♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

14


Genser- litt snob 899,- skinnsmykke- 300 kr fra litt snob, stjernearmbånd- litt snob 300,- bukse- 500 kr

Nå skal jeg legge meg! natti :-)

 • 6

  Hei dere. 
  Som dere vet så har jeg hatt bursdag, og på lørdag feiret jeg den. Fikk masse fint og veldig mye penger. Jeg bakte også cupcakes, veldig klassiske i år. Det ble peppes pizza til mat som var super godt. Spesielt etter en lang dag på jobb! 

  Som sagt fikk jeg veldig mye fint, blant annet masse fint til rommet. 

  ... og andre søte ting.

  Søt cupcakes bok, gleder meg til å prøve den ut! 

 • 33

  Idag har jeg bursdag. Tenk at jeg blir 20 år....tiden går fort! Vell, jeg skal kose meg masse idag :-)

 • 9

  Nå har jeg prøvd ut en hårkur fra redken i en måned og jeg må bare anbefale den for dere. Denne er fra Redken sitt fantastiske merke extreme, som er en kur satt sammen av proteiner og ceramide. Denne kuren gir dyptvirkende pleie og styrker håret fra innsiden, for økt kontroll og medgjørlighet. Etter bare den første gangen jeg prøvde denne så merket jeg forandring på håret. Det var lett å håndtere, style og det kjentes friskt og mykt. Men man burde ikke bruke den for mye ettersom det er en intensiv behandling full av proteiner som kan gjøre håret litt tørt etter for mye bruk. Påføres i håndkletørt hår etter shamponering. La virke i 5-15 min. Jeg pleier ofte å la den sitte i lenger, for å få best resultat. Anbefales til alle, men selvfølgelig mest til de som har kjemisk behandlet hår! 

  Denne kuren er helt klart på topplisten min over hårprodukter!  

   

 • 6

  Hei dere! 
  Idag har jeg bare kost meg. Jeg har farget vippene, bleket tennene, tatt hårkur og ansiktsmaske. En skikkelig pleie-meg-selv dag. Ellers har jeg vært på Ikea med kjæresten. Jeg fikk forskudd på bursdagsgave av foreldrene mine, så jeg fikk lov til å kjøpe masse fint på Ikea. To lysestaker, søppelkasse, rosa kopper, x-antall lys, bilderammer, kuskinn, orkidee+++ Jeg er så fornøyd! Så nå ser rommet mitt veldig mye bedre ut! 

  Nå skal jeg kose meg med en kopp kakao med gutten min, før jeg må legge meg. Første dag på den nye jobben imorgen! Gleder meg kjempe mye. Ønsk meg lykke til da dere. 

 • 21

  Får mange spørsmål om rommet mitt, hvordan det ser ut osv. Derfor satt jeg sammen litt bilder. Det er selvfølgelig ikke av hele rommet ettersom garderoben min ser ut som.......men en liten del av rommet mitt :-) enjoy! • 14

  Idag har vi fartet rundt i Oslo for å titte på den nye kolleksjonen til Whitney Port på Bik Bok. Likte veldig mange av plaggene kjempe godt og derfor måtte jeg kjøpe meg noen. Elsker at klærne gir en maskulin og feminin følelse.


  Vil dere se hva jeg kjøpte ?:-)

  Love

 • 4


  Jeg hentet en stor pakke på posten idag. Nemlig fra tantowel og smilelab. Gleder meg til å teste det ut. 

 • 9

  vs

  Hei! 
  Det har vært dårlig med blogging de siste dagene. Jeg har vært hos kjæresten min og vi har bare kost oss med film dagen lang. OG, jeg har fått jobb :-) Fikk jobb på første intervju.. Veldig fornøyd! Det er en god stund til jeg begynner å jobbe, så jeg skal nyte det å være arbeidsledig en stund! For noen dager side så skrev jeg om en pakke som jeg ventet på. Jeg fikk den levert på døren, nemlig fra Victoriassecret. Jeg bestilte meg en del nytt som jeg gleder meg til å bruke..Ble for det meste basic plagg.  Joggedress fra NY yankees+undertøy, paljettskjørt i gull, to basic gensere i hvit og grå, to bh'er, hvit genser, to t-skjorter. 

 • 8

  Hei!
  Nå har jeg akkurat spist en kjempe god frokost (tapas!) og skal straks sette på litt Gossip girl før jeg må løpe ut. Jeg har masse jeg må gjøre idag og som jeg må få gjort. Jeg venter også på en pakke som jeg bestilte for noe dager siden. Ble jo vekket av UPS mannen idag som skal levere pakken i løpet av dagen (jippii!!) Etterpå skal jeg på jobb en liten tur og så blir jeg hentet av kjæresten min. 

  Og ja, tilbake til Jeffrey Campbell skoene. Jeg finner ingen steder der de har skoene i svart skinn(?) Vet noen av om et sted der de har disse? Trenger svar assaap. 


  Tapas med kjøttboller i sweetsaus, pastasalat, kyllingspyd, gresk potetsalat, lunsjkake(?), vegetar fajitas og loff med hvitløksost. Mmm

 • 24


  Må ha et par!!

  Hvilket skal jeg kjøpe?! 

 • 14

  Hei verdens beste lesere!
  Alt går bra med meg :-) Jeg har det kjempe fint, kunne ikke hatt det bedre! Ordtaket i innlegget under var ikke ment til meg selv, men likte det veldig godt! Beklager hvis noen av dere ble litt urolige. Men som sagt, alt går supert med meg! 

  Dere må virkelig hjelpe meg nå. Jeg har et spørsmål til dere. Jeg har søkt litt på Jeffrey Campbell lita skoene og jo mer jeg ser på dem, jo mer liker jeg dem. Før hatet jeg disse skoene, kunne aldri brukt de selv. Men etter en stund nå, så begynner jeg å få sansen for de. Ettersom jeg er såpass usikker, så trenger jeg deres råd og mening. Burde jeg kjøpe et par, isåfall hvilket?  • 11