♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Hallo :-)

I natt kom jeg hjem fra London. Så utrolig deilig det var med en liten ferie, det trengte jeg. Det var mamma, bestemor, tante, bestevenninen til mamma og datteren hennes som dro. Skikkelig jentetur :-) Vi har virkelig fått shoppet masse og kost oss fullt. Vi måtte flere ganger ta taxi til hotellet for å 'drope the bags' og løpe ned igjen til taxien. Vi har hatt det så morsomt :-) Kommer til å legge alle innkjøpene i et eget innlegg ettersom det var veldig mye..Anbefaler alle å dra til London. Det er det fineste stedet jeg kan tenke meg. OG i tillegg har Victoriassecret kommet dit.

 Liten smakebit av noen av innkjøpene: Spente på å se alt? • 15

  Hei alle søte blogglesere :-)

  Nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Kanskje ikke like mye som før,  men mye mer enn det har vært. Jeg har masse å fortelle dere og jeg føler meg klar for å dele det.
  De siste ukene har vært veldig hektiske for min del. Det har vært utrolig mye å gjøre, ting jeg trenger osv. Kan jo starte med å fortelle dere at jeg og kjæresten min har kjøpt oss leilighet. Så vi flytter inn i desember, derfor er det veldig mye vi trenger av ting. Som de fleste vet så er jeg veldig kresen og bruker derfor lang tid på å finne det jeg vil ha. Men jeg gleder meg masse til å få et eget sted som jeg kan innrede:-)

  Den andre store nyheten er at jeg og kjæresten min venter en liten gutt i februar :-) Vi gleder oss kjempe mye. Vi har vært på ultralyd og sjekket at alt er bra med den lille og han er en aktiv liten prins :-)

  Her var jeg 22 uker på vei på bildet. Nå er jeg 23+1 uke:-)