♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

12
Da var jeg endelig hjemme etter en lang dag i Oslo. Jeg og Tine dro til Oslo etter skolen for å støpe negler. Og selvfølgelig var det både vanskelig å finne frem og å komme hjem igjen. Vi lette i flere timer etter Cecilie Melli butikken, som vi ikke fant før to timer senere. Vi ble sittende på en feil trikk i en halv time. Så et lite tips hvis du ikke er kjent i Oslo, ta med deg kart. Haha. Da vi fant frem til June, så var vi klare for å få litt mer feminine negler. Hun legger virkelig fine akrylnegler, og anbefaler dere å dra til hun for å prøve. Jeg har vært der to ganger nå, og er like fornøyd som den første gangen. Jeg kjøpte med meg en håndkrem som hun solgte, som lukter utrolig godt. Trekker fort inn, og etterlater huden silkemyk. 

Så nå sitter jeg her, helt utslitt i beina. Vurderer å ta en tidlig kveld, og heller være helt uthvilt til imorgen. Jeg bestilte meg forresten frisørtime idag på nikita. Skal stripe håret med foliestriper og klippe det litt...Og kanskje ta en sølvkur. Gleder meg til å få litt forandring.


Hvite tipper med 'diamanter' rundt den ene neglen.

Utrolig god. 
 • 12
  Endelig helg. Kroppen verker, og jeg skal ikke gjøre annet enn å slappe av denne helgen. Bortsett fra at jeg skal jobbe på imorgen. Jeg er syk, og helt utslitt. Jobbet etter skolen både på onsdag og torsdag til klokken 11. Så nå skal jeg straks legge meg. Halsen er vond, og nesen er tett. Klageinnlegg er lov på en slik dag. Natta!

  Jeg kjøpte meg en shorts fra acne som jeg har lett overalt etter. Ble overlykkelig da jeg fant den! 
  Den er perfekt til en litt oversized genser/topp til. 


 • 10

  Hei søtinger. Da var jeg hjemme etter en liten tur på skolen. Jeg har kommet inn på det jeg vil, nemlig allmennpåbygg. Så nå blir det skikkelig satsing på skolen fremover :-) Er kjempe happy nå.
 • 8
  Nå har jeg kommet hjem og skal straks hive meg i dusjen og prøve ut de nye produktene jeg kjøpte på adam og eva idag. Da jeg stod opp idag, kom kjæresten min på døren med kinamat..Som er det beste jeg vet! Vi dro til storsenteret for å se på klær, men fant ingenting. Det eneste jeg endte opp med var masse leker og godteri til Louie og produkter til håret. Vi spiste lunsj på bølgen og moi, som var kjempe godt. Deretter dro jeg hjem. 

  Jeg fikk også en stor pakke på døren igår. Nemlig en hel haug med solkort. Passet bra, ettersom jeg holdt på å gå tom.
  lovelovelovelovelove

  Produktene jeg kjøpte. Shampo, balsam og hårkur. Har bare prøvd hårkuren før, og det er helt klart den beste jeg noen gang har prøvd. Bra for kjemisk behandlet og slitt hår.

  Louie med kanindrakten jeg kjøpte for en liten stund siden. 

 • 5
  Da var jeg endelig hjemme etter bursdagsfeiringen til kusinen min. Masse god mat, kaker og drikke. Husker det som det var igår da jeg fylte 16 år, hehe. Idag har jeg vært på storsenteret med en vennine for å prøve å finne en kjole. Som ikke var lett i det hele tatt. Fant ingen heller, men endte opp med en tunika fra helt coco og et armbånd fra ravelli persempre. Fant verdens søteste lue, som jeg nesten må kjøpe meg. Imorgen skal jeg ikke gjøre noe annet enn å slappe av. 

  Nå skal jeg legge meg. Er helt utslitt, og kroppen verker. Natta..


  //dagens innkjøp
 • 5
  Hei dere. Beklager lite blogging de siste dagene, men har hatt så mye å gjøre. Både når det gjelder jobb, skole osv. Og ja, jeg har fått meg jobb :-) hehe, helt glemt å fortelle dere. I hele helgen har jeg bodd på helset med kjæresten min. Vi har ikke gjort noe annet enn å bestille mat, og se på filmer. I det late hjørnet... 

  Etterpå skal jeg til Oslo, for å se litt på klær. Vet ikke hva jeg vil ha enda, men finner det nok ut. Etter det skal jeg i bursdag til kusinen min som blir 16 år. Så det blir nok hyggelig. Dagens innkjøp kommer senere, når jeg har vært i Oslo. 


  Mamma kom hjem fra London igår, og hun hadde selvfølgelig med noe hjem til meg. 
 • 22
  Hei søtinger. Jeg har hatt det kjempe fint på hytten, og kost meg masse i varmen. Vi har spilt kort til langt på natt, gått lange turer, spist god mat og bare slappet av. Bortsett fra at jeg har blitt spist opp av myggen, som klør helt sykt. Både Louie og Stian ble med, som var koselig. Så dette var altså første gang jeg og Stian har vært på hyttetur sammen, som forhåpentligvis ikke blir den siste. 

  Nå har jeg akkurat stått opp, og skal straks legge meg ned igjen for å se på en film jeg kjøpte igår. Jeg har hørt så mye bra om den, og kan nesten ikke vente med å sette den på. Flere som har sett My sister's keeper? 
  Bilder fra hytteturen
 • 95
  Da var det på tide igjen med en konkurranse, og denne gangen kan dere vinne et sett med FAST hårprodukter. Det er frisørprodukter som hjelper håret til å vokse fortere og sterkere. En heldig vinner får et sett med shampoo og balsam fra fast. Jeg har selv prøvd produktene, og de funker kjempe bra. Jeg trekker også to trøstepremier som får et solkort hver på brun og blid til 200 kr. 

  • Det eneste du trenger å gjøre er å skrive navn, etternavn og email i kommentarfeltet. 


  Vinneren kåres i slutten av august. 
 • 9
  Da var jeg hjemme etter en kjempe fin ferie i Danmark. Da vi kom til lugaren på båten ventet det både champagne, sjokolade og masse godt på oss. Vi hadde en stor lugar med tv, internett, stort bad og alt var perfekt. Vi fikk frokost servert på rommet, som var utrolig deilig. Selvom vi måtte opp klokken syv på morningen. Ellers har jeg hatt det supert. 

  Imorgen tidlig drar jeg til Trysil og skal være der frem til mandag. Så det blir nok ikke mye blogging frem til da. 


  Innkjøpet. Genser fra Henri Lloyd, body butter fra body shop. Kjøpte mye annet også, men tok ikke bilde.