♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Da har jeg fått meg istagram. Det var vel på tide, hehe. Heter charlottenilsson1 :-) • 5
 • 3


  Glitterclutch fra Malene Birger.

  Klokke fra Michael Kors

 • 5

  Hei dere!
  Da var det fredag og endelig helg. Jeg er jo hjemme med lillegutt, men jeg får fremdeles fredagsfølelsen. Da får jeg litt ekstra tid med kjæreste, venner og familie. Planene for idag er å rydde, vaske, vaske og rydde leiligheten, hehe. Det trengs virkelig. Ikveld får vi besøk og da må leiligheten se bra ut :-) Nå har akkurat lillegull sovnet i vippestolen sin og jeg får endelig tid til å pleie meg selv litt. Hårkur, lakke negler og ansiktsmaske <3 Livet er herlig, dere!

  Ikveld skal jeg sette meg ned å lese spørsmålene fra dere i spørsmålsrunden, så hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare å spørre. Skal prøve å svare i løpet av morgendagen :-)


  People wait all week for friday, all year for summer, all life for happiness <3


  Fikk en rose av kjæresten igår, er han ikke søt? Små gleder i hverdagen.

 • 5

  Nå har vi akkurat hatt besøk og lillegull har sovnet. Så nå sitter jeg å koser meg med Litago med banansmak<3 og en fruktsalat. 

  Det ble visst litt shopping i dag også. Men denne gangen ble det mest til leiligheten, og en liten ting til meg. De som kjenner meg vet at Riviera Maison er yndlingsbutikken min, virkelig. Den butikken kan ikke sammenlignes med noen andre interiør butikker. Kunne gått der i timesvis og bare beundret produktene deres. Så da ble det med meg noe hjem idag. 


  Fine blomsten vi kjøpte. Har fått så dilla på blått

  Endelig fikk jeg tak i en mørkeblå paljett kjole. Lurer på hvor lenge jeg har lett etter en slik en :-) jippii!

 • 2


  elsker lille gutten min

 • 3

  Hei superstars! 

  Nå har jeg akkurat vært super flink. Jeg har vasket både baby, hund og hus.. Skikkelig husmor, hehe. I tillegg har vi gått en lang tur i det fine været, kjempe deilig. Etterpå skal vi en tur ut og handle litt mat, ettersom vi ikke fikk gjort det igår. Jeg har funnet mange sunne middagsoppskrifter som vi skal prøve ut. Jeg må ned noen kilo for å komme ned til normalvekten min nemlig :-) Senere på kvelden får vi besøk av familie, så da skal vi kose oss. Blir nok en tidlig kveld på meg idag, kjenner på kroppen at jeg er helt utslitt. Man merker det å ha en baby altså, hehe. 

  Vinneren av konkurransen blir trukket neste lørdag, så det er bare å fortsette å melde seg på :-)


  Felix koser seg i vognen på tur. 

  Selvfølgelig er Louie med også:-)

 • 26

  Da var det på tide med en konkurranse her på bloggen. Det er jo år og dager siden sist, og jeg må jo vise mine kjære lesere at jeg setter stor pris på dere. Pusspuss. 

  Denne gangen har dere sjansen til å vinne solkort fra brun og blid til en samlet verdi på 1000,- Alt dere trenger å gjøre er å gjette riktig på følgende spørsmål:

  ::Hvilken dato ble Felix født?

  Skriv svaret ditt i kommentarfeltet og du er da med i trekningen. HUSK å skrive epostadresse sånn at vinneren kan kontaktes :-)


  Lykke til!

 • 2

  Hei!
  Nå har vi akkurat kommet hjem..etter å ha gått i timesvis på storsenteret. Skikkelig treningsøkt spør du meg. Vi har kost oss masse, med lunsj og latter. Stian kjøpte seg noen nye gensere og hårprodukter til meg. Etter å ha vært hos frisøren to ganger i februar så sier det seg jo selv at håret blir veldig slitt. Jeg tok litt mørkere striper i håret første gang og litt lysere andre gangen. Blir aldri fornøyd, hehe. I tillegg ammer jeg jo som sliter mye på håret. Derfor trenger håret mitt ekstra pleie og næring nå. Føler jeg har prøvd det meste av hårprodukter som man kan få kjøpt, så jeg krysser fingrene for at disse fungerer. Jeg har jo planer om å stripe håret litt lysere etterhvert bare Felix blir litt eldre :-) Vi hadde tenkt til å handle litt mer idag, men pga leggetidene til Felix så måtte vi utsette det til imorgen. 

  Nå skal jeg ta et langt bad og prøve ut de nye produktene mine. Senere skal vi se på paradise hotel, selvfølgelig. En klassiker hvert år slår aldri feil!


  De nye drikkene fra Vitamin Well er utrolig gode, anbefales!


  Redken Extreme shampo og Redken All soft balsam. Frisøren min anbefalte meg å prøve ut disse to sammen for å få masse pleie og næring. Har jo prøvd begge hver for seg, men aldri sammen.

   

  Om ikke lenge kommer konkurransen jeg lovet dere, stay tuned! :-)

 • 3

  God morgen solstråler. 

  Nå har jeg akkurat fått i meg en god og sunn frokost, og skal straks ut på trilletur i det fine været. Idag er det nok en solfylt dag her i Bærum og det får meg i så godt humør. Håper solen har bestemt seg for å bli sånn at jeg kan nyte dagene med lille prins. Ellers idag skal jeg og kjæresten min ta ukens matshopping og etter det skal vi planlegge litt angående dåpen. Vi har bestilt dåp til 26. mai, og vi gleder oss <3 Nå er Felix allerede 7 uker og 3 dager, tiden går så fort! 

  Jeg setter i gang en konkurranse i kveld med solkort fra brun og blid, så det er bare å følge med. 


  Joggeskoene er på, blogges senere!

   

 • 7
 • 0

  Hei dere!
  Nå har akkurat lillegull sovnet, kjæresten lager middag til oss og jeg har lakket neglene :-) Utrolig deilig med en rolig kveld. 

  Jeg hentet en pakke på posten idag. Jeg bestilte meg Cosmetic organizer, som har blitt omtalt og anbefalt overalt. Så gleder meg til å få litt orden på sminken, i tillegg til at det ser utrolig tøft ut. Nå mangler vi bare en kommode på soverommet, så blir det bra. Jeg kjøpte i tillegg de nye neglelakkene til OPI, nemlig Pink Yet Lavender - Mariah Carey og A butterfly Moment - Mariah Carey. De ble kjempe fine på, spesielt når man tok Pink Yet Lavender over A butterfly Moment. Anbefales

  Pink Yet Lavender og A butterfly Moment.

  Start To Finish - OPI. Legges på før og etter neglelakken for et perfekt resultat :-)

 • 13  Da kjører vi i gang en spørsmålsrunde. Spør om alt du vil og lurer på. Svarer i løpet av uken i eget innlegg :-)

 • 5

  VS


  Sommerbikinier er bestilt. Hva syns dere? Elsker detaljene på den blå bikinien. 

 • 2 • 0

  Hei dere :-) 

  Nå har jeg akkurat laget meg litt mat etter et koselig besøk av min gode vennine, Ida. Vi har snakket og kost oss, mens lille gutt har sovet stort sett hele tiden.
  Livet er herlig. Koser meg hver dag med bebbisen min, ingenting er bedre. Nå er vi i full gang med planlegging av barnedåpen som skal være i mai, gleder oss! Tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde etterpå. Kanskje mye mange lurer på ettersom livet mitt har blitt litt forandret :-) Så bare å følge med i løpet av dagen. Skal prøve å svare i løpet av noen dager :-)


  Deilig fruktsalat med vaniljekesam. Nam<3


  Jeg hadde behov for å handle litt, så det ble nye solbriller fra Rayban og nye sandaler fra Juicy Couture. Deilig med litt nytt til sommeren :-)


  Solbriller fra Rayban //her  Sandaler fra Juicy Couture//her

 • 3

  Da var det på tide å blogge litt igjen. Krever mye tid å ha en liten baby. Føler jeg har litt mer overskudd nå til å prioritere bloggen nå :-)