♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

15
Dette kjøpte jeg akkurat nå. Gleder meg til posten kommer. //love

 • 8

  Hei dere.
  Jeg vet jeg har vært veldig dårlig til å blogge de siste dagene, men jeg har null bloggmotivasjon..Spesielt ikke når kameraet mitt er ødelagt, og jeg må ta bilder med iphonen. Men sånn er det. Idag har jeg vært rundt omkring med mamma,tanten og kusinen min. Vi har vel egentlig bare kost oss, og vært i interiør butikker. Jeg skulle egentlig ikke ut idag, ettersom jeg har vært utrolig syk. Har ligget i sengen i over en uke nå, men det var litt deilig å komme ut. Så spiste vi litt og dro hjem :-)


  Jeg fikk en ny kopp av tanten min, kjempe søt. Putetrekk med sweet dreams og en peace pute :-)

  dårlige bilder ? ja, jeg vet!

 • 47

  Vi kjører i gang en spørsmålsrunde, ettersom kameraet mitt er ødelagt!

  Så spør i vei, om det er noe dere lurer på.

 • 11  Louie gutten min.

 • 10
  //flere som ønsker seg denne chanel 2.55?

 • 35

  Faen ass.. jeg klarte å ødelegge speilrefleksen idag, så spørs om det blir så mye blogging fremover!!

  Kos dere med outfit bilde, lykkelige mennesker!!!  Skjorte- acne, singlet- line of oslo, bukse- acne, veske- mulberry. 


  Nå legger jeg meg, drittdag! emoo

 • 15

  Hei dere!

  Det er noe jeg lurer veldig på, som kanskje dere kan hjelpe meg med. Jeg skal til London i februar, og derfor har jeg planer om å kjøpe en Louis Vuitton speedy bag der. Men spørsmålet mitt er egentlig om prisen er den samme i London som i Norge, for en slik veske(?) 

  Hadde blitt veldig glad for et svar.

  Vesken er så fin, og det begynner å krible i hendene om å få en slik vakkerhet på armen.   • 10

  Da var skoledagen nok en gang over. Den lengste dagen i uken, onsdag. 

  Nå skal jeg straks se en episode av desperates housewives før jeg skal lage meg noe mat. Og dere kan vel gjette hva jeg skal lage? BABYMAT! Idag på skolen smakte jeg nok den ekleste babymaten noen gang. Opptygde poteter med kjøtt, som var most sammen. Den gikk rett i søpla, og har sultet meg selv helt til nå. Noe annet enn å slappe av skal jeg ikke gjøre idag. Jeg skal bare se på serier og kose meg. 

  Glemte å vise dere hva annet jeg kjøpte meg igår. Ringen var nok den fineste tingen jeg kjøpte, etter min mening. Den var så søt og passet perfekt. Så da dere, kjøpte jeg en til nøkkelring fra juicy couture, som kanskje passet bedre til den nye vesken jeg skal kjøpe(?). Får se den dagen jeg kjøper den. Så kjøpte jeg en kjempe søt liten lommebok som jeg kan ha småpenger i fra michael kors, kjøpt på 4woman. 

  Ettersom mange lurer så utrolig fælt på hvor jeg får penger fra så kan jeg røpe det. Jeg jobber en dag i uken på en matbutikk, resten av pengene får jeg av foreldrene mine :-) Flere mysterier jeg skal løse?


  Nøkkelring- juicy couture, lommebok- michael kors.

  Kjøpte litt inspirasjon idag. Kos

 • 17


  //juicy couture

 • 15

  Åh, så deilig det var å legge seg ned nå. Jeg har gått rundt i tre timer med en vennine, for å se litt rundt i butikker. Det første vi gjorde var å løpe inn på dropsen for å kjøpe en haug med godteri. Det er nemlig siste dagen med godteri for meg. Imorgen begynner jeg på en litt spesiell diett. Jeg skal bare spise babymat. Høres kanskje rart ut, men det funker. Etter å ha gått litt rundt, fant jeg ut at ønskelisten min er lengre enn noen sinne. Det er så mye jeg ønsker meg nå, og som jeg skal ha! 

  Imorgen er det yrkesmesse i lillestrøm, så skal jeg til Jan Thomas studio for å bestille time til forming og farging av bryn hos Fred. Kanskje jeg kjøper meg noen søte ting etter det? Hvem vet. Flere som skal på yrkesmessen imorgen? 

  Så nå da dere, må jeg selvfølgelig vise dere hva jeg har kjøpt. Ettersom mange av dere mener jeg bader i penger(?)

  Den er så fin, er helt forelsket. Den er fra juicy couture og jeg har planer om å bruke den som dilldall på den nye Louis Vuitton vesken jeg skal kjøpe meg i London. 


  Nå koser jeg meg med sushi, åh så godt det er!

 • 28


  Ja, dere så riktig. Jeg skal nemlig prøve ut en diett som er litt uvanlig.. Nemlig å leve på babymat! Kjendiser bruker den, så hvorfor ikke prøve? Jeg begynner imorgen, ønsk meg lykke til.

 • 7

  Da var jeg hjemme fra jobb, deilig! Skal snart til kjæresten for å se på film og kose oss.

  Fra og med mandag så skal jeg begynne på en slags ¨diett¨. Gleder meg til å teste den ut. Har hørt mye bra om den. Forteller dere mer på mandag, om hvordan den er og hva jeg må gjøre. Dere klarer nok aldri å gjette hva slags diett det er! hihi

 • 23

  Da var vi hjemme, og nå ligger en sliten Louie på fanget mitt. Vi gikk seriøst i over en time i denne kulden, kødder ikke. Trodde virkelig jeg skulle fryse rumpa av meg. Sommer, please? Ja, takk!!

  Okei, jeg er kanskje verdens lykkeligste akkurat i dette øyeblikket. Eller, det var kanskje litt å ta i. Men jeg kjøpte en bukse jeg har lett etter lenge nå, og i min størrelse. Det er nok drømmebuksen fra min side, og den sitter perfekt på. Jeg kjøpte også en genser fra polo ralph lauren, som var så utrolig deilig å ha på. Jeg var også hos frisøren en tur, som kanskje ikke var så bra for bankkortet. Jeg fikk ihvertfall kjøpt noen produkter som frisøren anbefalte meg til mitt hår.

  Nå skal jeg drikke litt kakao og slappe av. Skolen sliter meg helt ut, og spesielt LEKSENE vi får. Jeg klarer virkelig ikke sette meg ned å gjøre lekser. Tror det virkelig er noe galt med konsentrasjonen min. Uansett hva jeg gjør så får jeg meg ikke til å gjøre lekser. Ok, nok klaging. Jeg har det ihvertfall veldig bra nå, kunne ikke hatt det bedre. Så det så. 


  Met bukse.

  Polo ralph lauren genser.

  Nye hårprodukter. JA, jeg bruker en hårkur i uken..

 • 3

  Ja, jeg har shoppet igjen

  Kan noen gjette hva som kan være oppi disse posene?
  Forteller dere senere, nå skal nemlig min lille chihuahua få litt mosjon. Vi skal nemlig gå i en time, og det er mye for den lille gutten.


  Hint.. Favoritt butikkene mine. Hihi :-)

 • 15

  Hei dere.
  Igår overnattet jeg hos kjæresten min, som var kjempe koselig. Vi spiste julemiddag med familien hans, så på filmer og koste oss. Vi så blant annet piranha, og begynte på grown ups men begge sovnet. På lørdagen som var hadde jeg og Stian to årsdag. Derfor spiste vi tre-retters på Egon, og ettersom alt annet var stengt så spilte vi bowling. Det var kjempe gøy, spesielt ettersom jeg vant 3 av 4 serier. I tillegg fikk jeg blomster og sjokolade, søt kjæreste. 

  Da vi stod opp idag, dro vi til smart club en bitteliten tur. Stian skulle nemlig kjøpe cookies, som faktisk er de beste jeg har smakt. Så dro vi til Bekkestua for å ta solarium, i 30 minutter. Nå satser jeg på å bli litt brunere enn det jeg er. Så dro vi til Sandvika igjen, for å handle. Jeg måtte innom Nikita for å kjøpe noen nye hårprodukter. Jeg kjøpte en varmebeskyttende spray fra Redken. Jeg har blitt utrolig lei av varmebeskyttende kremer, så nå var det på tide å prøve noe nytt. Så kjøpte jeg en hårkur fra wella sp som skal få håret til å få mer glans, en leave-in hårkur fra sebastian som skal styrke håret og gi det volum, og til sist en krem fra bed head dumb blond, som er en krem man skal ta i håret for få bort slittetupper. 


  Fine produkter jeg kjøpte. 
  Hvis noen dere har noen produktanbefalinger for blondt hår, så er det bare å komme med det :-) tar imot tips og råd.

  Så dro vi på mark and brandy.


  Der kjøpte jeg en bukse fra acne, og en genser fra line of oslo.


  Likte spesielt godt detaljene bak. Hva syns dere?

  Så en tynn genser i lysbrun. Har en lik, bare i hvit.


  Elsker peace merker. Noe av det søteste som finnes.

  Nå skal jeg straks ut med Louie. Frister ikke så veldig. Etter det skal jeg se på en film til med Stian, som heter A nightmare on Elm street. Gruer meg litt, har ikke veldig sansen for skrekkfilmer. Imorgen er det skole igjen, og jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Dette halvåret skal jeg virkelig satse på skolen, prøve ihvertfall.

  Men nå må jeg ut, snakkes søtinger.

 • 11

  Idag har jeg og kjæresten min vært sammen i to år, så nå skal vi snart ut for å feire det. Vi skal spise ute, mer vet jeg ikke. Nå må jeg hoppe i dusjen og stelle meg. Blogges ikveld! :-)

 • 8