♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

11

Nyeste innkjøpene fra helgen: 

Jeg har lett lenge etter en Juicy Couture tube kjole og igår fant jeg den :-)


Ny sommer neglelakk 
 • 3


  skjorte- acne, veske- mulberry • 0

  Jeg har oppdaget min nye favoritt innen sminke. Nemlig MAC.. Kostene, øyenskyggene, absolutt alt er helt fantastisk. Bronsje passer jo perfekt til blå øyne så jeg kjøpte meg noen nye øyenskygger :-) anbefaler alle til å prøve ut sminkekostene og øyenskyggene fra dette merket. Jeg kjøpte dette på Oslo city. • 3

  Hei!

  Det har vært kjempe deilig med en bloggpause så nå er jeg klar til å blogge hver dag igjen. Det har skjedd mye i livet mitt som jeg gleder meg til å dele med dere etterhvert :)

  I dag har jeg vært på kino med kjæresten, spist sushi med mamma og tatt hårkur. Med andre ord så har jeg slappet av idag, noe man burde hver søndag. Imorgen er det jobb igjen så det har vært deilig med en fri helg. Til uken skal jeg også på verneombud kurs med jobben, så jeg skal overnatte på hotell fra tirsdag til onsdag. Jeg kjenner jo ingen der ettersom ingen fra min jobb skal dit, så det blir jo litt rart. Jeg får bare krysse fingrene for at jeg finner frem i Oslo.

  Når vi snakker om Oslo, så var jeg der i går og for noen uker siden. Jeg og mamma var på shopping for noen uker siden og da kjøpte jeg denne nydelige sommervesken. Kjøpt på Louis Vuitton :-) 


  //louis vuitton