♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Hei!
Hvordan går det med dere søte lesere? Jeg har akkurat kommet hjem etter en solariumsøkt med kjæresten. Igår koste jeg meg med venner på egon, kjempe koselig. Vi spiste god mat og koste oss kjempe mye. Jeg spiste bacon snurret indrefilet med creme brulee til dessert. Det ble en ganske sen kveld, men ettersom Natalie var syk så gikk vi hjem før de andre. Så Stian hentet meg, snille kjæresten :-) Jeg skal slappe av resten av kvelden, for denne uken kommer til å bli slitsom og lang. Jeg har masse som skal gjøres både på jobb og privat. Klage klage. 

Puuss • 5

  Jeg må bare le av en kommentar jeg akkurat fikk, så tenkte rett og slett å dele den med dere.

  madelen:hva faen sier du at du bor i bærum for? asker er så lite bærum som det går ann. alle i asker er rånere og er stygge, gi langt faen i å kalle det bærum, blir flau

  For det første Madelen så har jeg aldri bodd i Asker, skjønner ikke helt hvor du har det fra? Jeg bor bodd i Bærum absolutt hele livet mitt. For det andre, så har jeg aldri hatt en problem med folk som bor i Asker. Så det at de er rånere og stygge har jeg aldri lagt merke til. 

  Ihvertfall har jeg ellers hatt en super dag. Jeg har blitt syk da... så jeg våknet midt på natten uten å få sove igjen. Jeg har mest sannsynelig fått halsbetennelse, øreverk eller en sterk forkjølelse. Så idag tok jeg en paracet, halstablett og dro meg ned på sandvika storsenter med min mor for å handle litt. Vi koste oss masse med frappe og kanelbolle på bit og shoppet litt. Jeg kjøpte en kjempe fin genser og en ting jeg egentlig ikke hadde råd til i dag...Som jeg har sett på veldig lenge, men jeg har prøvd å la være å kjøpe det. Nemlig et designer bånd til Louie med swarowski(eller hvordan det staves?) diamanter. Så nå blir han fin. 

  Nå venter jeg på mat, er så sulten. 

 • 3

  Badgley Mischka Collection, Giuseppe Zanotti 

  Nydelig, vakkert, ubeskrivelig. 

 • 2
  Hei:-)
  Åh så deilig å endelig komme hjem. Det snør jo igjen, æsj. Jeg som håpet på at snøen skulle gå bort. Idag dro jeg og en venninne til Oslo for å finne en kjole vi kan ha på oss på lørdag. Selvfølgelig endte Natalie med å kjøpe kjole og jeg fant.....interiør. Den fineste shabbychic butikken dere kan tenke dere. Vi skal tilbake dit om noen uker, etter vi har vært i Sverige. Senere gikk vi litt rundt så kjøpte vi oss mat og koste oss. Så tok vi turen tilbake til Sandvika storsenter å gikk innom jobben en liten tur. Så hentet kjæresten min oss. Kjempe koselig. Tror jeg skal bruke den stjernekjolen jeg kjøpte i Sverige på lørdag. Hva tror dere? Kan legge ut bilde senere.

  Nå skal jeg tenne litt stearinlys og kose meg med tv. Det er så lenge siden jeg har hatt tid til det :-) Loveuuuguys
 • 7


  Perfekt for denne kalde tiden. 

 • 7

  Hei dere!
  Nå har jeg akkurat tent litt stearinlys og lagt meg ned i sengen for å slappe av litt. Endelig litt ekstra tid til bloggen!:-)

  Igår var jeg en liten tur i Sverige med Stian og mamma. Kjempe koselig! Vi var på nordby senteret der vi shoppet litt. Det var utrolig mye fint der, så jeg skal helt klart dit igjen om ikke lenge. Jeg kjøpte meg litt småting som jeg likte super godt. OG på fredag farget jeg håret hos frisøren. Jeg tok foliestriper og jeg ble kjempe fornøyd! Føler meg så fin fin nå. Hihi.

  Serviettholder fra sia og superfin kjole.

  Denne kjøpte jeg på storsenteret før jeg farget håret hos nikita på sandvika storsenter. Den er fra ralph lauren:-)

 • 13
  Louis vuitton

 • 8

  ?

 • 7

  Hei!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Nå skal jeg kose meg kjempe mye. Jeg har vært på butikken å kjøpt masse frukt og vaniljekesam. Planen for ikveld er å spise fruktsalat, ta ansiktsmaske (jeg har forresten kjøpt en ny leiremaske som er super) og ta hårkur. Jeg har bestilt frisørtime til imorgen, gjett om jeg gleder meg til å fikse litt. Jeg skal ta foliestriper og kanskje klippe tuppene litt. Og, det var jo en del av dere som lurte på hva jeg kjøpte meg da jeg var på shopping. Så nå skal dere få se :-) 


  Nye paljettugg fra cc vest. 

  Marc by Marc Jacobs ipad cover fra mark&brandy. 

  Vil dere se den fineste av dem alle som jeg kjøpte? Dere vet det kanskje, for jeg har snakket om den før! Hihi.

 • 1

  Den er så fin. Etter flere timer innom forskjellige butikker fant jeg endelig en hvit ipad. 

 • 9

  Hei!
  Jeg har vært veldig dårlig til å blogge den siste tiden, beklager søte lesere! Skal prøve å bli flinkere, men det er ikke alltid like lett å få tid til det. Jeg har hatt en kjempe fin jul og for noen dager siden så hadde jeg og kjæresten min 3 årsdag. Tiden går så veldig fort, kan nesten ikke tro at det er 3 år siden vi ble sammen. Jeg har det kjempe bra for tiden og koser meg hver dag. Jeg har fått fast jobb, blitt avdelingsleder. Kjempe morsomt med litt utfordringer :-) Jeg har fri hele helgen, så på lørdag skal jeg ta en ordentlig ryddedag før jeg skal besøke familie i Hønefoss. På søndag skal jeg til Sverige med Stian så det blir bra. Håper dere fikk et lite innblikk i livet mitt akkurat nå. For jeg skal bli flinkere til å prioritere bloggen fremover :-) og, jeg var på shopping med kjæresten ista. Noen som lurer på hva jeg kjøpte? Hihihi happy!