♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Da drar jeg til London, endelig! Nå må jeg pakke ferdig før pappa skal kjøre meg til Høvik, så skal jeg møte Nanna. Felix skal sove hos oldemoren sin frem til jeg kommer hjem, altså på søndag. Det blir nok ikke så mange oppdateringer mens jeg er der (på instagram kommer det nok noen!), men når jeg kommer hjem så blir det masse! :-) 

 • 1

  Gratulerer med dagen til dere alle!

  Vi startet dagen med å spise frokost med venner, dra en tur til byen for å spise på Egon (for et fint vær!!) og har nå kost oss hjemme med is og bær.  

 • 0

  Nå har Felix akkurat sovnet og skal sove en liten stund før vi skal ut i det fine været. Idag skal jeg jobbe nattåpent på Sandvika Storsenter og derfor begynner jeg ikke før 16:30. Så da har jeg hele dagen med Felix frem til han skal sove hos Oldemoren sin, som passer han når jeg er på jobb. 

  Jeg har funnet 17. Mai kjolen også! Jeg og Tine lette i hele Sandvika og i Oslo, og tilslutt fant vi kjolen. Den er så fin og ikke minst elegant. Hvordan den ser ut på får dere vente til etter lørdag. Vi feiret med at vi spise litt på Egon og da spiste vi kjempe god fajitas. Det er så utrolig godt. Spiser vel det nesten hver gang jeg er der.. Senere møtte jeg Nanna i Sandvika for å se på kino. Vi så på The other woman, kjempe morsom. Nå er det bare 6 dager igjen til vi reiser til London sammen. Jeg har allerede planlagt å kjøpe noe jeg har ønsket meg lenge..


  Kjøpt på Olivias. Felix skal ha på bunad. Blir så skjønn han. 

 • 1
  1. Hvilke planer har du videre med utdanning og jobb?
  Det spørsmålet har jeg selv tenkt på lenge. Jeg jobber jo nå, og vil studere til høsten. Men vi får se om det blir noe av! 
   
  2. Kan du ha sminkevideo?
  Hehe, vi får se. Kan sikkert prøve det en dag.
   
  3. Hvordan har du råd til så mye fint?
  Jeg har alltid hatt råd til å kunne unne meg fine ting, og det har jo ikke endret seg selvom jeg har fått barn og leilighet. Men nå kjøper jeg selvfølgelig mye mer til Felix enn jeg kjøper til meg selv. Det er mye morsommere å kjøpe til han, sånn er det å bli mommy. 
  4. Hvilken butikk er din favorittbutikk?
  Mine favorittbutikker er Zara, Victoriassecret, Mark+brandy, 4Woman og Louis vuitton som jeg kan ramse opp i farten.

  5. Har du rike foreldre? (syns du har så mye fint!)
  Det spørsmålet får jeg ofte. Jeg er 22 år og forsørger meg selv og sønnen min.

  6. Hvor henter du inspirasjon til leiligheten din fra?
  Jeg henter vel egentlig ikke inspirasjon fra noen steder. Jeg kjøper det jeg syns er fint og mikser det sammen. Så jeg har vel egentlig ikke en bestemt type stil i leiligheten heller. Blir vel en blanding av moderne, glam og shabbychic :-)

  7. Hvordan er det å ha lyst interiør og små barnehender?
  Det går veldig bra. Men selvfølgelig må jeg vaske myyye mer enn hvis jeg hadde hatt mørke ting, hehe.  

  8. Har du noen i kikkerten fortiden?
  Nei. Felix er den eneste gutten i livet mitt <3 

  9. Er ikke du og barnefaren sammen lengre? 
  Nei.

  10. Var Felix i en viss grad planlagt, ettersom at dere hadde vært sammen såpass lenge?
  Nei, vi hadde ikke planlagt Felix. Men sånn ble det og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten han idag. Han gjør meg så lykkelig og jeg elsker han mer enn alt. 

  11. Hvor gammel er sønnen din?
  Han er 15 mnd, stor gutt! 

  12. Hvordan trives du som mamma?
  Det er det beste som finnes. Jeg elsker det! Selvfølgelig er det slitsomt til tider, men når jeg ser på gullet mitt så er alt verdt det! 

  13. Hvordan tror du det går med Felix i barnehage? Gruer du deg til den tiden?
  Jeg tror det kommer til å gå kjempe bra. Han er så utadvendt og glad i alle. Men det blir nok rart i starten å ikke se han hele tiden. Men det blir nok bra for han å komme mer ut blant andre barn. 
   
  14. Kan du beskrive en typisk "Charlotte og Felix"- dag? :)
  En typisk dag for oss to er vel at vi står opp, spiser frokost, så legger han seg igjen, så går vi en tur ute på lekeplassen eller møter venninner, cafekos, så spiser vi middag sammen, leser bok og så er det natta. Vi gjør aldri de samme tingene hver dag og det er viktig både for meg og han. Begge blir så rastløse :-)

  15. Hvordan følte du kroppen din var etter svangerskapet?
  Helt ok. Jeg kunne vært mye bedre på å trene, men det skal jeg begynne med nå. Jeg vurderer også å ta silikon om 1-2 år. Så det blir bra!
  Kjærlighet 
 • 2

  Hei dere!
  Jeg skulle egentlig sette meg ned å svare på spørsmålsrunden igår, men det ble ikke tid. Derfor kommer den senere ikveld :-) Igår var jeg på jobb til kl 17, så hentet en venninne meg også koste vi oss hos henne. Vi drakk og hygget oss, så dro vi ut på byen etterpå. Jeg er jo ikke så ofte på byen med tanke på at jeg har en skjønn baby, så da er det ekstra hyggelig å unne seg litt fritid med venninner. Vi møtte mange kjente som jeg ikke hadde møtt på en stund, så kvelden ble veldig vellykket. 

   

  Idag da vi våknet så var formen sådær. Så vi bestemte oss for å få litt frisk luft og dra en tur på bambus. Det er så god mat der, anbefales virkelig. Vi tok en 3-retters og vi klarte utrolig nok å spise opp alt sammen. Det ble kyllingsuppe, wokket biff med grønnsaker og fritert banan med is. Senere dro jeg og Tine på yummi heaven i Oslo og kjøpte masse goddis. Siste usunne dag idag, for imorgen er det ny livsstil på meg. Senere ikveld skal jeg ut å øvelseskjøre(!) med tanten min. Endelig begynner jeg. Woho :-)

 • 1

  Hei dere!
  Det finnes ikke noe bedre enn å tilbringe fridagen sin med Felixen min. Vi har akkurat spist pannekaker, vært ute en tur og nå skal vi rydde litt. Jeg har jo ikke hatt tid til det med alt som har skjedd den siste tiden, så nå har jeg endelig tid til det. Huff nå høres jeg virkelig ut som en kjedelig husmor. MEN, det må til. Nå er jeg jo ferdig med alle eksamener som skulle tas i mai og det er en lettelse å være ferdig. Jeg bestod alle og jeg er veldig fornøyd! Det skal ikke være lett å få til lesing når man jobber og har en ettåring, hehe.

  Senere idag skal jeg møte en venninne, mens Felix skal være med pappaen sin. Vi skal kose oss og feire at begge to er ferdig med eksamene, jippii. Og dere..Nå er det bare 4 jobbvakter igjen til jeg reiser til London. Det blir så bra og gjett om jeg skal shoppe og kose meg. Men jeg kommer jo selvfølgelig til å savne lille klumpen min masse. 

  I helgen skal jeg sette meg ned å svare på spørsmålsrunden. Så i løpet av helgen kommer svarene.