♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

10
Jeg fryser. Midt på sommeren. Jeg sitter med hunter sokkene på føttene, og en varm dyne rundt meg. Er det mulig liksom. Hvor blir det av sommerværet? Idag har jeg vært på faceit for å fikse øyenbrynene mine. Jeg farget de og nappet. Ikke det at jeg ble såå veldig fornøyd, men det blir jeg nesten aldri. De ble bedre nå enn forje gang hvertfall. Etter det dro jeg på en butikk, for å levere Stian. Han skulle nemlig jobbe. Jeg fikk prøve å sitte i kassen, som faktisk var utrolig gøy. Trodde aldri jeg kom til å si det, men jeg har faktisk lyst til å jobbe. Enda et tegn på at jeg begynner å bli mer voksen. Kanskje jeg skal få meg en jobb? Hehehehe.

Etter å ha gått litt på senteret med røde øyne, satt vi oss for å spise litt. Deretter dro vi på parfymeriet for å se litt. Jeg endte opp med en øyenbrynspenn, som har fått god kritikk i både blader og av andre. Så da damen i butikken anbefalte meg den, så måtte den bli med hjem. Har ikke testet den ut enda, men fargen passet ihvertfall meg. Spesielt nå som jeg har fått mørkere bryn. 


Øyenbrynspenn fra lancome. 
 • 5

  UGG

  Hei cupcakes. Nå har jeg endelig kommet hjem etter en liten og kjapp tur på storsenteret. Jeg skulle egentlig kjøpe en bukse og lommebok på mark and brandy, men siden det jeg ville ha var utsolgt..Så endte jeg opp med noe mye finere. Noe jeg alltid har satt høyt opp på listen min, som jeg mener de fleste jenter må ha. Og dere kan jo gjette hva? 

  Ellers idag, har jeg vært med mamma på jobben en tur med lille Louie. Vi spiste kylling salat og smoothie, naam. Så møtte vi en liten chihuahua som Louie ble bestevenn med. Nå er Stian hos meg og spiller DS. Som han kjøpte idag(?) haha. Nå skal jeg kose meg med det nye bladet jeg fikk idag og rydde rommet. Jippi.   NYE UGGS. Selvom jeg har seks par fra før, så blir jeg aldri lei UGG. Utrolig deilig å ha på..Kjøpt på Shoebaloo på Sandvika storsenter til 1895,- til dere som lurte :-)


  Mamma kjøpte et nytt halsbånd til Louie idag. Helt likt det gamle, bare i svart.. Søt, ikke sant?
 • 5
  Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en tur i Oslo med familien. Tanten min fylte år, så vi dro til Olivia for å spise. De har kjempe god mat der, og kommer nok til å dra dit igjen. Ellers idag, kjøpte mamma en 55 tommer ledd tv. Så nå koser jeg meg med gossip girl. Jeg har vært en tur på Mark & Brandy, og funnet masse jeg ønsker meg. Tror nesten jeg må ha det. En lommebok, bukse og noen andre ting. Så nå må jeg mase litt på mamma, hehehehhe. 

  Jeg kommer til å legge ut litt flere bilder fra Kroatia enten ikveld eller imorgen :-) Så det er bare å følge med.   Forretteen min. 
 • 14
  Da var jeg endelig klar for å sette meg ned å blogge. Dagene har ikke vært så veldig innholdsrike, men har mest gått til solarium, stranden og  være med kjæresten. Jeg har kommet inn på den skolen jeg vil, men er ikke sikker på om jeg vil jobbe dette året eller gå på skole. Men det finner jeg vel sikkert ut håper jeg. Blir vel mest sannsynelig skole.. Idag skal jeg til Stian for å skrive jobbsøknader og CV. Etter 18 år, skal jeg endelig søke min første jobb. Gleder meg! 

  Tilbake til overskriften. Snille tanten min hadde kjøpt Ray Ban briller til meg da jeg kom hjem fra Kroatia, som jeg har ønsket meg kjempe lenge. 


 • 5
  Da var jeg kommet hjem fra Kroatia. Jeg har hatt det kjempe fint, og har opplevd mye. Har både vært i Østerrike, Slovenia og Kroatia i løpet av ti dager. Tiden gikk utrolig fort, og jeg fikk heldigvis farge på kroppen. Minner for livet. 


  Østerrike.   Kroatia


  Litt av innkjøpet. Tok ikke bilde av alt. Kommer kanskje senere. 

 • 11
  Nå drar vi til Gardemoen for å ta flyet. Åh, gleder meg kjempe masse! Sol og varme <3
 • 9
  Endelig. Imorgen drar jeg sammen med kjæresten min og familien hans, til Østerrike så til Kroatia. Vi skal ta fly til Østerrike, bo på hotell der i en natt. Så skal vi kjøre fra Østerrike og til Kroatia. Vi skal være i Kroatia i 12 dager tror jeg. Så det kommer til å bli utrolig deilig. Kan nesten ikke vente med å ta på bikinien og sole meg.. Det blir nok ikke mye blogging på den tiden jeg er i Kroatia, men skal prøve å blogge litt når jeg er der. 

  Ha en super ferie, alle sammen. 

 • 12


  Ysl, nr 7. 

  Babyrosa. Viser dere bilde med den på senere. 
 • 10


  Armbånd, kjøpt på Nadine. 
 • 6
  Da var jeg endelig hjemme. Flaks at mamma var hjemme, ettersom jeg klarte å glemme nøklene mine på storsenteret. Derfor må jeg ned IGJEN, for å hente nøklene. Jeg fikk ihvertfall handlet det mest nødvendige til jeg drar. Som var en BH uten stropper, en hvit topp, DS spill(pokemon, hahhaa. Skal jo sitte i bil i over åtte timer) og en perfekt leppestift. Jeg kjøpte også et utrolig fint armbånd, som kommer i et eget innlegg. Det eneste jeg mangler å kjøpe nå er en ny singlett, litt undertøy og hårstrikker. Så det kjøper jeg rett før jeg drar. 

  Nå skal jeg om ikke lenge på posten for å hente en pakke fra NOKA og noe hårpleie jeg kjøpte for noen dager siden. 


  Nude BH, Hvit topp fra helt coco og leppestift fra parfymeriet i Sandvika. 

  Denne fargen har jeg lett etter lenge. Endelig kom den inn, idag! Utrolig fin når man bare tar på litt. 
 • 9
  Hei søtinger. Nå har jeg akkurat spist en god frokost som bestod av smoothie og knekkebrød. Smoothie er nok det beste jeg vet. Da jeg åpnet postkassen idag, fikk jeg en skikkelig overraskelse. Pakken jeg bestilte for to dager siden, hadde kommet. Helt utrolig bra service på makeupmekka. Kommer helt klart til å bestille mer derfra. Nå er ihvertfall sommersminken i boks. Bortsett fra to ting, som jeg kanskje skal kjøpe idag. Gleder meg til å teste ut alt.   Lucky me. Ettersom jeg kjøpte for mye over 1000 kr, så fikk jeg med en liten gave. Det er en maskara fra too faced, som er helt ny. Jeg trengte en ny maskara, så det passet perfekt. 


  Nå skal jeg snart ned til Sandvika storsenter for å ta siste innspurt til Kroatia. Jeg vet vel så og si hva jeg skal ha, så bilde kommer når jeg er hjemme igjen. Etter det skal jeg på posten for å hente to pakker, hihih.

  Love
 • 22
  Da var jeg hjemme igjen fra en liten shoppingtur. Det ble mer enn bare hundemat til Louie, nemlig noe veldig fint til meg. Jeg og Stian spiste litt ute, for så å kjøpe litt nødvendig til syden. Som var blant annet aftersun, costume, barberblader og skum fra venus, OG en utrolig kul shorts. Jeg har lett lenge etter en spesiell shorts, som skulle være slitt. Denne satt midt i blinken. Den er fra GUESS, og prisen snakker vi ikke om. Hehehehe. Kan vel ikke si annet enn at nå er jeg nesten blakk. Nå skal jeg slappe av resten av dagen med kjæresten min.   Love

 • 16
  Jaa, endelig. Idag fikk jeg pakken fra Victoria's secret som jeg bestilte for over en måned siden. Trodde ikke jeg skulle rekke å få den før jeg dro til syden siden det hadde tatt så lang tid, men endelig dumpet den ned i postkassen. Alt passet perfekt, og jeg kan nesten ikke vente med å bruke det. Jeg bestilte en kosebukse og en genser fra PINK, coral bikini overdel, hvit underdel og verdens fineste bikini overdel med hjerte. Nå skal jeg om ikke lenge gå ned til Sandvika for å kjøpe hundetørrför. Men ser ikke bortifra at jeg finner noe fint til meg selv også. Jeg har som sagt masse jeg må kjøpe inn til syden.  


  Fint, ikke sant?

  Louie ville ikke bli tatt bilde av, så jeg måtte tvinge han. Snill mamma :-)
 • 8
  Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha sett Eclipse på kino. Filmene blir bare bedre og bedre for hver film som kommer ut. Jeg har forelsket meg helt i Edward og Jacob..Klarer ikke bestemme meg for hvem jeg liker best. Så hvis jeg hadde vært i samme situasjon som Bella, så hadde jeg nok vært i himmelen. Neida. Men dere må se den hvis dere likte de andre filmene. Jeg var også på storsenteret idag. Fant en genser fra Acne jeg tror jeg bare må kjøpe.. Tror jeg skal sove på den der. Må, må ikke. Shoppoooholic..


  Nå er jeg kjempe trøtt og sliten, så skal straks legge meg. Stian kommer imorgen ved ni tiden, så jeg må opp tidlig.

  Natta.


 • 4
  Åh, det er så fint vær nå. Vi har akkurat ligget ute på plenen for å få dagens dose med sol. Helt umulig når Louie ikke gjør annet enn å løpe rundt, og da må jeg selvfølgelig sitte å passe på han. Da vi kom inn lagde vi vafler, som det var en god stund siden jeg hadde spist. Spiste faktisk fire plater, som er utrolig mye for å være meg. Jeg og Stian har vært sammen i ett og et halvt år idag, hihi. Tiden går så utrolig fort! 

  Dagens lille opptur idag var vel at jeg skulle lete etter en vaffel oppskrift i kokeboken jeg fikk av min oldemor til jul som jeg aldri hadde brukt før. Plutselig ser jeg en plastlomme i boken og der lå det 200 kr. Nå lærte jeg ihvertfall at jeg må se litt ekstra på julegaver fra min oldemor. Hehehehe...


  Jeg bestilte litt ny sommersminke ista, som dere kan se. Jeg har hørt så mye bra om smashbox sminken, så jeg bestilte meg den populære primeren, Emulision lip exfoliant og en concealer fra smashbox. Kjøpte også et solpudder fra glominerals som visstnok skal være veldig bra. Gleder meg til det har kommet i posten. Noen som bruker denne sminken, eller har testet noe av dette? :-)