♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

<3 • 2  New babies! 

 • 0

  Nå er Felix endelig hjemme igjen. Han har sagt helt siden kl 14 00 idag at han har savnet mammaen sin og elsker mammaen sin. Mamma hjertet smelter. Så idag har vi kost oss skikkelig. Vi startet dagen med å lage taco sammen, bade og tegne. Nå koser vi oss med en film og det er snart leggetid. 
  Jeg fikk også kjøpt meg en høytaler man kan koble telefonen på via bluetooth. Så nå blir det mye musikk i leiligheten fremover. Jippi :-)


 • 0

  Hei dere!
  Da var helgen over og en ny uke har startet. Denne uken blir veldig hektisk og det kommer til å bli så gøy! 

  Lørdagen var Tine og jeg en tur på Fornebu senteret. Vi spiste sushi på jonathan! Beste sushien jeg noen gang har smakt, anbefales! Så kjøpte jeg meg en ny selvbruning. Vi dro en liten tur ut i Sandvika på kvelden og storkoste oss. Ble kanskje et par drinker for mye, som vi merket veldig godt på søndagen. Derfor var det utrolig deilig å bare være hjemme og se på pretty little liars hele dagen. 

 • 7
  På tide å komme seg ut av leiligheten! Vi blogges

 • 2

  Hei dere!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem og ordnet et par ting hjemme. Jeg var en liten tur på Sandvika Storsenter med en venninne og spiste litt før vi dro hjem igjen. Man blir virkelig sliten etter en uke med jobb.. Det er endelig helg og nå skal jeg prøve å kose meg så godt som mulig. Jeg har barnefri i helgen, som er veldig trist med tanke på at jeg er så vandt med å være med Felix hver dag. Så når jeg først har fri så savner jeg han hele tiden. Mammalivet. 

  Senere ikveld skal jeg og kjæresten min se på pretty little liars. Har blitt helt hekta, spesielt når man har kommet så langt at det har begynt å bli litt action. 


  Måtte kjøpte disse søte luene til prinsen min. Kjøper disse hvert år.. Utrolig fine og holder varmen!  

   

 • 2  Armbånd/bjørg. Ring øverst til høyre/Maria Black. Ring/Rikke Harsheim.

 • 1

  Hei dere!

  Nå har jeg akkurat satt meg godt ned i sofaen med litt detox te og et stort glass med sitronvann. I ovnen står det søtpotetchips som jeg nesten ikke klarer å vente på at skal bli ferdig. Det er så utrolig godt og ikke minst supersunt! Jeg har ikke helt klart å få tilbake døgnrytmen etter ferien og merker det virkelig på kroppen etter første dag på jobb. Så idag blir det en tidlig kveld.. 

  Idag har vi tatt håndavtrykk av vår lille familie <3 Dette skal henge på veggen i stuen. 
 • 2


  Nyeste innkjøpet. 

 • 0

  Hei dere! 

  Da har jeg bestemt meg for å begynne og blogge igjen. Har savnet det til tider og nå har jeg endelig fått ting ordentlig på plass og føler at jeg har tid og energi til det.