♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

24
Jeg kjøpte to lip plumpere da jeg var i London, for å teste om det virkelig funker. 
Den første jeg kjøpte var fra Glominerals. Jeg kjøpte den på gardemoen, og er ikke helt sikker på om den selges andre steder enn på nettet her i Norge. Jeg elsket fargen, som var en lys rosa farge. Da jeg tok den på så stakk den veldig, og det ble nesten ubehagelig. Men selvfølgelig, det er jo et tegn på at den fungerer. Jeg tok på lip vanlig lip gloss over for å dempe smerten, som hjalp. Man fikk litt større lepper, men veldig røde. Denne ble helt klart min favoritt. Den er fra Dior og heter lip maximizer. Den er i en lyslys rosa farge, som var veldig søt på. Den stikker ikke, men leppene blir kalde og kjennes friske. Enda bedre er det når smaken er mint, og lukten er søt. Resultatet skal komme etter noen uker, og da skal man se forskjellen. Jeg har ikke hatt den lengre enn i to dager, så resultatet har ikke kommet frem enda. Men frem til nå, er den super bra. 


HAR DU PRØVD EN LIP PLUMPER FØR, ISÅFALL HVILKEN? 
 • 25
  Jeg var i London i fire dager, som for det meste gikk til shopping, spise god mat og oppleve London. Jeg har hatt det kjempe fint, og vil gjerne tilbake dit. Heldigvis så har mamma snakket om å dra dit i sommerferien, får bare krysse fingrene for at det blir noe av. Jeg klarte fint å bruke opp alle pengene mine, som gikk til is, klær, sminke og diverse. Det regnet nesten alle dagene vi var der, men vi hadde humøret med oss og en paraply. 

  Den første dagen var vi utrolig slitne etter en slitsom flytur, så vi endte opp på en kinaresturante og deretter gikk vi hjem igjen til hotellet. Den andre dagen var det søndag og ikke alle butikkene var oppe. Derfor dro vi til madame tussauds, som er et voks museum. Det var voksdukker av de fleste kjendiser, som vi fikk ta bilde med. Jeg anbefaler dere ikke å gå ned i kjelleren..Det var så skummelt at jeg holdt på å tisse på meg! Vi gikk også litt rundt i gatene i London, og tittet litt på klær og kosmetikk. Jeg endte opp med en 'I love London' genser, og litt sminke. Det var jo bare søndag, trossalt.

  Jeg møtte denne kjekkasen her, nemlig Zac fra high school musical. Vi fikk noen dusker og skulle liksom etterligne noen duskedamer...Men det ble ikke så vellykket.

  Her har dere forbildet mitt. Elsker hun..

  Mandagen gikk selvfølgelig til shopping. Vi tok undergrunnen frem og tilbake for å få med oss de populære butikkene. Jeg ble litt skuffet da det meste var like dyrt som hjemme, hadde jo forventet det omvendte. Men jeg fikk selvfølgelig røsket med meg alt fra sminke til undertøy. Vi var også i en handlegate der de fleste kjendisene var. Det skulle vist være en slags Oscar utdeling. Robert fra twilight var der, spennende. Men ihvertfall, jeg må anbefale dere det største kjøpesenteret jeg noen gang har vært på. Det heter Westfield, og er ti ganger så stort som Sandvika storsenter. Det meste jeg kjøpte var derfra. Jeg kjøpte meg en Juicy dress, som selvfølgelig var like dyrt som hjemme. Jeg kjøpte meg også en veldig kul t-skjorte til....2000 kr? Greit, det var en t-skjorte jeg har ønsket meg kjempe lenge og endelig fant jeg den. Den er fra Christian Audigier, og var kjempe tøff. Den var litt rocka, men med en søt underdel blir den nok fin. Vi spiste masse god mat, snakket og hygget oss. Denne dagen ble det gresk mat. 

  Noe av det jeg kjøpte. 

  Tirsdagen dro vi til Harrods. Det er en stor bygning med alt fra mat, mote butikker til dyr. Det var så mye jeg fikk lyst på, blant annet en veske til 30 000 kr, som jeg selvfølgelig ikke kjøpte pga pengemangel..Mens de andre gikk rundt for å se på Harrods produkter, satt jeg og Annette i isbaren. De selger helt klart best is i London..Jeg kjøpte med meg en pose med boller i forskjellig slag, som jeg koste meg med. De solgte også tusenvis av cupcakes. Som jeg hamstret med meg.

  Jeg lurer fremdeles på hvordan man lager slike søte små. Vet dere det, så må dere gjerne dele det med meg :-)

  Jeg gikk så klart innom alle de søte butikkene.  Onsdagen gikk også til shopping. Jeg var innom Top shop og ble ganske skuffet. Det eneste jeg ville ha var en Barry M neglelakk..Vi gikk rundt i Oxford street og handlet med oss masse. Jeg likte utrolig godt boots butikkene..De solgte masse bra sminke og kremer, som jeg lett tok med meg hjem. 

  Jeg har levd på starbucks alle dagene, og de selger helt klart best kakao og caffe. 


  Vi var også innom Primark. En utrolig billig to etasje bygning som selger alt. Jeg kjøpte undertøy og tre ringer, som jeg ble ganske fornøyd med. Vi spiste italiensk mat, før vi måtte dra til hotellet for å pakke. 


  Jeg har gjort så mye hver dag..Jeg kommer til å teste ut noe av det jeg kjøpte, så det er bare å følge med :-)
 • 13
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra London. Det var en fantastisk opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme. Vi har hatt det kjempe koselig og opplevd mye på kort tid. Jeg gleder meg til å fortelle dere om alt jeg har gjort, kjøpt og sett. Men nå er jeg så trøtt at jeg nesten må legge meg. Jeg har ihvertfall fått kjøpt meg masse fint. Blant annet noe jeg elsker, nemlig juicy dresser. Jeg har spist god mat hver dag, og levd på ben & jerry is..Vi hadde nemlig en ben&jerry is automat på hotellet, så vi tok oss en tur dit ganske ofte. Imorgen skal jeg fortelle dere om London, Natta. 
    

 • 49
  Kvelden igår var veldig vellykket. God mat og godt selskap. 

  Nå er jeg ferdig med å pakke og alt som må gjøres før vi drar. Jeg er sykelig trøtt og vil helst bare legge meg i sengen igjen. Men vi må snart dra...Flyet går ikke før klokken to, men vi må være på flyplassen to timer før flyet går. Dessuten må vi kjøre i bil i to timer før vi kommer til flyplassen. Jeg misunner alle som ligger å sover søtt i sengen sin nå, åh! Håper dere får en kjempe fin ferie ihvertfall. Det kommer ihvertfall jeg til å ha..


  Sånn ser jeg ut akkurat nå...Jeg er trøtt, sliten og ikke veldig fotogen!


  London venter, snakkes..hihi

  Blogges på onsdag!
 • 24
  Hei søtinger. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en koselig handletur med Stian.Jeg måtte på storsenteret for å kjøpe hårklyper, som jeg er helt avhengig av. Da jeg hadde kjøpt det så oppdaget jeg en utrolig fin veske, som jeg bare måtte ha. Jeg har lett etter en sånn veske lenge, og endelig fant jeg den. Jeg kommer til å bruke den ofte i London ihvertfall. Enkel og nydelig. Passer til de fleste antrekk. Nå skal jeg fikse meg, før jeg skal i bursdag. Jeg har funnet ut hva jeg skal ha på meg, og jeg endte opp med kjolen..Nå gleder jeg meg til god mat og godt selskap.

  Imorgen drar jeg til London, på morningen. Gleder meg!! Men herregud, jeg har ikke pakket enda, og jeg kommer ikke hjem før ikveld. Kommer til å sitte oppe til langt på natt å prøve å finne noe å ha med meg. Tror jeg heller kjøper det meste når jeg er der nede, istedet for å dra med meg en hel koffert med klær. Jeg skal jo på shopping hver dag, og da trenger jeg litt plass til fangsten. Jeg skal prøve å få til et innlegg til før jeg drar, hvis jeg får tid. Jeg kommer hjem den 24 feb og da skal dere få høre om hvordan det var å være i London, hva jeg kjøpte osv. Så da kan dere vente dere 10 innlegg minst. Hehe..Håper dere får en kjempe fin ferie alle sammen :-) Nyt den!   Elsker den...Hva syns dere om vesken? 

  Har dere noen tips eller forslag til steder jeg burde dra til når jeg er i London? Jeg har aldri vært der før og har null peiling. Jeg drar med mamma, tanten min, to av kusinene mine, bestemor og en venninne av mamma. For å være ærlig så vet jeg nesten ikke om noen handlesentere..Så hvis du vet om noen steder jeg MÅ dra så send en mail til charlotte.nilsson@live.no :-) Det kan også være spisesteder og andre ting. Hadde vært veldig snilt av deg..
 • 51
  Hei dere. Beklager null blogging igår, men hadde så utrolig mye og gjøre. Da jeg kom hjem var jeg helt utslitt og sovnet på sekundet. Jeg var med en venninne, Veronika, og vi gikk rundt, snakket og spiste. Det var veldig koselig. Etter det ringte Stian å spurte om jeg ville møte han, så da møtte vi hverandre en liten stund. Jeg fikk det verste gnagesåret noen gang..Men sånn går det vel når man går med høye støvletter med korte sokker..Jeg bestilte meg også en frisørtime igår, men denne gangen skal en god venninne farge det..Camilla har nemlig blitt frisør, herlig. 

  Idag skal jeg i bursdagen til en venn som fyller 18 år. Gleder meg masse..Men har ikke peiling på hva jeg skal ha på meg enda, så jeg må vel snu klesskapet på hodet for å finne noe. Nå skal jeg ta solarium, for så å møte en venn før bursdagen starter. Jeg må også kjøpe noen småting til outfitet idag..HERREGUD, IMORGEN DRAR JEG TIL LONDON :-) Can't wait...

  Forresten, kan dere hjelpe meg med en ting? Jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg idag. Men jeg tenkte en av disse:

  1) Kjole som sitter sammen med paljett skjørt. 

  2) Jumpsuit med høyt liv. 

  3) Jumpsuit i silke.

  Hvilken syns du jeg burde ha på meg idag? Skal som sagt i 18 års dag..
 • 34
  Nå skal jeg straks løpe ut døren for å ta solarium, digg. Jeg fikk to pakker i posten idag, heldige meg. Den ene var fra SOLBRILLEKONGEN og bestod av et par tøffe solbriller. Den andre pakken kan jeg fortelle om senere. 


  Gleder meg til å bruke dem. De satt godt på, var behagelige og drit kule. Brillene kombinerer en klassisk retro shape med et kult vintage mønster. Disse om sommeren blir et must...

  Hva syns dere om brillene ? Vil du se litt bedre bilder eller kanskje kjøpe disse, så trykk HER !
 • 67

  ROCKA SKO MED TILBEHØR, HOT OR NOT? HVA ER DERES MENING..
 • 24
  Idag har jeg vært på skolen å fikset søkegreier, sånn at jeg kan søke skole til neste år. Jeg har klart å miste arket som man trenger for å søke, så jeg får det i posten om tre dager, heldigvis.. Etter at det var fikset så dro jeg og Tine til Sandvika for å titte litt rundt. Vi spiste litt og så dro vi hjem hver for oss. Men jeg dro til Stian på sykebesøk. Han har nemlig ikke blitt kvitt omgangssyken enda, så jeg dro en liten tur til han. Vi så på frustrerte fruer og spiste pizza. Jeg ble hentet av pappa, og nå sitter jeg hjemme. Venter på middag, og skal straks se på svenske hollywood fruer. Jeg kan ikke få sagt det nok, men jeg elsker det programmet. Uansett hvor provosert man blir av Anna Anka, så gjør hun serien interessant. Spesielt hun andre, som er avhengig av leppestift..Haha, morsomme damer. Flere som skal se på svenske hollywood fruer idag?

  Mamma kom hjem med en hel haug med blader igår. Så nå skal jeg lese litt sladder før programmet starter. Blir også deilig å ha noen blader å lese på flyet. Jeg drar til London på lørdag, og jeg kan nesten ikke vente. Det kommer til å bli en opplevelse for livet..Eneste som er litt dumt er at jeg ikke får blogget på noen dager, pga jeg rett og slett ikke kommer til å ha tid til det..dessverre.  Jeg fikk litt sjokk idag..Det var nemlig en som skrev at jeg lå på 66.plass på topplisten. Tusen takk! :-)
 • 18
  ..Er idag, og er selveste kjærlighetens dag. Heldigvis sitter jeg ikke alene på en slik dag, men med kjæresten min. Før tilbringte jeg tiden med venner og familie, men når man har en kjæreste så er det en selvfølge hvem man deler dagen med. Jeg er glad jeg ikke sitter alene på en slik dag..Før hatet jeg denne dagen nemlig! Jeg pleier også alltid å få en liten gave av foreldrene mine, så det blir spennende å se om jeg får noe idag. Har du funnet den rette? Det har jeg!


  Happy valentine's day da dere! Det er også morsdag idag forresten. 
 • 49
  Den nye kjolen jeg bestilte meg kom i posten idag. Den satt så godt på og snittet var utrolig fint. Den var ganske kort, men det er jo en sommerkjole..Nå skal jeg snart på ICA med mamma for å kjøpe litt småtterier, så etter det skal jeg lage en god risotto. Jeg skal på kino med Stian og Sandra idag. Vi skal se den nye filmen som akkurat har kommet nemlig valentine's day. Det er mange kjente skuespillere med, så jeg gleder meg masse. Jeg skal overnatte hos Stian ikvled, som kommer til å bli kjempe koselig. 

  Imorgen er det valentine's day og morsdag. Så må vel få rumpen i gir og gjøre noe med det. Aner ikke hva jeg skal kjøpe..Noen forslag? 
 • 599
  Etter en samtale med en bekjent som jobber med Onepiece, har jeg nå fått tilbud om å få en sendt hjem. Men jeg har egentlig ikke bruk for en, så derfor vil jeg gi den til en av dere. Jeg kårer vinneren enten på mandag eller tirsdag, så det er bare å melde dere på. Dette er vel en av de største konkurransene jeg har hatt her på bloggen, spennende...

  Farge og størrelse er valgfritt. 

  - Det du må gjøre for å delta er å skrive i kommentarfeltet at du vil vinne. 
  - Vil du ha en ekstra stor vinnersjanse så kan du registrere deg HER


  HUSK Å LEGGE IGJEN MAILEN DIN, ELLER BLOGGADRESSEN.  Vinneren kontaktes på mail. 
 • 16
  Jeg har hatt en fantastisk dag..har du?

  Natta
 • 55
  Nå drar jeg i 18 års bursdag. Her er outfitet: 
 • 15
  Beina verker akkurat som hele kroppen. Etter en time med hard spinning, så føler jeg meg helt utslitt. Alt jeg vil gjøre er å legge meg under en varm dyne med mitt nye blad og en varm kopp med kakao, - og det er nettopp det jeg skal! Resten av kvelden skal jeg slappe av helt.. Etter to harde uker med trening, så og si nesten hver dag, så har ihvertfall kroppen min fått kjenne på hvordan det er å hardtrene. Jeg skal være flink og fortsette med treningen, håper jeg. Etter treningen idag, så var vi på søstrene grene, en veldig fin butikk som har absolutt alt. Jeg må si at jeg elsker karamellene de selger. Vi gikk også litt rundt for å kjøpe med litt god mat. Jeg endte opp med en baguette som jeg småspiser på nå og masse annet godt. 

  Imorgen blir fetteren min 18 år, så det blir et stort selskap med mye god mat. Håper jeg rekker å trene før bursdagen, men det skal jeg vel klare. Problemet mitt nå er vel at jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg. Tenkte en kjole, men hvilken aner jeg ikke. Nå skal jeg slappe av og kose meg med en varm kopp med kakao og litt sladder. 

  Anbefales å ta en tur innom 'Søstrene Grenes'. Veldig mye fint og godt der. 

 • 33
  Shopping hjelper alltid på humøret uansett hvordan man føler seg. Derfor bestilte jeg meg en kjole fra nelly.com nå nettopp. Jeg ble nesten forelsket da jeg oppdaget denne søte kjolen, som jeg bare måtte ha. Alltid når jeg finner noe fint, så må jeg ha det. Jeg høres kanskje bortskjemt ut, men det er sånn jeg er. Har jeg ikke penger der og da, så sparer jeg heller til den tingen jeg vil ha. Flere som føler det sånn?


  Kjøpte den her  til bare 329 kr! Om dere vil ha en bør dere nok kjappe dere, Rare er et populært merke, og kjolene er jo helt nydelige. Denne er litt kort, men sitter nok fint på. Gleder meg til jeg får den i posten..
 • 39
  Hei dere. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra storsenteret. Jeg gjorde ikke så mye annet enn å gå litt rundt, spise is og litt mat med kjæresten min. Men vi fant en kjempe søt lue med pels på toppen. Veldig Charlotte stil må jeg si. Nå har jeg akkurat skiftet og tatt på meg treningstøy. Skal nemlig jogge ned til Sandvika etterpå for å trene med mamma på Elixia. Jeg har begynt å få litt farge på kroppen nå, etter 25 minutter med solarium idag. Kan nesten ikke vente til jeg skal til London. Det er bare ni dager til jeg sitter på flyet..
  Jeg fikk forresten paljett jumpsuiten min idag som jeg bestilte. Den var kjempe tøff, og gleder meg til å bruke den. Kanskje jeg bruker den i bursdagen jeg skal i på fredag, hvem vet. 
  Fin eller hva? Digger den. 

  Nå skal jeg lese detnye som jeg fikk i posten før jeg drar. Står sikkert noe juicy sladder der, så blir så koselig så.

 • 98
  Ettersom jeg drar til London om noen dager, så tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse. Dere kan vinne et sett med FAST shampo og balsam. Det er produkter som skal få håret til å vokse fortere, samtidig som håret blir silkemykt og tykt. FAST selges bare hos frisørsalonger, og på deres personlige internettside. Hvis du vil lese mer om produktene, så gå inn på denne siden http://www.nisim.no. Jeg bruker produktene selv, og er utrolig fornøyd. Produktene er ikke oppskrytt, men gjør det som blir sagt. Kan ikke si annet enn at produktene har blitt et must for meg. 


  Dette må du gjøre for å delta:
  1. Registrere deg her
  2. Skriv i kommentarfeltet at du har gjort dette
  Grunnen til at man må registrere seg for å vinne, er egentlig bare helt random. Men det er helt valgfritt om man vil delta eller ikke.Vinneren blir kåret 26. Februar, noen dager etter jeg har kommet hjem fra London. Hvordan vinneren blir kåret er jo egentlig bare tilfeldig, men jeg trekker tilfeldig ut et av navnene dere registerer dere med. Så det vil si at alle har like stor sjanse til å vinne. Pakken er sponset av http://www.nisim.no, og blir sendt fra meg. Lykke til.

 • 28

  My passion is fashion, make it big make it small, you know ... less is more (screw that!)
 • 23

  NAM

  Nå ligger jeg i sengen med et stor glass med smoothie i hånden og tre brødskiver med brunost i den andre. Om ikke lenge begynner svenske hollywood fruer, som jeg digger. Anna Anka er bare så tøff og dum, hehe. Idag har jeg vært hos kjæresten min og sett på mange episoder av vampire diaries. Elsker den serien! Vi handlet litt mat på butikken og koste oss med det på veien opp til Stian. Sunnhetsplanen min funker bra faktisk. Har holdt meg unna godteri, og i forje uke trente jeg ca 5 ganger..Så jeg har vært veldig flink! Imorgen skal jeg trene igjen, og ta solarium. Så det blir deilig. 

  Nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser til London, og jeg kan si jeg gleder meg vanvittig mye. Handle masse og oppleve så mye nytt. Reiser den 20 februar, så det er ikke mange dagene igjen..Noe jeg gleder meg sykt til er å smake muffinsene og kakene der borte. De ser såå gode ut.. 


  Håper dere har hatt en fin kveld, det har ihvertfall jeg. Skal kose meg resten av kvelden med smoothie og TV.
 • 38
  Bukse- MOLS. Genser- Cubus
 • 19
  Idag har jeg vært med kjæresten min. Vi spiste ute, handlet litt og koste oss frem til jeg skulle trene. Jeg trente med Annette, en zumba time som var fantastisk gøy. Imorgen er det to timer med trening, og kan nesten ikke vente. Det er så gøy å trene når man gjør noe morsomt på treningen. Men det har vært en stressende dag. Mye frem og tilbake, hit og dit. Flaks at jeg i det hele tatt klarte å gjennomføre dagen. Hater stressende dager, men når man får noe ut av dagen så blir det en slags motivasjon. Er det noen av dere som vil at jeg skal legge ut min treningsplan som jeg har fått av min personlige trener? Det er beregnet for personer som vil ha en fin og velltrent kropp til sommeren. Hadde vært morsomt å legge det ut, så det er bare å si ifra. Ellers har det vært en veldig fin dag. Gleder meg til imorgen!


  Jeg har verdens beste kjæreste, og ikke minst...verdens snilleste og kjekkeste. Elsker han kjempe mye.

  Jeg kjøpte forresten en ny genser idag. Den er helt lik den rosa jeg kjøpte for noen dager siden, bare at denne er lyse brun. Butikken jeg kjøper de hos får inn mange flere i mars, og jeg kan nesten ikke vente. Etter at jeg har vært der så blir vel lommeboken min tom tenker jeg. 

  Nå skal jeg ta en deilig dusj, og prøve ut den nye shampoen og balsamen jeg fikk i posten idag. Produktene er fra denne siden her . F.A.S.T er et produkt som skal få håret til å vokse 45% raskere pga urter og aminosyrer som er tilsatt. Man skal vaske håret to ganger med shampooen og en gang med balsamen, som skal virke i noen minutter. Jeg aner ikke om det fungerer, men mange som har prøvd disse produktene er veldig fornøyde. Så nå håper jeg bare på et langt og fint hår til sommeren. Produktene kan også kjøpes hos noen frisørsalonger. Så vidt jeg vet så selges det på Adam og Eva. 
 • 55
  Jumpsuit
 • 27
  Da jeg åpnet postkassen idag, så lå det en søt pakke til meg der. Elsker å få pakker i posten, og denne var virkelig noe jeg trengte.   Dette lå oppi pakken. En shampo og balsam som får håret til å vokse fortere. Kan fortelle mer om produktene senere, for nå må jeg løpe til bussen. 
 • 33
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra tyve minutter solarium med pappa og kjæresten min. Utrolig deilig å ta solarium og få litt farge på kroppen. Jeg hentet også en pakke på posten, som var en pakke fra nelly som jeg hadde bestilt for noen uker siden. Elsket det jeg bestilte og gleder meg til å bruke det. Nå skal jeg lage meg noe mat, før jeg skal ned å trene på Elixia. Skal møte Annette der nede forhåpentligvis, så skal vi på en treningstime med afromoves. Kommer til å bli kjempe gøy! Nå har jeg klart å holde meg unna godteri og søtsaker i snart to dager så flink som jeg er. Det er ihvertfall bra for å være meg, elsker godteri! Dagene mine fremover består av trening, trening,trening og atter trening. Herlig eller hva. 

  Dagens outfit
  Pakken jeg hentet på posten bestod av dette. 

  Sko og to nydelige kjoler. 
 • 71
  Nå har du sjansen til å vinne et solkort på 1000 kr her på bloggen min. Vinneren trekkes på torsdag!

  For å delta må du

  • Registrere deg her
  • Skrive i kommentarfeltet at du har gjort det!

  VINNEREN ER KONTAKTET!


 • 17
  Er det seriøst mulig? Jeg er så utrolig irritert over nelly.com nå. Jeg bestilte noen klær for litt over en uke siden, og etter en lang stund sendte jeg en mail til dem. Da hadde tydeligvis den pakken blitt kanselert og det beklagde de. Utrolig dårlig service når de ikke kontakter meg og forteller meg det. Får ihvertfall håpe på at pakken jeg bestilte for flere uker siden, kommer snart. Hvis ikke skal jeg ha alle pengene tilbake og da ser de aldri noe mer til fra meg ihvertfall! Nå venter jeg på at jeg får tilbake pengene mine, og får håpe det skjer. Nelly.com er ikke lenger min favoritt side for å si det sånn! Anbefales ikke å handle der, seriøst. Dette ble et lite klageinnlegg, men måtte få ut frustrasjonen. Har bare lyst til å rive meg i håret og kaste PC'en i veggen, men det skal ikke skje. 


        

 • 20

  Jakke- Kejo(ny modell). Genser- Mols. Singlet- JC. Tights- H&M