♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Hei dere. 
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra butikken og gjett hva som tittet frem? Solen.
Jeg har kjøpt meg masse godt som jeg skal kose meg med ikveld. Har fått helt dilla på vaniljeyoghurt med bringebær. Foodgasm. Kjæresten min dro akkurat for å ta kjøretime, så nå skal jeg kose meg med the hills resten av kvelden. Dette kommer til å bli den beste sommeren noen gang! 

 • 5


  Endelig er den min!!

 • 5

  Nå regner det igjen, og tordner. Jeg har akkurat laget rundstykker og skal straks sette meg ned å lese litt motestuuff. 

  Da jeg var hos frisøren sist, så fikk jeg anbefalt en varmebeskyttende krem som pleier og gir fuktighet til håret. Derfor kjøpte jeg den idag. Jeg bruker jo en proteinserie fra wella sp nå, som faktisk har funket veldig bra hittil. Håret mitt er kjemisk skadet, så jeg trenger mye pleie etter alle frisørbesøkene.

  Dette er det jeg bruker til håret mitt etter at jeg kommer ut fra dusjen. 

  Med engang jeg kommer ut fra dusjen så tar jeg i oljen fra kerastase elixir kultime oleo-complexe. Den gjør håret silkemykt og glansfullt. Etter 10 min, så sprayer jeg håret med redken color extend sun sparkling shield. Den beskytter håret mot UVstråler, og gjør håret glansfullt. Utrolig viktig å beskytte håret om sommeren, hvis ikke blir håret tørt og ødelagt. Så til slutt tar jeg i kerastase nutritive nectar thermique. Det er en varmebeskyttende krem som gir masse fuktighet og den lukter kjempe godt :-) Så til slutt føner jeg håret. Ferdig. 

 • 2
 • 8

  Hei dere. 
  Idag startet dagen med å feire pappa, som ble 50 år idag. Jeg dro en tur til Oslo for å kjøpe kake til han, og for å kjøpe noe jeg har sett på lenge til han. Men den fant jeg ikke. Så derfor endte jeg opp med to neglelakker fra Deborah Lippmann som jeg har ventet på lenge. Jeg ble egentlig ganske irritert, ettersom damen som jobbet på gimle skulle ringe meg når de fikk inn de to fargene jeg har ventet på. Men det hadde hun ikke gjort. Flaks at de hadde disse to igjen da jeg kom. Etterpå skal vi til farmor for å se på filmen fra vielsen som var på lørdag og for å spise kake. Det er jo ikke hver dag man blir 50 år :-)


  Bursdagskake. 

  Boom Boom Pow og Today was a fairytale. 

  Elsker disse neglelakkene. Holder lenge og ser himmelsk ut på! Ikke rart de er så populære. 

 • 4

  Nå kan jeg fortelle hva som skjedde på lørdag. Mamma og pappa skulle slå sammen bursdagen sin. Mamma ble 40 år og pappa ble 50 år. Det ikke noen av de 70 gjestene visste, var at vi skulle overraske alle sammen med et bryllup. Pappa og mamma skulle nemlig gifte seg :-) Vi feiret det ute, med åpen bar og masse kos. Det var masse leker og fyrverkeri. Fantastisk dag :-)

  Meg og Louie :-) Brudepike/gutt. 
  Kusinen min og mannen hennes
  Mamma og pappa. 
  Pappa og farmor:-)
  Brudebuketten

  Forloveren og bestevennen til mamma. 
  Pappa og hans gode venner. 

 • 10

  Hei dere. 
  På fredag gikk dagen virkelig til å bake. Jeg stod på kjøkkenet i ca 10 timer, og la meg ikke før kl 2. Derfor var jeg kjempe sliten, og det var enda masse som måtte gjøres. Men jeg ble kjempe fornøyd med de 120 cupcakene og i tillegg lagde jeg masse brownies. 
  Sjokolade, vanilje, sitron, kokos og ananas, blåbær cupcakes. 

 • 4

  Hei dere. 
  Da var dagen kommet for å stresse rundt. Jeg har akkurat kommet hjem fra Sandvika. Jeg måtte kjøpe en fin sløyfe til Louie og spise litt mat. Jeg fikk også kjøpt meg nye sandaler, lesestoff og noe hårprodukter fra nikita. Så nå er jeg rimelig fornøyd. Etterpå skal jeg til Helset for å bake 100 cupcakes og noen andre kaker. I tillegg til å bade og stelle Louie fra topp til tå. Etter alt det skal jeg ta et deilig bad og kose meg. Et lite spa. Hvis jeg rekker det. 

  Nå må jeg hoppe i dusjen og prøve ut de nye hårproduktene jeg kjøpte :-) 
  Havaianas fra shoebalo (det er den utgaven med diamant), pinsett fra parfymeri tommy, shampo og balsam fra nikita. costume og elle fra matbutikken. 
  Elsket de. 

  

  Forresten, hvis noen av dere har en bra cupcakes oppskrift så kan dere gjerne dele den med meg:-) 

 • 26

  Jeg setter igang en spørsmålsrunde. Sånn at dere kan stille spørsmål og få svar på ting dere lurer på :-) 

 • 4

  Hei dere
  Nå har kjæresten kommet og jeg skal straks lage verdens beste risotto. Det blir deilig med en slappe av dag før alt stresset imorgen kommer. Jeg farget håret hos nikita idag, og jeg ble veldig fornøyd. Jeg fikk med meg en solbeskyttelsespray fra redken med hjem. Veldig viktig å beskytte håret om sommeren, dere. Sprayer man håret fort hver gang man går ut døren, så hjelper det håret veldig. UV-stråler er nei for håret, det gjør håret sprøtt og slitt. 

  Men nå skal jeg lage litt mat, før jeg må planlegge dagen imorgen.  

  Kjæresten min
  Viktig å beskytte håret om sommeren! 

 • 1

  new

  Frisørtimen tok ikke akkurat kort tid. Jeg satt der i nesten tre timer. Men da ble det veldig mange foliestriper. Håret er mye lysere enn før, og jeg er kjempe fornøyd :-) Det ble bilder med macen, så dere ser ikke akkurat hvor mye lysere det ble. Men det ble en del lysere.

 • 7

  Hei cupcakes. 

  Nå har jeg akkurat vært på skolen for å levere inn alle bøkene. Endelig gikk det opp for meg at jeg om ikke mange dager er ferdig med skolen for en god stund. Etter 13 lange år. Ihvertfall..Mamma bestilte en frisørtime til meg idag hos nikita, sånn at jeg får fikset håret til helgen. Jeg skal ta masse foliestriper, sånn at håret mitt blir lysere enn det er nå. Jeg har sikkert 10 cm lang ettervekst nå, æsj. Søte kjæresten min kommer snart, og ikveld skal vi kanskje på peppes for å spise. Imorgen er dagen min helt full. Jeg må bake ca 110 cupcakes i tillegg til brownies og noen andre kaker. Hvis jeg får tid skal jeg hjelpe mamma med å sette ut og pynte bord. Blogges etterpå. Jeg legger ut før og etterbilde av håret :-) 


  Genser- anemoe, bukse- jbrand, clutch- tiger of sweden. 

 • 2

  =#$%!#"$=I%$#9%$&=(&/%)&/$"   

 • 3

  Du elsker oppmerksomhet. Kjærlighet. Ord som blir sagt, gjemmes og huskes. Når han holder rundt deg, kysser deg på pannen, sier varmende ord, svever du høyt. Det kiler i magen. Sommerfugler som har gått seg vill og som ikke finner veien ut. Hjerte dunker, fortere og fortere. Du klarer ikke gjøre annet enn å smile. Han elsker smilehulene dine. Han forteller deg hver dag hvor mye han liker smilet ditt. Øynene dine. Alt. Du er perfekt for han. Han er perfekt for deg. Dere går hånd i hånd, ser kun på hverandre. Ingen andre betyr noe, for dere har hverandre. Dere har fremtidsplaner, og hittil går alt som planlagt. Når dere blir eldre skal dere flytte sammen, skape flere minner og forsørge dere selv. Dere har hatt mange hindringer som dere har måtte kjempe dere igjennom. Mange tårer på spill. Mye latter og glede. Men alt i alt, har dette gjort dere sterkere.

  Ingenting kan stoppe dere nå. Du kunne ikke vært mer lykkelig. Dere kunne ikke vært mer lykkelig. 
  bilde//privat

 • 9


  
  Bilder//privat

  Da var jeg endelig ferdig med å bake. Så nå skal jeg kose meg med baksten. Jeg lagde vaniljekrem cupcakes og ekte amerikansk brownies. Kan legge ut oppskriftene på bloggen om dere vil. De ble ihvertfall kjempe gode :-) 

 • 6


  Nå har jeg akkurat vært på butikken og skal sette i gang bakingen. Visste dere at jeg elsker å bake? :-) Det har jeg gjort fra jeg var liten. Viser dere resultat etterpå. Kiss
  

 • 3

  Hei dere. 

  På lørdag var jeg på sommerfest, som var kjempe koselig. Spiste kjempe god mat og var med hyggelige folk. På søndag var jeg på akerbrygge. Jeg spiste på fridays med kjæresten min og Eirik. Det var så utrolig fint vær, så vi satt ute litt ekstra lenge. Etter det dro jeg og kjæresten min til helset, hvor vi var hele helgen. Vi koste oss masse ute i solen. Vi lagde seng ute, hørte på musikk og spiste masse godteri. Det er så deilig at sommerværet endelig har kommet! Håper det varer en god stund fremover. 

  Nå skal jeg lese litt til eksamen før jeg pakker ut tingene mine.
  Tok bare bilder med Stian sin mobil, derfor ble det bare et vanlig kyssebilde :-) kos

 • 4


  Tiger of sweden, kjøpt på Høyer i Oslo. 
  

 • 4

  Hei! Nå har jeg akkurat kommet inn døren og skal straks sette meg ned med eksamensoppgaven. Jeg var på storsenteret for å prøve å finne et par nye sko jeg kan bruke på lørdag. Og, vet dere hva? Jeg fant et par. Men mest sannsynelig ikke et par som passer til anledningen på lørdag. Blir nok mer hverdagssko. Men jeg fant et annet par som jeg muligens skal kjøpe. Men jeg er virkelig ikke helt sikker. Etter det tok jeg toget til Oslo for å dra til en av yndlingsbutikkene mine, Høyer. Da jeg var der med Tine forje dagen, så fant jeg en clutch jeg bare forelsket meg i. Så jeg måtte tilbake for å ta en liten avgjørelse om jeg virkelig ville ha denne. Og dere kan jo gjette hva det endte med? Den ble med meg hjem til den fine samlingen min. Nå er jeg kjempe glad og fornøyd :-) Resten av dagen plasket vi bare i regnet og spiste sjokolade.  

  DKNY sko, kjøpt på giotto 1100,- 

 • 7

  Utrolig deilig å komme hjem etter å ha plasket rundt i dette været. 

  Idag fikk vi vite hva vi kom opp til i eksamen, og så flaks som jeg har så kom jeg opp i naturfag. Herregud, drep meg! Det var det faget jeg absolutt ikke ville komme opp i. Som et plaster på såret, så bestilte jeg meg en frisørtime til torsdag. Jeg skal ta foliestriper å stripe mye av håret. Jeg elsker å skjemme meg bort med slike ting. Det er så deilig :-) Imorgen har vi egentlig ´fri´, pga eksamen. Så da kan jeg kose meg hjemme helt frem til tirsdag, da dommedagen kommer. 

  Mamma og pappa var i Oslo idag, og da kjøpte de med tre kjoler til meg som jeg kan bruke neste lørdag. Vet enda ikke hvilken av de jeg vil bruke, men det finner jeg vel ut. Hvordan de ser ut på får dere se neste lørdag. 

  Jeg likte de veldig godt. Elegante og søte. Kjøpt på bikbok i Oslo. 
  Nå skal jeg spise litt blåbær, som forresten er min store favoritt, før jeg legger meg. Jeg er helt utslitt fortiden. 

 • 3

  Mange av dere ville se resten av innkjøpene fra onsdagen, så her er noe av det. Men vesken var nok finest i mine øyne! Hva syns dere om innkjøpene? 


  Genser kjøpt på høyer fra Tiger, 1300,- 
  Enkel topp med flette bak. Kjøpte noe annet basic også. Men det er nok ikke så interessant å se på:-)

 • 14


  Kjøpt på Louis Vuitton i Karl johan. 

 • 4

  ?

 • 4

  Hei dere.
  Da var jeg ferdig med en av de muntlige eksamene jeg skal ha. Deilig. Tenk at jeg om noen dager er ferdig med skolen, ihvertfall for en stund. Jeg ble ferdig med den muntlige eksamen ca kl 19, og etter det tilbringet jeg dagen sammen med min søte Tine. Vi spiste ute og etter det dro vi på BIT for å drikke frappe og kanelbolle. Litt flaut når de som jobber der kjenner oss igjen hver gang vi kommer, og legger opp til en lang samtale. Men alltid koselig. Jeg har fått kjøpt meg masse fint. Dere kan ikke tenke dere hvor fornøyd jeg er idag. Jeg er helt i lykkerus. Etter en lang tur i Oslo, dro vi tilbake til Sandvika for å ta solarium. Etter 20 min med sol, så bestemte Tine seg for å ta en tatovering, som hun har ønsket å ta i lang tid nå. Så jeg tvang hun med meg for å endelig ta den. Så vi måtte tilbake til Oslo igjen for å ta den. Den ble kjempe søt, og stakkars tuppemor var så redd. Etter det fikk jeg kikket litt på Høyer, og fant en super fin genser fra Tiger. Gleder meg til å bruke den. I tillegg fant jeg en topp med en lang flette bak og en basic genser. Den fineste tingen skal jeg vise dere etterpå! Nå kan dere lure. 

  Det var ikke akkurat det beste været til å gå rundt i karl johan, når det regnet. Jeg håper virkelig det fine været kommer tilbake snart. Imorgen skal jeg prøve å få bestilt en frisørtime, for nå begynner etterveksten å plage meg. Jeg vil ha mye lysere hår. Hva syns dere? 

  Nå skal jeg kose meg med verdens beste chihuahua, Louie. Kjøpte jo litt godsaker til han da jeg var ute på tur, noe jeg alltid gjør. Hva gjør man ikke for babyen sin.  
  Nå skal jeg kose meg med en kyllingsalat før jeg skal legge meg. Kroppen er helt død. 

 • 5

  Hei dere. 
  På søndag trente jeg, og etter det spiste jeg og Tine en cæsarsalat på egon ettersom det var så sinnsykt fint vær. Vi gikk også rundt kalvøya tre ganger. Kjempe koselig :-) 

  Idag har jeg vært på skolen, og etter det dro jeg til Oslo med søte Tine. Først spiste vi litt på baker hansen, så tok vi bussen inn til Oslo. Vi gikk litt rundt i butikker og kjøpte med oss litt sommerklær. Vi rakk også innom pascal en tur og da kjøpte vi fem herlige makroner. Har fått helt dilla, og de er mye bedre enn de som selges andre steder. Grunnen til at vi dro til oslo var vel for å kjøpe den berømte neglelakken happy birthday fra Deborah Lippmann. Vi gikk rundt på Bygdøy for å prøve å finne butikker som solgte disse. Da vi hadde gitt opp, så fant vi den endelig. Nå venter vi bare på den i gull, som er helt utsolgt på lageret i USA. Da vi skulle hjem så begynte det å pøsregne, og selvfølgelig hadde jeg ikke på meg jakke så vi tok derfor turen innom Wayne´s coffee. Verdenes beste iskaffe der. Spesielt den med karamell.

  Nå er kjæresten min på besøk, så vi skal se litt på TV og spise litt god mat. 
  Fin, hva? :-)

 • 4

  Hei søte lesere.
  Idag var det så fint vær, så jeg dro til Oslo. Jeg skulle egentlig kjøpe meg litt nytt, men ettersom jeg ikke var i oslo før nærmere åtte, og det meste var stengt så fikk jeg bare tittet i en halv time. Så derfor endte  jeg bare opp med å kjøpe masse godt å spise. Jeg er så mett nå, og enda skal jeg stappe i meg makroner fra pascal. Løp rundt i Oslo for å prøve å finne en neglelakk som jeg har lett etter en stund. Det stedet som hadde denne hadde stengt, så der har vi min flaks. Men det var utrolig koselig å gå rundt i Oslo når det var så varmt og fint vær. Jeg har spist så mye is og godt, blant annet på ben & jerry. I tillegg spiste jeg en kjempe god mango sorbee på pascal. 

  Det kommer til å bli så deilig med en helg nå. Jeg trenger det virkelig, for jeg er helt utslitt etter denne uken. Eksamen stress. Til uken får jeg vite hva jeg kommer opp i til muntlig. Og jeg gruer meg!  


  Sitron, pasjonsfrukt, aprikos, bringebær, pistasj og vanilje. 


  Og jeg skal bli mye flinkere til å ta bilder av hverdagen min, så det kommer. 

 • 6

  Da var jeg endelig hjemme etter en lang treningsøkt:-) Trente kondisjon i 30 min, og styrke på slutten. Så nå er jeg rimelig sliten. Det var planleggingsdag på skolen, så vi fikk fri. Som passet meg veldig bra. Etter treningen så besøkte jeg Therese på jobb. Så kjøpte jeg sushi på bambus og litt annet godt til ikveld. Therese kommer på besøk så vi skal kose oss litt. Det er så fint vær ute nå og jeg elsker det! Skal snart gå en tur med Louie i det fine været, og håpe på å få litt farge på kroppen. 

  Nå skal jeg se på TV og kose meg med sushi. Blogges.

 • 5

  Hei sweeties. 
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en hard to timersøkt trening med Tine. Det er virkelig lenge siden jeg har vært så sliten. Ettersom det var så utrolig fint vær, så tok vi oss en tur på kanel etter trening for å spise litt mat og snakke litt. Vi spiste en kjempe god kyllingbaguette med parmesan og paprika. Anbefales! Nå skal jeg nyte resten av det fine været og slappe av med bringebær. 

   
  Sommeren er helt klart den beste årstiden. 

  Gårsdagens innkjøp. Nye converse korte og en herlig parfyme som Therese fikk meg til å kjøpe.