♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

10

Sølvringsmykke er noe av hotteste akkurat nå. Jeg kjøpte mitt for noen dager siden og jeg elsker det! 

 • 4
 • 7


  Bluse- chillnorway NY, bukse-met, veske- louis vuitton. 


  Hei. Nå har jeg akkurat kommet hjem og vi har akkurat bestilt mat. Jeg savner Kreta allerede. Det er iskaldt i Bærum nå, fryser uansett hvor jeg går. Nå skal jeg pakke meg inn i et pledd og se på love actually som går på TV3 nu. Puss

 • 13

  Hei dere! 
  Jeg er hjemme i Norge. Vi var hjemme ved seks tiden i dag tidlig, men jeg sovnet ikke før nærmere åtte. Jeg har pakket ut kofferten og nå skal jeg snart besøke familien. 

  Nå holder jeg på å prøve ut en ny tannbleking. Første dag idag, gleder meg til å se om det gir bra resultater! 

  Da jeg kom hjem så ventet det mange pakker på meg. Jeg glemte at jeg hadde handlet litt på nettet før jeg dro! 

   

 • 4

  Hei!
  Damen som skulle fikse neglene våres meldte avbud på morningen idag, dårlig. Derfor dro vi til frisøren for å lette på humøret. Så nå er vi fornøyde. Jeg fikser heller neglene mine hjemme i Norge. Bussen går 22:30 idag til flyplassen, så vi har enda god tid til å nyte den siste tiden. Vi er hjemme i Norge ved 4 tiden i natt, men vi skal rett opp til bestemoren min for å hente lille Louie. Vi savner han så utrolig mye.  

  Idag har det vært litt overskyet MEN kjempe varmt. Så vi har vært på en kaffebar og handlet litt i gatene. Jeg fikk lage min egen frappe og den ble god! Masse iskrem, sjokolade saus, krem og bittelitt kaffe, heh. Jeg har pakket ferdig alt i kofferten, så nå skal vi ned til gatene igjen. 

  Jeg har blitt så glad i disse to valpene. Besøkt de hver dag, flere ganger daglig. <3hund 
  Mitt innkjøp her i Kreta. Mange kjoler, smykker, sko osv.. 

 • 10

  Hei!
  Jeg overreagerte kanskje litt i innlegget under, men når statistikken på bloggen har blitt veldig høy og kommentarene lavere enn før så skjønner dere vel at jeg lurer på hvor dere har blitt av. Det er ikke så veldig motiverende å blogge når man verken får kritikk eller tilbakemeldinger. Sikker på at dere skjønner det :-) 

  I dag har jeg hatt den beste dagen her nede nede i Kreta. Vi har vært på stranden i hele dag. Noe av det beste som finnes. Sand mellom tærne, lukten av strand, vindblås i håret og saltvann på kroppen. Det gikk opp for meg at nå er det kanskje en stund til neste gang vi reiser hit. Trist. Har jo fått så mange venner her nede. Ett år til neste gang.


  Vi har spilt dette i hele dag. Begynner å bli flink. 

  Nå har vi akkurat kommet hjem fra Platanias. OG, jeg har brukt opp alle pengene mine og enda mer. Jeg kjøpte noe jeg har lett etter så lenge. Dere vil kanskje hate meg for at jeg kjøpte det. MEN, jeg måtte og det kostet meg utrolig mye. Trodde aldri jeg ville betale en så stor sum for en så liten ting. Jeg måtte nemlig betale 350 euro for denne lille tingen. Ikke hat meg..jeg lover å passe godt på den! 


  En pelshale til å ha på vesken min. (Det andre dilldallet skal jeg ta av)

  Pappa har kjøpt Torres drakt til meg. Han er så fin å se på. herregud........

  Jeg var innom en salong som fikser negler og andre ting. Skulle egentlig fikse neglene mine men de hadde ingen time idag. OG, gjett hva? Hun kommer til hotellet mitt imorgen for å legge negler. Jeg ble så glad. Imorgen har jeg nye negler. Sånne tilbud ville man aldri fått i Norge. Kreta in my <3 

 • 18
  HeiheI!

  I dag er det et helt fantastisk fint vær ute, og derfor har jeg ikke tenkt til å sitte inne for å blogge. Vi skal utnytte den nest siste dagen av ferien bra. Jeg skal prøve å ikke se ut som en kokt hummer når jeg kommer hjem igjen, da...heh. Etter at vi har badet og kost oss, skal vi til Platanias for å handle mat og selvfølgelig handle alt annet. Det er et utrolig fint sted, og jeg kan nesten ikke vente med å se mer av den! Nå må jeg hive i meg frokost og smøre meg med solkrem før vi skal dra. Klokken her nede går en time før Norge. Så klokken er jo nesten ti her. 
   


  Åh, jeg er så sur på meg selv nå...eller, dere. HALLO, hvor er alle sammen? Jeg får hver dag høre at jeg er flinkere enn før, at jeg får nye lesere hver dag og at bloggen min er best, men dere viser dette veldig dårlig. Greit, jeg hater å klage over statistikk og kommentarer, men jeg føler at jeg snakker med meg selv når jeg får under 10 kommentarer på hvert innlegg. Kan dere ikke gjøre meg en tjeneste å skrive litt mer, slik at jeg blir glad og fortsetter? Her og nå vurderer jeg å legge ned bloggen. Jeg er en SUTREKJERRING, jeg vet...jeg vet også at dere kommer til å drepe meg når jeg publiserer denne teksten, men dere vet at denne bloggen lever for dere. Hold den i live litt lenger.
 • 3

  Har hatt en veldig koselig kveld, med supergod mat og morsomme samtaleemner. Vi har mimret litt tilbake i tid og snakket om alt mulig. Jeg blir alltid regnet som et barn av servitørene og får servert barnedrink etter barnedrink og tonnevis av kjærligheter. Noe som både er bra og dårlig. Jeg slipper den vonde drikken raki og det ikke fullt så positive, ser jeg virkelig så ung ut? Jeg får høre daglig at jeg ser ut som en fjortiss. Syns dere jeg ser så ung ut? Jeg er jo nesten 20 år. 

  Imorgen skal vi til Platanias og jeg kan ikke forklare hvor mye jeg gleder meg. Da vi var der igår så rakk vi ikke gå innom 1/3 del av butikkene engang. Så imorgen er tiden for å ta siste innspurt før vi skal ta turen hjem. Tiden har gått så fort. Vi reiser jo på lørdag kveld allerede. 


  Goood mat! 

  Jeg liker kveldene her. 

 • 4

  Hei!
  Nå har vi akkurat kommet hjem fra stranden. Jeg bestemte meg for å sole meg til det gjorde vondt og det var virkelig en dum plan. Kroppen er helt rød, men jeg er like glad. Jeg har badet, vasset og hatt det kjempe deilig. Det finnes ikke noe bedre enn å være ved sjøen. Det er så avslappende og man får en rolig følelse i hele kroppen av å være der. Jeg har spilt vanntennis, løpt rundt som en unge og spist x-antall is. Jeg har til og med dykket med fisker. De er så unike og fine. Etterpå skal jeg ta en lang dusj og etter det skal vi ut å spise middag. Lurer på hva jeg skal spise? Jeg har så mange valg. Hvilken kjole skal jeg velge, smykke og sko? Nei nå må jeg kjappe meg. Ha en kjempe fin dag kjære lesere. Stor klem til dere!

  Nå sitter jeg på verandaen og beundrer livet mitt. Alt er så perfekt. Tror jeg tok en lykkepille isteden for en paracet isted. Hmf..  


  Været er så fint og for ikke å nevne utsikten. Kunne sittet her i år og dager. 


 • 3

  Hei!
  Nå har vi akkurat kommet hjem fra Platanias. Vi har spist på verdens fineste resturant og tittet i butikker. Jeg klarer så vidt å skrive. Hodepinen dreper meg! Da vi gikk forbi en sånn fish spa butikk, så var vi så gærne at vi ville prøve å bli fiskemat. Har aldri opplevd noe som kiler så mye. Det var en ubehagelig følelse. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det igjen frivillig. Nå klarer jeg ikke skrive mer! Blogges.

 • 6

  Hei dere! 
  Igår var jeg på shopping med mamma, og jeg fant masse fint. Blant annet denne kjolen! Likte den veldig godt, vet ikke helt om den kler meg. Hva syns dere? 
  Fargene på bilde er redigert, har jo blitt brunere!

 • 8

  Hei!
  Jeg har hatt høy feber i hele natt, kaldsvettet og hatt vondt i hele kroppen. Jeg har tatt mange paracet nå for å få ned feberen. Hvor gøy er det å bli syk når man er på ferie...Det ble is til frokost idag for at jeg skulle kjøle meg ned litt. Vi har bare vært ved bassenget idag ettersom jeg ikke er helt i toppform, også har vi handlet litt. Jeg må jo få shoppet litt når jeg først er her. Vi fant en kjempe fin butikk der de hadde alt fra kjoler til interiør :-)

  Imorgen skal vi til Platanias, my favorite place. Det er det fineste stedet jeg vet om. Vi har alltid dratt dit, men i år skulle vi prøve noe nytt. Så imorgen blir det nok mer shopping og kos. 

  Nå skal jeg ut til bassenget igjen for å slappe av med den nye boken min. 


  Frokost!

  Som sagt så handlet jeg litt nytt idag. Ble veldig fornøyd med innkjøpet.
  Tre nye kjoler, en topp og et par søte sko. 

 • 7


  Min mor var  paparazzi idag.

 • 5

  Jeg våknet med hodepine i dag. Sikkert fordi jeg nesten ikke sov igår. Nå skal vi til stranden og sole oss. OG vet dere hva vi skal ikveld? Vi skal kjøre gokart på en av Hellas største baner! Gleder meg skikkelig.  Nå må jeg ta noen paracet før vi skal nyte været. Håper dere koser dere hjemme i Norge :-)


  Bikini-Victorias secret

 • 3

  Hei! 
  (Gladnyhet, vi har internett i leiligheten)
  Nå har vi akkurat landet i vakre Kreta. Det er så utrolig varmt her, faktisk 30 grader for å være nøyaktig. Flyet var nesten to timer forsinket, som var veldig kjedelig. Men heldigvis sovnet vi alle sammen så tiden gikk fort. Jeg har kjøpt fire bøker som jeg skal lese. Blant annet vann til elefantene, som er hittil kjempe fin! Jeg kjøpte også tre av bøkene til Lauren Conrad som jeg skal begynne å lese. Har hørt så mye bra om disse bøkene. 
   
  Jeg kjøpte selvfølgelig noe fint på Gardemoen. Alle gjør vel det når man skal ut å reise.  
  To av høstnyhetene til chanel. Jeg skulle egentlig kjøpe den siste også, men den var utsolgt! Peridot og Quartz.

  Nå har vi akkurat vært i butikken for å kjøpe det mest nødvendige. Mat og neglelakkfjerner! Så nå skal jeg teste ut de nye neglelakkene før jeg hopper i bassenget! 

 • 4

  Nå er det bare noen timer til vi skal til Gardemoen. Flyet går kl 07 00, men vi må være der noen timer før. Jeg har pakket ferdig og alt er klart. Åh, jeg gleder meg :-)

  Kryss fingrene for at det er internett dit vi skal. Macen er med! 


  Kreta//

 • 5

  Jeg blir nesten litt flau. Vi skulle ta bilder sammen, og dette ble resultatet. Vell, vi hadde hvertfall en fin kveld!   Håper dere liker meg fremdeles selvom jeg ser ut som en........! Loveu

 • 2

  Dagen idag har vært fantastisk. 
  Jeg har akkurat kommet hjem fra en fin dag i Oslo med familie og kjæreste. Vi spiste på en resturant likeved akerbrygge, selvfølgelig har jeg glemt hva stedet heter. Maten var kjempe god, og vi koste oss masse masse.

  Jeg rakk akkurat å skifte før vi dro hjemmefra. Det pøsregner jo ute. Så dere lesere får kose dere ekstra mye i regnværet mens jeg sitter under en parasol i 30 grader og syns synd på meg selv fordi det er så varmt. Hihi. Etter maten gikk vi litt rundt i gatene for å se litt rundt. Jeg er jo ikke akkurat i Oslo hver dag. Vet ikke hvorfor, men jeg trives ikke så godt der. Men nå må jeg begynne å pakke. Hejdåå!


  Forretten var scampi og kamskjell dekket i saus. 

  Hovedretten var pepperbiff med poteter, grønnsaker og saus. 

  Desserten var sjokoladefondant med vanilje is og bær. 
  Dagens outfit. Rakk akkurat å skifte til jakke og gummistøvler. 

 • 3

  Hei!
  Nå skal jeg til Oslo med familie og kjæreste. Vi skal spise ute før vi reiser til Kreta i natt. Vi har akkurat levert Louie til bestemoren min, trist! En hel uke uten han. Nå skal jeg kose meg resten av kvelden. 


  Topp- helt coco, bukse- tiger of sweden, sko- filippa k, veske- tiger of sweden 

 • 16

  Hva sier dere til en ny spørsmålsrunde? 

  Vell, vi setter i gang en. OG denne gangen lover jeg å svare!

 • 4

  Hei dere! 
  Nå har jeg vasket badet og tent stearinlys på rommet. Det var akkurat en mann som kom på døren med en pakke. Har ikke åpnet den enda, så er litt usikker på hva det er. Kan fortelle dere etterpå! Nå skal jeg straks møte kjæresten min. Jeg drar jo til Kreta på lørdag og imorgen skal vi med min familie å spise i Oslo :-) Gleder meg! Nå har fin været kommet frem, så nå skal jeg ut. Blogges


  Stearinlys og moteblader er et must. 

 • 4

  Blanke, metalliske stoffer er en av  høstens trender. Ta frem de tøffe metalliske buksene.

 • 3


  Vince//   Low Luv//  Haute hippie//

  See By Chloe//  Nightcap clothing//

  Her ser dere noen av tingene som står øverst på ønskelisten min! Jeg er så forelsket i mange av tingene. 

 • 9

 • 12


  En del nye hårprodukter! 

  Kommer til å legge ut innlegg om produktene en etter en, sånn at dere kan se hva jeg liker og ikke liker! 

 • 8

  Hallo!
  Nå er klokken snart to og jeg har enda ikke klart å gjøre noe nyttig idag. Kjæresten er på jobb og jeg er alene hjemme med Louie som har tatt seg tilrette på armen min. What to do? Tror det faller på at jeg skal pleie meg selv idag. Stresset har tatt helt overhånd, og det syns. Jeg har jo vært på postkontoret idag da. Hentet en stor pakke med hårprodukter fra redken som jeg har bestilt. Viser dere etterpå! Men nå skal jeg ta en lang dusj, blogges senere!

  Og vet dere hva? På lørdag drar jeg til Kreta. Har helt glemt å fortelle dere det!  

   
  Bibelen kom i posten idag, dere! 

 • 7

  Husker dere den pakken jeg bestilte for noen dager siden? Vell, jeg elsker innholdet! Jeg bestilte et nytt belte fra Twelfth St.by Cynthia Vincent.

  Hva syns dere?


  
  shorts- acne, belte- herfra

 • 7

  Hei dere! 
  Nå har solen tittet frem og jeg har akkurat kommet hjem. Jeg og kjæresten min har vært på helset i noen dager og ettersom det er barndomshjemmet mitt så elsker jeg å være der! For de som har lest bloggen min en stund har vel fått med seg at jeg elsker å bake. Og igår gikk dagen til å lage cupcakes! Jeg fikk nemlig låne denne boken av tanten min, så jeg har testet ut noen nye cupcakes oppskrifter. Si gjerne ifra hvis jeg skal dele noen med dere :-)


  Oreo cupcakes med smeltet hvit sjokolade på toppen

  Jeg prøvde ut den berømte vanilje cupcakes oppskriften som er kjent fra sex and the city. Den ble kjempe god :-)

 • 34

  Hei cupcakes! 
  Husker dere at jeg nevnte en liten konkurranse som jeg skulle ha i løpet av de nærmeste dagene? Vell, her kommer den. I samarbeid med gratisgavekort, så jeg har fått lov til å dele ut et gavekort til en av mine heldige lesere på hele 1000 norske kroner fra nelly. Det er en nettbutikk som selger alt fra klær til kosmetikk og sko. Så dette er en flott sjanse for de som trenger å piffe opp garderoben med noe nytt. 


  For å delta:

  • Du må registrere deg på en/eller begge nettsidene. HER og HER. (større sjanse hvis man reg. på begge)
  • Når du har registrert deg så skal du sende meg en melding på innboksen på denne siden. De som prøver å jukse får ikke være med i konkurransen. Det er enkelt å se hvem som har meldt seg inn via linken og ikke. 
  • Er du allerede medlem på en av sidene, så kan du skrive om konkurransen med link på facebook eller bloggen din om du har. Deretter linke til innlegget du har skrevet i kommentarfeltet. 


   Den heldige vinneren blir kontaktet på den registrerte nettsiden, den 25 september. 
 • 25


  Mine seneste antrekk! Hvilket antrekk er DIN favoritt?

  Selv så liker jeg nr 5 aller best:-) 

 • 3

  Hei dere. 
  Igår var jeg hjemme hele dagen. Det var kjempe deilig med en dag uten å tenke på noe som helst og bare bruke tiden på meg selv. Derfor ryddet jeg rommet, tok hårkur og pleide meg selv. Jeg var litt i det kreativehjørnet, så jeg lagde noen bokser som jeg kan ha ting og tang i. De ble helt greie. Om ikke lenge kommer det forresten er konkurranse til dere, gled dere :-)

  Idag skal jeg på middag hos noen venner, så skal vi spise god mat og kose oss.   

 • 6

  Gjett hva jeg bestilte meg for noen dager siden? Gleder meg til å bruke det til en lys shorts og en tøff topp. 

  From shopbop.

 • 2


  Endelig er den her! Rachel Zoe er dronningen av mote, rett og slett.  Man finner kolleksjonen på shopbop 

 • 7