♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

9
hva synes dere om produkter fra the body shop? jeg syns det er deilig å bruke produkter som er naturlige og ikke inneholder ulike stoffer som irriterer huden. jeg kan også bruke de med god samvittighet ettersom produktene ikke er testet på dyr. jeg kjøper som regel bare body lotioner, såper, kremer, skrubber og sminke koster i denne butikken, men det er morsomt å prøve mange nye ting. her om dagen kjøpte jeg disse produktene som du ser på bilde, og det var et godt kjøp. de lukter ikke særlig godt, men det er fordi det er brukt forskjellige tresorter i kremene. den store flasken er en rens og den lille tuben er en krem man skal smøre på etterpå for å få vekk kviser. jeg har ikke et stort problem med kviser, men det så spennende ut å prøve det. den lille boksen er en dagkrem, og den var god å sove med.

har dere prøvd noen bra produkter på the body shop som er verdt å kjøpe, isåfall hvilke?

bilde 001
 • 2
  hei alle sammen. idag startet dagen min med at jeg måtte til legevakten med engang jeg stod opp. jeg måtte sitte der i en time før det ble min tur og når det først var min tur skar legen et lite hull i meg, sånn at betennelsen kunne komme ut. jeg skal gå på antibiotika i ti dager, og ta en tablett tre ganger daglig. jeg er virkelig ikke glad i å være hos legen, eller på sykehuset. jeg synes det er sikkerlig ekkelt, for å være ærlig. da jeg kom hjem hadde tanten min vært innom med kina mat til meg, som jeg satt veldig pris på. elsker familien min. jeg har ligget i sengen helt til nå, fordi det gjør så vondt. men skal nok til kjæresten min litt senere ikveld for å passe søsteren hans. savner han veldig nå, så håper jeg blir bedre. hva skal dere idag?

  lchk5large

  chaneltattoolarge
 • 21
  ja, helg! idag har jeg vært på skolen, men måtte gå hjem etter en liten stund fordi betennelsen gjorde grusomt vondt. etter det ble jeg med stian for å spise litt. jeg kjøpte halloween kostyme faktisk, har lurt lenge på hva jeg skal være og idag fant jeg det ut. hva skal dere kle dere ut som? på halloween skal jeg sitte barnevakt med kjæresten min, men hvis vi orker skal vi til en venn som skal ha stor fest. idag skal jeg i bursdag og spise masse god mat, gleder meg!

  bruke 1


  bruke 2
  dette har jeg på meg nå. dere får kose dere idag, nå skal jeg kaste på meg en varm jakke og forte meg til bursdagen.
 • 15
  bruke 1

  bruke 2

  bruke 3
 • 4

  dagen idag startet med at jeg stod opp og la meg rett ut på sofaen for å se på gossip girl. så dro jeg ned til bakeren for å spise litt med stian, og etter det dro vi til oslo. jeg fant en kjempe fin kjole jeg har lett etter lenge som er designet av jenny skavlan og en veldig bra foundation. vi spiste og koste oss, mens vi tråkket rundt i oslo city. da vi kom tilbake til sandvika, måtte stian på jobb og jeg møtte en veldig god vennine, veronika. vi gikk rundt og snakket om helgen og alt som hadde skjedd de siste dagene. vi møtte mange kjente som vi snakket med, som var utrolig koselig. etter det gikk jeg ned til elkjøp, for å se på kameraer. jeg fant et som var ganske bra, så jeg kjøpte det- endelig! har vært utrolig kjedelig å bruke mobilen og webcam når jeg skal ta bilder, så det blir deilig å kunne bruke et vanlig kamera.

  jll

  jhg
  ja, endelig! veldig fornøyd altså

 • 12
  idag opplevde jeg noe veldig rart. jeg, kjæresten og morten satt på kanel, og rett før jeg skulle sette meg ned kommer det en gammel dame bort til meg. hun spør om hun kan snakke med meg litt, og jeg svarte jo selvfølgelig ja. hun tok frem kameraet sitt og spurte om jeg kunne stå ved vinduet fordi hun var så glad i speilbilder, med andre ord, hun skulle ta bilder av meg. jeg ble så utrolig flau på hennes vegne, spesielt når alle begynte å stirre på hun. men til slutt stod jeg ved vinduet og tittet ut mens hun knipset med kameraet sitt hvert sekund. hun dirigerte meg overalt, så jeg måtte stadig snu meg rundt og gå til siden. har dere noen gang opplevd noe lignende? jeg tror aldri jeg hadde turt å spørre noen om noe sånt, spesielt ikke på en cafè. synes det bare var frekt, for jeg kom ikke dit for å bli tatt bilder av, men for å spise. nå skal jeg rense betennelsen min og se på den nye sesongen med gossip girl jeg akkurat kjøpte.

  bruke 11

  bruke12
  ser dere den lille blå esken? det er en leppestift jeg kjøpte idag. jeg har lenge vært på utkikk etter en leppestift som har en hudfarget tone, og idag fant jeg den. så hadet bra foundation på leppene. ;
 • 5
  nå har jeg akkurat stått opp og er fremdeles syk. etterpå må jeg en liten tur på skolen for å hente noen bøker, deretter skal jeg på kanel og spise litt. savner den gode kakaoen og de gode bollene, så skal slepe med meg ned dit for å kose meg litt. det er jo lov til å kose seg litt selvom man er syk, eller hva. dere får ha en fortsatt fin dag, og prøve å holde dere friske!

  3
  frokosten min.

  2
  en liten anbefaling:
  jeg har ikke hatt denne rensekremen mer enn to uker, men jeg liker den utrolig godt. jeg bruker den hver morgen og kveld for å rense huden for alle urenheter, og det fungerer. det er en rensegelè som man kan bruke overalt i ansiktet, både på lepper og på øynene, men jeg pleier bare å bruke den på huden. man kan bruke den som en sminkefjerner for å få vekk brunkrem, pudder eller øyensminke. men jeg syns den kan svi litt i øynene hvis man skal fjerne maskara, så det gir den en liten minus. men når man bruker den på huden forsvinner all sminke med engang og den lukter kjempe godt. den har en pumpekort, så man pumper engang på en bomullpads, så gnir man den litt utover og påfører den i ansiktet. alt i alt syns jeg den er utrolig god og jeg har blitt helt avhengig av den. den er kjøpt på et parfymeri, og kostet ca 270 kr . det er mye i flasken, så den er verdt pengene. den passer også for alle hudtyper, så løp og kjøp.
 • 8

  når han kommer mot deg begynner sommerfuglene i magen å fly rundt og rundt inni magen. øynene blir dekket av et lag med dugg og temperaturen i kroppen stiger. tankene i hodet strømmer på og man blir nervøs bare av tanken på ham. skoletimene går ikke lenger til skolearbeid, men til å tenke. tenke på personen som sitter fast inni hodet ditt. når han sender deg en melding, begynner hjerte å dunke fort. du vil ikke virke for ivrig, og venter heller fem minutter med å svare. når dere møtes er du redd for å vise ditt sanne jeg. du spiller heller litt ekstra sjenert for ikke å virke som en dum person, for du vet jo ikke hva han liker og ikke liker. du er redd for å brette ut alle følelsene dine for han, du venter heller til han kommer til deg. 

  etterhvert som dere blir kjent begynner du å føle deg mer og mer trygg på han. man går rundt og er glad, følelsen av lykke kommer inn i bildet. man snakker om forelskelsen til de nærmeste, og man klarer ikke snakke om noe annet. man spør om råd og tips, for å klare å kapre hjertet hans. man gjør alt for å komme nærmere personen og avlyser de fleste avtaler for han. drømmen din er å holde han hånd i hånd en kald vinter kveld. når kulden treffer dere, holder dere rundt og varmer hverandre. i de minuttene du står oppreist inntil brystet hans, tenker du på hvor bra du har det og at du aldri vil slippe han. følelsen av forelskelse blir sterkere for hver dag.

  etterhvert som dagene går, har det skjedd flere forandringer. dere har begge fått bilde av hverandre på mobilen og dere snakker på SMS til langt på natt. det kan skje mange missforståelser som får begge til å tvile, men dere holder det heller tilbake og later som ingenting. når festhumøret kommer, og dere drar til noen venner som holder en fest, tar han deg til side fra de andre og snakker med deg. han forteller deg hvor glad han er i deg og kysser deg på pannen. de få ordene som kommer ut av munnen hans kunne ikke gjort deg mer lykkelig. etter festen følger han deg hjem, og du fryser. tennene hakker, men han tar av seg jakken sin og legger den over skuldrene dine. begge snur seg og ser på hverandre i noen sekunder før leppene sakte går mot hverandre. det første kysset.

  336231193535fede3730large

 • 9

  hei søtinger. nå har jeg akkurat stått opp etter å ha sovet et par timer, slitsomt å være syk. heldigvis fikk jeg besøk av kjæresten min for noen timer siden, så jeg har trøstet meg med det. vi lå i sengen, snakket og så på tv som var kjempe koselig. vi får ikke sett hverandre så ofte som vi pleier nå, ettersom han jobber mye om dagen. litt trist, er jo helt avhengig av han. resten av kvelden skal jeg bare slappe av og prøve å bli frisk. jeg vil virkelig på skolen imorgen, for nå er jeg lei av å ligge i sengen uten å gjøre noen ting. det er faktisk bedre å være på skolen å gjøre noe, enn å ligge hjemme i sengen og bare sløve. men er man syk, så er man syk. idag har jeg faktisk kjedet meg så mye at jeg har skrevet en lang handleliste over ting jeg skal kjøpe i nærmeste fremtid. på den listen står det alt fra sminke, klær, sko, kamera og diverse saker. hvis jeg er frisk imorgen, skal jeg nok ta meg en tur til storsenteret for å kjøpe litt av hvert. dere får ha en fin kveld videre!

  jeg føler at headeren min begynner å bli litt oppbrukt, hva syns dere? har tenkt å lage en ny header snart, men er ikke så veldig flink med dataprogrammer osv, så det kan ta noen dager.

  2009102764646

  brukee

  dsa

 • 11
  ja, jeg klarte ikke komme meg på skolen idag. jeg har virkelig aldri hatt så vondt før, og da mener jeg aldri. hele kroppen verker og jeg sitter å knasker paracet for å dempe smertene. jeg hadde avtaler idag, som jeg måtte avlyse. skulle møte en vennine jeg ikke har møtt på en stund, men det får jeg vel ta en annen gang. nå ligger jeg i sengen og ser på sex and the city. det redder virkelig dagen min når jeg er syk. seks sesonger med denne serien blir bra. kommer ihvertfall ikke til å kjede meg eller sitte å se i veggen. dere får ha en kjempe fin dag søtinger!

  bruke 4
  en av de beste seriene!
 • 1
  er det mulig å være så trøtt som meg om morningene? jeg legger meg klokken ti, men klarer så vidt å løfte rumpa opp av sengen. kanskje jeg burde sette ned klokkeslettet noen timer, og heller legge meg klokken åtte? idag slutter jeg heldigvis tidlig, så da kan jeg dra rett hjem etter skolen og sove noen timer. har fått en betennelse, som gjør utrolig vondt når jeg skal sitte eller reise meg, så jeg regner nok med at jeg må til legen en dag til uken for å få noen tabletter. etter det skal jeg nok trene- sjokk. men jeg har virkelig kommet i treningshumør og skal prøve å beholde dette så lenge som mulig. får håpe jeg bare klarer å komme meg til skolen utenatt denne betennelsen blir for vond.

  bruke2

  bruke 3
 • 19
  dagen idag har vært lang med stor l. mandager er virkelig den verste dagen jeg vet om. dagen er lang og kjedelig, og det kan virke som om klokken har stoppet opp helt. når man har naturfag i første time på en mandag, frister det ikke veldig å stå opp klokken syv for å høre på en lærer som snakker om helt illrelevante ting. idag fristet det mer å ligge i sengen og se på gossip girl. etter skolen skulle jeg egentlig trene med stian, men ettersom han fikk et tilbud om en jobb i to uker, endte det med at jeg måtte trene alene. det var egentlig utrolig deilig, fordi da trengte jeg ikke tenke på noe annet enn meg selv og trening. ingen bekymringer kom i veien for den sportye charlotte som faktisk løp tyve minutter (jeg syns ihvertfall det var ganske bra). etter en lang treningsøkt bestemte jeg meg for å ta en tur i spaet, og der satt jeg en god stund. det var så avslappende å sitte der og bare tenke på alt og ingenting. etter det gikk jeg ned til kaffepikene for å drikke en kopp kakao og finne noe å spise. menneskene som jobber der er kjempe hyggelig og det er kjempe god service.

  bruke
   
  nå har jeg akkurat kommet hjem, og skal snart lage risotto. mamma har akkurat presset i meg fem forskjellige tabletter som skal holde meg frisk. jeg ble nemlig litt snufsete idag etter trening, men håper virkelig ikke jeg blir syk! har noen av dere lagt merke til hvor kaldt det har blitt ute? holdt på å fryse av meg begge beina da jeg skulle gå til bussen. nå må jeg nok ta frem både votter, lue og skjerf snart.
 • 13
  skolen

  bruke
  da går jeg til skolen. dere får ha en kjempe fin dag søtinger!
 • 25

  nå ligger jeg i sengen med en deilig hårkur og ansiktsmaske. jeg prøver ut en ny hårkur, så nå venter jeg spent på resultatet. den skal gi fuktighet til håret og gi tørt hår glans. det er deilig med ''slappe av'' dager engang i blant, så nå slapper jeg helt av mens jeg pleier meg selv. imorgen er det faktisk mandag, som betyr skole og slitsomme dager helt frem til fredag. kunne ønske helgene kunne vare lenger, for de går så altfor fort. hva med fem dager fri istedet for 2 dager, bare bytte litt om? det hadde vært deilig det. men nå går faktisk tingeling på disney channel, og jeg elsker disney filmer så det passer perfekt for meg. dere får ha en kjempe fin kveld søtinger.

  2mf1a85large

  vyb02ujpglarge

  2q2hf1llarge

 • 30
  redigert 2

  redigert 3
  beklager fjortiss bilder, men kameraet mitt er ødelagt og har ikke fått bestilt nytt enda. så dette er den eneste måten å ta bilder på. forresten, så er det kjempe dårlig vær. åh
 • 4
  2009102534821


  2009102535161
  (her ser kosedressen orange ut, men den er altså rosa, hehe)
  noen bilder fra akkurat nå. sitter i kosedressen og ser på disney channel. hadet bra!
 • 6
  åh, som jeg gleder meg. mamma ringte meg forje dagen da jeg var på skolen for å fortelle meg hva den ene julegaven min var, ettersom hun ikke klarte å holde dette hemmelig for meg frem til jul. 20 februar sitter jeg på flyet på vei til London. har faktisk aldri vært der før, som gjør det enda mer spennende. jeg skal oppleve mye nytt og shoppe til lommeboken er tom. som overskriften sier, så skal jeg gå inn døren på Victoria's secret. det er en butikk jeg virkelig elsker, fordi de har så utrolig mye fint. det er jo ikke det samme å være inne på internett siden deres, når jeg kan oppleve å være der. så nå kommer jeg til å spare en god del penger frem til februar, sånn at jeg kan handle masse fint fra mange av butikkene. har allerede planer om å kjøpe meg en ny juicy dress i london og kanskje ett par uggs til. jeg blir aldri lei uggs, har jo allerede 6 par.så nå håper jeg bare tiden går fort frem til jul, sånn at det da bare er litt over to måneder til jeg drar. de som jeg skal reise med blir mamma selvfølgelig, bestemoren min, tanten min og kusinen min. det har vært avtalt lenge at vi skal dra, men vi har aldri kommet så langt før nå. kan ikke sette ord på hvor mye jeg gleder meg, men kofferten min kommer nok til å stå ferdig pakket noen uker før vi skal drar. har noen av dere vært i london før, isåfall har dere noen tips om butikker eller lignende jeg burde dra innom? london har lenge vært min drømmeby, som alltid har vært min drøm å besøke.

  mdmlow

  dsc0340

  000220lanoro20butik20w20katowice
 • 0

  På facebook kaller jeg meg Charlotte Nilsson.  • 8
  redigert 7

  redigert 8


  redigert 11
  mine nye støvletter som jeg allerede elsker.
 • 0
  tittei. nå har jeg tatt første slurk av julens julebrus, og den brusen har jeg savnet lenge. gidder ikke lage et langt innlegg om det som mange av bloggerne, men tenkte å skrive en linje om det.
   
  jeg har så mange tanker i hodet nå, om alt som gjør meg lykkelig. den personen som gjør meg mest lykkelig er stian, kjæresten min. han er alltid der for meg, og han har støttet meg når jeg har trengt det. han er rett og slett den beste kjæresten, som fortjener det beste. vi har det alltid morsomt sammen, vi kan fortelle hverandre alt og vi er perfekte for hverandre. når jeg sitter alene på rommet mitt, så smiler jeg. munnviken går oppover og jeg kan sitte å le av ingenting. bare se inn i veggen og tenke. tenke på alle de fine minnene jeg har opplevd som spilles om og om igjen i hodet mitt. tingene som før gjorde meg usikker og redd, har jeg kommet over. alt dette skyldes stian, som har hjulpet meg gjennom alt. kunne ikke elsket en person mer enn han.

  det er ikke lenger noe som gjør meg ulykkelig. ihvertfall ikke nå.

  redigert 5
 • 2
  nå har jeg akkurat kommet hjem fra stian og er ganske sliten. igår spiste vi taco og så på mange filmer. blant annet sex and the city filmen og ghost, jeg elsker de filmene. ghost er en veldig gråte film, spesielt når hovedpersonen patrick swayze er død på ordentlig. idag bestod frokosten av potetmos og pølser med ketchup, det var kjempe godt. det er ikke akkurat sånn frokost jeg spiser hver dag, så jeg måtte nyte det. det er jo trossalt lørdag idag, så da kan jeg vel spise litt ekstra godteri også. men ellers idag, så er det den store ryddedagen her jeg bor. så da må jeg vel rydde rommet og hjelpe mamma litt. har nemlig lovet hun det, og jeg holder det jeg lover.

  idag da vi stod opp tok vi faktisk selvbruning. resultatet har ikke helt kommet frem enda, men har begynt å se at jeg har fått litt farge på kroppen. håper bare ikke jeg kommer til å se ut som en appelsin når skolen starter. men tror nok dagene kommer til å bestå av langegensere og skjerf. her er et bilde av den selvbruningen vi brukte :

  bilde 008
  denne selvbruningen ødelegger ikke hudpigmentene, bare så det er sagt!

  bilde 007
  lurer på om jeg skal shoppe til uken, eller spare til london. hm
 • 3
  Reklamering, sammarbeid, annonsering, sponsing eller spørsmål? 
   All kontakt på: charlotte.nilsson@live.no.

 • 0
  nå sitter jeg på skolen og venter spent på at skoledagen skal bli ferdig. slutter ikke før ti over halv to, men jeg klarer ikke tenke på noe annet enn at helgen er rett rundt hjørnet. jeg elsker de dagene vi har fri fra skolen, når man kan gjøre alt annet enn lekser og stå opp tidlig. denne helgen skal jeg slappe helt av med kjæresten min. etter skolen skal jeg til storsenteret for å se om jakken min har kommet inn, også skal jeg til min kjære. vi skal se på en romantisk film, spise godteri og ta selvbruning. det er så lenge siden jeg har tatt selvbruning, så det blir deilig å gjøre det igjen. hater nemlig å være blek! på lørdag skal jeg ikke gjøre annet enn å rydde, ettersom jeg lovte mammaen min å hjelpe hun litt med husarbeid. nå må jeg fortsette å gjøre nynorsk, som jeg fra min side mener er et utrolig bortkastet fag, som jeg uansett aldri kommer til å forstå. skal dere noe morsomt idag? dere får ihvertfall ha en super helg!

  37041697380354dce6a9large
  liker dette bildet utrolig godt, minner meg om sommeren!
 • 1
  nå har jeg endelig kommet hjem etter en lang dag. skulle egentlig trene idag, men da jeg og kjæresten min kom til sandvika, så bestemte vi oss for å bare slappe av. jeg var hos frisøren idag, og klippet håret. stusset bare tuppene, men det er utrolig deilig å bli kvitt det. hater å ha slitt hår, så må klippe meg ganske ofte. etter det tok vi oss en tur på kanel, der vi spiste en god lunsj, og en kjempe god appelsin juice-nam! det er så utrolig hyggelig mennesker som jobber der, så det er utrolig koselig å være der. etter det tittet vi litt rundt i butikker, og har funnet en masse som jeg ønsker meg. er jo ikke så veldig lenge til jul, eller hva? neida. men nå skal jeg virkelig begynne å trene for harde livet, er lei av å være en slappfisk hele tiden. så nå blir det trening fire ganger i uken, hørtes ikke det bra ut så vet ikke jeg.

  nå leser jeg detnye, som lå på pulten min da jeg kom hjem. elsker å lese blader, det gir meg så mye inspirasjon. nå lager pappa kakao til meg, så nå skal jeg slappe av resten av kvelden. håper dere har hatt en like fin dag som meg søtinger.

   img0148
  lunsjen på 'kanel'.

  img0150
  kjempe god yoghurt is, elsker den.
 • 5
  il430xn96861635large

  tumblrkrt5yn0ndz1qzmhamo1400large

  il430xn96336366large
 • 1
  hei alle sammen. idag har jeg slappet av og vært med kjæresten min. vi har kost oss kjempe masse og sett på klær. igår skulle jeg kjøpe en jakke jeg har spart til en stund, men så hadde de ikke min strl, så jeg måtte sette meg på vente liste. men den skal visst komme inn til uken, og det gleder jeg meg til. imorgen har jeg en stor naturfagsprøve, som jeg må øve til. så det er det dagen min kommer til å gå til.

  osdka
 • 1
  hva syns dere om denne trenden? altså en hårbøyle med en sløfte på. jeg synes personlig det er utrolig søtt, hvis man bruker den riktig.

  img0138


  parishilton
  litt for mye er tøft!
 • 1
  nå har jeg akkurat kommet hjem etter en kjempe koselig kveld hos tanten min med mange av de nærmeste i familien. det var kjempe koselig og vi spiste masse god mat. familien min betyr så utrolig mye for meg, og det er de jeg setter mest pris på for å være ærlig. venniner og venner er jo kjempe viktig å ha, men som regel mister man kontakten med mange etterhvert som man blir eldre. venner går, mens familien består er vel det riktig å si der. men ihvertfall, tilbake til hva jeg har gjort idag. kjæresten min var med til tanten min (selvfølgelig, fordi han har jo blitt en stor del av familien min, hihi) så alle sammen har egentlig bare snakket og kost oss. jeg spilte litt guitar hero med en av fetterne mine og stian, og det var utrolig gøy. var faktisk ganske flink, om jeg kan skryte litt av meg selv idag. imorgen er det tilbake på skolebenken, og det kommer til å bli kjedelig. vi har prøver og innleveringer absolutt hele tiden, så det er utrolig hardt å gå allmennpåbygg 3året. men jeg får trøste meg med at jeg skal på storsenteret imorgen etter skolen for å fikse litt med bankkort og for å bruke litt av pengene jeg fikk til bursdagen. gleder meg!

  img0136
  fancy ballonger, eller hva?
 • 4
  bursdag 043

  bursdag 041

  bursdag 046

  bursdag 044
 • 4
  gjett hva den ene bursdagsgaven min var? jo, det var et opphold på Holmsbu spa&resort. hvor deilig er ikke det? det skal brukes før jul, og det har jeg ingen problem med! jeg gleder meg kjempe mye.

  norefjell20ny003estatia
  nå skal jeg nyte dagen, eller hoppe i seng. men gleder meg ihvertfall til etterpå!
 • 1
  fotoshoot 057

  fotoshoot 058

  fotoshoot 064

  fotoshoot 066

  fotoshoot 067

  fotoshoot 070

  fotoshoot 073

  fotoshoot 076

  fotoshoot 077

  fotoshoot 078

  fotoshoot 084
  svigermor og meg,hehe.
 • 2
  fotoshoot 016

  fotoshoot 020
  Prøvde dette pudderet idag, og det er utrolig bra. det er laget av mineraler og det sitter lenge på huden. hvis du er lei av sminke som faller av i løpet av en kveld, så burde du prøve ut denne. man skrur på boksen for at pudderet skal komme opp, og den er laget på en utrolig praktisk måte.
 • 4
  img0129

  flette
  flette på siden satt opp.
 • 5
  nå har jeg akkurat stått opp og skal snart spise frokost. idag skal jeg feire bursdagen min, som er imorgen, med familien min. gleder meg kjempe masse til å spise masse god mat og se alle sammen igjen. skal bake mange kaker idag, og skal en liten tur til storsenteret for å kjøpe litt små ting til kjolen og håret idag. tenk at imorgen blir jeg 18 år, det er litt sykt å tenke på hvor fort disse årene har gått. føler meg som en liten ti åring fremdeles, så i hodet kan jeg vel regnes som å være litt yngre enn det jeg er. dere får kose dere masse idag, for det skal ihvertfall jeg! 

   img0118
  frokosten min, hihi
 • 4
  nå har jeg akkurat trent og tatt en deilig hårkur. åh, det trengtes, og godt var det. jeg kjøpte denne hårkuren som du ser på bildet, for noen dager siden og har ikke rukket å prøve den ut før nå. den var kjempe god, og det er en protein kur. Det er mange som har fått håret sitt reddet pga denne, etter flittig rettetang bruk og lignende. Den bygger utrolig nok håret opp over 60%, og det sier vel sitt. Det du starter med når du skal bruke denne er å vaske håret ditt to ganger med shampoo for å få det ekstra rent. Da gjør man det engang kjapt for å løsne skitten, og så en gang til for å virkelig få det rent. etter dette skal man håndkle tørke håret, deretter tar man å sprayer 7 ganger i håret med denne kuren hvis man har langt hår. dette skal gjentas fem ganger, og la det virke i fem minutter for hver gang. har man veldig slitt hår så burde man kure det flere gang 'oppå hverandre'. etter dette skyller du håret grundig og påfører en balsam i håret for å få lukket skjellaget og gjøre håret mykt. Cat kuren gjør ikke håret mykt, men den er tilsatt masse proteiner for å gjøre håret sterkere så det er viktig å bruke en fuktighetsgivende balsam.

  img0116
  Den heter Redken extreme cat protein treatment.
  (som dere ser har jeg fått noen prøver på sebastian sin shampoo og balsam. jeg elsker den, og anbefaler den på det sterkeste. håret blir glansfullt og utrolig lett å jobbe med)
   
 • 5
  nå har jeg akkurat kommet hjem etter en slitsom skoledag. idag tenkte jeg å trene på elixia, som jeg ikke har gjort på år og dag. har hatt noen veldig slappe måneder med junkfood hver dag, så nå må jeg virkelig skjerpe meg. har et treningsprogram som jeg følger, men det er veldig hardt og tungt. etter det skal jeg hjelpe til å bake litt kaker til bursdagen min som jeg skal feire imorgen.

  img0021
 • 4

  nå har jeg akkurat kommet hjem etter en lang shopping. har vært på storsenteret i flere timer, og da kom jeg selvfølgelig ikke hjem tomhendt. kjøpte blant annet en ting som jeg har siklet på i flere uker, og nå fikk jeg endelig sjansen til å kjøpe dem. de kom nemlig inn i butikken idag, så da måtte jeg selvfølgelig kjøpe de. så nå lever jeg i lykkerus, og gleder meg til de skal prøves ut. ellers har jeg bare kjøpt noen småting som jeg trengte. må bare si at jeg er utrolig irritert på 'shoebalo' butikken. de hadde laget en liste der alle som skulle ha hunterkrem skulle skrives opp, så skulle de ringes så fort kremene kom til butikken. da jeg og kjæresten min var på denne butikken idag, og bare spurte for sikkerhetsskyld om de hadde fått dem inn- gjett hva de hadde da? jo de hadde fått dem inn!! jeg kjente klumpen i halsen og hadde bare lyst til å slenge en spydig kommentar, men holdt meg for god til det. derfor kjøpte jeg en pakke, og gikk fornøyd ut av butikken.

  beina verker etter å ha gått flere 100 km på en dag, ihvertfall virker det sånn. så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med en deilig kopp med kakao og pleie meg litt. blogges, hehe.

  img0111
  en enkel og grei middag med kjæresten

  img0112
  en random fyr som prøvde å imponere, men det ble ikke akkurat vellykket.
  img0114
  noen som kan gjette hva det er i den store posen?

 • 6
  1

  2

  3

  4

  5
 • 4

  igår var jeg på storsenteret med kjæresten min. vi dro til 'nikita', som er der jeg alltid klipper meg og kjøper hår produkter, for å finne en bra hårkur. da jeg gikk derifra var jeg kjempe fornøyd, og fikk med noen prøver på forskjellige produkter jeg skal teste ut. etter det gjorde vi det vi alltid pleier å gjøre, å kjøpe en smoothie. hva syns dere om parajumpers jakken egentlig? jeg syns den ser altfor komplisert ut og den er ikke akkurat kjempe fin. derfor går jeg for canada goose jakker i år også.

  bilde

 • 0

  nå har jeg endelig fått tilbake bloggen min. den har vært nede i flere dager fordi den ble slettet. så nå ble jeg veldig glad da jeg prøvde å gå inn på siden, og den var der! nå skal jeg på skolen, så dere får ha en kjempe fin dag!

 • 0
  nå har vi akkurat stått opp, eller for sånn ca to timer siden. i det siste har jeg begynt å stå opp klokken syv i helgene, og det har blitt en uvane syns nå jeg. igår så jeg og stian på en film som heter 'ondskapen', og har svensk opprinnelse. den var faktisk litt bra, men noen ekle scener til tider. filmen viser litt om hvordan noen barn blir behandlet hjemme, som fører til aggresjon på skolen. begge satt klistret til skjermen og det var ganske mange harde scener. nå pøs regner det, så det frister ikke å gå ut selvom jeg snart må. idag har lille sara bursdag, så jeg skal snart hjem for å skifte til litt penere klær enn en kosedress, så det blir bra. etter det kommer det mange gjester, blant annet en vennine som jeg ikke har møtt på flere år, så gleder meg masse til å møte hun. Skal dere noe morsomt idag?

  nå er det ikke lenge igjen til bursdagen min, og jeg gleder meg bare mer og mer. faktisk så er det bare syv dager igjen, for å være helt presis. måtte bare få med nedtellingen min, så da vet dere vel hvor mange dager det er igjen imorgen.

  bilde 006
  et lite bilde av den utrolig deilige kakaoen, som jeg drakk igår.
 • 5

  idag har jeg vært på egon med kjæresten min. vi spiste kjempe god mat og koste oss. etter det dro vi til kaffepikene for å slappe av med en deilig kopp med kakao. jeg var i noen butikker og har funnet en del jeg skal kjøpe. legger nok ut bilder etterhvert, så dere kan få se. etter det dro vi til smoothie X change, for å drikke den gode smoothien 'fresh'. det er den beste smoothien de har der etter min mening, så dere burde prøve den ut hvis dere liker smaken av fersk mango, banan og andre sorter. jeg var på gina tricot idag og ble veldig skuffet. det var ingen klær der etter min smak, og jeg har alltid elsket klærne der. etter det tok jeg turen videre til mine to favoritt butikker, nemlig 'helt coco' og 'litt' snob'. de har så utrolig mye fint der, og alt faller i smak. nå er jeg hos stian, skal nemlig overnatte her fordi lillesøsteren hans har bursdag imorgen og jeg er invitert. det kommer nok til å bli utrolig koselig, spesielt med tanken på at jeg har bursdag om ikke lenge. det er faktisk bare åtte dager igjen, så er jeg myndig. det blir nok ikke en så stor forandring for meg, ettersom jeg bor hjemme og kommer til å gjøre det en god stund fremover. men pakker er vel noe alle elsker, og det gleder jeg meg til. har hørt noen rykter om at kjæresten min skal kjøpe noe jeg ønsker meg fryktelig, så gleder meg.

  nå skal vi se på film, og kose oss med godteri. håper dere har hatt en kjempe fin dag søtinger.


  bilde 003

  bilde 005

  bilde 004
  var ikke svært fotogen idag med en stor dott på hodet, og usminket. så derfor ble det for det meste tatt bilder av min kjære, stian.

 • 6
  jeg har gått lei av å vente på at giotto skal få inn hunter kremene. det har gått flere måneder siden jeg var å spurte etter kremene og skrev opp nummeret mitt i boken deres. men nå - har det gått for lang tid og hunter støvlene mine har begynt å sprekke. kremene må nemlig lages i Scotland først, deretter sendes til Norge. men ihvertfall, jeg prøvde noe jeg var veldig skeptisk på, nemlig å smøre hunterstøvlene med olivenolje, og vettu hva?- det funket helt utrolig bra. nå er de så gode som nye, så dette anbefales virkelig å prøve ut. 

  img0093

  img0094
  beklager dårlig kvalitet på bildene, men kameraet mitt er ødelagt etter et lite uhell, så må bruke iphonen. skal prøve å kjøpe nytt kamera snart.
 • 4

  jeg er kjempe rastløs og klokken er bare litt over åtte. hva kan man finne på når klokken er så lite? jeg ser på disney channel og blogger litt mens jeg vurderer hva jeg skal gjøre idag. jeg har veldig lyst til å møte en vennine jeg ikke har møtt på en stund, og bare snakke litt. det er så utrolig koselig, og ikke minst morsomt. vi kan snakke om alt og ingenting, uten å se på det som en smule kjedelig. skal dere noe morsomt idag?

  ikveld må jeg faktisk gjøre lekser, på en lørdag! det er utrolig irriterende, men jeg har innlevering på mandag, tirsdag og onsdag. så det må vel gjøres. håper dere får en kjempe fin leksefri lørdag. er det forresten noen som vet hvordan man legger inn html koder? skjønner virkelig null og niks av dette.

  dsc03618
  et lite klips fra i sommer av kjæresten min og meg.

 • 6

  ja, da var det vel på tide å bytte til blogg.no ettersom ipublish er helt uforståelig og altfor komplisert for meg. jeg hadde en liten pause da jeg blogget på ipublish, men nå føler jeg meg klar til å skrive litt om livet mitt igjen. hverdagene mine består av mye mote, pleie og skjønnhet, familie og venner, men selvfølgelig det viktigste- kjæresten min. er det noe dere lurer på er det bare å sende meg en mail til charlottenilsson@live.no, kan også kontaktes via bloggen. håper dere leser bloggen min, og liker det jeg skriver. hadde vært koselig!  

  dagen idag startet med å stå opp klokken seks, for så å gå til skolen. begynner å bli rimelig lei av alt vi må kunne og lære absolutt hele tiden. for når jeg først har begynt å lære 1/3 av et kapitell, skal vi starte på ett nytt kapitell. blir nok ikke noen stor business dame, for å si det sånn. etter en lang og slitsom skoledag på seks timer, tok jeg turen videre til sandvika for å titte litt. fant verdens beste parfyme, som jeg skal kjøpe om ikke lenge. etter det dro jeg og kjæresten min på en ny café, med navn 'jordbær pikene' som åpnet idag. der satt vi og koste oss, mens vi snakket om alt og ingenting. han er verdens beste kjæreste, og jeg elsker han mer enn alt- finnes ikke bedre. nå har jeg akkurat fått slengt meg ned på sofaen, og her skal jeg ligge en liten stund. beina verker, og ingenting annet enn å bare ligge her frister. det er helt utrolig hvor sliten man kan bli iløpet av en uke med skole, så denne helgen skal jeg bare slappe av helt. nå skal jeg lese det nye cosmopolitan som jeg akkurat fikk i posten og resten av dagen skal tilbringes på sofaen.

  img0087
  nam