♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Jeg har fått helt dilla på disse vitamin vannene. Jeg pleier å kjøpe det på ultra som er den nærmeste butikken for meg som har det. Det finnes fem forskjellige smaker, alt kan dere sjekke ut HER


Vitamin well defence, og care er favorittene. Drikker disse hver dag :-)
 • 7  //gossip girl

 • 11

  Hei søte. 
  Da var jeg endelig hjemme fra jobb, og skal kose meg resten av kvelden med film og godt. Jeg fikk teste ut de nye snø kulene fra nidar, som kom i posten idag. Kan ikke si annet enn at de er utrolig gode, smelter på tungen. Gleder meg til de kommer ut i butikken.

  Nå skal jeg oppdatere salgsbloggen før jeg tar en tidlig kveld. Jeg har jobbet mye denne uken i tillegg til skole, så imorgen skal jeg slappe av hele dagen.

  Snø kuler fra nidar

  Louie koste seg ute i dag. Akkurat passe temperatur for lille prinsen :-)

 • 8  shoebaloooo//

 • 5

  Idag har jeg vært kjempe flink, har nemlig vært i banken og vekslet til masse pund. Så nå er jeg på god vei med sparingen til London :-) Dere vet vel hva dagene handler om fortiden. Skole, jobb, kjæreste, skole,skole,skole....osv. Kanskje litt kjedelig å høre om, men jeg skal bli flinkere. Lover. 

  Jeg var i ''brukepenger'' humøret idag, derfor ville jeg teste ut noen nye produkter. Disse kjøpte jeg på Adam og Eva frisørsalong, og skal gjøre slik at håret får mer volum. Om de er bra aner jeg virkelig ikke, men omtaler jeg har hørt har vært veldig positive.


  Big sexy hair.

 • 11

  Idag har jeg vært ute med kjæresten. Drukket den daglige frappen, og nå spiser jeg masse godteri kjøpt på dropsen. Jeg skal straks se på sesong 3 av gossip girl som jeg kjøpte igår. Så.... vi blogges.


 • 13

 • 6

  Hei kjære blogglesere.

  Tusen takk for alle gratulasjoner, kjempe hyggelig. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Sandvika. Jeg har vært med kjæresten min for å bruke opp litt bursdagspenger. Jeg kjøpte meg et kjempe fint armbånd og litt andre ting. Etter det koste vi oss på Kanel med kanelbolle og kakao. MEN, ingen café slår BIT.  Nå skal jeg kose meg med resten av familien, og nyte at jeg har bursdag noen timer til.


  Jakke- parajumper, Clutch- see by chloe, Kosedress- Juicy couture, topp- acne, sko- UGG.

 • 32

  Så deilig å endelig være 19 år :)

 • 5

  Hei dere. Idag har jeg feiret bursdagen min med familien. Masse god mat, kaker og  pakker. Helt utrolig at jeg på mandag blir 19 år. Tenk, neste år igjen blir jeg 20. Men jeg er kjempe fornøyd med dagen, gleder meg til neste år. 

  Jeg fikk masse fint. Juicy dress, lue og masse penger til London turen :-)
  To personer som betyr veldig mye for meg :-) Love u.

 • 6

  Dagen startet med et langt bad. Deilig å slappe skikkelig av, uten å tenke på noen ting. Jeg trengte det veldig, og ta et lite avbrekk fra alt og bare nyte den lille tiden alene. På mandag har jeg bursdag. 19 år, gleder meg!


   

  OG, jeg har fått helt dilla på vitamin vann. Det er så utrolig godt. Kan kjøpes på de fleste matbutikker. Jeg drikker minst to stykker hver dag. Kan fortelle mer om dette senere :-)

 • 6

  Hei dere.
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, og er klar for helg. Etterpå kommer kjæresten, og da skal vi kose oss med film og godteri. Kan nesten ikke vente. Er så sliten, så det kommer til å bli kjempe deilig med noen dager fri. 

  Og som dere vet, så er jeg utrolig glad i å lese mote magasiner. Jo flere, jo bedre. Det er jo trossalt der man får mye av inspirasjonen fra. Enda bedre er det jo da jeg fant en nettside som selger bladene kjempe billig. Ettersom jeg allerede abonnerer på Costume, så tenkte jeg å prøve ut ELLE. Så nå gleder jeg meg til det dumper ned i postkassen min. Noen som har lest dette bladet før? Man kan hvertfall kjøpe det veldig billig hos bladkongen

 • 11


 • 27

  Hei dere. 

  Jeg har falt helt for en type veske, som jeg må kjøpe meg når jeg skal til London. Men har ikke helt bestemt meg for hvilken. Valget står mellom en Louis Viutton speedy 25 eller 30. 

  Så jeg trenger deres hjelp ettersom jeg ikke har rukket å dra i butikken for å sjekke. Hva er prisen på en speedy 25 og 30 ? Og er det noen som har en slik en som kan gi en anbefaling? 


  Speedy 25.

 • 7

  Produktene jeg bestilte kom endelig idag. Gleder meg til å teste det ut! • 9

  Da jeg åpnet postkassen idag, så fikk jeg meg en liten overraskelse. Høstkolleksjonen til Essie, er endelig min. • 12

  Jeg må bare anbefale dere noe.

  Nå sitter jeg her klistret foran skjermen, mens Stian sover. Planene var egentlig å se på en film til, men ettersom Stian sovnet så ble det litt endringer. Jeg endte nemlig opp med å bestille masse hårprodukter og hudprodukter fra internett. Herregud, så mye billigere det var enn å kjøpe hos frisøren. Ikke det at jeg kommer til å stoppe å kjøpe fra frisøren, men hallo. Man sparer jo 200 kr nesten på hvert produkt. Ettersom jeg straks er tom for shampoo og balsam, så bestilte jeg ny. Et nytt merke jeg aldri har prøvd før. Nemlig Joico. Har noen av dere prøvd dette merket før, og kan dere anbefale det? Jeg er utrolig spent. Jeg bestilte to shampooer fra joico, en balsam, en hårkur, en ansiktsmaske fra MD og en ny eos av den nye typen. Dette kom på rundt 1400 kr, og vanligvis for en shampo, balsam og hårkur ville det kommet på litt over 1000 kr hos frisøren. Så dere, kjøp på internett hvis dere skal ha store mengder med hårprodukter. Mye å spare. 

  Jeg gleder meg til produktene kommer. OG, kanskje jeg skal skrive litt om hvert produkt når jeg har testet det(?)

 • 10

  Hei søtinger.
  Nå har jeg og kjæresten min akkurat bestilt kinamat, og vi skal straks se på den nye filmen 'dear john'. Ingenting er vel bedre enn kinamat og kjærestekos. Skal ikke gjøre så mye annet idag, så det blir bare å slappe av. Igår bestilte jeg masse nytt, som jeg gleder meg til å fortelle dere om. Skriver mer om det når jeg har fått tingene i posten. Gleder meg.

  Nå blir det filmkos, blogges.

 • 8
  jakke- parajumper. topp- acne. shorts- acne.


 • 6


  Nå er det ikke lenge igjen til bursdagen min, og ønskelisten er lengre enn noen sinne. Her er mine topp fire ønsker for denne vinteren. Juicy dress i fargen brown earth, flowerbomb og ugg sko/tøfler. Jeg har det lyse paret, men disse er også utrolig fine. Enig?

 • 4

  Nå er jeg så utrolig klar for ferie.. Kunne ikke ønsket noe bedre akkurat nå. Ikke skole på en uke, åh så deilig det kommer til å bli. Ikveld skal jeg ha film maraton, og selvfølgelig har jeg kjøpt inn masse godt. Så hvis noen av dere har noen bra film forslag, så skriv det gjerne her. Jeg er litt mer den personen som liker romantisk komedie, og ikke action og voldelige filmer. Hater å sitte under dynen halve filmen og se to sekunder av hver scene. Men, idag har jeg vært på skolen, så dro jeg på baker hansen med kjæresten min. Vi spiste en baguett, eple juice og varm kakao med krem. Merker det begynner å bli vinter nå, og da skal man selvfølgelig drikke masse kakao.  Nå skal jeg finne noen filmer, og kose meg med det nye bladet og verdens beste vitamin vann. Love.