♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Nå skal jeg kose meg litt og prøve ut mange av de nye produktene jeg har kjøpt. Blant annet en body lotion fra victoriassecret og 3 step fra chanel. London turen har virkelig satt sine spor....Derfor trenger jeg litt luksus tid nå!

 • 18

  Jeg har hatt det helt fantastisk, dere! Vil bare tilbake igjen.

  Vi kom hjem med flyet ved elleve tiden igår, og så dum som jeg var så begynte jeg å pakke ut til klokken tre på natten. Så jeg kom meg så vidt opp dagen etter. Jeg har ihvertfall opplevd kjempe masse, og handlet en good del. OG, jeg har vært på starbucks tre ganger daglig. Håper virkelig det kommer til Norge snart. De har nemlig verdens beste frappe. Vi har egentlig vært i London bare for å shoppe, og det har vi gjort. Gått rundt i over syv timer hver dag, og spist masse god mat. Anbefaler dere virkelig å dra på spagetthi house, de selger italiensk mat. Så fikk jeg prøvd ut den kjente maten fra KFC, som ikke var helt noe for meg. Jeg har bare utrolig mye å fortelle dere...

  Den første dagen, så spiste vi på en kina resturante utenfor hotellet. Alle var slitne etter turen, så vi tok en rolig shopping dag i oxford street. Vi gikk gjennom russel square, der hotellet ligger, til oxford street. Der gikk vi å handlet og koste oss. Jeg var blant annet innom den største top shop butikken, der det bare var kaos. OG jeg kjøpte en starbucks kopp. Endelig har jeg fått tak i en. 


  1.Dag innkjøp. Kjøpte ikke så mye første dagen. Men endte opp med tre truser fra top shop, starbucks kopp og tyggis, chanel rough, neglelakk og kerastase produkter.

  Elsker cupcakene.

  Den andre dagen bestemte vi oss for å dra til Harrods. Et kjempe stort kjøpesenter hvor de har alt av merker og lignende. Vi var der nesten hele dagen. Det er flere etasjer med klær både for menn og kvinner, mat, resturanter og det beste....En stor avdeling for hunder. Trodde jeg skulle svime av da jeg så inn i et av rommene. TO rom med 7 chihuahua valper og 3 franske bulldoger. Jeg kjøpte frisør shampoo og en spray til pelsen til Loouie.. Det trengte han. Hvis du er glad i å shoppe så må du innom harrods. Alle merkevarer selges der. Etter å ha vært der i flere timer, dro vi til Starbucks for å ta dagens frappe. Og etter det oxford street. Der vi var innom Primark. Ikke akkurat et sted for meg, men morsomt å være inne der :-) Folk er jo helt gale. 


  Inne på Harrods så selger de verdens beste is.  Shorts, genser, to lipglosser fra mac og håndkrem fra chanel.

  Gaver til Louie. Frisørprodukter til pelsen til Louie, spray og shampoo. Og en påskebamse fra Harrods.

  Natttøy. Likte veldig godt pysjen.


  Tredje dagen spiste vi frokost på hotellet, og tok undergrunnen til cover garden for å handle. Det var et mye roligere sted enn foreksempel oxford street. Vi delte oss, så stian og jeg gikk sammen noen timer alene. Etter en lang handling bestemte vi oss for å spise på fridays. Først fikk vi drinker i baren, så bestilte vi tortilla med ost til forret, og deretter en stor burger til hovedrett. Så prøvde vi en drink med redbuull. Jeg var innom french connection og kjøpte en bukse jeg har sett etter lenge. Kan vise dere bilde senere. Så dro vi til new bond street, som virkelig var drømme gaten. Det var der Louis vuitton, chanel, abercombie and fitch, osv ligger. Abercombie and fitch var vel den butikken jeg fikk sterkest inntrykk av. Da vi kom inn ble vi møtt av menn i bar overkropp, folk som sprayet tonnevis av parfyme på klærne, 20 000 mennesker og det gikk virkelig ikke ann å være der mer enn 15 min. Men jeg fikk heldigvis røsket meg med noe hjem. Etter det tok vi turen til spaghetti house, der jeg spiste verdens beste italienske pizza. Så dro vi hjem til hotellet for å spise ben & jerrys. 
  Amerika topp, shorts, mer truser, barberhøøvel og blader.
  Starbucks. Love


  French connection (der jeg kjøpte verdens fineste bukse) og abercombie & fitch.
  Shorts og genser.

  Den siste dagen gikk vel mer til å handle inn siste innspurt. Jeg tok meg turen til oxford street, for å handle inn en del sminke og ting jeg trengte. Som ble til litt mer.....Men nå trenger jeg nok ikke mer sminke på en liten stund tror jeg :-) Det regnet hele dagen, uheldigvis. Så vi var på et stort parfymeri i 4 timer, før vi dro tilbake til hotellet for å sjekke ut.
  Jeg kjøpte litt/endel forskjellig fra chanel.
  Litt sminke fra YSL, estee lauder og mac. 

  Kan fortelle litt mer nøyaktig senere :-)

 • 8

  Nå drar jeg til gardemoen med mamma,stian,bestemoren min og annette :-) blogges når jeg er hjemme igjen.

 • 12

 • 1

  Endelig hjemme :-) og nå er det bare to dager igjen til jeg drar til London. OG jeg gleder meg forferdelig mye!

  Idag har jeg vært en liten tur på storsenteret med kusinen min, Therese. Vi snakket masse, drakk frappe, spiste og koste oss. Så tittet vi litt rundt i butikker. Jeg fant masse jeg ville ha, men så flink som jeg er så droppet jeg å kjøpe noe. Bortsett fra to blader og en ny hårkur. 

  Nå skal jeg pakke litt, og deretter kose meg med ansiktsmaske og film :-)


  Hårkuren var super bra!

 • 16


  yummii!

 • 21

  Jeg var som sagt en liten tur på storsenteret igår, og kjøpte litt nytt.
  Krølltang <3 bare jeg klarer å bruke den da.

  I tillegg kjøpte jeg to nye hårkurer, som jeg gleder meg til å prøve ut.

 • 4

  Hei dere. 
  Nå har jeg akkurat stått opp, og skal straks ned for å trene litt. Igår var jeg på storsenteret med mamma og Therese. Vi shoppet, snakket masse og spiste lunsj. Jeg kjøpte en ny ola bukse og en søt genser :-) Så spiste vi på bølgen og moi, og deretter dessert på BIT. Så dro jeg i bursdag. Det var dagen min. Love.  • 10

  Hei dere. 
  Da var det på tide med en liten konkurranse. Denne gangen kan dere vinne et gavekort på hele 4000 kr. Dere kan velge mellom å bruke dette gavekortet på H&M eller Nelly, det er helt opp til dere. Supert med et gavekort på så mye, når klesnyhetene akkurat har kommet ut, eller hva? :-)

  Det eneste dere trenger å gjøre er å 

  • Bli medlem på DENNE siden.
  • Når du da har gjort dette, så send meg en melding i gjesteboken på denne siden.


  Lykke til. Vinneren blir kåret 1. Mars og blir kontaktet på nettsiden.

 • 22

  JEG MÅ BARE...

  Redigert med FARGER!

  Uredigert. In your face! barnslige mennesker....

 • 36

  Blir ikke bedre. 
  Genser- filippa K, shorts- Guess, skjerf- becksondergaard.

 • 10

  Deilig å komme hjem etter en lang dag. Jeg har vært på storsenteret idag, og handlet litt nødvendig. Blant annet masse hundegodteri til Louie, en leppestift jeg har ventet på i to måneder og andre ikke så nødvendige ting. Jeg var på BIT med en venn, drakk frappe og spiste baguette. Vi koste oss masse masse :-) 

  Og idag kom pakken jeg bestilte fra abercombie & fitch, digg. Shortsen var litt stor, men det ordner seg. Noen tips til å få den mindre eller?
  Nå skal jeg kose meg litt, før jeg skal ta sol.

 • 29


  Ny linse til speilrefleksen....endelig!


  Skjorte fra filippa k.


  Charms fra juicy couture. 

  Genser fra filippa k.