♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

14

Jeg trenger et par nye sommersko og vurderer converse, selvom jeg allerede eier ett par som jeg aldri bruker. Bruker man de riktig så kan de bli skikkelig tøffe etter min mening. Valget står mellom å kjøpe det normale paret med høy lengde, eller å gå for de korte som er en nyere modell. Hva mener dere ? :-) 


Høye

Korte. 

 • 5

  Nå er det en liten stund siden jeg blogget sist. Rett og slett fordi jeg ikke har giddet å sette meg ned med macen for å blogge. Det har vært andre ting jeg har prioritert først, som venner, kjæreste, skole og jobb. Idag var tiden for å komme litt tilbake til dere kjære blogglesere. Så jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge, men jeg har jo ikke noe motivasjon til å blogge. Så hvis dere kommer med noen forslag til hva dere vil se mere av så hadde det vært supert. 

  Idag fikk jeg lønn. Så jeg og kjæresten min tok oss en liten tur til Sandvika storsenter for å se litt. Først drakk vi iskaffe på bakerhansen som var kjempe god. Mye sunnere med soyamelk til dere som tenker på sånt. Etter det så kjøpte Stian seg PS3 og jeg kjøpte litt undertøy og en ralph lauren skjorte. Den skjorten har jeg ønsket meg lenge og den har et kjempe deilig stoff. Kunne sovet i den hver natt. Etter en fin shopping tur dro vi til jordbærpikene for å spise masse sjokolade kake. Så hjem...til lille Louie :-)
  Ralph lauren skjorte slimfit og undertøy. 

  Imorgen skal jeg prøve å få til en treningsøkt med Tine etter skolen. Jeg tok personligtrener timer for to uker siden ca med Tine, så nå skal jeg prøve å følge opp den planen. Etter det skal jeg møte Therese for å ta en frappe og se litt på handlesenteret igjen. Jeg har allerede planlagt to nødvendige ting jeg skal kjøpe, som jeg kan vise dere imorgen. (OG, til dere som mener jeg handler hele tiden og overfladisk, ikke glem at det er mine penger jeg bruker, ikke deres. Så hvorfor bry dere? Ikke ment til de søte leserene mine som støtter meg og er super søte. Loveuguys) Deretter skal jeg og kjæresten min hjem til Therese for å spise tyrkisk mat med film og kos. Hun er nemlig sammen med en fra Tyrkia som er veldig glad i å lage mat. Vinn vinn situasjon for meg som elsker sterk mat. Og etter det så skal jeg prøve å rekke en time med solarium med kjæresten.. Det er jo kjempe lenge siden sist og jeg er hvit som en snømann. 

  Nå skal jeg og Louie se på frustrerte fruer og spise blåbær. Hadetbra. Nevnte jeg at jeg så på en hvit iphone 4 idag? Helt forelsket..

 • 30

  Hei dere. 
  Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en liten handletur. Idag skal jeg i 70års dag, så dagen kommer ikke til å gå til så mye annet. Selvom jeg har utrolig mye å gjøre. Og nevnte jeg at jeg kom opp i nynorsk eksamen? Strykstrykstryk.. Igår hadde jeg og Tine vår siste personligtrener time på Elixia. Vi skal nemlig stramme opp kroppen til sommeren, og vi har derfor fått den hardeste treningsplanen. Jeg klarer ikke gå idag. Kroppen er helt ødelagt. Håper det går over i løpet av morgendagen, for da skal jeg prøve å trene litt igjen :-)

  Jeg unnet meg litt godt etter den harde treningsøkten. Det skal bli slutt på dette nå. Men de ble kjempe gode. Anbefaler dere Betty Crocker blandingene :-) 

  Nå er jeg forresten klar til sommeren dere. Jeg bestilte meg 10 nye bikinier fra victoriassecret, og er kjempe fornøyd :-))

  Hva syns dere? De to siste hentet jeg på posten idag :-)

 • 5

  Hei dere. 
  Hvordan går det med dere? Jeg har helt glemt å blogge på noen dager. Beklager.  

  Da var det endelig helg igjen, og eksamen nærmer seg. Hvordan det kommer til å gå er et helt annet spørsmål. Men dere får krysse fingrene for meg. Idag har jeg vært på skolen, og nå har jeg akkurat kjøpt litt is og skal kose meg med to filmer jeg fikk i påskeegget mitt i påsken. Dear John og han er faktisk ikke interessert. Noen som har sett disse to?    Nå har jeg stekt pizza, og imorgen skal jeg bruke dagen til å slappe av helt. Håper virkelig det er fint vær, så kan jeg gjøre noe gøy ute. De siste dagene har det vært så fint vær, og det har vært kjempe deilig. Jeg har til og med tatt frem sandaler og sommertøyet..

  Jeg kjøpte to småting for noen dager siden, som jeg glemte å fortelle dere om. Den nye serien til redken, og en bukse fra ralph lauren.