♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

16

Spørsmålet denne gangen dreier seg om hårprodukter. 

Er det noen av dere som har noen veldig gode erfaringer med noen bra hårprodukter? Føler jeg har prøvd alt nå. Kom gjerne med forslag fra alt fra shampoo til hårkur. 

Loveu.  

 • 3

  Hei dere. 
  Nå er det lenge siden jeg har blogget, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Det er så mye som skjer hele tiden, og har derfor ikke satt bloggen som en første prioritert. Men, igår var jeg hos legen ettersom jeg har vært kvalm og uvell i flere dager. Så jeg måtte ta masse blodprøver, fire glass med blod. Jeg fikk litt medisiner mot kvalme osv, og nå føler jeg meg mye bedre :-) Derfor dro Stian og jeg til Oslo idag. Vi dro til akerbrygge for å spise på fridays, også dro vi til eger for å titte. Jeg fant utrolig nok ingenting jeg ville ha, så da dro vi heller til ben&jerrys for å spise is. Nevnte jeg at jeg elsker været nå? Håper det holder seg sånn her lenge. 

  


  

 • 9

  Idag hadde jeg tentamen på skolen. Derfor ble jeg veldig fort ferdig på skolen, deilig. Ettersom både jeg og kjæresten min ble ferdig tidlig så dro vi på kalvøya for å mate svanene. Noe jeg virkelig elsker. Så spilte vi litt fotball på fotballbanen. Følte meg virkelig som en syv år gammel unge. Men koselig var det ihvertfall. Så nå sitter jeg her, og venter på at lille Louie skal komme hjem. Idag har jeg nemlig kjøpt masse godt til både han og meg.

  Ikveld skal jeg og Stian til helset for å kose oss med godteri og kjærestekos. Som vil si et helt maraton med filmer og serier. For nå er jeg klar for påskeferie! Men først gjelder det bare å komme seg dit med Louie og alt annet. Noen som anbefaler en bra serie eller noen bra filmer? Ikke action filmer. 


  Ben & Jerry is <3 Half baked og coconutterly fair. Jeg har ikke smakt kokoos isen, så den gleder jeg meg til! 

  Resten av kvelden skal vi bruke på å dyppe jordbær i varm melkesjokolade og spise is med begge hender. Nå føler jeg meg som verdens feiteste person.. 

  Må jo ikke glemme Louie.. Fant jo litt godt til han på dyrebutikken. 

 • 5


  Denne jenta har alt, ikke mer å si. Candice swanepoel

 • 5

  Hei søtinger! 
  Da var jeg akkurat kommet hjem etter å ha gått i regnet. Igår var det kjempe fint vær, og nå er det pøsregn. Hvorfor kan ikke været bare holde seg fint..Nå har jeg akkurat kuttet opp druer med krem, og skal lese det nye bladet jeg kjøpte idag. Jeg føler meg så lykkelig akkurat nå. Jeg har alt jeg trenger. Mange gode venner og ikke minst en utrolig fin kjæreste. Håper denne følelsen varer lenge. For da er det ingen beskymringer som kan komme i veien. 

  Igår var jeg med tinemor på kalvøya. Vi gikk tur rundt hele øyen, så på de fine blomstene som har kommet og koste oss. Eneste som var dumt var at det var veldig mye gjørme der. Men nå er virkelig sommeren på vei. Og når vi snakker om sommer, så har jeg utrolig lyst til å dra til paris eller portugal. Være der noen dager. Shoppe. Oppleve masse. Noen tips eller forslag til hvor jeg burde reise? Men ihvertfall, etter kalvøya turen gikk vi på cafe og tok en smoothie på steam. Kommer til å dra dit mye i sommer. 

  Og den sangen jeg la ut igår, er virkelig den fineste sangen jeg har hørt på lenge. Nicole Sherzinger- Dont hold your breath. 

   

 • 54

  Jeg har planlagt en konkurranse lenge nå, og ettersom jeg var i Oslo forje dagen og fant en kjempe fin premie, så hvorfor ikke. Gaven er ikke sponset, den har jeg kjøpt for egne penger :-) Bare så det er sagt.

  Jeg tenkte å holde gaven hemmelig til vinneren er kåret. Men jeg kan si en ting, den er nydelig og er fra Acne. Jeg har denne tingen selv, og jeg elsker den. Helt klart det hotteste som er inne nå. Vinneren vil bli publisert på bloggen, det samme med premien.

  Så, hvordan dere kan vinne denne premien.

  1. Du går inn på DENNE linken og registerer deg.
  2. Etter det skriver du i gjesteboken min at du er med i konkurransen. 
  3. Om ønskelig: For å ha en bedre sjanse til å vinne så kan du linke til dette innlegget på bloggen din eller på facebook. Skriv da i kommentarfeltet at du har gjort dette sånn at jeg kan sjekke ut dette. Ps: det går ikke ann å jukse, for jeg kan sjekke om man er vervet eller ikke. 
    


  Ettersom det er en veldig stor og fin premie, så tenkte jeg å kåre vinneren 10.Mai. 

 • 6

  Jeg holder på å dø. Ihvertfall nesten. Jeg snufser hele tiden, og det er virkelig synd på meg. Tommel opp for ørebetennelse. Yes. 

  Etter skolen idag, så var jeg en kjapp tur på jordbærpikene. Spiste en tacosalat og en stor brownies med Stian. Også kjøpte jeg meg en av de berømte bikiniene fra H&M. Spørsmålet blir bare om jeg kommer til å bruke den. Den var jo veldig spesiell i fargene :-) 

  Men nå skal jeg ihvertfall ta et paradise hoteel maraton. Jeg har jo ikke sett paradise hotel på over en uke(?) hjeelp. IKKE fortell hva som har skjedd. 


  Okei, jeg er nok bruneere enn dette. Bare lyset. Ehm. Ja.

  Også er jeg helt røød rundt nesen. Jeg nyser hele tiden. Klageinnlegg.

 • 15

  Jeg har hatt det helt fantastisk i Gran Canaria. Vi har vært kjempe heldig med været, skyfri himmel og stekende sol hver dag. Derfor var det ikke akkurat koselig å komme hjem til pøsende regn. 

  Hotellet var som et paradise. Jeg har vært der 3 år på rad nå, og det er finere for hver gang. Hotellet heter Jardin Del Sol, og ser ut som en oase. I tillegg er det mange søte små skilpadder der.  Jeg tok pedikyr og fotmassasje på hotellet. Kjempe deilig.

  Meksikansk kaffe. 

  Shorts- Met. Tskjorte- Gwynedds
  Fin slutt på ferien :-)