♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

002

Hvor gammel er du?
Jeg er atten, blir nitten i oktober.
Hvor høy er du?
Ganske lav egentlig. 1.64.

Hvilken skole går du på?
Jeg går på rud vgs.

Hvor bor du?
Jeg bor i Bærum/sandvika.

Bor du hjemme?
Ja, og det har jeg ingen planer om å forandre..hehe

Hvor jobber du, på hvilket senter og hvilken butikk?
For øyeblikket jobber jeg i Sandvika i en matbutikk.

Hvor får du alle pengene fra? Du kjøper jo nye (og dyre) ting skikkelig ofte!
For å være ærlig, så får jeg veldig mye fra foreldrene mine. Ellers, jobber jeg bittelitt ved siden av skolen.

Hva bruker du i håret, og hva er prisen?
Jeg pleier å bytte på litt. Men nå bruker jeg en shampoo, balsam og hårkur fra loreal professional serie expert force vector. For disse tre produktene betalte jeg ca 900 kr. Veldig bra produkter til slitt og kjemisk behandlet hår. Jeg bruker også en sølvhårkur som får bort gulskjær fra redken(350 kr ca). I vått hår bruker jeg en varmebeskyttende balsam fra bed head tigi, som heter ego boost (200-300 kr ca). Skal jeg ha litt ekstra volum i håret bruker jeg en volum spray fra loreal professionnel (ca 250 kr). Men som sagt, så bytter jeg på produkter hele tiden.


Hvilke butikker kjøper du mest klær fra?
Jeg kjøper vel nesten bare klær fra mark+brandy og 4woman. Der har de best utvalg av klær.

Spiser du sunt?
hehehehhe, nei i det siste har jeg vært utrolig dårlig på det. MEN, jeg jobber med saken.

Hvor mye veier du?
Privat.

Hvordan klarer du å få så fin hud?
Jeg drikker mye vann. Renser huden to ganger daglig og prøver å bruke minst mulig sminke i ukedagene. Gjør vel ikke så mye mer enn det tror jeg. Eller jo, bananer hjelper. Spis masse!

Hva er salgsbloggen din?
www.charlottesalgsblogg.blogg.no


Resten av spørsmålene kommer senere. Dere kan fremdeles spørre i innlegget lengre ned, så svarer jeg så fort jeg kan.

 

 • 7

  Deilig å sove lenge idag. Jeg har akkurat tatt en lang dusj, og nå ligger jeg i sengen med en nordictreat behandling. Om noen timer skal jeg jobbe, og etter det skal jeg rett hjem for å gjøre en norsk lekse. Jippi, lucky me. Ellers, har jeg ikke gjort annet enn å slappe av og spise vafler. Selvom rommet mitt er bomba, så har jeg ikke energi nok til å løfte en finger.

  Jeg bestemte meg for å teste ut FAST produktene jeg fikk for noen måneder siden, idag. Det er produkter som skal få håret til å vokse fortere og bli sterkere. Skal prøve ut produktene i en måned, så skal jeg skrive litt om hvordan shampooen og balsamen var. Om det bare er juks eller om det faktisk fungerer. Jeg håper det funker, for jeg vil nemlig ha sterkere og litt lengre hår. Så, stay tuned. 

 • 10

  Så deilig å være hjemme. Har vondt overalt etter skoledagen. Spesielt i beina etter at jeg og Tine løp frem og tilbake i gangene. Har ikke hatt så mye energi på lenge, og måtte få det ut. Kall oss rare om du vil. Men hvertfall. Etter skoledagen tok jeg turen til storsenteret med kjæresten. Jeg kjøpte en liten gave til meg selv, og drakk dagens frappe på bit. Det har kommet så mange høstnyheter som jeg har lyst på i favoritt butikkene mine. Så ønskelisten er lang. OG, jeg har jo bursdag snart. Hihihi. Tiden går så fort, og jeg blir 19 år. Begynner å føle meg gammel, selvom jeg føler meg som en fjortiss i hodet. Tiden får vel vise når jeg vokser opp og føler meg som en voksen person.

  Etter innkjøpet på mark+brandy, så dro jeg en liten tur på dyrebutikken. Må jo ikke glemme at jeg har en liten chihuahua hjemme som blir overlykkelig når jeg kommer hjem. Derfor kjøpte jeg masse søtsaker til han. Alt fra bamser, godteri til tyggebein. Så nå glemmer han nok at jeg forsvinner noen timer straks.

  Dagens innkjøp:


  Wait for it.....


  Denne buksen er helt perfekt til vinteren. Jeg elsker juicy couture dresser/bukser, og kan gå med det hver dag om jeg ønsker. Det er hvertfall en veldig stor nyhet de har fått inn når det gjelder høstnyhetene. Skal bruke denne masse masse masse.

   

  Nå skal jeg ta en rask dusj, før jeg skal jobbe noen timer. Kos dere idag cupcakes.

 • 9  Vinterens farge på leppene.

 • 13

  Min nye baby.
  Kjøpt på 4woman


 • 3

  Nå har jeg kommet meg på nettverket på jobben til mamma, og venter på å dra hjem. Eller, jeg venter på at Louie skal komme så jeg kan ta med han hjem. Jeg har vært på storsenteret idag med Tine. Hun måtte fikse busskortet, og jeg måtte handle litt. Jeg er så fornøyd med innkjøpet, og gled dere til å se etterpå. Har fått en ny baby, nemlig. 

  OG jeg kjøpte en super bra leppestift. Hudfarget, og passer veldig godt til hudtonene mine. Hadde ikke mer igjen av min forje, så det var et veldig nødvendig innkjøp :-) .

 • 26  Hva syns dere?

 • 11

  Da var det skole..igjen. Helgen går så utrolig fort. Men ihvertfall, etter skolen idag dro jeg til brun og blid for å ta solarium. Ettersom jeg fikk litt forskjellige kremer forje dagen, som man smører på før man tar solarium, så fristet det ekstra. Kan fortelle litt mer om det senere. Etter det dro vi for å spise og drikke en frappe på BIT. Som egentlig har blitt en vane. Deretter kjøpte jeg en ting jeg har ønsket meg en stund. Så dette var et lite impulskjøp. 

  Klarer noen å gjette hva det kan være som ligger i posen? 


  Jeg er ihvertfall super fornøyd. Love.

 • 6

  Hei dere!
  Da var jeg endelig hjemme fra jobb og er klar for å ta helg. Imorgen skal jeg trene for første gang på en stund. Så det kommer til å bli deilig å forbrenne litt kalorier. Og, noen som har fått med seg at Gossip girl sesong fire har begynt i USA? Jeg har akkurat lastet ned episode 1 og 2, så skal kose meg med det nå. 

  Og dere, jeg var innom en butikk idag. Og tingen jeg snakket om som var utsolgt har kommet inn igjen. Så jeg skal kjøpe den på mandag. Jeg gleder meg så utrolig mye. Forteller dere litt mer på mandag.


  Dagens innkjøp. Acne tee.


  Nå skal jeg se på gossip girl og spise ben & jerry is med kjæresten. Blogges.

 • 16

  Ettersom jeg får så mange spørsmål for tiden, så kan dere heller spørre her. Så svarer jeg i løpet av kvelden :-)


 • 7

  Åh endelig. Da var jeg ferdig med det trafikkalegrunnkurset. Jeg er så utrolig treig. Men nå er jeg endelig ferdig, og skal begynne med lappen. Bedre sent enn aldri. Det er så fristende å begynne når de fleste man kjenner har fått lappen. Idag var jeg ferdig på skolen tidligere enn forventet ettersom vi hadde en prøve. Det var ikke lenge jeg fikk være hjemme før jeg måtte dra til grunnkurset. Men nå er jeg endelig hjemme, som er så deilig. Jeg skal snart legge meg. Imorgen er det jobb rett etter skolen frem til elleve. Så jeg må lade opp litt, hehe. 

  Da jeg ventet på at grunnkurset skulle starte, var jeg og kjæresten min på BIT for å spise litt. Jeg har fått dilla på sjokolade frappe. Jeg klarer ikke kaffe, men denne er kjempe god. Burde prøves :-)

  Ettersom mange ville at jeg skulle legge ut bilde av tingene jeg lagde, så her er de.

  Lagde litt enkle ting ettersom jeg syns det er finest på vinteren. Skal lage mer etterhvert, veldig gøy.

 • 20
  Hva syns dere om luen?

 • 9

  Hei alle sammen!

  Deilig å være hjemme igjen. Jeg har vært en tur på kjøpesenteret med Stian, for å egentlig kjøpe en parajumper jakke, som jeg hintet til i forje innlegg. De hadde den bare i svart, som ikke var den fargen jeg ville ha. Derfor kjøpte jeg heller litt annet. Før vi startet shoppingen spiste vi tre retters på bambus. Vi fikk først rekechips, så en utrolig sterk suppe og til slutt en stor tallerken med grillet kylling med peanuttsaus og grønnsaker. Det var egentlig utrolig dumt at de ikke hadde den jakken jeg ville ha, så jeg trøsteshoppet litt. Som endte med at jeg kjøpte en canada goose lue fra mark+brandy og hodetelefoner fra skullcandy(?). Jeg som hadde så utrolig lyst på noe nytt, var så smart å ta turen til perlekjeden. Elsker den butikken! Man kan lage hva man vil der og da. Jeg lagde et par øredobber og et veldig tøft armbånd. Kommer garantert til å bruke dette mye i vinter. Anbefaler alle å ta en liten tur dit, for å lage smykker. Veldig mye utvalg, og perfekt for jenter. 
  Hvis noen vil at jeg skal legge ut bilde av øredobbene og armbåndet jeg lagde, så si ifra :-)

 • 5

  Hei dere.

  Nå er jeg endelig hjemme, og sitter å irriterer meg over det stygge designet på bloggen min. Hvis noen av dere er flinke med html koder, så send meg gjerne en mail på charlotte.nilsson@live.no. Trenger virkelig hjelp med designet nå. Men ellers, går alt kjempe bra med meg. Jeg er klar for helg, og skal kose med masse. Imorgen skal jeg på Sandvika storsenter for å kjøpe noe jeg har ønsket meg veldig lenge. Det blir en bursdagsgave fra mamma og pappa, og det er jeg kjempe glad for. Har jo trossalt ønsket meg denne tingen en liten stund. Skulle egentlig kjøpe den i fjor, men sa kom det en annen ting i veien som jeg heller ville ha. Kan fortelle dere mer imorgen(med bilde). Får bare håpe de har en igjen i min strl. Kryss fingrene for meg.

  Jeg har vært på skolen idag, og jobbet noen timer etter det. Noe som irriterer meg fortiden er at jeg nesten ikke har fått tid til å trene. Så fremover blir det mer trening, bedre kosthold og en sunnere livsstil rett og slett. Kan nesten ikke vente. Men som sagt, så har jeg det kjempe bra. Alt er bra. Kunne ikke hatt det bedre.


  Jeg fikk costume i posten idag, så nå skal jeg kose meg. 

 • 16

  Dagene går så fort. Tiden går til skole, jobb, kjæreste og lille Louie. Jeg har ikke hatt tid til noe annet. Spesielt ikke bloggen. Derfor har det vært lite blogging de siste dagene. Men nå skal jeg bli flinkere. Jeg var ferdig tidlig på skolen idag, og dro på jobb i noen timer etter det. Jeg har endelig funnet frem vinterjakkene mine, og det blir deilig å bruke dem igjen. Det er kanskje litt tidlig, men jeg elsker å gå rundt i store varme jakker. For noen dager siden var jeg på Sandvika storsenter for å se litt på høstnyhetene som hadde kommet. Derfor har ønskelisten min blitt lengre enn noen sinne, så nå må jeg spare masse penger fremover.

  Imorgen er det skole, så rett hjem og kose meg. Skal slappe av med filmer og kose meg skikkelig. Bortsett fra at jeg må gjøre et tonn med lekser. Men nå skal jeg hive i meg litt mat, før jeg skal legge meg. Blogges.

 • 4

  //kjøpt hos cecilie melli. 
 • 1
  Nå har jeg akkurat kommet hjem og skal straks dra igjen. Jeg bor hos bestemoren min nå, ettersom Louie ikke kan være alene når jeg er på skolen... Foreldrene mine er nemlig i Kreta, heldiggrisene! Så jeg skulle bare hjemom for å hente litt reneklær. Jeg prøvde forresten det nye solariumet på brun og blid med kjæresten min idag. Slankesolen V7 fit, er et solarium der man står å soler seg mens beina vibrerer. Jeg syns det var utrolig ubehagelig i starten, så ti minutter holder lenge.. Jeg tok 16 min, og det var litt lenge. Ikke for huden, men for beina som ble helt gele. Men den burde prøves :-)

  Igår var jeg hos frisøren, nikita. Jeg tok foliestriper i håret, klippet og tok hårkur. Utrolig deilig å fikse litt på håret. Håret mitt er utrolig viktig for meg, som det helt sikkert er for de fleste jenter. Jeg bruker ikke produkter i håret som ikke er bra, og spesielt ikke hjemme farge..Så hvis du bruker hårprodukter fra matkjeder, så burde du stoppe med det. Det ødelegger håret ditt. Men nok om det. Jeg kjøpte med meg en hårkur fra redken, som også kan brukes som en balsam. Den var utrolig god, og tar vekk gulskjæret. 

  Nå må jeg forte meg og pakke. Huff, skole imorgen...Helgen går så fort!


 • 5
  Lommeboken jeg bestilte meg, kom idag. Lykkerus.  //www.fashionmixology.no