♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

21


 • 20

  002

 • 18
  Nå har jeg akkurat stått opp, og skal straks hive innpå en fruktsalat jeg akkurat lagde. Mamma har kjøpt new moon, så jeg skal se på den for femte gang. Idag skal jeg trene, endelig..Har ikke trent på en uke, og det er evigheter for å være meg! Kanskje jeg skal ta en time sol også, føler meg kritt hvit. 

  Igår var jeg som sagt på kino med bestevennen min, og vi så på alice i eventyrland. Den var kjempe bra, spesielt fordi vi så den i 3D da, men anbefaler dere å se den på det sterkeste. 


  Jeg kjøpte meg også noen små tiing. Ble veldig fornøyd med kjolen.


  Ha en fin dag dere..
 • 23
  Nå har jeg kastet på meg klær og sminke, og skal straks dra å ta solarium. Etter det skal jeg en liten tur til farfar som har bursdag, og etter det skal jeg på kino med bestevennen min..   Noen som har sett Alice i eventyrland? 
 • 54
  Nå har jeg akkurat vært på posten for å hente kjolene jeg bestilte for noen dager siden, og jeg er så fornøyd. Jeg var litt med kjæresten min også, før han ble hentet. Jeg er virkelig heldig som har funnet en så fantastisk gutt, kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker han. Men nå har han dratt og jeg sitter her med lille Louie. Jeg fikk et blad i går som jeg ikke har hatt tid til å lese enda, så det skal jeg kose meg med nå. Jeg skulle egentlig på kino idag, men det blir heller filmkveld hjemme idag. Veldig koselig det også :-) Nå er det jo påskeferie, men uheldigvis så skal jeg ingenting..


  Her har dere bilde av bibelen jeg fikk i posten igår og den spennende pakken..

  Men dere, hva syns dere om kjolene jeg kjøpte meg? Jeg elsket begge, og de skal være med til Kroatia.

  Kjole fra Saint tropez.  Kjole fra Rut.m.fl.


  TRYKK HER FOR Å SE HVOR JEG KJØPTE KJOLENE :-)
 • 21
  Nå drar jeg for å møte Stian. Vi skal til butikken for å kjøpe ben & jerry is og noe annet godt, så drar vi til han.   Ha en fin dag søtinger.
 • 36
  Hei søtinger. Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha trasket rundt på storsenteret for å prøve å finne noe fint til sommeren. Jeg var med kjæresten min, som var ekstremt hyggelig. Elsker å være med han. Jeg fant noe som falt i smak, som jeg tok med meg hjem. Jeg har bestilt to kjoler fra nelly idag også, som jeg gleder meg til å bruke. Jeg har allerede begynt å planlegge sommerantrekk til jeg skal til syden skjønner dere, så spesiell er jeg..hehe. Begynner å få sommerfeber nå.Tanken på å kunne gå i korte sommerkjoler og kjenne sanden gli mellom tærne frister veldig. 
  Et lite 'outfit' bilde av meg utenfor storsenteret. For et vær sier bare jeg..

  Her er det jeg kjøpte. En shorts, genser og en shampoo som fjerner gulskjær.

  Sånn så shortsen og genseren ut på. Hva syns dere ? 
 • 29 • 43
  Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en kjempe koselig dag med kjæresten min. Vi spiste litt på mamma mia og gikk rundt for å se etter sommerklær, men utrolig nok endte jeg bare opp med en leppestift. Jeg er så støl i armene etter gårsdagens trening. Klarer nesten ingenting, spesielt ikke å løfte armene. Tror aldri jeg har vært så støl før, huff..Derfor skal jeg slappe av resten av kvelden med hårkur og hjemmespa :-)


  Leppestiften jeg kjøpte idag. Veldig fin farge, men kommer mest til å bruke den om sommeren. Skal kjøpe en som er lysere også, men den hadde de ikke da jeg var der idag. 

  Slik ser den ut på. Hva syns dere? 
 • 32
  Da drar jeg for å møte kjæresten min. Vi skal se på sminke, drikke kakao og kose oss :-) 


 • 26
  Okei, nå får det være nok 'blogg' drama for idag...

  Jeg skjønner ikke hvordan dere kan skrive så frekke kommentarer som det dere gjør og rakke ned på andres utseende? Det at Nora 'alba' valgte å skrive det hun gjorde, får være opp til henne..Men det var utrolig barnslig gjort og det er tydelig at noen vil ha mer oppmerksomhet enn det de allerede får. Jeg blir skikkelig provosert og det er utrolig unødvendig..En ting må jeg få sagt, og det er at selvom man er på topplisten og har en del lesere, så betyr ikke det at man kan rakke ned på de 'mindre' kjente bloggerne...Nora har kanskje lagt ut bilder av seg selv med en litt spesiell sminke, men seriøst...hvem gjør ikke det? Vi er jenter, og leser moteblader! Jeg elsker å teste ut nye looker og ta bilder..Kanskje jeg ikke tar like bra bilder som toppbloggere, men hva gjør vel det? Jeg liker å skille meg ut og jeg er meg selv. Mange av dere mener jeg kanskje hermer etter nora? men herregud, hvem har vel ikke fått det slengt i trynet? ærlig talt...Jeg har aldri hatt noe behov for å ligne på noen andre enn meg selv eller prøve å være noen andre...

  Og en siste ting, til Nora..Jeg har aldri vært redd for å se på deg, men jeg er ikke en person som går rundt å stirrer på alle heller..Jeg kjenner deg jo igrunn ikke, såå ja.


  Sånn da var vi ferdig med den saken...


  Nå skal jeg se litt på sex and the city før jeg hopper til sengs. Imorgen skal jeg endelig få se tatoveringen til Stian, og det gleder jeg meg til..Skal også prøve å få kjøpt en leppestift jeg har lett lenge etter....Kanskje jeg får tid til å trene litt også? Natta..
 • 14
  Hei søtinger. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjapp tur i Sandvika. Stian skulle ta tatovering så jeg fulgte han ned. Kunne ikke bli med inn på grunn av lille Louie som lå i jakken. Han skulle tatovere stjerner på skulderen som han sa ble veldig kult, men jeg har ikke sett tatoveringen enda. Gleder meg til å se den imorgen ihvertfall, hehe. Idag skal jeg klistre meg til TV'en. Om ikke lenge begynner svenske hollywood fruer, som jeg har fått skikkelig sansen for. Og ikke minst begynner Paradise, og episoden som sendes idag skal visstnok være veldig spennende..Den mest populære blir nemlig sendt hjem (?) Grubler veldig over hvem dette kan være...Skal noen av dere se på paradise ikveld eller? Skjønner ikke hvorfor så mange hater dette programmet..
  Nå koser jeg med gullet mitt. Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive litt om hvordan Louie har påvirket livet mitt og om det er mye ansvar. Selvfølgelig er det mye ansvar med en hund..Men for å være ærlig så er det mindre slitsomt med en liten hund enn med en stor hund. De trenger kortere lufteturer, men krever veldig mye oppmerksomhet. De spiser mindre, som er bra for økonomien..Det eneste som kan være negativt med en chihuahua er at prisen er ganske drøy. Jeg betalte 17 000 kr for Louie som er en gutt. Jentene koster 20 000 kr.. 

  Jeg anbefaler en chihuahua på det sterkeste. Han har forandret livet mitt helt, og alt ansvar har blitt positivt. Men selvfølgelig er det greiest hvis man bor med noen som kan passe på hunden når man trenger det. Man blir totalt avhengig av en hund, så man burde tenke nøye gjennom det hvis man skal skaffe seg en. Mange ferier må også kanskje settes bort, hvis man ikke har 'barnevakt' for hunden, for den kan ikke være alene..Hittil er jeg utrolig fornøyd med valget mitt, og jeg angrer ikke ett sekund. Jeg har en fantastisk familie som skal passe på Louie mens jeg er i Kroatia i sommer, så jeg er kjempe takknemlig for det.  Mye av tiden min går til hunden, både når det gjelder stell, oppdragelse, mat, turer og lignende..Så det er viktig å ha litt ekstra tid når man får en liten hund :-) Men som sagt, så trenger vel alle familier en hund, hehe..

  Nå hadde jeg ikke klart å se for meg et liv uten Louie..
 • 35
  Inspirasjon// cosmopolitan
 • 24

  Jakke- MOLS. KJOLE- H&M. SKO- NELLY

 • 16
 • 20
  Igår var jeg med kjæresten min. Jeg og Louie kom en tur til jobben hans for å si hei og for å hente en pakke på posten som bestod av en pakke med cookies(?) fra USA. Kommer tilbake til det litt senere. Etter Stian hadde sluttet på jobben, så tok vi en taxi hjem til meg..Vi gjorde faktisk ikke annet enn å spise DOTS og spille DS. Har dere smakt dots eller? De er så utrolig gode at man bare har lyst på mer hele tiden. Etter at Stian dro hjem, så ble jeg sittende foran TV med paradise. Herregud, som jeg elsker det programmet! Vi kjenner Emil som er med da. Han er en familievenn, så det er jo koselig. Selvom han er litt små gæren...Jeg kjøpte meg også den nye cd'en til Alicia Keys. Har aldri likt hun egentlig, men mange av sangene hennes er utrolig fine. Veldig mange romantiske sanger og sanger man vil høre litt på hvis man har kjærlighetssorg. Anbefales!

  Nå har jeg akkurat laget meg kanelboller, altså varmet dem i ovnen..Fra og med imorgen så skal jeg skjerpe meg, og ikke spise godteri på leenge. Det er jo snart sommer og jeg har ikke kommet meg i form enda. Håper jeg får med Stian på dette da, så kan vi trene masse på Elixia. Noen som har noen treningstips for å få flat mage og spretten rumpe, så er det bare å si ifra. Nå skal jeg straks gå en liten tur med Louie, selvom han hater det. 

  Han liker seg best inne i jakken når vi går tur..hehe

  Jeg elsker kakao! 
 • 55
  9.Juli så skal jeg til Kroatia med kjæresten min og det gleder jeg meg masse til. Jeg har heller aldri vært der før, har noen av dere? 


  Jeg digger gladiator sko, og har et par. Men har kjempe lyst på et par til, så hva er deres mening..Hot or not?

  Nå skal jeg møte kjæresten min, vi skal ut å spise. Ha en fin dag søtinger!
 • 10
  Hvor lenge har du blogget? Jeg har blogget i et halvt år ca, men blogget på ipublish før.

  Har du et mål med bloggingen? Nei egentlig ikke. Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy.

  hva er høyest på ønskelisten din akkurat nå? Det må være et par nye UGG, selvom jeg allerede har fem par. 

  Har du blondt hår, eller er det farget? Ser så sunt og pent ut. Ja, jeg er natulig blond. Men jeg har stripet det veldig mange ganger, så det er nok litt lysere enn min naturlige hårfarge. 

  har du noen gang farget håret? Da jeg var yngre så helbleket jeg håret..Men jeg har aldri farget det mørkere nei!

  Hvor får du inspirasjonen din fra (innen mote)? Jeg får inspirasjon når jeg går i klesbutikker og leser moteblader. 

  Hva er det beste du vet? Å shoppe, helt klart!

  Er du redd for noe? JA. Slanger!!

  Drømme kjæreste? Jeg har jo en kjæreste, så det må bli Stian :-)

  Vil du ha mange barn ? Jeg vil ha to eller tre. 

  Yndlings butikk? Mark & Brandy på Sandvika Storsenter. 

  Ville du blitt verdens styggeste person eller spist 20 øyer? (lol) Da ville jeg nok blitt verdens styggeste. 

  Hvorfor begynte du å blogge? :) Det er en enkel måte å få ut følelser på, og selvfølgelig er det gøy.

  Hvor mange t-skjorter har du i skapet ditt? Tipper 300 stk. 
   
  Yndlingsfarge? Rosa. 

  triver du i bærum? :-) Ja, kjempe mye. 

  Hvilke blogger leser du fast? Kissies sin blogg. 

  Hva er den største drømmen din? Få en bra jobb og tjene masse penger. Eller vinne masse :-)

  Hvor kjøpte du Gant genseren i innlegget under? -og hvor mye kostete den?  Jeg kjøpte den på 4men og den kostet 900 kr.

  Er det noen ulemper med hunden din så langt? har blitt advart om å kjøpe slike små hunder pga. av de er sure, sinte & veldig egne + at de er skjøre & får alle sykdommer? Det er ingen ulemper så langt. Min hund er verken sur eller egen, men det kommer kanskje med alderen. Jeg var veldig heldig med den hunden jeg fikk, for å være ærlig. Han sover hele natten og er en skikkerlig kosegris. Det eneste du må passe på er at du kjøper hunden fra en som virkelig ordentlig og få med stamtavle. 

  Er du god på skolen? Når jeg vil så er jeg god. 

  Hva vil du bli når du blir stor? Har ingen anelse. 

  Hvor høy er du? 1.64

  Har du noen søsken? Nei, heldigvis. 

  Hvordan sminke bruker du? Jeg bruker concealer, foundation, solpudder, lipgloss, maskara og noen ganger eyeliner. 

  Hvilken sminke bruker du? Jeg bruker en primer fra sheercover, concealer fra lancome, foundation fra Maybelline- dream creamy foundation, solpudder fra guerlain, maskara fra lancome og lipgloss fra dior. Men jeg bytter veldig mye på. 

  Hvordan holder du ansiketet ditt så rent og fint? Jeg vasker det to ganger daglig og bruker mayawater. 

  Hva er din favoritt nettbutikk? Nelly.com. 

  hvor mye veier du? Aner ikke, har ikke veid meg på mange år. 

  hva spiser du iløpet av en dag? Jeg spiser det jeg vil spise. Men prøver selvfølgelig å spise masse knekkebrød i stedet for brød. 

  Har du kjæreste?  Ja, jeg er sammen med Stian. 

  hvordan traff du stian?
  Vi traff hverandre for en god stund tilbake, men vi ble kjent på skolen for to år siden. Så bygde det seg på videre. 

  hva er yndingsgodteriet ditt? LAKRIS, nam!

  Hva er din favoritt mat? Kylling carry. 

  Glad i pizza? Ja, men ingenting slår kinamat. 

  Hvor har du kjøpt den grønnaktige jakken din med pels på og hvor mye kostet den? Jeg kjøpte den på et kjøpesenter jeg ikke vet hva heter, men det er i Sandvika. Den kostet 1600 kr


  Hvor mange canada goose jakker har du? Jeg hadde tre, men solgte den ene. Nå har jeg to igjen. 

  Hvor mye betalte du for canada goosen din? Jeg betalte 6000 kr, men har to så det vil si at de tilsammen ble 12 000 kr. 
 • 15
  Stian feiret 18 årsdagen sin idag, veldig koselig! 
  Og Louie var selvfølgelig med...
 • 24
  Nå tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva som helst, men helst seriøse spørsmål.  Jeg svarer i løpet av morgendagen.

  Hva lurer du på ? 

 • 16
  Stian fylte 18 år igår. 
  Igår spiste vi ute, nemlig kinamat. Etter det dro vi hjem til Stian for å spise kake :-) Imorgen skal det feires! 

  Idag har Louie vært hos dyrlegen for å få ormkur. Han hater virkelig å være ute, men det går vel over etterhvert. Etter det tok vi med Louie hjem og tok oss en liten tur til Sandvika. Jeg er veldig sliten, så skal legge meg litt med Louie nå..Kos dere idag da søtinger!
 • 19
  Idag var det på tide at Louie fikk kjenne litt frisk luft. Selvom ikke det ble like vellykket. Han var på bakken i to sekunder, også ville han opp til meg igjen. Derfor fikk vi vært ute i fem minutter og jeg bar han hele veien hjem..Men søt er han!

  Dakar liten..
  Borte bra, men hjemme best..
 • 48  Slik ser jeg ut idag altså. Hva syns dere om outfitet? 
 • 16
  Idag etter skolen kom Stian hjem til meg for å passe lille Louie imens jeg dro til frisøren for å stripe håret. Verdens beste kjæreste. Men ihvertfall, jeg tok folie striper i ca hele håret, med to forskjellige blond farger. Jeg ble veldig fornøyd, selvom det ble mye lysere enn vanlig. Jeg elsker blondt hår, og ettersom jeg har hatt platina blondt hår for ett år siden, så gjorde det ikke noe om det ble litt lysere denne gangen. Jeg ble sittende der en god stund, men det var verdt det. 

  Man ser det ikke så godt da, men jeg har ihvertfall farget det mye lysere..

  Jeg kjøpte også en hårkur der, som jeg tok med meg hjem. Sebastian er et veldig bra merke, og jeg anbefaler det på det sterkeste! Jeg vuderer å kjøpe meg shampoo og balsam i dette merket faktisk:-) Hun som farget håret mitt brukte det, og det ser så mye finere ut nå. 

  Jeg fikk en pakke i posten idag fra mayawater. Det er en nettside som selger vann på boks. Med sitt rene, mineralrike og pH nøytrale kildevann fra skogshorn i Hemsedal, er Maya Water absolutt et must hvis man vil slippe tørr og forurenset hud. Man kan også spraye litt over sminken for å se friskere ut. Den er lett å ta med seg og jo mer man sprayer, jo mer fuktighet tilfører man huden. Rynker og linjer blir også mindre tydelige. Jeg likte disse produktene veldig godt, og huden min ble mye mindre tørr. //mayawater.no.
 • 43
  Idag var jeg på storsenteret en tur for å kjøpe bursdagsgave til Stian. Jeg kjøpte meg også et par øredobber og en varmebeskyttende til håret..Foundationen kjøpte jeg på lørdag, og gleder meg til å prøve den..  Elsket disse øredobbene, hva syns dere? :-)
 • 19
  Igår kveld møtte jeg Stian. Vi spiste litt på egon, snakket og spiste is. Jeg klarte ikke være borte fra Louie i mer enn to timer, så måtte jeg hjem. Jeg kjøpte en ny foundation som visstnok skal være veldig bra. Gleder meg til å prøve den. Jeg fant en varmebeskyttende til håret også, men den kjøper jeg isåfall imorgen..Den skulle gi proteiner til håret i tillegg til at håret beskyttes mot varme. Jeg har aldri brukt det før, men engang må være den første. Vet dere om en bra varmebeskyttende til håret? 

  Dette koste jeg meg med igår..Kylling fajitas og stian endte opp med en stor burger :-)

  Idag skal jeg slappe av helt og bare kose meg. Mamma kjøpte en ny film igår, nemlig beverly hills chihuahua..Så da skal jeg kose meg med den også :-) Imorgen skal jeg kjøpe bursdagsgave til Stian, men det kan jeg ikke skrive så mye om her ettersom han leser bloggen min..Imorgen begynner forresten Paradise, gleder meg! Vet hvem han ene som er med er, han var nemlig i tre årsdagen min...heheehe

  Nå skal jeg kose med Louie, blogges...
 • 22
  Beklager lite blogging, men jeg har som sagt fått en liten hund som krever veldig mye oppmerksomhet og tid :-) Han er bare så utrolig søt, og sjarmerende. Jeg har allerede bestilt en del klær som snart kommer i posten, til Louie. Nå ligger han i sengen å sover, så jeg fortet meg bort til PC'en for å skrive et innlegg. Idag skal jeg for det meste være med Louie også får vi besøk om ikke lenge. Hele familien har blitt så betatt av Louie, og det skjønner jeg godt. Kanskje jeg får tid til å møte kjæresten min litt også..Har jo to gutter i livet mitt nå vet dere, hehe. 

  Forresten, så var det mange av dere som lurte på hvor mye jeg betalte for lille Louie..Jeg kan ikke skrive det på bloggen her, men hvis dere er veldig interessert i å få vite det så kan dere sende meg en melding på blogg, eller hotmail. 


  Nå leser jeg det nye bladet jeg fikk i posten igår, som faktisk var ganske bra. Jeg skal straks lage meg en deilig kopp med kakao, krem og litt sjokolade på toppen, før jeg må løpe for å sjekke posten. Jeg venter på utrolig mye fint i posten nå, som jeg kan vise dere når jeg får det. Nå er det så fint vær ute, så kanskje jeg tar med vovsen ut på en liten tur rundt huset...Problemet med denne lille chihuahuaen er at han blir så utrolig kald når det er litt kaldt ute..Derfor venter jeg masse klær i posten nå, heldigvis :-) 

  Kommer mange flere innlegg fremover, lover..
 • 94
  Endelig kan jeg skrive om det..Jeg var å hentet lille Louie idag, og han er helt nydelig. Igår kjøpte jeg inn alt utstyr pluss litt til :-)
  Er han ikke nydelig? Jeg er helt forelsket.. Det er ikke så bra bilde, tatt med mobil! Det er en ren chihuahua. 
 • 36
  Hei dere. Nå skal jeg straks dra for å besøke babyen min, kan forklare mer om det senere. Kan nesten ikke vente..Vi skal kjøre litt over en time, som kommer til å bli kjedelig..Hater å sitte i bil! Men jeg venter jo på noe godt, så den tanken kommer nok til å hjelpe.. Før det skal jeg på skolen for å fikse forskjellige ting og møte Stian. Håper dere har hatt en fin dag :-)
   


  Visste dere at det finnes cupcakes og lignende for å få større pupper? Litt spesielt, kan skrive mer om det etterhvert.