♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

17

kjæresten min. 
 • 35  Sandaler- ACNE. 
  Kjøpt på Mark+Brandy
 • 19
  Jeg elsker livet akkurat nå. Frys tiden...


  Bukse- Juicy couture. Tee- Christian Audigier. 
 • 15
  Da var jeg endelig hjemme etter en koselig helg med kjæresten min. Vi har sett på filmer, brukt masse penger på junkfood og kost oss masse. Det har regnet stort sett alle dagene vi har vært på helset, bortsett fra på fredag. Da fikk vi sjansen til å sitte på verandaen , sole oss og spise frukt. Igår gikk strømmen, og vi hadde ikke strøm på en liten stund. Skikkelig ubehagelig å sitte i badekaret når plutselig alt blir helt svart..Fikk gåsehud og en ekkel følelse i hele kroppen, spesielt da det begynte å riste utenfor huset. Herregud, tror aldri jeg har vært så redd før. Men nå er jeg hjemme, og resten av kvelden skal jeg slappe av. 

  Forresten, det er jo 17 mai idag. Vi ble vekket av lesterud toget som gikk utenfor huset, egentlig litt koselig. Fikk tilbake gamle minner, da jeg var en av de små barna som viftet med flagget i toget. Jeg savner å være liten. Man hadde ikke en eneste bekymring. Kunne ønske det gikk ann å spole tilbake tiden, for da vet jeg spesielt godt hvilken tid jeg ville opplevd igjen.  Gratulerer med dagen alle sammen. Håper dere får en kjempe fin dag, og spis dere mette på is og pølser. Det skal ihvertfall jeg :-) Hihi

  //bilder fra helgen
 • 19
  Igår tok jeg solarium med kjæresten min. Deilig å endelig få litt farge på kroppen. Jeg drar jo til Kroatia med Stian snart, og må jo få litt grunnlag. Idag skal jeg overnatte på helset med Stian og Louie frem til mandag, så derfor blir det ikke så mye blogging på noen dager. Hvis jeg ikke drar hjemom, som jeg helt sikkert skal. Vi skal spille masse mario party og jeg skal mest sannsynelig smake sushi for første gang. Har alltid hatet fisk, så blir spennende å se om jeg liker dette. Liker dere sushi?

  Idag fikk jeg en pakke med Essie neglelakker. Jeg fikk et lite utvalg fra vinterens og vårens kolleksjoner, og skal kanskje få noen fra sommerkolleksjonen også. Essie har utrolig mange fine neglelakker syns jeg, men jeg liker best lyse farger. Derfor falt ikke alle i smak. Man kan kjøpe disse neglelakkene hos Nikita hair, nikita hairshop salonger, Alex Verdini og Preus frisøropplevelser. Løp og kjøp sier jeg bare. 


  Disse fargene elsket jeg. Spesielt den lyse rosa og lilla :-) 


  Nå skal jeg til smartclub med kjæresten min. Kanskje jeg rekker å ta solarium før jeg drar til helset, krysser fingerene. På mandag er det 17.Mai allerede og jeg har ingen spesielle planer enda. Kommer vel til å dra til Oslo en tur, men mer vet jeg ikke. 

 • 24
  Hei søte. For noen dager siden hentet jeg en stor pakke med produkter jeg skal teste ut. 

  Klarer dere å gjette hva slags produkter dette er? 

 • 6
  Stop callin', stop callin', I don't wanna think anymore. 


  I'm busy. 
 • 45


  Ah, det er fint vær. Skal ut og sole meg....
 • 44

  Rampegutten

  Verdens beste

  Sånn står han og hopper når han vil opp i sofaen. Nthå