♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

11

Jeg prøvde ut den nye neglelakken fra Essie. Utrolig fin på, passer perfekt til de nye sandalene mine fra Acne. Idag har jeg ikke gjort annet enn å ta fotbad, ansiktsmaske, lakke negler og spist masse is. Det var kanskje litt dumt av meg å klage på været igår, ettersom det regner som bare det nå. For nå vil jeg nemlig ha tilbake solen. Men, om ikke mange dager er det hadet bra Norge, og hei kroatia. Nå må jeg ut med hunden, flott. Må vel finne frem regnjakken min. 

Og dere, selvfølgelig har jeg lagt til masse nytt på salgsbloggen. Det kan dere sjekke ut  HER 


 • 8
  Idag fikk jeg Essie sin nye sommer 2010 kolleksjon i posten. Den bestod av fire forskjellige farger som både designere som Marc Jacobs, Diane Von Furstenberg og Christian Loubutin brukte på catwalken når de viste frem sommer trendene. På New York Fashion Week viste man alt fra grafiske motiver og afrikanske tribal mønstre til levende grønnfarger og sjokkerende sitrusnyanser. Essie har kommet med sin tolkning med sommerens trender innen neglelakk. De nye sommer fargene som har kommet har fått navn, miss matched, haute as hello, knockout pout, vermillionaire, demure vixen og pretty edgy. 

  Fargene jeg mottok var utrolig fine, så jeg skal garantert bruke disse i sommer. 


 • 14
  Nå har jeg akkurat gått fra sandvika og helt hjem. Klokken er snart tolv, og det er fremdeles like varmt? Sitter så og si i undertøy, og det er enda altfor varmt. Noen tips? 

  Idag har jeg vært en liten tur på storsenteret for å se etter litt nytt. Fant selvfølgelig nesten ingenting. Det skjer alltid når jeg først har masse penger. Så jeg endte opp med en deodorant fra biotherm og en kjempe fin topp fra Acne. Etter å ha forstått at jeg ikke kom til å finne noe mer å kjøpe, dro vi for å kjøpe billetter til den nye sex and the city 2 filmen. Rett etter det gikk vi for å trøstespise på egon. Jeg kjøpte en kjempe god cæsar salat med grillet kylling, mens Stian endte opp med en stor bacon burger med pommes frites. Etter å ha sett filmen, tenkte jeg ikke annet enn at dette var en kjempe bra film. Så filmen var utrolig bra, det må sies. Men kanskje litt for lang? Men den anbefales :-)

  Topp- Acne. Deodorant- Biotherm. 
  Jaja, da har jeg ihvertfall en ny deodorant til jeg skal til syden..og, en ny topp. 
 • 14


  Jumpsuit- Rare
 • 11
  Nå har jeg akkurat kledd på meg og skal straks ut en liten tur med Louie. Ikveld skal jeg kanskje på kino for å se den nye sex og singelliv filmen. Håper det blir noe av, for den filmen har jeg gledet meg til å se. Men har rett og slett ikke hatt tid. Noen flere som vil eller har sett denne? Nå må jeg løpe, blogges senere.

  Skjorte- Gant.
 • 18
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra stranden. Herregud, så fint vær det er. Kunne sittet ute i enda flere timer hadde det ikke vært for at jeg blir utrolig fort solbrent. Første dagen på stranden kan jo forte ende med at man går hjem rød som en hummer. Men ikke denne gangen, men derimot Stian. Hahaha. Imorgen skal jeg en tur til, kanskje jeg til og med tar meg et bad i sjøen? Før stranden var vi en liten tur på kanel for å spise litt frokost. Det ble ikke verdens sunneste frokost akkurat.
  Litt av utsikten fra der vi satt. Kalvøya..

  Og, jeg måtte være litt fjortiss å legge ut dette bilde.. Skille etter en dag i solen, hihihi:-)
 • 5
  Da var nok en vellykket dag overstått. Pappa feiret bursdagen sin, med så og si hele familien. Vi koste oss ute på verandaen med reker og champagne. Men, selvfølgelig liker ikke jeg reker, så jeg spiste roastbiff. Jeg fant også ut forje dagen at jeg ikke liker sushi. Klarte ikke svelge en eneste bit. Råfisk er ikke min ting akkurat. Men nå er jeg trøtt og sliten, så nå skal jeg legge meg og lese carries dagbok. Jeg har faktisk kommet til side 30, så jeg henger litt etter. Imorgen er det stranden, så det blir litt farge på kroppen før syden.   Barnslige mennesker. 
 • 10
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten 'shopping' tur med familien. Vi var en liten tur på smartclub for å kjøpe kaker til bursdagen til pappa imorgen, og kjørte litt rundt. Håper virkelig det blir fint vær imorgen, for idag har det bare regnet. Klokken 10 idag, måtte jeg ned på rosenvilde for å levere noen skolebøker som jeg hadde glemt å levere. Derfor fikk jeg ikke sove så veldig lenge. Får vel egentlig aldri sove lengre enn til ni lenger, på grunn av Louie. Derfor skal det bli deilig å reise bort, for å kunne sove så lenge jeg vil. Og selvfølgelig mye annet. 

  Jeg hadde egentlig time hos frisøren halv seks, men heldigvis fikk jeg byttet så jeg fikk en time klokken halv to. Jeg tok som vanlig foliestriper i håret, som funker hver gang. Blir alltid fornøyd med resultatet. Jeg kuret håret også, som gjorde håret silkemykt. Jeg pleier alltid å farge håret hos nikita, men denne gangen prøvde jeg frisøren 'på håret'. Kanskje dette blir min nye faste frisør? hehehe. Etter fargingen så kjøpte jeg med meg en shampoo og balsam med hjem. Hørt mye bra om denne serien, så får håpe det ryktet er sant.   Noen som har prøvd denne serien før? Gleder meg til å prøve den. 

 • 8
  Hei søtinger. Nå har jeg akkurat sendt ut pakker fra salgsbloggen, og skal straks gå en tur med Louie. Hadde egentlig planer om å dra på stranden idag, men på grunn av dårlig vær, så ble ikke det noe av. Derfor må jeg vel ta meg en time med solarium enten idag eller imorgen. Nå er det ikke mer enn 17 dager til jeg er i Kroatia. Klarer nesten ikke vente. Sol, bading, sand mellom tærne, drinker, shopping og koselige kvelder, Can't wait. Har heller aldri vært der, så det blir nok en spennende opplevelse. Jeg har nemlig fått det for meg at Kreta er det beste stedet å være, derfor pleier vi alltid å dra dit. Verdens fineste sted. Menneskene er så koselige, god mat, utrolig fint sted og butikkene er elsk. Jeg holder på å kjøpe inn masse til Kroatia turen, for nå drar jeg jo uten foreldrene mine. Kjæresten, jeg og familien hans skal dra sammen, og da må jeg jo på en måte klare meg selv. Vi skal ta fly til Tyskland, og kjøre åtte timer derfra til Kroatia. Drep meg. Neida, men å kjøre bil er ikke min sterkeste side. Men med en så koselig familie, går det nok greit. Vi skal jo kjøre gjennom mange land, så da kan jeg ihvertfall skryte av at jeg har vært mange forskjellige steder på 12 dager. 

  En av tingene jeg leter etter er en juicy couture tube. De finnes ikke lenger på mark & brandy i Sandvika. Derfor lurte jeg på om det er noen av dere som bor i Oslo, som vet hvor man kan kjøpe det? Jeg er virkelig ikke kjent i Oslo. Takk på forhånd. 
  De fleste av dere har vel fått med seg at jeg fikk en stor pakke fra noka sponset. Jeg har testet alt nå, og har virkelig funnet noen favoritter blant produktene. Som blant annet jordbær shaken. Jeg holdt på å brekke meg da jeg først smakte den, men da jeg blandet den ut med 0,5 dl ekstra melk, så ble den kjempe god. Spesielt hvis man drikker den med noen jordbær vedsiden av. Jeg pleier å bytte ut et av måltidene hver dag, for å få i meg et noka produkt. Da er jordbær og blåbær shaken, veldig populære. I tillegg hvis man ønsker å gå ned i vekt, så er det utrolig bra å spise noe flytende. Lettere å fordøye for magen. Noka karamell og banan baren er også kjempe gode. Ønsker du mer informasjon om produktene, så kan du sjekke det ut her
 • 13
  Nå har vi akkurat kommet inn døren. Jeg og kjæresten min, har vært en liten tur på sandvika storsenteret for å kjøpe litt nødvendig til meg. Som altså ble en gant skjorte, øredobber fra bjørklund, undertøy og Carries dagbok. Har hatt lyst på den boken lenge, og nå tok jeg endelig meg tid til å kjøpe den. For dere som liker sex og singelliv serien, så er dette en bok dere må lese. Den handler om Carrie da hun var i tenårene, før dro til New York. Gleder meg til å lese den! Etter å ha gått rundt en stund tok vi oss en tur på mamma mia, for å spise litt salat. De har utrolig mye godt der. Pappa har bursdag idag, så jeg kjøpte en kake til han. Det eneste han ønsket seg faktisk, hehehe. Gruer meg til jeg blir så gammel at det eneste jeg ønsker meg er kaker. Neida, tuller.  

  Stian skal overnatte idag, så det ender vel med at vi ser på filmer og snakker om alt og ingenting. 


  Perleøredobber fra Bjørklund, Gant skjorte fra 4Woman og Carries dagbok fra Norli. 

  Gant skjorten. 
 • 21
  Nå drar jeg i bursdag.  Kjole fra rare. 
 • 6
  Nå har jeg akkurat kommet inn døren, klissvåt. Jeg hater virkelig regnvær, spesielt når busskortet er glemt igjen hjemme. Jeg har fartet rundt med kjæresten min, for å handle litt og for å hente den 'store' pakken fra nelly som jeg snakket om. Jeg elsker å åpne pakker, selvom jeg vet hva den inneholder. Like spennende hver gang. Alt jeg bestilte lå i pakken, og passet perfekt. Den ene kjolen var litt for stor, så jeg må enten sy den inn, eller legge den ut på salgsbloggen. Får se hva jeg gjør. Jeg kjøpte jo selvfølgelig solkremer denne gangen også, herregud føler meg så utrolig teit. Men det er jo noe jeg trenger masse av til Kroatia. Stian fikk en singlett fra cheap monday og en sløyfe fra Ljung. Så snill som jeg er. Mens jeg fikk en kjole fra rare, singlett fra Filippa K og masse solkremer. 

  Alt fra nelly som jeg bestilte. 
  Toppen fra Filippa K. 

  Og, selvfølgelig klarte vi ikke gå tomhendte fra storsenteret. Vi kjøpte oss like sko fra converse. Helt enkle, som passer til alle antrekk :-) Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker converse sko, men disse likte jeg. 

  Idag skal jeg i bursdagen til Jenny, som kommer til å bli kjempe koselig. Aner ikke hva jeg skal ha på meg enda, så jeg må nesten forte meg å finne noe. Outfit bilde kommer nok senere. 

 • 11

  Endelig sommerferie, dere. Idag har jeg ikke gjort annet enn å være med min søte chihuahua og kjæreste. Prøvde å finne litt klær på storsenteret, men fant ingenting. Og det er første gang jeg ikke har funnet noe jeg ikke liker! Men derimot Stian fant masse. Både bukse og genser fra tiger.. Får vel prøve lykken imorgen!


  Jeg fikk forresten capsen idag, som jeg har ventet lenge på. Den er fra ed hardy. Men nå skal jeg slappe av og nyte at det er sommerferie. Kos dere idag. 
 • 20


  //dagens innkjøp fra kjæresten min til meg. love 
 • 15
  Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en time på valpekurs med Louie. Idag var siste gangen, endelig. Så nå har Louie fått en fin diplom som skal henges opp på veggen. Før hundekurset kom kjæresten min en tur med masse smoothie, ben & jerry is, potetgull og brus. Deilig å ha en så snill kjæreste. Vi koste oss masse med is, helt til vi måtte løpe ut døren for å rekke bussen. Nå har jeg kastet meg på sengen for å slappe av litt etter hundekurset, helt utrolig hvor sliten man blir. 

  Og, tilbake til overskriften. Jeg fikk en mail fra en jente som hadde oppdaget en falsk profil av meg på facebook med masse bilder av både meg og kjæresten min. Jeg sendte personen en melding på facebook, men nå har hun tydeligvis blokkert meg og byttet profilbildet sitt. Greit nok at folk har dårlig selvtillit, men det å utgi seg for å være en annen er ulovlig. Hvis noen av dere oppdager en falsk profil av meg, så setter jeg stor pris på om dere sier ifra. Herregud, det var deilig å få ut frustrasjonen. Flere som har opplevd det samme?
 • 6
  Hei dere. Beklager lite blogging de siste dagene, men jeg har rett og slett ikke hatt noe blogglyst. Det har heller ikke skjedd noe spesielt spennende som jeg trenger å skrive om, så dere har ikke gått glipp av noe som helst. Igår dro kjæresten min til Tromsø, og skal være borte hele helgen. Litt trist, og kjedelig. Er jo nesten avhengig av å se han litt hver dag, hehe. Han overnattet jo hos meg hver dag i en uke, så det blir litt trist å ikke våkne opp til det søte annsiktet hans. Idag var jeg på posten med mamma for å hente en pakke fra nelly som jeg bestilte for to dager siden. Det var ikke så mye jeg bestilte, bare litt små stæsj til syden. Som blant annet var solkremer, sololje og en bikini fra wonderland. Den satt perfekt på, så jeg tror jeg må ha den samme bare i en annen farge. 

  Igår bestilte jeg en stor pakke til fra nelly, som jeg venter på. Skriver om hva jeg kjøpte, når den har kommet. Jeg var til og med så snill at jeg kjøpte to ting til Stian også. Er det noen sak. Han ble ihvertfall veldig glad. 

  Nå skal jeg fortsette kvelden med filmkos og godteri. Forresten, så kommer det en ny konkurranse på torsdag. Gled dere! 

 • 3
  Nå har jeg åpnet salgsbloggen. Det kommer mer etterhvert, så det er bare å følge med. Trykk HER for å komme til salgsbloggen . 


 • 8
  Hei søtinger. Nå ligger jeg i sengen med kjæresten min og ser på the crazies. Den er helt grusom, spesielt fordi jeg ikke liker skrekkfilmer. Men alle har hver sin smak :-) Liker du skrekkfilmer så burde du se denne. Idag tidlig dro jeg for å trene. Jeg løp i 30 min, trente mage og rumpe. Har endelig klart å lage en treningsplan til meg selv. Planen er nemlig å trene hver dag frem til Kroatia. Får håpe jeg klarer det. 

  Forresten, jeg bestilte meg den capsen på det forje innlegget. Kjæresten min er så snill vet dere. Vi kjøpte oss like converse (sko jeg egentlig ikke kan fordra) og den nye D&G parfymen. Jeg bestilte nr 3, og Stian nr 6. Gleder meg til posten kommer for å si det sånn. 

  Mamma kom hjem med dette forje dagen. Nordic treat champagne patch til halsen/brystet og noen gavekort hos frisøren. En dame hadde kommet innom jobben hennes med dette, så nå blir det en tur til frisøren før jeg drar til syden. Jippi. Det trenger jeg... 
 • 4
  Idag fikk jeg en herlig pakke fra pinkbubbles.no. 

  ME! Bath lager produkter som spiller på tema iskrem. Både lukter og ser slik ut også. Det er naturlige ingredienser, og de er ikke testet på dyr. Positivt! Produktene er kjempe populære, og er også omtalt av Oprah og brukes i alle spaavdelingene på Hilton Hotels. Noen som har testet disse produktene? 

  Me! Shower Sherbet er en deilig sukkerbasert skrubb til kroppen som er rik på vitamin E og Jojobaolje. Den kan brukes daglig og passer perfekt til alle hudtyper. Den jeg fikk heter Papaya Nectar, og koster 359,- Den etterlater huden silkemyk og man lukter som et sukkertøy. Yummi..
   pinkbubbles.no//


 • 29
  Idag har Stian og jeg vært sammen i 17 måneder. Helt utrolig hvor fort tiden går.. Om under en måned ligger vi på stranden i Kroatia og koser oss i solen. Jeg elsker kjæresten min mer enn alt. Verdens beste gutt.   Jeg føler meg heldig som har funnet kjærligheten i mitt liv.