♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

11

Da setter vi i gang en spørsmålrunde. Spør om alt dere lurer på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Svarer i løpet av noen dager! Noe du lurer på?

 • 3

  Jeg har fått masse spørsmål daglig om hvordan jeg har det hjemme og om jeg trives. Jeg trives kjempe godt og det er deilig å bare ha seg selv og Felix å tenke på. Vi kan innrede det akkurat som vi vil og det beste av alt, vi kan rote så mye vi vil! 

  Detaljer fra soverommet 
  Vil dere se små detaljer resten av leiligheten også? ♥

 • 5


  //louis vuitton agenda 

  Favoritt!

 • 3

  Da ble det endelig tid til å sette seg ned litt. Alt har gått i ett idag. Og dere, jeg er ferdig med den første muntlige eksamen(!) Utrolig deilig, og det feires med litt nettshopping. Jeg ble veldig fornøyd med karakteren og nå gjenstår den ene og siste, nemlig naturfag muntlig. Det skal bli så deilig å bli ferdig med alt stresset. Nå blir det en hard uke med lesing før alt av bøker skal ryddes vekk for en stund.

  Jeg har akkurat laget verdens beste pastasalat nå og skal kose meg med den før jeg tar en tidlig kveld. Felix er hos oldemoren sin og det merkes, leiligheten kjennes helt tom.. 


  Morgenkos før eksamen. 

  Fullkornspastasalat. Laget en stor posjon så jeg har i flere dager...mmmm

 • 4

  I skrivende øyeblikk sitter vi ute i solen og koser oss med en is i hånden begge to. Felix leker med lekene sine og jeg lakker neglene rosa. Idag skal vi en liten tur ut å ordne noe i banken, handle inn litt mat og i HELE kveld skal jeg lese til eksamen som er i morgen. Det får bare gå som det går, så lenge jeg gjør mitt beste. Gleder meg til å få det overstått og om litt over en uke er jeg ferdig med begge eksamene. Da blir det mer tid til bloggen, dere. Er det noe spesielt dere savner at jeg blogger om? Spytt ut, så skal jeg prøve å skjerpe meg  Kjole//juicy couture

   

 • 2

  Hei dere!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, Felix har tatt kvelden og jeg skal snart ta fram samfunnsfagboken. Jeg har eksamen om bare 7 dager og har allerede eksamensnerver. Så resten av kvelden går nok til å lese og litt selvpleie. Trenger virkelig en hårkur, ansiktsmaske og en skikkelig powerboost av vitaminer. Nå har jeg heldigvis fri fra jobb i en uke, jiippii. Da blir det masse tid til lillegull og lesing. Gleder meg til jeg er ferdig med eksamene nå! Da skal det bli feiring. 

  Igår var jeg og Tine på Ikea en liten tur for å kjøpe litt småting til leiligheten. Endte opp med en ny madrass til Felix og andre nødvendige forbruksvarer. Senere fikk jeg besøk av Nanna min. Vi lagde middag som vi spiste på verandaen i solen, herliig. Senere lagde vi fruktsalat og koste oss med Paradise Hotel. Vi har det alltid så koselig sammen, planlegger og hygger oss. I mai reiser vi på ferie sammen, gjett om vi gleder oss ♥

 • 0


  Var i Oslo for noen dager siden. Fant denne tøffe skinnjakken på Zara. Gleder meg til å begynne å bruke den. 

 • 3

  Å bli mamma er en helt ny livssituasjon. Man må legge om livet sitt og sette seg selv som andreprioritet. Man kommer ikke lenger i første rekke. Men, det å bli mamma er det beste som har skjedd meg. Det finnes så mye glede, kjærlighet og omsorg. Nå kunne jeg aldri sett for meg et liv uten Felix. Det er han som gjør hverdagen min verdt å komme igjennom. Jeg får ofte spørsmålet ´angrer du på at du fikk barn såpass tidlig?´. Nei, det gjør jeg absolutt ikke! For det første så synes jeg ikke man er så ung når man blir gravid som 20 åring. Jeg var jo sammen med barnefaren frem til Felix var 3 måneder og hadde fast jobb. Det beste for oss var at vi gikk hvert til vårt og jeg fikk omsorgen for Felix. Nå får gullet en trygg oppvekst med masse kjærlighet og omsorg rundt seg. Å få barn tidlig ser jeg bare på som positivt. Man har masse energi (og tro meg, det trenger man!) og man får erfaring med tiden. Men, det å bli alenemamma betyr ikke at man må gi opp hele livet sitt som mange tror. Man må kunne ta seg en fest i ny og ne, være sosial og kose seg. Enda en fordel med å bli ung mor. Man har kanskje en sprek bestemor eller oldemor som liker å være barnevakt. 

  Når jeg tenker tilbake i tid, var for meg livet mitt et stort fokus på meg selv og det materielle. Jeg hadde ikke et stort ansvar som det jeg har idag. Felix er det viktigste i livet mitt og det kommer han alltid til å være. Det å ha et så stort ansvar alene kan jo selvfølgelig være litt skremmende. Men jeg føler jeg mestrer det og har kommet langt i livet. Jeg eier en egen leilighet, har en frisk sønn, jobber og holder på med eksamener. Det å få barn er ingen hindring i å oppnå ting. 

  Kjærligheten mellom mor og barn er helt ubeskrivelig. Det går ikke ann å forklare hvor sterk denne kjærligheten er. Jeg har aldri opplevd det før♥


  Se så fin han er! Verdens søteste gutt. 

 • 2

  Det har vært så fint vær de siste dagene! Har ikke gjort noe annet enn å kose oss i solen. 

  På fredag var jeg og en venninne på Olivia i Oslo. De har så god mat og det var jo ekstra koselig når det var så fint vær. Vi snakket om alt som har skjedd den siste tiden. Det har jo skjedd så mye nytt i både mitt liv og hennes.  På slutten av dagen dro vi innom noen venner på Skansen før vi tok turen hjem igjen. 

  På lørdag var jeg på jobb til kl 17.00 og dro rett opp til bestemoren min for å feire påskeaften med resten av familien. Felix var der imens jeg var på jobb, og lillegutten min hadde fått omgangssyke. Hater å se babyen min syk, får så vondt i mammahjertet.  Så fikk både jeg og Felix påskeegg, tilsammen 7 stk. Så nå har begge påskegodt i lang tid fremover ♥ Felix er mye bedre idag heldigvis, så idag har vi kost oss på verandaen i solen. Felix med bøtte og spade, imens jeg har lest til eksamen som jeg skal ha om en uke.