♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

10


 • 0
 • 6

  Hei søtinger!
  Idag reiser jeg til Danmark en liten tur og kommer hjem på fredag kveld. Gleder meg til å komme litt bort og bare kose meg masse. Jeg har til og med spart litt penger sånn at jeg kan handle litt. Dere vet jo hvor glad jeg er i å bruke penger. Hihi. Men jeg skal prøve å blogge fra båten :-)
  Topp- helt coco, jeans- met.

 • 6

  Hei dere. 
  Nå har jeg akkurat kommet hjem. Jeg har nemlig vært på jobbintervju. Så nå har jeg og kjæresten min kjøpt masse sushi som vi skal kose oss med før vi skal hente Louie :-)  Jeg var også på posten idag og hentet en stor pakke. Stemmer dere for en konkurranse?

 • 52

  Forje ukes vinnere ble Nina og Susanne. Gratulerer, dere er kontaktet.

  Konkurransen er sponset av Damn Heels

  Denne uken får en heldig vinner sjansen til å vinne et par Damn Heels. De er helt perfekte hvis man skal ut på byen og de nye høyhelte skoene tar knekken på deg. Disse svarte ballerina skoene kommer i en liten søt veske der skoene kan legges ned i. Skoene kan brettes. Dere kan se en liten video om det her. Disse skoene er perfekte for alle jenter! 

  For å delta i konkurransen så må dere legge igjen en melding i kommentarfeltet. Husk å skriv epostadresse og navn.  

 • 6

  Hei dere. 
  Idag har jeg gjort noe dere kanskje aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre...Jeg har søkt jobber! Kjempe gøy :-) 

  Igår ble lille søte August døpt, så det var selskap hos kjæresten min. Masse god mat og koselige mennesker. Nå skal jeg kose meg med både tv og godteri. Syns jeg fortjener det etter idag. Etterpå kommer det en liten ukes konkurranse igjen, så følg med.  • 21  Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut dette. Tror dere jeg ville sett bra ut med litt mer fyll i leppene? Si deres ærlige mening. Hvis det er noen av dere som har prøvd det, så del gjerne historien med meg. Vet ikke om jeg tør. Sprøyteskrekk. Men som man sier, man må lide for skjønnheten. 

 • 5 • 0

  Hei dere.
  Nå har jeg lagt til mange nyheter på salgsbloggen HER.


  

 • 23

  Hei!
  Nå har vi kjørt rundt og vi endte opp på Sandvika storsenter. Vi spiste mat og prøvde å finne noen fine høstnyheter. Jeg kjøpte meg blant annet et peace smykke, sløyfehårstrikker, pelslue, stor cardigan og noen ting til rommet. Pelsluen var helt utsolgt i fjor, men i år er den endelig min! Etterpå skal vi på stranden en tur med Louie :-)
  Jeg kjøpte den søteste piercingen til navelen. Drømmefanger.

 • 5

  Hei dere! 
  De siste dagene har vært så deilige. Kjæresten min har fått lappen, så vi har kjørt rundt på steder vi ikke har hatt sjansen til å være på før. Altfor mye stress å dra til disse stedene med buss. Blant annet på Liertoppen, Ikea, osv. Jeg har kjøpt mange nye interiør ting til rommet mitt, kjempe fornøyd! Vi har spist på Mc Donalds hver dag, drive in vet dere.. OG, jeg har lært meg å kjøre litt bil. Trodde aldri jeg skulle klare det! Men nå skal vi spise frokost før vi skal kjøre videre. Heh. 

  Jeg har selv satt på akrylnegler denne gangen. Ble veldig fornøyd ettersom det er første gangen :-) Blir nok bedre jo flere ganger jeg setter de på. Tok de ikke så lange denne gangen. 

 • 21

  Klokkene fra Marc by Marc Jacobs er så utrolig fine. Disse to frister veldig å bestille, men jeg vet ikke hvilken som er finest. Hva er deres mening? Gull eller sølv?


  Marc By Marc Jacobs// large blade chrono watch//

 • 87

  Nå er det en ny uke, og ny konkurranse. Denne gangen får to vinnere body butter og bodyscrup fra LindaJohansen. Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med epostadresse og navn. 

  To vinnere får hver sin Vanilla & Suger bodyscrub og Vanilla suger body butter. Dette til en samlet verdi av 1596 kr. 


  Les mer om produktene her

 • 7

  Hei dere!
  Nå har jeg kommet hjem, endelig! Deilig med rene klær og min egen mac. Jeg har ikke så mye å fortelle dere, bortsett fra at jeg har bestemt meg for å prøve å bli negldesigner. Det ser så gøy ut. Tror dere jeg hadde passet til det? Jeg har kjøpt meg litt ting for å prøve litt. Aner ikke om jeg klarer det.. I tillegg vant Stian 1000 kr på skrapelodd idag. Han har så flaks. Pappa kom akkurat hjem fra Tyskland idag, så nå skal jeg spise litt godteri. Blogges søte lesere!

  OG, den nye kjolen jeg bestilte har kommet! Gleder meg til å bruke den. 


  Påfyll med hårprodukter. Jeg elsker denne serien! Skal skrive anbefalinger senere.

 • 4

  Hei dere!
  Jeg har blitt syk, så det er grunnen til lite blogging. Jeg har vært hos kjæresten min de siste dagene. Vi har sett på film og egentlig ikke gjort så mye annet ettersom jeg er syk..

  For noen dager siden så bestilte jeg meg løshår fra hair of lady lee. Håret er av kjempe bra kvalitet, tykt og kjempe mykt. Det er 100% ekte menneskehår så det er lett å style og man rengjør det akkurat som sitt eget. Man kan bruke ulike metoder på dette håret, blant annet clips, teip, keratinwax, lim, mikroringer og meaving-metoden. Jeg anbefaler dette på det sterkeste. Jeg bestilte 55 cm, og i denne fargen. 
  Du kan bestille håret her

 • 11

  Hei!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem og jeg er igjen klissvåt pga dette dritt været. Spesielt kult når paraplyen vrenger seg og blir helt ødelagt, mens jeg står der som et spørsmålstegn. I tillegg kom ikke bussen min så jeg måtte stå ute i regnet uten paraply så jeg ble gjennomvåt før frisørbesøket. Men jo, jeg har farget håret idag. Kjempe lyst. Jeg har blitt like blond igjen som jeg var for...3 år siden? Men jeg er kjempe fornøyd. Denne gangen tok jeg hettestriper i halve håret og glansvask hos nikita. Det er veldig uvanelig å ha så lyst hår igjen, så da jeg gikk forbi butikker med speil i så måtte jeg se en annen vei. Etter at jeg var hos frisøren så bestemte jeg meg for å ta en time sol på solhuset, kjempe deilig..Spesielt når det er så dårlig vær. Og ettersom bussen ikke gikk før en time etter at jeg tok sol, så ble det litt shopping. Blant annet en deborah lippmann neglelakk waking up in vegas. Den er så fin.. Endelig har disse neglelakkene kommet til Sandvika storsenter.

  Mamma har bestilt mat, så nå skal jeg spise litt før jeg skal prøve den nye neglelakken. 
  Hva syns dere om håret?

  deborah lippmann- waking up in vegas
   
  Jeg har kåret to vinnere som vant halssmykke fra capime og det ble: Andrea S og Marlene. Gratulerer! Dere har fått en mail, så sjekk det så fort som mulig :-) 

 • 7


  Bestilte meg akkurat en ny kjole. Den er så fin... Hva syns dere? 

  Nå skal jeg til frisøren å stripe etterveksten..Vurderer å farge håret enda lysere. Vi får se. 

 • 5
  Mote 
  Hvor mye penger bruker du på klær i uka? 
  Det aner jeg ikke, for det kommer helt ann på fra måned til måned. 
  Hvor mye bruker du på en måned?
  Jeg kan si ca pris. Da vil jeg vel si fra 5000 kr og oppover. 
  Hvor får du pengene fra? Foreldrene dine eller jobber du selv?
  Jeg får litt fra foreldrene mine også jobber jeg en gang i uken.  
  Kjøper du bare merkeklær, isåfall hvorfor? 
  Jeg pleier å kjøpe merkeklær. Men jeg kan selvfølgelig kjøpe fra billigere butikker. Jeg kjøper det jeg liker og som regel finner jeg det i litt eksklusive butikker.
  Hva kommer til å bli ditt neste innkjøp (som du kanskje har tenkt deg ut, noe dyrt)
  Mitt neste innkjøp kommer til å bli en ny Louis Vuitton lommebok. Men det blir nok en liten stund til! Har ganske mange innkjøp som jeg skal kjøpe fremover :-)
  Din favoritt veske 
  Hm, vanskelig å velge. Men jeg elsker jo mine nye Louis Vuitton vesker. Speedy 30 og 25. 
  Hvilken kjendis mener du har den beste klesstilen? 
  Lauren Conrad. 
  Hvorfor gidder du nesten aldri å svare folk når de spør deg hvor du kjøper klærne dine?
  Jeg prøver å svare, men det er noen jeg overser.. Beklager.  
  Og hvor har du kjøpt den beige genseren fra Tiger og er det lenge siden?
  Den kjøpte jeg på Oslo city. 

  Skjønnhet
  Beste parfyme
  Jeg bytter på hele tiden. Men akkurat nå bruker jeg viva la juicy og flowerbomb.
  Et must-have produkt i alle jenters sminkepung i følge deg
  Maskara fra lancome og solpudder fra guerlain. 
  Hvor ofte vasker du håret?
  Annenhver dag. Jeg er avhengig av å ha rent og pent hår. Har jeg ikke det så føler jeg meg naken og ekkel...
  Kan du vise neglelakkene dine?
  Selvfølgelig.. 
  Kan du anbefale en hårkur/produkter som er bra for tørt hår og skadet hår?
  Hvis du er blond så anbefaler jeg absolutt blondeglam serien fra redken. Den pleier og fukter håret. Håret blir perfekt..

  About
  Hvor mye veier du?
  Det føler jeg er litt privat. 
  Hvor høy er du?
  Jeg er 1.64 ca.
  Hvordan vil du beskrive personligheten din?
  Jeg er veldig sjenert ovenfor personer jeg ikke kjenner, sprudlende, veldig glad i å le, snill, omsorgsfull.. Det var et litt vanskelig spørsmål. Men jeg har dårlig selvtillit, noe jeg faktisk har slitt med lenge.. Tro det eller ei. 
  Skala fra 1-10,hvor fornøyd er du med deg selv?(Utseende)
  Oj, nei..Jeg vet ikke helt, kanskje 7?
  Går du ikke på skole? eller jobber du?
  Nå har jeg gått 13 år på skole så nå er jeg endelig ferdig. Jeg skal studere etterhvert, men akkurat nå skal jeg ta et friår. Skal prøve å finne en jobb.. 
  Hvordan gikk babymat-dietten, hvilken likte du best?
  Vell, den gikk greit i to uker så klarte jeg ikke mer. Jeg liker å variere med kostholdet, så det å spise opptygd mat funker ikke i lengden for meg. De fleste var gode! 
  Kan du fortelle oss litt om chihuahuaen din. Hvordan er det å ha det, pris osv? Du er så heldig.
  Det kan jeg vel. Jeg har en gutte chihuahua, renraset langhåret som heter Prins Louie Pierre. Han er verdens beste. Det går ikke ann å forklare hvor fin og god han er. Han er født 02.01.10, så nå har vi hatt han en liten stund. Jeg betalte 17 000 kr for han og da var stamtavlen ++ med. Louie krever veldig mye oppmerksomhet og tid, for han har aldri vært alene hjemme mer enn 2 timer. Hvis du skal kjøpe en chihuahua så må du tenke deg godt om først. For denne rasen krever mye tid, oppmerksomhet OG det er ikke bare å stappe de oppi en veske. De fleste vil gå selv.. Så nå vet dere det :-) Det finnes selvfølgelig mange negative ting med denne rasen, blant annet at de bjeffer mye, men heldigvis så er ikke Louie så ille. 

  Kjærlighet
  Når ble du og kjæresten din sammen?
  Vi ble sammen 01.01.09. Dagen etter nyttårsaften :-)
  Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen?
  2 år og 8 måneder.
   Hvor møttes du og kjæresten din ? Vært sammen lenge?
  Vi møtte hverandre lenge før vi ble sammen. Vi ble kjent gjennom fellesvenner. Vi gikk i tillegg på samme skole, så da møttes vi masse i friminuttene og etterhvert fritiden. Vi har vært sammen en stund ja. 
 • 16


  MIN NYE BABY FRA LOUIS VUITTON

 • 5

  Noen av innkjøpene fra idag. Den fineste tingen jeg kjøpte kommer i et eget innlegg selvfølgelig.


  Øredobber fra Cecilie Melli, lyselilla til hverdags og svarte til fest.


  Jakke fra Zara og metalisk genser. 

 • 3

  Da var jeg hjemme fra en lang dag i Oslo. Jeg og kjæresten min har vært der i ca fem timer nå. Vi har sett litt i butikker og spist masse god mat. Først dro vi til Pascal å spiste 10 makroner...Dere kan jo tro at vi var kvalme. Så gikk vi til Louis Vuitton butikken. Jeg kjøpte meg noe, gjett hva? Åh, elsker den allerede! Så tittet vi i 1000 andre butikker men jeg fant ingenting jeg ville ha. Så da benyttet vi oss av anledningen til å spise på en ny resturant som har kommet til Oslo. Husker ikke helt hva den heter, men det var kjempe god mat der. Så kjøpte jeg meg litt på Cecilie Melli butikken og zara. Første gang jeg har handlet på Zara. Fant ikke så mye jeg ville ha der, men jeg fant to kjempe fine ting! Vi tok turen videre til Sandvika storsenter for å se litt der, men jeg fant ingenting. Noen ganger føler jeg meg så kresen. Vi trøstet  oss med en smoothie på smoothie butikken tilslutt. 

  Nå er jeg klissvåt, så nå skal jeg ta en lang dusj..Etter det skal jeg beundre innkjøpene mine (spesielt den vakre tingen som er i den brune posen<3) 
  Jeg fikk egen regnpose til louis vuitton posen. Så classy! Me like.

 • 6

  HEI!
  Nå har jeg akkurat sett ferdig sesong to av petter elsker mari. De er så søte sammen. Mamma kom akkurat hjem fra Stockholm, uheldigvis uten den siste chanel neglelakken. Den er utsolgt overalt.. Men jeg er jo veldig glad for å se mammaen min igjen, hih :-) Nå skal jeg slappe av litt, for imorgen skal jeg til Oslo. Hvem vet, kanskje jeg finner noe fint..

  Gjett hva jeg gjør nå?
  Nå skjønner jeg hvorfor jeg bruker sminke.. 

   Noen lurte på hva dette var, og det er en super bra tannbørste som dere kan lese mere om HER 

 • 10

  Hei dere. 
  Jeg har blitt syk, igjen... Kjæresten min smittet meg, så nå ligger begge to rett ut. I går lagde vi taco, så på vann til elefantene (verdens fineste film, dere må lese boken!) De siste dagene har ikke vært så veldig interessante, hvertfall ikke ettersom jeg har blitt syk. Hvis noen av dere har noen forslag til å få bedre immunforsvar så spytt ut! Idag skal jeg til Stian og kose oss med film og god mat. Men aller først må jeg en tur på butikken for å gjøre litt innkjøp. OG, jeg har prøvd ut en ny hårkur. Den er himmelsk.  

  Da jeg kom hjem i går så ventet det en hentelapp til meg. Selvfølgelig dro jeg rett opp til posten for å hente pakken for jeg visste veldig godt hva det var. For noen dager siden så bestilte jeg meg et nytt armbånd, som jeg ble helt forelsket i. Bare se på det.


  Humanity fra kyssjohanna

 • 60

  Ukens giveaway er i samarbeid med Capime

  Jeg gir bort to sølvhalsringer til en verdi av 119,- pr stk. Så to heldige vinnere får en hver. Halsring er noe av det hotteste innen mote nå, så dette er en super sjanse for dere som er moteinteresserte!

  For å delta så må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Du må huske å skrive navn og epostadresse. Jeg kontakter begge vinnerne på mail.