♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

3
Elsker disse stundene. 

 • 3

  Hei! ♥
  Endelig har jeg tid til å blogge litt. De siste dagene har det gått i jobb, trening og Felixgullet. De siste to dagene har det vært så fint vær, så vi har vært ute hele dagen. På mandag gikk vi opp og ned til Sandvika med Lotte, for en workout! Vi møtte Henriette, satt på kafe og koste oss. Så var det rett av gårde til Fornebu med Tine for å kjøpe litt mat. Tester ut noe som heter Herbalife nå, så jeg håper det gir resultater. Jeg skal ned noen kg før sommeren og det skal bli så deilig å bli fornøyd med kroppen sin igjen etter graviditeten. Så på tirsdag var vi på Liertoppen, spiste kinamat og senere på dagen ble det trening. Onsdag var det jobb og trening. 

  Idag derimot skal vi bare slappe av hjemme og kose oss. Vi har akkurat sett på filmen Frozen åh den anbefales! Såå fin. En av mine favoritt disney filmer fra nå av! Så har jeg laget vafler til Felixen og jeg har drukket en smoothie med kokosmelk, jordbær, kirsebær, appelsinjuice og herbalife pulver. Ble kjempe god og veldig mettende. 


  Jeg fikk også kjøpt meg litt nytt treningstøy etter trening igår. Veldig fornøyd!

 • 4  Nylig innkjøp//

 • 3

  Hei!
  Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg, beklager. Jeg har hatt så mye å gjøre den siste tiden. Livet som alenemamma kan være krevende til tider, men selvfølgelig helt fantastisk. Nå har jeg begynt å jobbe igjen, men bare 50% frem til august. Så da får jeg ekstra tid med lille prinsen min og det er jeg kjempe glad for. I tillegg har jeg begynt å lese til to eksamener som jeg skal ha i mai, så her går det i ett om dagen. 

  Idag har vi kost oss med sol på verandaen. Det blåser så sykt ute, så vi har bare holdt oss under tak. Etterpå kommer en venninne, så da skal vi kose oss med film og middag. Gleder meg! Nå trenger jeg å koble av litt med mammarollen. Deilig med en pause en gang i blant.