mye. Har aldri vært der før, og jeg skal mest sannsynelig oppleve utrolig mye på kort tid. Blir nok en del shopping og nye opplevelser, blir spennende! Jeg har spart opp en del penger, så nå blir det deilig å kunne ta en sikkerlig shopping. Vi skal også på forskjellige turer med guider, slik at vi kan lære litt om dette stedet også. 

  Klarer du å gjette hvor jeg skal? 
 • 11
  Alle har sine hemmeligheter. Noen vil man dele, og andre ikke. 

 • 17
  Idag har jeg tatt solarium, noe jeg ikke har gjort på en stund. Det var utrolig deilig og avslappende. Jeg og pappa dro til noen bekjente og var der en liten stund. Etter det møtte jeg kjæresten min. Vi gikk litt rundt, spiste og snakket. Vi avtalte hva vi skulle gjøre i helgen, så det blir koselig. Nå ser jeg på TV, og venter på middag. Er ikke så veldig sulten, men hvem sier nei til kalkunbryst med tilbehør. Ikke jeg ihvertfall, hehe. Jeg fikk forresten bankkortet mitt i posten idag, er helt overlykkelig. Endelig har jeg gyldig legitimasjon. 

  Jeg har forresten trukket ut de to som vant sminke fra E.L.F cosmetics. Første premien ble Johanne Larssen, mens andre premien gikk til Susanne Svellingen. Begge er kontaktet, og får noe fint i posten om ikke lenge. Hvis du ikke vant, så kommer det flere sjanser. Jeg kommer nemlig til å ha flere konkurranser i samarbeid med E.L.F cosmetics. Så det er bare å følge med! Gratulerer til de som vant.


  Dette var dagens antrekk. Mange av dere spurte om jeg kunne ta bilde av meg med jakken på, så her er det. 

 • 27
  Da har jeg tilbringet noen timer på storsenteret med min mor og bestemor. Fant ikke så mye, så endte bare opp med en foundation fra Maxfactor. Har hørt mye bra om det, så måtte jo teste det ut. Har du prøvd dette før?
 • 14
  Nå har jeg akkurat kommet hjem. Jeg ble med Stian til tannlegen idag, og etter det dro vi for å trene. Det ble en lang og slitsom treningøkt men vi avsluttet det med spa, så det var deilig. Vi slappet av med hårkurer og varm damp for huden. Elsker å ta spa, og det skal jeg fortsette å ta fremover også. Imorgen blir det en lang solariumstime på meg som jeg gleder meg kjempe mye til. Har ikke tatt det på noen mnd, så blir godt å starte med det igjen. Hvis jeg klarer å få til å trene fire ganger i uken og ta solarium en eller to ganger i uken, så blir det bra. 

  Nå har jeg sittet å proppet i meg biter av en hvetestang, virkelig herlig etter trening. Blir vel ganske bortkastet å trene når man spiser en slik karbobombe. Men men, lever jo bare en gang. Resten av dagen skal jeg lese blader, se på tv og bare kose meg. Kos dere idag!

  Uheldig ja.......
 • 67
  Da skal jeg dele ut fem solkort med tilsammen 500,- til å ta solarium på brun og blid. Jeg tar selv solarium der, og man ser synelige resultater etter kort tid. Kortet kan fylles på når man vil, så da kommer vel 500,- godt med. Mørketiden er et halvår med lite sol og lite D-vitamin produksjon. Derfor er det bra å ta solarium engang i blandt, så lenge man ikke overdriver. 

  Hvis du har lyst å vinne et solkort på 500 kr, så må du:

  •  Lage et innlegg på bloggen din, der du forteller om konkurransen. 
  •  Når du har gjort dette, så må du skrive i kommentarfeltet at du har gjort dette. 
  •  Har du ikke blogg, så send meg en email til charlotte.nilsson@live.no, og fortell hvorfor du ønsker deg dette. 


  Jeg har ikke helt bestemt hvordan vinneren blir kåret, men mest sannsynelig trekker jeg bare ut en. Så alle har like god sjanse til å vinne. Vinneren stikker av med et gavekort på 500 kr, så husk å skriv epost adressen deres i kommentarfeltet. Lykke til alle sammen :-)
 • 24
  Idag fikk jeg en stor pakke på døren, som bestod av noe jeg virkelig har bruk for. Kommer til å dele ut noe av det til dere også, så det er bare å følge med. Flere konkurranser kommer, og om to dager blir det kåret en vinner av E.L.F cosmetics sminke. Lurer dere på hva som var i den store pakken?


 • 36

  Denne kjempe fine jakken fikk jeg av kjæresten min på fredag. Han er bare verdens snilleste og beste kjæreste! 
 • 24


 • 9
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kino med kjæresten min. Vi så Avatar, som faktisk var like bra som forventet. Til å være en animasjonsfilm så likte jeg den utrolig godt. Så jeg anbefaler dere å se den. Jeg skal snart hoppe til sengs og sove lenge. Er kjempe sliten, så det blir deilig. Men aller først så skal jeg ta en lang og varm dusj, etter å ha vært i denne kulden så trengs det virkelig. Akkurat nå ligger jeg i sengen med cosmopolitan i den ene hånden og potetbåter i den andre, kan livet bli bedre. Gleder meg til morgendagen, da skal det nemlig bli hjemmespa på meg. Blir utrolig deilig å få stelt seg ordentlig med hårkur, tannbleking, ansiktsmaske osv. 


  Rett før 3D brillene ble satt på. haha

 • 16

 • 8
  Nå har vi akkurat spist en kjempe god frokost som bestod av varme rundstykker og masse godt. Jeg og Stian sitter å ser på Vampire diaries nå, en veldig bra serie. Den handler om vampyrer og demoner, ganske lik handling som twilight egentlig. Vi skal se på Avatar etterpå, klokken kvart over seks. Gleder meg kjempe mye, den har virkelig fått gode tilbakemeldinger. Vi skal se den i 3D som gjør filmen mer levende. Blir deilig med en rolig dag, og slappe av med kjæresten min. Har dere sett Avatar, isåfall hva er deres mening om den? 


 • 21
  Idag har jeg vært litt med Stian, for å se litt på en jakke. Vi tittet rundt og endte opp med noe nydelig. Som jeg ikke kan vise dere helt enda, men det kommer etterhvert. Vi spiste vafler og koste oss. Etter det møtte jeg mamma og tanten min på storsenteret, og jeg endte selvfølgelig opp med litt godsaker.   Genser med nagler på skuldrene. 

  Paljett tights. 

  Blad, sløyfe med klype og armebånd.

  Nå skal jeg straks ta bussen til Stian. Skal overnatte der, og se mange episoder av Vampire diares, digger den serien. Vi skal kose oss med god mat, mange episoder og godteri. Endelig helg sier jeg bare, og da skal man kose seg. 
 • 24

 • 13
 • 18
  Nå har jeg akkurat kommet hjem. Jeg har trent på Elixia med Stian, og gått litt på storsenteret. Har ikke gjort så mye annet enn det idag. Er egentlig ganske sliten og har hatt en utrolig dårlig dag. Så jeg orker rett og slett ikke å blogge mer idag! Men imorgen har nok alt gått over, og da blir det blogging for fullt igjen :-) Håper dere har hatt en fin dag og ikke hatt en like dårlig dag som meg. 


  Fake a smile!
 • 63
  Hva er deres mening, hot or not?
  Min mening er at disse er både hot og not. Jeg har studert de lenge og har ikke helt skjønt hvorfor disse er så utrolig populære. Men personer som har den riktige stilen, kan virkelig bruke disse. Men personlig så tror jeg ikke disse er helt riktige for meg. Men hvem vet, kanskje jeg for øyne opp for disse en dag. Derfor er jeg også litt usikker på om jeg skal si hot eller not. 

 • 17
  Jeg har mange parfymer som jeg forbinder med noe. Enten det er sene sommerkvelder, forelskelse, koselige stunder med venner eller noe lignende. Hver og enkelt av parfymene mine, kan jeg nesten lukte meg tilbake i tid med. Luktene har minner, som jeg klarer å huske ved å kjenne lukten. Litt rart, men sånn er det. Har dere også noen parfymer som dere har noen minner med? Det har ihvertfall jeg!


  Denne her har jeg ikke brukt mer enn ett halvt år. Så jeg har ikke fått så mange minner med den enda. Men noe kan vel være Stian. Koselige dager, 18 års bursdagen min, julaften og nyttårsaften. Alt som har med vintertiden og gjøre minner denne meg om. 

  Denne minner meg om sene sommerkvelder med venner og kjæreste, grilling, bading og soling langs strendene. Den minner meg rett og slett om sommeren. Sommeren må være den beste tiden i året. Man kan gå med korte kjoler, bikini og tynne klær. Man kan gå langs strendene og kjenne sanden gli mellom tærne. Elsker lukten av denne parfymen!
 • 64

 • 12
  Hva kombinerer du med å være lykkelig? For meg er det å være lykkelig å ha en følelse av mestring og å ha noen som elsker meg. Det å kunne ha en du stoler på som du kan snakke med skaper tillit og trygghet som også kan forbindes med lykke. Det er mange måter å se på lykke på. Noen kan føle seg lykkelig ved å få klær, kosmetikk og lignende. Men denne lykken varer som oftest bare i noen dager, så er den glemt. Man kan ikke være lykkelig hvis man ikke har noen man kan snakke med, trøste deg, holde rundt deg eller en som kan gi deg nærhet og kjærlighet. Det har jeg erfart. Uansett hvor mye man prøver å kjøpe til seg lykke, så går det ikke. Man trenger kjærlighet fra andre, uansett. Mange ganger har jeg klistret på et smil rundt munnen. Jeg har innbilt meg selv og andre at jeg er lykkelig, som jeg absolutt ikke var. Med engang jeg var alene, kom tankene. Jeg følte meg ikke bra nok. Jeg isolerte meg fra andre og glemte meg selv mer og mer for hver dag. Hadde jeg bare gitt meg selv litt tid, så hadde kanskje ikke den sorgen og følelsen kommet.  

  Jeg er lykkelig nå. Etter alt jeg har vært igjennom som har satt dype spor. Menneskene som har behandlet meg dårlig, gått bak ryggen min og prøvd å gjøre livet mitt verre. Jeg har kommet meg over det. Jeg har ikke de bekymringene jeg engang hadde. Nå vet jeg hvem jeg kan stole på og hvem jeg rett og slett bare kan droppe. Den lykken jeg har nå er den beste. Jeg har en familie som er glad i meg og en fantastisk kjæreste. Jeg er så glad i alle de som betyr så mye for meg, og jeg setter stor pris på dem. Jeg føler meg lykkelig, endelig.


 • 51
  Nå har jeg akkurat vært en liten tur ute med kjæresten min, som jeg ikke hadde sett på flere dager. Jeg skal straks kaste meg på sengen og se noen episoder av Gossip girl. Jeg elsker virkelig den serien, og spesielt stilen til Blair. Sier bare give me. Noen flere som også følger med på denne serien

  Men før det så vil jeg bare dele med dere at jeg drikker en kjempe god smoothie nå. Et mye sunnere og bedre alternativ, som de fleste burde prøve ut. Bendit har akkurat kommet ut med en smoothie på kartong, og den er himmelsk. Så hvis du vil bli sunnere, så burde du prøve en smoothie. 

 • 20 • 31


 • 20
  Søndager er virkelig en deilig dag. Man kan slappe helt av og gjøre akkurat det man vil. Idag har jeg ikke gjort annet enn å ligge i sengen, men om ikke lenge skal jeg kanskje møte kjæresten min. Har egentlig bare lyst til å ligge under dynen med en koselig film på TV. Men vi får se, kanskje jeg finner fristelsen i å møte han. Savner han jo veldig mye nå. Men tanken på å gå ut i dette kalde været nå, frister ikke. 

  Idag prøvde jeg en utrolig bra krem som var mamma sin. Om vinteren får jeg ganske tørr hud, og kan lett få ''utslett'', og det har jeg hatt i noen dager nå. Men da jeg prøvde denne kremen så ble huden helt myk og tørrheten gikk vekk. Så hvis du har vintertørr hud, så burde du prøve denne.


  Clinique youth surge SPF 15. Dry combination. 
 • 90
  Det er riktig. Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så kanskje jeg tar meg en tur innom :-)

 • 32 • 36
  Den ene pakken jeg fikk idag bestod av mange godsaker fra Oriflame. Dette merket har jeg hørt mye positivt om, så det var på tide å teste det ut. Jeg har skrevet litt om produktene, og jeg har virkelig funnet mange nye favoritter. Jeg fikk fem produkter, og ble kjempe fornøyd med alle. Gå inn på denne siden for å se flere produkter derfra: www.oriflame.no 


  Giordani Gold Sublime pressed powder:  Dette pudderet gjorde virkelig jobben sin og mere til. Den inneholder lysreflekterende pigmenter som reflekterer bort fine linjer og har anti-aldrende egneskaper som forbedrer hudens elastitet. Pudderet jeg fikk hadde en lys farge som gjorde at huden så friskere ut. Bruker man dette pudderet under et solpudder, så skal jeg love deg at huden blir helt fantastisk. Man oppnår en perfekt finish med dette lette og fine pudderet. Pudderet gjør heller ikke huden fet, så man får ikke så lett kviser. Med andre ord, pudderet lar huden puste. Dette har blitt min favoritt på under en dag, så jeg er virkelig fornøyd med dette. 

  Giordani Gold Luminous concealer: Dette er en concealer som er i samme serie som pudderet jeg fikk. Den dekker mørke ringer og ujevnheter i ansiktet. Jeg brukte den under øynene og rundt nesen. Man bruker den rett og slett der man ønsker. Den er lett og påføre, og dekker kjempe bra. Jeg brukte den før jeg tok på pudderet, for å få best resultat tok jeg på bittelitt etterpå også. Det er en applikatorpenn som passer for alle hudtyper. Den har også blitt min favoritt. Elsker den allerede.

  Oriflame beauty Wonder lash mascara:  Ønsker du lange, men ikke klumpete øyenvipper så er dette maskaraen for deg. Jeg likte den med engang, og man fikk virkelig dådyr øyne. Den gir løft, lengde og en fin fylde, altså alt en maskara skal gjøre. Den separerer fra hjørne til hjørne, ende til ende og etterlater ingenting annet en noen lange og perfekte vipper. 

  Oriflame Beauty Eye liner Stylo:  Dette er en flytende eyeliner som er lett og påføre. Det er en applikatorpenn som gir en eksakt farge som tørker på noen sekunder, og den varer i flere timer. Jeg fikk en svart eyeliner og det er det jeg pleier å bruke. Den var lett og jobbe med, og man fikk et perfekt resultat. 

  Visions V Bootylicious Lip gloss:  Jeg fikk en litt brunaktig farge, som gjorde leppene glansfulle. Den smakte vanilje, og den ga ikke den kvalme smaken som vanlige lip glosser vanligvis gjør. Jeg likte den godt, og fra nå av kommer den til å ligge i vesken min hele tiden. 


  Jeg ble utrolig fornøyd med disse produktene. Det må være noe av det beste jeg har prøvd innenfor kosmetikk. Så hvis du har lyst til å prøve produktene jeg prøvde, eller noe annet så må du gå inn på denne siden www.oriflame.no 

 • 17
  Hei dere. Nå har jeg akkurat vært på postkontoret med mamma for å endelig få meg bankkort. Jeg har faktisk aldri hatt det før, så det blir godt å endelig få det. Jeg lurer på hvor mange som ikke har trodd på at jeg er 18 år, så nå får jeg endelig gyldig legitimasjon slik at jeg kan bevise det. Det blir annerledes å bare kunne dra et kort istedet for å bla frem små mynter og lapper, men på en god måte. Jeg gleder meg veldig mye til å få det i posten. Etter det lange bankbesøket, så dro jeg og mamma på en cafe. Vi spiste vafler og jeg drakk kakao. Når det er så kaldt som dette, så elsker jeg å drikke kakao.  Det er så godt og varmt, og veldig koselig å drikke med andre. Jeg så forresten en utrolig fin jakke idag, som jeg har kjempe lyst på. Skal virkelig spare til den, og kanskje få litt hjelp av mine snille foreldre. 

  Etterpå kommer det bilde av tingene jeg fikk i posten idag, så gled dere. Forresten så kommer det mange flere konkurranser på bloggen etterhvert og det gleder jeg meg til. Dere får sjansen til å vinne mange flotte premier. 

 • 13
  Idag mottok jeg to pakker som lå i posten. Kan dere gjette hvor de er fra? 


  Jeg forteller hva det er etterpå, for nå må jeg løpe til bussen. Kommer til å skrive hva det er i pakkene, og teste dem!
 • 22
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Stian. Vi har vært litt på storsenteret og tittet rundt. Jeg kjøpte meg egentlig bare en ny hårkur og spiste litt mat. Så ble vi kjørt opp til Stian, for å slappe av med en film. Heldige meg fikk kinamat fra kina ekspressen da vi kom til han, og det er jo noe jeg virkelig elsker. Nå ligger jeg under dynen med varme ullsokker for å prøve å få tilbake varmen. Jeg gikk ute i 3 minutter og ble like kald som en ispinne. Så hvis dere skal ut idag, så må dere huske å kle dere godt. Det er utrolig nok -25 grader, og det sier vel sitt. Resten av dagen skal jeg slappe av med hjemmespa. Altså en hårkur, ansiktsmaske, fikse negler og lignende. Det blir nok utrolig deilig.   Utrolig godt.

  Nå kan dere forresten følge bloggen min via bloglovin', bare ved å trykke her  bloglovin
 • 63  Nå skal jeg ut å spise og kanskje se på litt klær, skulle egentlig trene men det ble ikke noe av. Blogges
 • 56
  Hva syns dere om denne fargen?  Det skal visstnok være høstens farge 2010. Etter et moteshow der flere modeller gikk med grønn neglelakk fra Chanel, så har de blitt kjempe populære. Det eneste som er litt dumt er at det er veldig vanskelig å få tak i denne fargen i dette merket. Bruker man riktig antrekk til denne, så kan den bli utrolig tøff. 
 • 15

  Jeg har vært våken i flere timer i natt. Bare ligget og stirret i veggen, og tenkt. Alt skjer med en grunn, en grunn vi ikke kan gjøre noe med. Vi kan ikke forandre den, det er bare noe vi må leve med. Klokken tolv presis dro mamma og pappa til legevakten. Pappa hadde fått ekstremt høyt blodsukker, så legevakten sa det hastet og at de måtte komme fort. Jeg ble igjen hjemme, ville heller høre de dårlige nyhetene via telefon. Liker det mye bedre, for da blir det mindre følsomt. Jeg liker å holde følelser inni meg og isolere meg fra andre, som er en utrolig negativ ting. For når det kommer til alt, så eksploderer følelsene mine og jeg blir sittende igjen med en foss tårer.

  Pappa måtte ta flere prøver og til slutt viste det seg at han hadde fått diabetes. Om det er type en eller to er ikke sikkert, men han skal til sykehuset senere for å sjekke. Han fikk en sprøyte med insulin i magen ettersom buksspyttkjertelen hans har sluttet å produsere insulin. Insulin er det som får sukkeret inn til blodet og omdanner det til energi. Når slike ting skjer med mine nærmeste så får det meg virkelig til å tenke gjennom livet. Hva som betyr noe, og hva som ikke betyr så mye. Personene jeg elsker som jeg vil alt godt, er det viktigste for meg. Tenk om den personen som betyr mest for deg plutselig ble borte, og aldri kom tilbake. Tenk hvilken følelse du hadde sittet igjen med og det store tomrommet som ikke kunne fylles opp igjen. Men alt må jo skje med en grunn, og derfor er jeg veldig glad for at vi oppdaget dette med pappa såpass tidlig. Han kunne dødd om vi ikke hadde oppdaget det. Hvis jeg hadde mistet en personen som jeg elsker så høyt, så vet jeg virkelig ikke hva jeg hadde gjort. Jeg krysser fingrene for at det er diabetes type 2, og ikke 1 som er den verste typen.

  Husk å ta vare på de du er glad i. For en dag kan det hende at de ikke er der lenger.

 • 12
  Har jeg nevnt at onsdager ikke er så værst? Ihvertfall ikke denne. Nå ligger jeg på sofaen med mamma og pappa, imens vi ser på 'Hangover'. Det er en så genial film, og man ler hele tiden. Vi lo konstant i nesten to timer av alle de tingene som disse mennene gjorde. Den er verdt å se, så jeg anbefaler dere å se den. Vi fikk med denne filmen da vi kjøpte en peppes pizza. Da får man mat og film i samme slengen, smart. Har dere sett Hangover?


  Om ikke lenge skal jeg legge meg, blir så utrolig trøtt av kulden. Håper dere har hatt en fin dag. Forresten, tusen takk for alle de søte kommentarerene jeg har fått i det siste. Setter stor pris på det :-) Natta alle søte!
 • 15
  Trykk på linken for å komme til konkurransen.  http://charlottenilsson.blogg.no/1262613334_vinn_vinn_vinn.html
 • 16
  Nå er jeg nesten sikker på at jeg har fryst av meg tærne. Det er altfor kaldt ute og uansett hvor varme klær jeg tar på meg, så fryser jeg alltid. Jeg har tatt på varme ullsokker og presser dem inntil varmeovnen. Dette er helt klart siste gang jeg går med hunterstøvler uten varme ullsokker oppi. Men tilbake til overskriften, Stian klarte å glemme bagen sin på bussen idag. Så det er veldig usikkert om han får den tilbake. Det var jo selvfølgelig min napapirji bag han brukte, så jippi. Men han har jo så og si fått den, og jeg bruker den aldri. Vi skulle egentlig hjem til Stian idag, men pga kulden så klarte vi ikke gå noen andre steder enn til storsenteret. Kjæresten min spanderte mat, drikke og is, så jeg ble god og mett. 

  Imorgen begynner treningsplanen min, og jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Rett etter skolen skal jeg kaste på meg treningstøyet og ta dagens treningsøkt. Ikke mere godteri og brus i hverdagene, er et av mine faste mål. Jeg skal trene 4 ganger i uken og spise sunt. Jeg har klart det før, så jeg er sikker på at jeg klarer det igjen. Nå skal det virkelig trenes frem til sommeren. 

  Er vi søte :-)?
 • 14


  Nå må jeg løpe. Skal møte kjæresten min, blogges. 
 • 12
  Hva er det egentlig med jenter og baksnakking? Jeg skjønner det virkelig ikke. Vi rakker ned på andre ved å slenge stygge ting opp i trynet deres eller bak ryggen på personen. Man føler seg jo ikke noe bedre ved å være slem mot andre. Bare tenk på den personen alt dette går utover, hvilken følelse hun sitter igjen med. Baksnakking er psykisk mobbing, visste du det? 

  Jeg føler ihvertfall ikke at gutter dømmer meg på lik måte som det jenter gjør. Man kan være seg selv, ha det gøy og det blir sjeldent et anspent øyeblikk. Jeg har alltid hatt flere guttevenner enn jentevenner. Det er rett og slett fordi jenter baksnakker hverandre absolutt hele tiden, mens gutter faktisk ikke gjør det så ofte, ihvertfall ikke som jeg har opplevd. Jentene startet tidlig på barneskolen med å rakke ned på hverandre i klynger, mens guttene kom overens. Jeg er vel mer en guttejente kan man si og helt fra jeg var liten har jeg likt fotball og spilt med guttene. Jeg føler meg mye mer avslappet når jeg er med gutter og er ikke redd for å si det jeg mener. Aldri stol 100% på en jente, plutselig vet hele jentegjengen hemmeligheten din som du ikke ville at noen skulle vite. 

  Nå er jeg jo i et forhold med en helt spesiell gutt, og vi har det helt fantastisk. Vi har det gøy sammen og vi ler av hverandre konstant hele tiden. Det er ikke alle jeg klarer å være med i en uke i strekk uten å bli lei personen, men med Stian klarer jeg det. Jeg trenger ingen andre enn han. Jeg har erfart mye ved å være sammen med han, og det er at gutter har en helt annen måte å tenke på og se på andre på. Er det noen jeg kan stole på, så er det han. Er det flere som føler at gutter er mindre dømmende enn jenter? Jeg har ihvertfall erfart at det er bedre å vanke rundt med gutter enn jenter. 


  Dette skrev jeg egentlig da jeg lå i sengen igår. Tanken slo meg at jenter er helt forjævlige, og ja, jeg har selv vært med på å rakke ned på andre. Men det angrer jeg på!
 • 17
  Mange av dere har spurt om jeg kan lage et innlegg om hva slags sminke jeg bruker, så her kommer det. Jeg pleier å bruke mye forskjellig egentlig, kommer helt ann på hva jeg skal. Hvis jeg skal på skolen, så pleier jeg bare å ta litt solpudder i kinnene og litt maskara på vippene. Men skal jeg på fest, så pleier jeg å bruke foundation, solpudder, maskara, eyeliner, øyenskygge og finish pudder. 


  Sminken jeg bruker. 

  Jeg bruker mye mineralsminke, først og fremst fordi det er mye bedre for huden. Huden blir mindre irritert og man får ikke så lett kviser og urenheter. Men det negative med slik sminke er at det faller av mye fortere enn hvis du skulle brukt en vanlig foundation. Derfor varierer jeg litt med å bruke mineralsminke og vanlig sminke.

  Pudder fra kanebo, foundation fra kanebo, ID solpudder, ID foundation pudder, ID finish pudder, ID koster, Guerlain solpudder, ID liner shadow, ID leppestift, Dior show maskara, Revlon eyeliner og ID lotion til ansiktet. Bruker også rosebud og eos til leppene. 
 • 298
  Nå har dere sjansen til å vinne en god del sminke fra E.L.F cosmetics igjen. Så vant du ikke forje gang, har du en stor sjanse til å vinne denne gangen. For nå blir det kåret både en første premie og en andre premie. Premiene er fra 
  www.eyeslipsface.no, som selger rimelig sminke. Jeg er selv veldig fornøyd med sminken jeg har prøvd, så nå er det deres tur til å teste det ut. Veldig viktig at dere skriver epost adressen deres når dere deltar, jeg kontakter vinneren via mail. 

  Alt du trenger å gjøre for å delta er å skrive hva du ser frem til eller gleder deg til i kommentarfeltet. Foreksempel: jeg gleder meg til sommeren for da er det varmt og man kan bade i sjøen.....Det kan være alt innenfor dette året, både vinter, sommer, påske, høst og vår.  VINNERENE ER KÅRET.   FØRSTE PREMIEN: 
  Første premien blir dette settet her, kiss n tell. 

  Denne inneholder en god del, blant annet: 
  • 2 Super Glossy Lip Shine
  • 2 Hypershine Lip Gloss
  • 1 Lip Colour Duo
  • 2 Feather Proof Lip Liners
  • 1 Pencil Sharpener
  • 1 Mini Lip Defining Brush


  ANDRE PREMIEN:

  • Studio Bronzers. Denne er fantastisk, så vinneren av denne er utrolig heldig. 
  • Man får også med en plumping lip glaze, som gjør leppene større.  Den skal visstnok fungere ganske bra, men har selv aldri prøvd den. Men hvilken jente sier nei takk til litt fyldigere lepper. 

 • 3

 • 7
  Hei alle sammen. Nå spiser jeg en kjempe god pastasalat som mamma har laget til meg. Jeg vurderer å dra ned til Elixia og trene litt, fordi det begynner å bli en stund siden. Men det er enda lenger siden jeg tok solarium, og det trenger jeg nå. Er like blek som snøen og det ser ikke pent ut. Enten ta mange solariumstimer fremover, eller spraye meg inn med selvbruning. Har dere noen forslag til en bra selvbruning? Jeg har noen favoritter, men har veldig lyst til å prøve noe nytt. 

  Ser dere forresten at jeg har forandret litt på designet? Det er langt ifra ferdig, men jeg klarer virkelig ikke HTML-koder. Det er altfor komplisert, så hvis en av dere er gode med slike koder, så hadde jeg blitt kjempe glad om jeg kunne fått litt hjelp.  • 19
  Nå har jeg akkurat kommet hjem, og fy så kaldt det er ute nå. Trodde jeg skulle fryse av meg både ører og fingre. Jeg og Stian har spist kinamat idag, som var kjempe godt. Vi trengte bare å si 'det samme som sist', og han husket det. Det er så bra service der, og maten smaker himmelsk. Nå gleder jeg meg til neste gang jeg skal dit og spise den gode maten. Etter det gikk vi til Mamma mia for å spise litt italiensk is. Jeg lever glade dager, neida. 

  Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, er jo som sagt syk. Det kommer snart en ny konkurranse på bloggen, så dere burde følge med. Dere har nemlig ekstra stor sjanse til å vinne sminke.

   
  '

 • 5

  *Sommer, varmt, fri, vannmelon, lørdag, gossip girl, barbent, bade, Stian, latter, shopping, godteri, kinamat, mamma, pappa, blogg, kjærlighet, parfyme, ugg, kosedress, vouge, twilight, lipgloss, sko, snø, pysjamas, makeup, kakao, vennskap, klem, lykke, film, varme klær. 
 • 8

 • 3
  Jeg våknet opp til vond hals og en nese som var helt tett. Feberen var på topp, mens humøret var på bunn. Jeg er så lei av å være syk og heldigvis begynner jeg å bli bedre nå. Jeg har akkurat fått i meg nystekte baguetter og en kopp med te. Om ikke lenge skal jeg møte Stian, for å spise litt kinamat og se på kino. Jeg har fått dilla på kinamat, det er det eneste jeg tenker på nesten.  • 8
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Stian. Noen venner av familien hans var på besøk, så vi spiste en kjempe god middag med dem. Jeg har uheldigvis blitt syk, igjen! I hele natt har jeg hatt feber og vært sikkerlig snuffsete. Jeg kjenner på hele kroppen at det bare blir verre og verre for hver time som går. Jeg har nok verdens dårligste immunforsvar. 

  Mamma kom hjem med en stor pose med sjokolade som vi skal kose oss med fremover. Jeg har jernmangel, så hun hadde kjøpt jerntabletter også, kjipt. Håper dere har hatt en kjempe fin helg og ikke blitt syk slik som meg.   Nå skal jeg ta en deilig dusj før jeg hopper til sengs. Skal se på Gossip girl før jeg legger meg, også er det natti natt. Huff, det er skole imorgen. Det liker jeg ikke. 
 • 5
  Det er helt utrolig hvor fort tiden går. For to dager siden, altså den 1.januar, hadde jeg og kjæresten min ett årsdag. Kan huske det som det var igår da begge var sjenerte og såvidt turte å gi klem. Men det var alltid like spennende å møtes og jeg kan fortelle at det var kjærlighet ved første blikk. Jeg kan ikke tenke meg et liv uten kjæresten min nå. Alt er perfekt og ingenting kunne vært annerledes. 

  Igår feiret vi ett årsdagen med kinamat og en god dessert. Vi snakket og hadde det kjempe koselig. Etter vi hadde spist, tok vi en taxi hjem til Stian. Vi så på filmer, blant annet zombieland og ghosts of girlfriends past. 

  Kinamat må være det beste jeg vet. Spesielt kylling i karry saus, nam. 


  Så det ikke godt ut? Ett lys for ett årsdagen. 

 • 52
  Nå kan dere vinne en Eos lip balm her på bloggen min. Etter å ha testet disse ut, vil jeg nå gi bort en til dere. Jeg ble så fornøyd med disse produktene og de er virkelig verdt 89,- syns jeg. De gir leppene fuktighet som varer lenge, hjelper tørre lepper og etterlater en god lukt/smak. Husk, disse er helt økologiske og er ikke tilsatt noen parabener eller lignende. 

  Alt du trenger å gjøre for å få en slik tilsendt i posten, er å skrive hvorfor akkurat du burde vinne og skrive inn epost adressen din.  Du kan også sende inn via mail, til charlotte.nilsson@live.no.
  Lykke til :) 
 • 8
  Håper dere hadde en fantastisk dag, det hadde ihvertfall jeg.