♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

24
Hei dere. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Sandvika med kjæresten min. Vi har hatt det kjempe koselig, både spist på egon og spist deilig dessert på mamma mia. Jeg kjøpte meg også litt klær, som jeg gleder meg til å bruke.. 


Jeg måtte bare..Det er så typisk bloggere å ta bilde av maten sin, eller hva? :-) Nevnte jeg at kyllingsalat er noe av det beste som finnes?

Innkjøpet. Rosa kjole, zebra aktig kjole, leopard skjerf og en rosa bluse. 

Denne fikk jeg av kjæresten min. Er han ikke bare verdens beste kjæreste? 


Nå skal jeg på ICA med mamma og handle....mat? ehm, ja ihvertfall så skal jeg kjøpe masse frukt og smoothie. Klarer ikke tenke på noe annet akkurat nå, fruktsukkeret dreper meg! Må løpe, blogges!
 • 22
  Jeg må virkelig anbefale tre sider som jeg har blitt medlem på. Man skal samle opp poeng for så å få tilsendt gavekort på forskjellige butikker. Jeg trodde med engang at det kunne være for godt til å være sant, men man får faktisk gavekortene i posten. Som idag, mottok jeg gavekort på 900 kr på H&M.. Ganske greit det, spesielt om man elsker å shoppe! Man får gavekort fra H&M, Kappahl, Nelly, bianco, nilson osv.. 


  Hvis du ønsker å få gavekort til å kjøpe sminke, så kan du bli medlem HER 
  Hvis du ønsker å få gavekort på skobutikker, så kan du bli medlem HER 
  Eller, hvis du ønsker å få gavekort på klesbutikker, så kan du bli medlem HER 

  Et levende bevis på at disse sidene virkelig fungerer :-) • 12

  Spist favoritt isen med kjæresten min. Er det flere enn meg som elsker Ben & jerry is? Verdens beste kaloribombe!

  Gått laange turer med min lille søtnos.
 • 47  Jumpsuit- Nelly.com. Ringer- London. Jakke- Litt snob
 • 11
  lipstick jungel

 • 19
 • 19  Jakke- H&M, Topp- Gina tricot, Hunter- giotto.
 • 8
  OLE HENRIKSEN APRICOT CLEANSING LOTION. 
  Dette har helt klart blitt min favoritt når det gjelder rensekremer. Jeg får ganske tørr hud på denne tiden av året, men etter bruk av denne har huden bare blitt myk og ren. Det har jeg aldri opplevd med en rensekrem før...Huden har vanligvis vært myk i noen timer deretter blitt tørr som en svamp. Den er mild og lindrende, så den passer perfekt for tørr og irritert hud. 100% vannoppløselig og inneholder nærende oljer og viktige næringsstoffer for huden. Hver olje binder seg effektivt til huden og danner et beskyttende lag og lar samtidig huden fornye seg selv. 

  Hvordan jeg bruker denne?
  Fukt ansiktet med varmt vann. Ta rikelig med rensekrem i hånden og masser det inn i huden i sirkulære bevegelser. La dette virke i ett minutt. Skyld ansiktet, gjerne med en slik svamp som er på bildet. Den fjerner dødehudceller og alle sminkerester. Gi deg god tid og rens alltid dobbelt. Man kan også følge opp med en toner etterpå om ønskelig. Brukes hver morgen og kveld. 


  KAN KJØPES 
  HER 

 • 16
  There's a place downtown,
  Where the freaks all come around.
  It
  's a hole in the wall.
  It
  's a dirty free for all.
  And they turn me on.
  When they Take It Off.
  When they Take It Off.
  Everybody Take It Off.


  There's a place I know
  If you
  're looking for a show.
  Where they go hardcore

  And there's glitter on the floor.
  And they turn me on.

  //kesha- take it off
 • 23
  Hei på dere. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Stian, som var koselig. Vi har vært på Sandvika storsenteret  og jeg kjøpte med meg noen ting. Etter det gikk vi opp til Stian for å lage hamburgere, haha. Nå er jeg hjemme og skal straks legge meg. Er helt utslitt og sengen frister veldig akkurat nå. Kos dere idag! Forresten til dere som gjettet på hva jeg hadde kjøpt så hadde dere riktig. Jeg kjøpte meg speilrefleks kamera :-)

   
  Jeg fikk denne klokken i posten idag fra denne siden 
  HER

  Innkjøpet. Love love love <3

  Til dere som lurte hva slags tatovering Stian tok for noen uker siden.
 • 14

  //weheartit.com
 • 12

  Idag fikk jeg en pakke fra Pureshop som det var en rensekrem fra Ole henriksen og en eos lip balm oppi. Jeg har ikke rukket å teste ut rensekremen enda, men skal gjøre det snart. Derimot den gule eosen har jeg åpnet, og den er helt fantastisk, akkurat som de tre andre. De smelter på leppene og man blir sittende med myke lepper.

  Eos lip balm spf 15 er et must om sommeren mener jeg, og nå har det til og med kommet en eos som beskytter leppene mot UVA og UVB stråler. Flott, ikke sant? Enda bedre er det jo at den lukter sitron, nam. Denne herligheten kan kjøpes 

  Har du prøvd denne? :-)
 • 28
  Jeg har fryktelig lyst på et speilrefleks kamera, men har ikke peiling på hvilket som er bra og ikke. Så er det noen av dere som vet om noen bra eller har et veldig bra selv? Jeg elsker å ta bilder, men gidder ikke bruke 20 000 kr på et kamera liksom...Så nå trenger jeg virkelig deres hjelp, for jeg aner ikke hvilket som er bra og ikke bra. 

  Nikon D3000  Tusen takk for hjelpen :-)

 • 15
  Da var det søndag igjen da, en helt ubrukelig dag..Det eneste fornuftige man kan gjøre er å være med venner eller ta en slappe av dag med filmer. Derfor har jeg bestemt meg for å se på lipstick jungel resten av kvelden, og lade opp til uken som kommer. Igår var kjæresten min en liten tur i Sverige, så han kom med masse godteri til meg. Jeg har verdens beste kjæreste kan man si. Jeg har spist meg tjukk i hele dag, og tviler ikke på at jeg har lagt på meg noen kilo. Imorgen begynner trene uken min og jeg skal ikke spise mer godteri frem til jeg sitter på flyet til Kroatia. Mine råd er å bytte ut alt godteri med frukt, som faktisk funker. 

  Igår fikk jeg to pakker i posten. Og selvfølgelig detnye bladet <3 Jeg fikk neu lash maskaraen jeg skal teste ut i noen uker for å se om det fungerer og en pakke fra COOLSHOP, som bestod av to par solbriller. Som passer perfekt til sommeren. Likte spesielt godt de rosa solbrillene, mums..  Charlotte+Rosa= Sant.. Hahaha
 • 8
  Hei cupcakes. Nå har jeg akkurat stått opp og skal straks ut på tur med Louie. Jeg ble skikkelig glad idag da jeg så solen lyste opp rommet mitt. Det betyr shorts og topp, jippi. Etter på idag skal jeg møte kjæresten og mest sannsynelig hente noen pakker på posten. Dere vet, en ekte blogger får pakker i posten..neida :-) Nå skal jeg ut i solen og kose meg..


  Ha en søt dag og kos dere i varmen :-)
 • 5
  Om noen dager skal jeg prøve ut Neu lash, som er et innovativt serum som forsterker øyevippene og bidrar til friskere, naturligere vipper. Produktet skal gi utrolige resultater etter bare fire ukers bruk med påføring en gang om dagen. Jeg føler selv at jeg har sprø og tynne øyevipper, så jeg håper dette virker. Jeg kommer til å legge ut noen innlegg når jeg har startet for å fortelle om det virker eller ikke. Har dere noen spørsmål, så er det bare å spørre..


  Neu lash kan kjøpes HER 

 • 675
  Nå føler jeg meg snill her, har to konkurranser nå med store premier. Tusen takk til sponsorene mine som sponser premier. Det kommer til å komme konkurranser jevnlig her på bloggen min, så det er bare å følge med. 


  Denne gangen kan dere vinne en PINK GHD RETTETANG, hvem vil ikke ha en slik en liksom? Normalt koster den 1 999 kr, men jeg deler ut en her på bloggen til en heldig vinner. 

  PINK GHD RETTETANG SETT INNEHOLDER:

  • 1) Limited Edition Pink ghd IV styler - for uslåelig styling
   • 2) Allsidig bag - for å holde dine viktigste hår- og skjønnhetsprodukter
    • 3) Varmeresistent stylerveske - beskyttelse for din elskede Pink ghd IV styler
     • 4) Hårbørste - perfekt for håndvesken din
      • 5) 2 x inndelingsklemmer - for presisjonsstyling

   

  FOR Å DELTE MÅ DU
  1. REGISTRERE DEG HER  (ny) Det er veldig viktig at dere aktiverer kontoen, når dere får en mail etter dere har registert dere. Jeg kontakter nemlig vinneren på siden, hvis du ikke gjør dette så får jeg ikke kontaktet personen. Veldig viktig at dere registerer dere med engang dere har trykket på linken. 

  2. SKRIV I KOMMENTARFELTET NÅR DU HAR GJORT DETTE


  Jeg kårer vinneren om ca to måneder, ettersom det er en ganske stor premie.. Vinneren blir også kåret tilfeldig, så alle har like stor sjanse. (Husk konkurranser der dere kan vinne solkort til 500 kr også da!)
 • 33 • 28
  Nå har jeg, Louie og kjæresten min akkurat kommet hjem fra kalvøya. Vi gikk en lang tur i solen, langs stranden som var kjempe koselig. Vi møtte på ca 1000 hunder, seriøst. Mange hundeeiere som tydelig har kapret kalvøya for å gå hundeturer. Vi møtte en liten chihuahua som var ti måneder som bare veide 1,5 kg, og faktisk var mye mindre enn Louie som bare er  litt over 3 måneder. Litt sykt synes nå jeg, men søt var den. Nå sitter jeg å ser på Disney channel og spiser masse frukt. Resten av kvelden skal jeg slappe av med hårkur og filmer...Skal dere noe koselig? :-)

  Dagens outfit.   Rampegutten min Louie, hihi. 
 • 21
  Det er så deilig og varmt nå, har mest lyst til å sitte ute hele dagen og håpe på at varmen aldri går bort. I hele dag har jeg gått i shorts og en tunika, som har vært så behagelig. Er så lei av å pakke meg inn i varme klær, og det trenger jeg jo ikke på en stund nå. Det er meldt fint vær en liten stund fremover, heldigvis. Jeg, mamma og Louie tok oss en liten tur til Sandvika for å kose oss litt i varmen. Vi gikk litt rundt ute, og spiste. Selvfølgelig endte vi opp med litt klær, som jeg alltid er like fornøyd med. Jeg fikk også en pakke i posten idag, som jeg kan skrive litt om senere...  Den nye blusen forresten, hva syns dere ? Tynn bluse med blomster.

  Nå skal jeg spise is med krem og jordbær med mamma og pappa, ha en fin dag videre søtinger!

 • 12
  Nå har jeg akkurat kommet hjem og har allerede kastet meg ut i solen på verandaen..Jeg og Stian var på cafe med Louie, og spiste masse godt. Deilig med sol, og nå er det jo meldt fint vær hele helgen. Senere idag skal jeg til tanten min for å spise middag med resten av familien, så det blir koselig. 


  Tilbake til overskriften.. Visste dere at lilla neglelakk er et must på neglene i sommer? Derfor kjøpte jeg meg to nye idag. En litt grålilla og en knæsj lilla, og den grålilla sitter jeg å tar på nå. 


 • 37
  Da var jeg hjemme etter en koselig dag..Jeg har kastet meg under dynen for å se på to filmer og drikke vann med sitron. Jeg er kjempe sliten nå, og gleder meg til morgendagen. Det kommer til å bli en avslappet dag uten en eneste bekymring, deilig. Får håpe påskeharen kommer da, he-he....tulla. Men godteri skal det spises ihvertfall! Visste dere forresten av det er 500 kalorier i ett freia påskeegg? Fikk sjokk jeg. 


  Dere kan jo gjette hvilke filmer jeg skal se: 


  Også et lite outfit for akkurat nå:  Ikke et veldig flott bildet men god natt søtinger! 
 • 49
  Idag skal jeg til tanten min for å spise masse god mat med familien og Stian. Lille Louie skal være med, så det blir koselig. Imorgen er det påskeaften, og da skal jeg til bestemoren min...Skal dere noe gøy :-)?  Elsker min lille chihuahua, hihi.

  Jeg elsker også mine sommer UGG. Gleder meg til å bruke de om sommeren :-) 
 • 34
  Jeg har et spørsmål til dere, burde jeg få meg salgsblogg? Jeg har masse klær og sko som jeg ikke bruker lenger. Så hva syns dere? Jeg gidder jo selvfølgelig ikke å lage en salgsblogg hvis ikke noen av dere har interesse for det. 


 • 31
  Hei cupcakes. Beklager for at jeg ikke blogget igår, men kom ikke hjem før langt utpå natten. Jeg var nemlig i Sverige i hele går, med mamma, bestevennen til mamma og Ida. Vi dro til et kjempe stort kjøpesenter med mange utrolig bra butikker. Uheldigvis stengte senteret klokken åtte, så vi hadde ikke mange timer på oss til å sjekke ut alle butikkene. Godteributikken var oppe i noen timer ekstra, så selvfølgelig fikk jeg med meg mye godt med hjem. Jeg kjøpte flere kilo med godteri, fire esker capri-zonne og en del cider. Med andre ord, jeg ble utrolig fornøyd :-) Håper dere hadde en flott dag, for det hadde ihvertfall jeg. 

  Dette var det jeg rakk å røske med meg, ikke mye akkurat. To par sommersko og en singlet..


  Nå har jeg akkurat stått opp og skal straks spise litt frokost for så å trene. Aner ikke hvordan det kommer til å gå med magen full av godteri og capri-zonne, men det er vel verdt et forsøk. Resten av kvelden vet jeg faktisk ikke hva jeg skal enda, men jeg må vel møte kjæresten min. Har ikke sett han på noen dager nå og det merkes selvfølgelig. Kanskje jeg skal ta litt solarium også, føler meg så blek. Men det får tiden vise.. Kos dere i dag søtinger!