♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Idag har det vært fullt fokus på kjæresten min :-) Tidlig idag dro vi på kino for å se hjelp, vi er i filmbransjen. Egentlig en helt elendig film, men den hadde sine morsomme glimt. Vi fikk den største salen for oss selv så det var ganske koselig. Etter vi hadde vært på kino, bestemte vi oss for å nyte det fine været på kinaresturanten som jeg var på igår. Jeg får virkelig ikke nok av kinamat. Passer jo perfekt nå som jeg går på lavkarbo-dietten :-) 

Imorgen er det en stressedag, så resten av kvelden går til å slappe av!  


Må bare vise dere den søte toalettmappen fra Lisbeth dahl som jeg fikk av Susanne (moren til stian) 

 • 5

  Hei dere! 
  Det har vært så fint vær i hele dag. Helt nydelig. Jeg har vært en tur på kinaresturant med min mor og vi har kost oss masse. Kylling carry er noe jeg bestiller meg flere ganger i uken, får ikke nok! Kjæresten min kom akkurat til meg, så ikveld skal vi slappe av med film. Imorgen tidlig skal jeg prøve meg på en treningsøkt, som jeg ikke har tatt meg tid til på en stund. Nå er jeg så sliten så nå sier jeg takk for meg :-)


  <3

 • 8


  //Matthew Williamson hos shopbop

 • 11


  Høstfargene fra chanel, love it!

 • 2


  Har virkelig funnet min sjelevenn. Hihi, vi er så like på mange måter. Som menneske, som hund! 

  Okei, på tide å legge seg. Natta

 • 4

  Hei dere!
  Føler på meg at denne dagen kommer til å bli bra, og hittil koser jeg meg.

  Nå har jeg spist frokost, pappa har klipt håret mitt og nå skal jeg straks gå ut døren. 

 • 7

  Hei dere. 
  Jeg hadde virkelig den verste flyturen igår. Det er så vondt å fly når man er tett i nesen, det sprenger i ører og hodet. Ihverfall, Igår kom vi hjem kl 01 00, så det ble litt sent å blogge. Etter en god natt søvn nå, så er jeg klar for en ny dag. Mens jeg har vært i Tromsø, så har Louie vært hos dyrlegen. Han har fått to flått på to uker, så vi måtte gi han en sprøyte, salver og nesedråper. Stakkars babyen min! Så nå har han et stort sår på halsen som vi må rense to ganger daglig. 

  Da jeg stod opp idag, så gikk det opp for meg at det var en stund siden jeg hadde lagt ut noe på salgsbloggen. Og ettersom skapet mitt er stappfullt av klær jeg ikke bruker, så gikk jeg gjennom litt og fant noe jeg ikke har brukt.  Her er salgsbloggen min :-) 

  Da var det tid for å gjøre noe ut av dagen, eller hva mener dere?
  Igår var vi hos bestemoren til Stian. Har fått helt dilla på å løse Mikkemus kryssord. Det er kjempe gøy.

  Nå er jeg hjemme med sykt barn. 
  

 • 5


  
  Elsker denne indian-inspirerte stilen! 

 • 7


  Sko-filippa k, bukse- tiger of sweden

 • 3

  Hei dere. 
  Solen har kommet og det er så deilig. Kjæresten min og jeg var som sagt på kino idag, og vi så den nye harry potter filmen. Den var sinnsykt bra, anbefaler alle å se den! Den beste av harry potter filmene etter min mening. 

  Nå skal Stian snart på fotballkamp og jeg skal rydde resten av leiligheten. Den siste natten skal vi sove hos bestemoren til Stian, så vi må pakke alle tingene våres. Vi skal hjem imorgen, som både er trist og bra. Begynner å savne lille gullet mitt Louie. (For de som ikke vet det så er det min lille chihuahua) 


  :-)

 • 9

  SOL. VARME. SOMMERFØLELSE. 


  

 • 6


  Dette er neglelakkene jeg elsker fortiden! Mimosa fra Chanel og boom boom pow fra Deborah Lippmann. Begge passer perfekt til sommerbrun hud. En hver jente burde hvertfall ha en av disse i sminkepungen :-)
  

 • 10

  Hallo!
  Nå har vi akkurat bestilt billetter til den nye Harry potter filmen så nå skal vi straks dra for å se den. Men før det skal vi spise lunsj på Yonas. Håper dere får en kjempe fin dag.  


  Skjorte- ralph lauren, bukse- acne, veske- mulberry, sko- acne.

 • 32


  
  Kjole- french connection, sko- aldo, veske- louis vuitton

 • 1

  Hei dere! 
  Nå har vi akkurat kommet hjem til leiligheten igjen etter en super fin bursdagsfeiring. Onkelen og tanten til Stian fylte 50 år, så de hadde et stort selskap. Masse musikk, dans, Latin-Amerikansk mat og mange koselige folk. Vi koste oss masse og ettersom jeg var syk så måtte vi dra litt tidligere enn vanlig. Litt dumt ettersom vi hadde det så utrolig koselig.  

  

 • 13

  Hei dere! 
  Formen er bare verre. Igår var jeg på legevakten og idag skal jeg prøve å dra i bursdagen som vi kom hit for.

  Jeg er forresten i budstikka idag. Ble kontaktet av budstikka, så vi koste oss alle sammen på Sjøflyhavna med lunsj og drikke. Noen flere som har sett intervjuet? :-)   

 • 2


  

 • 4

  Hei dere. 
  Dette blir et raskt innlegg ettersom formen er helt elendig. Vi har vært hos bestemoren til Stian og kost oss med prat og lapskaus idag. Så snill og søt som hun er, så fikk jeg noen halstabletter fra apoteket og ibux med hjem. Mest sannsynlig så har influensaen tatt over kroppen min. Feber, hodepine, vond hals og rennende nese. Så det er livet mitt akkurat nå. Imorgen blir jeg nok sengeliggende hvis jeg ikke blir bedre. 

  Nå lager Stian hamburgere til oss, så skal vi se på CSI til vi sovner :-) 


  Fruktsalat i regnvær, deilig. 

  Viser imorgen. Natta!

 • 3

  Jada, da våknet jeg opp til vond hals og skjønner nå at formen ikke er helt på topp. Jeg tenkte jo at det var strålende vær her oppe, så jeg tok nesten bare med sommerklær. Istedenfor så regner det ned som bare det og man blir til en istappe hvis man går ut døren. Håret mitt har blitt til et stort kråkerede, så nå må jeg ta en varm dusj.

  Jeg har lagd en kjempe god frokost med amerikanske pannekaker og mye annet godt. Man får jo gjøre det beste ut av situasjonen :-) Idag skal vi en tur ned til byen, så til bestemoren til Stian og etter det har vi ingen planer. Men det kommer vel flere planer i løpet av dagen. Igår ble planene endret, begge var veldig trøtte. Så vi dro bare ned til byen med fetteren til Stian og kjæresten hans :-) Veldig koselig. 


  skåååål

 • 16

  Regnbuensfarger på håret har blitt det hotte i kjendisverdenen. Hva er deres mening om dette?   bilder//privat 

 • 5

  Hei dere! 

  Nå har vi akkurat kommet frem til leiligheten i Tromsø. Og vi har akkurat handlet inn masse mat og godt :-) Leiligheten var kjempe fin og den har til og med internett og TV. Så jeg skal prøve å være flink å ta bilder mens jeg er her. Onkelen til Stian bor vegg i vegg med oss som var helt tilfeldig så det var jo også veldig koselig. Etterpå skal vi besøke bestemoren til Stian. 

  Kjøkkenet, likte det veldig godt


  Stian glad og fornøyd :-)

 • 20


  Shorts- acne, genser- tiger, briller- rayban

 • 5

  Solen skinner, og jeg skal sole meg litt. Jeg er hjemme igjen, og nå er jeg klar for å ta en jentekveld med spa.
  Dagen idag gikk veldig fint. Forteller dere mer når det kommer ut på trykk og er offentlig gjort.

 • 17

  Sånn da har jeg lakket negler og fikset meg. Klar for å dra på det ¨hemmelige¨oppdraget :-)

  Topp- filippa k, veske- louis vuitton, bukse- acne.

 • 7


  Nå er de endelig mine! De er så populære at det er vanskelig å få tak i de, selv i Oslo. 

 • 2

  Hei
  Nå har jeg akkurat laget en god frokost og tenkte derfor at jeg skulle få til et lite innlegg. Fremover er jeg helt booked med avtaler, og det merker jeg allerede på kroppen. Danmark turen var kjempe koselig. Jeg kjøpte mange nye ting. Blant annet en veldig fin jakke. Da vi kom frem til Danmark, så fant vi mange morsomme butikker. Blant annet en butikk som het Tiger. Den var veldig lik søstrene grene i Sandvika. Mange små ting som det er morsomt å samle på. Da vi kom hjem fra Danmark, så dro vi rett i bursdag til broren til onkelen min som bor i Oslo. Da fikk jeg selvfølgelig tittet litt der og fant noen sko jeg har lett etter. Så tok Stian, mamma og jeg en frappe og baguette på bit. My favorite! Tidlig igår så dro vi til sommerland for å kose oss med vannsklier og lignende. Bare dumt det ikke var noe fint vær. 

  Nå skal jeg noe som jeg ikke helt kan dele med dere enda. Men dere får nok sett det i løpet av uken. Derfor kan det hende at jeg ikke kommer til å blogge på to dager. På onsdag drar jeg til Tromsø, og kommer hjem på mandag.  


  Jeg kjøpte to nye neglelakker fra chanel, nye øredobber, ny jakke, en skrubbkrem fra clinique, masse masse godteri. 

  Rakk ikke ta outfitbilde fra bursdagen, men har har dere et lite glimt. Skjørt fra filippa k, svarte pumps og topp fra acne(som dere ikke ser). 

 • 8

  Litt close-up bilder av den ny kjolen som jeg lovte dere :-)

  Verdens fineste kjole fra french connection. Kjøpt på helt coco.

 • 12

  Hola!
  Idag har jeg vært med familien å besøkt oldemor, og nå må jeg vel egentlig pakke. Om en time drar jeg til Danmark, og da skal jeg kose meg masse. En skikkelig jentetur. 

  Men ettersom mange av dere ville se det jeg kjøpte igår, så kan jeg vise et kjapt bilde :-) Kan vise dere bedre bilde av tingene når jeg har bedre tid. 


  Juicy couture dress, filippa k tube topp, jumpsuit fra isabel marant, to par høye pumps og verdens fineste kjole fra french connection. Den skal jeg vise dere enda flere bilder av, for den er helt nydelig og jeg har sett på den lenge :-) 

  Nå er jeg blakk og lykkelig. Hadet bra :-)

 • 14

  Heihei søtinger.
  Idag har jeg faktisk shoppet mange nye ting til klesskapet. OG jeg er virkelig fornøyd med det jeg kjøpte. Nå har jeg jo sett på disse tingene en stund, så det var på tide at jeg kjøpte det med hjem :-) Jeg er ikke ferdig med shoppingrunden helt enda, for jeg mangler en del til jeg skal til tromsø. Blant annet et par svarte pumps. Så jeg må ned til storsenteret for å titte litt imorgen.  

  Vil dere se hva jeg kjøpte :-)? 

 • 2

  Hei dere. 
  Dette blir en raskt innlegg før jeg må stelle meg og spise.

  Igår var jeg på tusenfryd, og gjett om jeg koste meg. Det var nesten ikke kø på noen av tingene, så vi fikk tatt alle tingene minst ti ganger. I tillegg til alt det gode man får kjøpt der. Vi var der fra det åpnet til et stengte, og ettersom jeg har en så snill tante som har kjøpt sesongkort til meg på tusenfryd, så kan jeg dra dit så mye jeg vil i hele år :-) På torsdag skal jeg på jentetur til Danmark, og neste onsdag så drar jeg til Tromsø med kjæresten min. Der skal vi være i noen dager, før vi skal hjem igjen :-) Gleder meg!

  Nå holder jeg på å lage brownies, så vi bloogges! Kram