♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

12
dette er min favoritt. vitamin care finnes i tre forskjellige smaker, men hittil har jeg bare smakt rød grapefrukt. den smaker godt til å være såpass sunn. den inneholder vitaminer som bidrar til et godt stoffskifte i kroppens celler, samt biotin for hår, hud og negler. altså den bidrar til å gjøre håret,hud og negler friskere . husk jenter, skjønnhet kommer innenfra.

vitamin bruke
har du smakt denne?
 • 7
  Dagen startet selvfølgelig med en lang skoledag og da jeg endelig kom hjem kastet jeg meg under dynen for å slappe av litt. Etter noen deilig timer med soving, vasset jeg i snø ned til bussholdeplassen. Jeg elsker å ta i snøen, gå i snø og se på snøen. Det gir meg tilbake barnefølelsen og julestemningen blir på topp. Etter å ha gått i flere timer på storsenteret for å finne noe fint endte jeg opp med en lang varm genser, en blonde topp, et armebånd og litt sminke stæsj. jeg ble veldig fornøyd! men jeg hadde sett for meg en større shopping, men det er veldig typisk at når jeg først har med meg penger, så finner jeg selvfølgelig ikke noe fint. da jeg kom hjem lå stian utenfor å sov ved døren min, han har jo selvfølgelig ikke nøkkel så jeg fikk veldig dårlig samvittighet. heldigvis hadde jeg med meg noe godt til han, så det ble fort glemt. nå står han å lager hamburgere til oss, så nå gleder jeg meg til å spise. har ikke spist på en del timer, så det blir godt.

  bruke4
  brukrklr
  brukegen
 • 16
  idag har jeg og stian bakt pepperkaker, for første gang i år. det var kjempe godt, og resultatet ble vellykket. om ikke lenge er julen her og jeg gleder meg så utrolig mye. første advent idag allerede, og det sier vel sitt. tiden flyr av gårde, og nå er uheldigvis helgen over. en hel ny uke med skole, jippi. nå skal vi snart på peppes med farmor, og det blir godt med nybakt pizza for engangs skyld. kos dere ikveld!
  peperkekkaer
  brikk
 • 21
  hotornot
 • 21
  nå har mamma og pappa akkurat dratt og jeg sitter her alene. jeg har faktisk aldri vært alene hjemme før så det er litt skummelt ettersom jeg er veldig mørkredd og ikke liker å være alene. heldigvis for meg, så holder kjæresten min på å pakke, fordi han skal bo her en hel uke med meg. jeg er veldig mamma og pappa dalt og jeg klarer meg virkelig ikke alene. jeg merker at jeg savner begge to allerede, som er veldig trist. men forhåpentligvis så kommer jeg til å klare dette. men å lage middag, vaske opp og fikse hjemme må jeg ærlig innrømme virker litt slitsomt. pappa har kjøpt inn masse mat og godt, så kommer ihvertfall ikke til å sulte. fikk også et av bankkortene til mamma og en liten sum penger. så dere får ønske meg lykke til.
  mammalaigjen
  nå skal jeg straks lage en god frokost og se litt på tv til stian kommer. jeg har sikkerlig sansen for disney channel, og ja- fryktelig barnslig tenker dere nok nå. men jeg tror nok det er nesten like mange ungdommer som faktisk ser på disney som barn. men dere får kose dere idag, og ha en fin lørdag.
 • 3

  noen av dere spurte hva slags hårprodukter jeg bruker til håret mitt, og det kan jeg godt fortelle. jeg bruker ikke produkter fra matbutikker og lignende, men fra frisøren. shampooer og balsamer fra matkjeder gjør håret fint utvendig, men på innsiden blir det tørt og ødelagt, og håret holder seg mindre glansfullt. det blir også fort slitt og man må etter kort tid klippe seg for å holde det friskt. derfor kjøper jeg bare hårprodukter fra frisøren, selvom prisen er litt dyrere. jeg bruker shampoo, balsam og jeg kurer håret 1-2 ganger i uken. grunnen til at jeg kurer det er fordi jeg føler selv at håret mitt er veldig slitt og tørt, så jeg bruker å gjennoppbygge det med fuktighetskurer og næringsgivendekurer. man kan mikse og matche disse produktene, og det liker jeg veldig godt. jeg bruker som regel l'oreal professionnel sine serier, og de er veldig gode. man kan se virkelig forskjell på håret etter å ha brukt disse produktene.
  shampoobruke
  dette er shampoen jeg bruker. l'oreal professionnel vitamino coler. den er beregnet for farget eller bleket hår, og gir vitaminer til håret. den lukter utrolig godt og håret blir silkemykt. jeg vasker håret to ganger med denne, slik at håret blir ekstra rent og fint. kjøpes hos de aller fleste frisørsalonger og prisen er på rundt 200-300 kr.
  hrkur
  denne bruker jeg alltid etter at jeg har shamponert håret. l'oreal professionnel force vector er en hårkur som gjennoppbygger slitt og kjemisk behandlet hår. denne har virkelig reddet håret mitt må jeg si, og jeg har sverget til denne i over ett år. jeg tar et håndkle og tar kokende vann over, så surrer jeg inn håret i dette håndkle. da blir det en slags badstue for håret, og det åpner seg slik at hårkuren kan virke ekstra godt. anbefaler denne på det sterkeste. du kan la den sitte i så lenge du vil, men den burde minst sitte i 1-2 timer. kjøpes hos frisøren og har en pris på 230 kr hvis jeg husker riktig.
  balsam
  denne bruker jeg etter jeg har vasket ut hårkuren for å ''lukke'' håret. l'oreal professionnel absolut repair, er også veldig bra for slitt hår, og har en evne til å reparere skadet hår. den lukter kjempe godt og håret blir silkemykt. etter å ha brukt disse tre produktene slik jeg har fortalt, så kan jeg nesten love at håret ditt blir like godt som nytt. prisen på denne er vel 200-250 kr hos frisøren.

 • 28
  nå har jeg akkurat kommet hjem fra kjæresten min. er veldig sliten, og må rydde rommet om ikke altfor lenge. hater virkelig å rydde, men det må gjøres. for imorgen drar nemlig mamma og pappa til spania, og jeg skal bo her alene sammen med stian. det kommer til å bli en stor utfordring for forholdet, å bo sammen. litt skummelt, men samtidig spennende. vi skal spise frokost, lunsj, middag sammen og tilbringe hele syv dager med hverandre. lurer på hvordan det kommer til å gå, har aldri satt på en oppvaskmaskin før. heldigvis er stian litt handyman, så han får ta på seg den jobben.

  idag da jeg kom hjem lå det en liten overraskelse til meg på sengen. EOS har vært så snille å sendt meg tre av de populære økologiske leppomade eggene deres som jeg elsker. jeg hadde den rosa fra før av, som har smaken av sommerfrukt og den er himmelsk. de smelter på leppene og den er formet slik at det er lett å smøre på. heldige meg har fått en av hver farge, og det er klin umulig å velge seg en favoritt fordi alle er like gode på hver sin måte. den grønne har lukten av søt mint og den gule lukter honning. 
  bruke1
  EOS lipbalm er 95% økologisk, ikke dyretestet og har en langvarig god fuktighet. så dere, husk at det er vinter, og har du ikke funnet en leppomade for denne kalde sesongen, så anbefales denne. du kan kjøpe den til bare 79,- pr stk HER
  bruke2
  se så søte de er. har du prøvd EOS før, isåfall hva er din mening om disse leppomadene? nå må jeg rydde rommet, så dere får ha en fortsatt fin fredag.
 • 24
  11111
  bruke kanskje
  brukebilde
 • 4
  da jeg åpnet postkassen idag, lå det en hentelapp fra RFSU. pappa kjørte meg til postkontoret med engang slik at jeg fikk hentet den og da ble jeg selvfølgelig veldig glad. en liten opptur i løpet av dagen, hihi.
  brukeja1
  pakken og nam-nam som pappa kjøpte til meg.
  brukeja
  RFSU har sendt meg intimbarberings serien deres samt. to carmex leppomader. nå som høsten er her og det går mot kaldere tider, så er det viktig å bruke ekstra tid på å pleie seg selv. spesielt leppene blir svært utsatt for kulden, men nå får jeg sjansen til å gi leppene fuktighet takket være disse to leppomadene jeg fikk sendt i posten, så tusen takk. produktene som ble sendt er beregnet for underlivet, men du kan bruke dem over hele kroppen fordet. det var en liten brosjyre med en beskrivelse av hvert produkt, og det lover utrolig bra. intimvask, shaving gel og aftershave er noe vi alle jenter har bruk for. gleder meg til å prøve de ut. gå inn HER for å sjekke det ut. men det selges også andre steder, foreksempel på apoteket.

  produktene er ikke testet på dyr, inneholder økologiske ingredienser og har en miljøvennlig emballasje- bra!
 • 8
  brukee11111111111111
  bruke3
  bruke22222
  bruke11
 • 24
  etter en slitsom dag på skolen, dro jeg og kjæresten min til sandvika for å handle litt. jeg kjøpte to kjempe fine topper fra h&m og et skjerf. etter det dro vi på matbutikken for å kjøpe noe godt. vi kastet oss over isdisken og der fant vi den super gode isen fra ben & jerry. favorittene er cookie dough og chocolate fudge brownie, men nå har vi ikke klart å smake på noen andre enda. at det er på tide er en annen sak, men disse to må dere smake. de koster 59 kr pr stk, og de smaker himmelsk.

  hva er din formening om ben&jerry's, er den verdt hele 59,- kr?
  ben jerry
 • 10
  kanskj
  bruke
  charlotte buke
  brukeeeeeeeeeeeeee
 • 8
  nå har jeg laget en stor porsjon med istidboller. så dere kan vel gjette hva jeg koser meg med imens jeg ser på gossip girl?
  bollerbruke
  bollerferdig
 • 7
  etter en kort skoledag dro jeg og stian hjem til meg. vi lagde mat og så på den nye harry potter filmen. det var veldig koselig og som en liten dessert spiste vi julemarsipan-nam. dette var årets første marsipan spising, både for stian og for meg. det er nok den første, men ikke den siste gangen det kommer til å skje. jeg elsker julemarsipan, pepperkaker og alt som har med julen å gjøre. i dag er det faktisk bare en måned til jul, kan nesten ikke vente. jeg vet om en julegave jeg får, og det er virkelig den beste gaven. men med tanke på at om bare en måned sitter jeg å pakker opp denne gaven, gjør meg så sinnsykt glad. flere som gleder seg til julaften?

  julemarsipan
  namm
 • 12
  hoot
 • 17
  tihi
  tihhihihi
  lotto
  lottii
 • 3
  nå har jeg akkurat lagd meg en pizza og drikker en kjempe god smoothie. det er fryktelig kaldt ute fortiden, så det var deilig med litt varm mat. igår kjøpte mamma pepperkakedeig når hun var i butikken, så jeg kan bake pepperkaker en av de nærmeste dagene. jeg gleder meg kjempe mye til jul nå, har sikkerlig julestemning. bare det begynner å snø så blir alt perfekt. om ikke lenge skal jeg i butikken for å kjøpe med noe for mamma, så snill som jeg er.
  jaa
  denne lå i postkassen idag. lurer dere på hva det er inni?
  charlote burke
  dette lå oppi pakken. tone fra salongxtend var så snill å sende dette i posten til meg. oppi var det clip on extensions, extensions børste, klyper, tuperingskam og et koselig brev. jeg har aldri brukt extensions før, så det blir spennende å prøve det ut. jeg kommer til å legge ut før og etter bilder, så det er bare å følge med. trykk her for å komme til siden.
  brukeeeeeeeeeee
 • 19
  Idag har jeg vært på kino, og dere kan jo gjette hvilken film jeg så. jo, jeg så nemlig new moon. Den var utrolig bra. Både romantisk, trist og spennende på en gang. Slutten var utrolig trist og jeg hadde tårer i øynene ca halve filmen. den sluttet litt rart, så jeg får vel bare vente til den neste filmen kommer. som er i 2010, jippi. det er vel sånn de som lager filmer tjener penger, å slutte filmen akkurat når det blir spennende. har dere sett den, eller skal dere se den?

  new moon
 • 17
  pakken jeg mottok i posten igår inneholdt en god del produkter fra e.l.f. cosmetics, som søte ingrid sendte meg i posten.
  denne sminken er rimelig både når det gjelder sminkeutstyr og selve sminken. jeg har testet ut sminken, og skrevet min mening om den.
  brukee1111111111
  produktene jeg fikk.
  testet
  disse testet jeg. mineral foundation, mineral eyeshadow temptress, mineral lipstick nicely nude, blendng eye brush og lengthening & volumizing mascara.
  brukee
  da jeg skulle åpne denne, så var det veldig vanskelig å få noe ut av boksen. men ellers, så dekket den bra og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. rødheter og ujevnheter ble borte, men man måtte bruke veldig mye for å oppnå et godt resultat. men for å være så billig, så var den ganske bra.
  yenskyffe
  denne øyenskyggen har en utrolig fin farge. det er ikke en farge jeg ville brukt til hverdags, men den gir en fin rosa farge. jeg likten denne utrolig godt, og kosten var lett å bruke.
  brukee23
  leppestiften var utrolig god. jeg elsker den! fargen er nicey nude og den er rosa. kan ikke si annet enn at denne må dere prøve. maskaraen fikk jeg ikke tatt bilde av, men bra var den. man måtte påføre flere lag for å få litt ''tykkere'' vipper, men jeg ble fornøyd med resultatet. de ble tynne men samtidig fyldige. alt i alt likte jeg disse produktene utrolig godt.

  jeg fikk sponset produktene fra denne siden, anbefaler dere å ta en titt. bra produkter til en god pris. trykk her for å komme til siden.
 • 2
  blomster 066

  brukek

  bruke4
  kusinen min og kjæreste hennes, sondre.
  brukee444444
 • 5
  charlotteee
  jeg fikk en pakke i posten idag, og ble kjempe glad. gleder meg til å dele den med dere! nå skal jeg legge meg, er veldig trøtt og sliten. natti natt

  klarer dere å gjette hvem den er fra?
 • 23

  nå har jeg akkurat stått opp, deilig å sove lenge. jeg roter igjennom klesskapet mitt for å finne noe å ha på meg i kveld. skal nemlig i bursdag til kusinen min som fyller femten år idag. jeg fant en designer kjole som jeg ikke har brukt på lenge, som jeg kanskje har lyst til å bruke. men er ikke sikker. valget står mellom designer kjolen vs den svarte silkekjolen.

  hvilken syns dere jeg burde bruke?
  brukeee

 • 18
  tumblrksy374l3ln1qa3wrho1500large
  tumblrkrtr5mmrhk1qzzi50o1500large
  tumblrkqwxo7x4q51qzlvpto1400large
  3870429133626a06f51blarge
  tumblrks2nqgzfrq1qzoozmo1500large
 • 6

  idag har jeg hatt heldagsprøve i norsk, og det tok ikke lang tid før jeg var ferdig. om ikke lenge skal jeg hive meg på bussen ned til sandvika for å fullføre dagens treningsøkt. jeg har faktisk klart å bare spise frukt og grønt idag, så jeg gleder meg til å trene. jeg blir så motivert når jeg har et sunt kosthold, så nå er jeg rastløs.

  bruke trening
  treningoutfitet, hadde veldig dårlig tid så det ble ikke så vellykket bilde
  brurke trening2

 • 28

  nå har jeg akkurat tatt en varm dusj og en deilig hårkur. håret mitt blir så slitt av vinterkulden, så idag ropte det om å få litt pleie. kjæresten min ventet på meg etter skolen idag, fordi han hadde en overraskelse til meg. jeg elsker overraskelser, men problemet mitt er at jeg ikke klarer å vente. jeg klarer ikke at andre skjuler noe for meg, så jeg maser alltid helt til jeg får vite det. derfor maste jeg hull i hodet på han, men fremdeles fortalte han ingenting. han var fast bestemt på å ikke fortelle noe før vi var hjemme hos meg, derfor ga jeg opp. da vi hadde kommet til gangen min så fortalte han det. han ba meg snu meg rundt og da jeg snudde meg tilbake holdt han noen røde roser og en søt sjokolade. jeg ble så glad, det finnes ingen bedre kjæreste enn han. for meg er dette den beste gaven, ihvertfall når jeg elsker røde roser og spesielt sjokolade. min drøm har alltid vært å få roser av kjæresten min, og idag fikk jeg det. jeg er så glad for at jeg har funnet en så omtenksom kjæreste, blir nesten missunderlig på meg selv. jeg elsker han så utrolig mye, det går ikke ann å beskrive det.

  visste dere at tre røde roser betyr elsker deg?

  bruke2bruke 1bruke 4

 • 11
  idag har jeg vært på skolen og fått tilbake en prøve. jeg håpet igrunn på en høy karakter, men istedet endte jeg opp med en 4+. jeg hadde virkelig prøvd å få en 6'er, men jeg har tydeligvis ikke matte talentet. har alltid fått 2er på matte prøver, så jeg burde igrunn være fornøyd. ellers idag har jeg bare ligget å fryst under dynen. jeg har tent tonnevis av stearinlys, tatt på ulltøy og prøver å holde humøret oppe. jeg er utrolig sliten fortiden, mye som må gjøres absolutt hele tiden. denne vinterperioden er så stressende, nå må jeg jo snart begynne å tenke på julegaver alt. huff, dette blir nok en veldig hektisk måned. resten av kvelden skal jeg prøve å få igjen varmen i kroppen imens jeg ser på gossip girl. dere får ha en strålende kveld!

  jeg har forresten en liten overraskelse til dere lesere, men det kan jeg ikke si enda. men dere får glede dere!

  hunter sokker
  ..og, ja jeg har et stort blåmerke ovenfor kneet. takket være min kjære kjæreste, hoho. vi pleier å lekeslåss veldig ofte, skjønner dere!
  bruke3
 • 15
  rette5
  her ligger den i esken sin. kan dere gjette hva det er? se bilder lengre ned.

  rette4
  den fantastiske rosa rettetangen min. jeg får mange spørsmål om hvordan jeg fikser håret mitt, og jeg kan ikke si annet enn at jeg retter det ut når jeg har tid, ellers gjør jeg ikke så mye med det. jeg grer det selvfølgelig mange ganger daglig, så det er egentlig det. jeg bruker bare hårprodukter fra frisørsalonger, ettersom alt annet ødelegger håret ditt. bare så dere vet det.

  rette3
  har egentlig ganske rett hår til vanlig, men har noen steder det er litt bølgete- noe som jeg ikke liker! så hvorfor ikke skaffe seg en rosa rettetang dere? denne er laget av ceramic, som er veldig bra for håret. den lukker faktisk splittede tupper!
 • 36

  idag har jeg vært klissvåt pga regnet stort sett hele dagen. jeg har vært kald som en ispinne, og nå begynner jeg halvveis å bli syk, igjen. jeg sitter å propper i meg masse vitaminer, appelsiner og drikker varm kakao for å prøve å ikke bli syk. idag dro jeg til en vennine, veronika, rett etter skolen. vi lagde mat og så på film. step up 2 the street, heter filmen vi så. den er ganske bra, men det er fordi jeg elsker hip hop danse filmer. det var kjempe koselig å møte hun igjen, har ikke sett hun på evigheter. klokken fire tok jeg bussen hjemover og kjæresten min møtte meg. jeg måtte en tur til storsenteret for å se på vinterklær, og jeg ble kvalm bare av å gå inn dit. det har kommet så ufattelig mye fint i alle butikker. så nå skal jeg virkelig spare alle penger fremover for å ta en sikkerlig shopping. jeg elsker kjæresten min veldig mye bare så det er sagt, han er alt for meg.

  tilbake til overskriften. hva synes dere om ekte pels vester, pels kåper, pels luer og lignende? jeg fant en kjempe fin pels vest jeg har kjempe lyst til å kjøpe, men jeg vet jo hvordan dyrene blir drept så...jeg vil ihvertfall ha deres mening! ville dere gått med en ekte pelsvest?

  bruke2

 • 6
  hvorfor forsvinner alltid snøen med engang den kommer? det er så irriterende. hadde virkelig gledet meg til å pakke meg inn i varme klær og ''leke'' ute i snøen. det er så deilig å kjenne snøflakene smelte mot huden samtidig som kulden fryses mot kinnene. jeg savner den tiden da jeg var yngre og det første man gjorde da snøen kom var å kaste på seg votter og lue, løpe ut og hive seg ned i snøen.

  jeg har tittet litt i den nye H&M katalogen jeg fikk i posten her om dagen, og det er så mye fint jeg skal bestille derfra. alt fra kjoler til vesker, falt i smak hos meg. har dere fått katalogen, isåfall hva syntes dere om klærne? jeg har hatt besøk av mye familie idag, og vi har spist fajitas. elsker fajitas, det er virkelig det beste jeg vet. man kan spise det med god samvittighet, for det er sunt samtidig som det er kjempe godt.

  bilde 049
 • 17
  bruke1

  bruke2
 • 5
  nå ligger jeg i sengen og mimrer over helgen. jeg har sett så mange filmer med kjæresten min og virkelig kost meg. det kjennes i hele kroppen at jeg er helt utslitt, så det blir deilig å legge seg litt tidligere enn vanlig. jeg har fått detnye bladet i posten, så nå gleder jeg meg til å lese litt sladder. nå kjenner jeg lukten av pannekaker, så dere kan jo gjette hva jeg skal proppe i meg de siste minuttene før jeg sovner. men jeg håper ihvertfall at dere har hatt en kjempe fin helg og kost dere like mye som det jeg har. uheldigvis er det mandag imorgen, jeg hater virkelig den dagen! enige?

  brukeblad
 • 6
  beklager lite blogging de to siste dagene, men har ikke hatt muligheten til å blogge før nå. nå har jeg akkurat kommet hjem fra kjæresten min, som jeg har sovet hos i natt. det var kjempe koselig, og vi ble vekket til julefrokost. vi hørte på julemusikk, spiste rundstykker, og jeg fikk virkelig julestemning. dagen igår startet med at jeg måtte stå opp klokken syv, på en lørdag. jeg og en vennine skulle til oslo for å sette på akrylnegler, så jeg måtte ta bussen et langt stykket. da vi endelig kom frem til June, som skulle sette på oss neglene, var vi klissvåte og kalde. det pøs regnet og kulden var på det kaldeste. da jeg kom inn hadde jeg verken følelser i tær eller fingre, men det gikk heldigvis fort over. camilla valgte negler med dekor tipp, og det var kjempe fint. jeg valgte mer den klassiske varianten så derfor tok jeg negler med hvit tipp. June er kjempe flink til å sette på negler, og jeg er kjempe fornøyd. anbefaler dere virkelig til å gå til hun, trykk her for å komme til bloggen hennes.

  jeg så forresten den nye jul i blåfjell filmen igår, og den var søt. hadde høye forventninger til denne filmen, og jeg ble ikke skuffet i det hele tatt. flere som har sett den?

  bruke negler
  mine akrylnegler, veldig klassiske.
 • 30
  bruke3
  bruke 4
  bruke 5
 • 7

  åh, jeg gleder meg. på lørdag, altså den 14 november, står jimmi choo by h&m kolleksjonen i butikkene til H&M. så utrolig spennende at en så kjent designer velger å designe sko for h&m. i det siste har faktisk h&m kommet med utrolig mye fint, og jeg blir fascinert over hvor bra de har gjort det på under ett år. men jeg vet ikke om jeg orker å stå i kø for å komme inn, men ettersom jeg skal på storsenteret så kan jeg vel ta meg en tur. skal du dit, og har du sett noen sko som falt i smak? jeg har søkt rundt, og har funnet en del jeg har lyst på. akkurat nå kunne jeg ønske at jeg hadde et bankkort som aldri gikk tom for penger, hvor deilig hadde ikke det vært. trykk her for å ta en titt på kolleksjonen.

  bilde3

  bilde6

 • 6
  beklager lite blogging de siste dagene, men har utrolig mye å gjøre fortiden. skolen krever mye av meg, og jeg har mange avtaler jeg må tilpasse meg. så dette blir egentlig et lite haste innlegg.

  jeg har forresten begynt å trene 3-4 ganger i uken og har begynt med et sunnere kosthold enn vanlig. jeg spiser masse frukt, nøtter og masse korn, og vann er det som jeg drikker mest av. i helgene kan jeg kose meg litt med søtsaker, men ikke mye. på lørdag skal jeg fikse neglene mine og det gleder jeg meg masse til! kommer til å skrive litt mer om det etterhvert. etter jeg har fikset neglene mine på lørdag, så skal jeg faktisk se den nye blåfjell filmen. helt fra jeg var ni år ca, begynte jeg å se på blåfjell. det er så koselig å se på det, og mimre tilbake. er det noen av dere som skal se den? jeg er kanskje litt barnslig noen ganger kan noen mene, men jeg mener selv at jeg er litt barn i hodet. 18 er bare ett tall vet dere.

  julenattiblfjell147062a
  Prinsesse Fjellrose har aldri vært utenfor fjellets trygge vegger, og verden der ute virker stor og farlig for den engstelige prinsessen. En dag skjer noe som forandrer alt; Fjellroses far Fjellkongen har fått Gråsynet og hans tid går mot slutten. Hun får vite at Husfolkene har noe som kan gjøre syke friske. For å redde den hun elsker høyest, må hun trosse frykten og reise ut av Blåfjell. På den farefulle ferden blir hun klar over at ikke alle nisser er blå: Rødnissegutten Dreng viser Fjellrose til menneskegården, hvor Rødnissene bor i bondens låve. Men på tross av sine gode hensikter, setter Fjellroses eventyr nisser av alle luefarger i fare - og Blåfjells hemmelighet er truet.
  Gjør deg klar til et uforglemmelig eventyr der hele verden står på spill. Både Fjellrose og Dreng, blånisser og rødnisser må stå sammen for å redde store og små i et kappløp med tiden.
 • 1
   Da jeg stod opp idag, var jeg så sinnsykt trøtt. Ville bare ligge under dynen i flere timer og sove. Men jeg tvang meg selv opp, og gikk til skolen. I hele dag har jeg følt meg kjempe dårlig. Er kvalm, svimmel, vondt i hodet og jeg er varm. Håper virkelig det bare er at jeg har forandret litt på kostholdet, og ikke at jeg begynner å bli syk- igjen. Idag sendte en vennine av meg en melding og spurte om jeg ville få en gratis hudpleie behandling. Kan velge mellom peeling, maske, farge øyenbryn/vipper og massasje. Lurer veldig på hvilke jeg skal velge, alt høres kjempe deilig ut. Hun går på hudpleie linjen, så jeg er ekstra heldig som kjenner hun. Jeg blir hentet på skolen klokken tre, så skal jeg slappe av litt, før jeg skal møte kjæresten min. Vi skal hjem til han, men vet ikke hva vi skal enda. Håper bare ikke jeg blir dårligere, for da kan jeg ikke dra. Jeg får krysse fingrene for at jeg blir bedre.

  Igår da mamma kom hjem hadde hun med en litt forsinket bursdagsgave fra bestefar, en ny dvd spiller til rommet mitt, masse vitaminpiller og masse god mat som jeg uheldigvis ikke kan proppe i meg. Dette er fordi jeg og kjæresten min har laget en deal som innebærer at vi ikke kan spise godteri i ukedagene. Men til helgen kan jeg spise så mye jeg vil, så det gleder jeg meg til. Håper dere får en fin dag, og ikke er like dårlig som meg.

  lauraphotolarge
 • 6
  bruke 3
  hell no. jeg fant dette bilde på den gamle pcen min, og fy så flau jeg blir over meg selv. derfor tenkte å dele et lite minne fra fjortiss perioden min med dere, så værsågod.
 • 2
  bruke

  bruke1

  bruk3
 • 4

  hei alle sammen. nå har jeg akkurat tent stearinlys på rommet og slapper helt av, elsker søndager. igår dro jeg tidlig ned til treningssenteret for å forbrenne litt kalorier. det var kjempe slitsomt, men deilig. når man først har begynt å trene så er det kjempe deilig og man føler seg mye mer opplagt. jeg kan ikke trene veldig hardt ettersom jeg går på antibiotika kur, så jeg måtte ta det litt med ro. jeg har ikke fått blogget så mye denne helgen, fordi stian har pcen min, men imorgen får jeg den tilbake. nå blogger jeg nemlig fra en nedslitt stasjonær pc, så gleder meg kjempe masse til å få tilbake min. idag har jeg sett på masse filmer og proppet i meg frukt, det er nemlig stopp på godteri og godsaker. nå skal jeg sette på gossip girl, så vi blogges.

  charlotte

 • 11
  cimg0127
  klarer du å gjette hva som er i posen?
 • 7

  det snør idag også. jeg kan bare si en ting om snø- og det er at jeg elsker det! selvom det er kaldt og kan være grusomt til tider, så er det noe med vinteren som jeg elsker. det må være den beste tiden i året, mener jeg. nå er det ikke lenge til jul, som jeg gleder meg. hva er vel ikke bedre enn å tilbringe masse tid med familien og spise masse god mat? jeg gleder meg masse til juleaften spesielt, det er den beste dagen i året etter bursdagen min. hihi. men nå er det vel på tide å fortelle hva jeg har gjort idag. ja, idag har jeg ikke gjort mye. jeg har vært på skolen, og vært med kjæresten min. vi spiste ute, igjen. vi gikk bare rundt og snakket, siden jeg har veldig lyst til å begynne på folkehøgskole. men det er ikke sikkert. har noen av dere gått på folkehøgskole? etter det dro jeg hjem, og nå sitter jeg med en deilig hårkur som jeg bare må anbefale dere.

  bilde 014
  dette er den hårkuren jeg bruker en gang i uken, og jeg elsker den. den reparerer skadet/slitt hår, og håret blir så godt som nytt. jeg vasker håret først med shampoo to ganger, så påfører jeg denne hårkuren. for at hårkuren skal virke bedre bruker jeg den enten i badstue eller så heller jeg varmt vann over ett håndkle og surrer håret inn. da virker kuren mye bedre, så denne kuren burde du prøve hvis du har kjemisk behandlet hår. man får kjøpt den i de fleste frisørsalonger og har en pris på 200-300 kr. men den er verdt hver eneste krone!

 • 3
  igår var jeg i sandvika med camilla. vi gikk rundt og snakket, så på klær og koste oss sikkerlig. begge fant et veldig fint skjerf vi skal kjøpe om en ukes tid, så det gleder jeg meg til. det var kjempe fint, og falt helt i smak hos meg. jeg kjøpte ikke så mye igår, bare litt nødvendige ting. da vi satt på MC donalds kom det en veldig spesiell fyr bort til oss. han slo seg ned rett ved siden av oss, og begynte å sette igang en tørr samtale. vi ville begge at han skulle gå, så vi overså han helt. det er virkelig synd på slike mennesker, som drar fra asker til sandvika for å finne noen randoms å snakke med. selvfølgelig er det hyggelig hvis ukjente mennesker begynner å snakke til deg, men når man har hørt så mye drama om en person, så er det ikke like hyggelig lenger. vi drakk verdens verste kakao igår, på jordbær pikene. har aldri smakt noe så vondt før. det var varm skummet lett melk som liksom skulle være kremen på kakaoen. jeg kunne mandagens middag ligge i halsen, men vi presset den ned. da klokken nærmet seg ti, bestemte vi oss for å dra hjem. camilla dro hjem, og jeg dro til min kjære. Jeg er kjempe mørkredd så det var fryktelig ekkelt å gå gjennom skoger, og trange stier. Jeg innbiller meg at det er skumle troll i skogen, og min største frykt er the ring damen. Da jeg endelig kom hjem til stian, satt vi på en film. Jeg spiste mange klementiner, som er det beste jeg vet om vinteren, og sov like godt som en liten prinsesse. Jeg sovnet tyve minutter etter jeg la meg i sengen for å se på en film, så jeg kan med hånden på hjerte si at jeg var utrolig sliten og trøtt etter å ha tråkket rundt på storsenteret i fire timer.


  pss
  dette bilde har faktisk en liten historie. vi satt kamera på selvutløser på en søppelkasse, og prøvde å ta bilde utenat noen skulle se det. så kommer det et kjærestepar ned rulletrappen og blitzen kommer. vi ble helt røde og fikk latterkrampe. så sånn det. høy fjortisfaktor, you bet!

  bilde 012
  Da vi våknet idag tidlig var det skole, jippi. Jeg våkner alltid flere ganger før vekkeklokken, for å forsikre meg om at jeg ikke forsover meg. Det er utrolig vanskelig å vekke stian, så etter jeg hadde prøvd i ti minutter med dytting, dra av dynen og alt mulig, bestemte jeg meg for å begynne å stelle meg. Ti minutter før vi skulle gå klarte jeg å vekke stian, men da hadde vi kjempe dårlig tid. Vi tok bussen til skolen og der var i i mange timer før vi dro hjem til stian. vi sov nesten hele tiden, fordi vi var så slitne. men vi spiste en kjempe god middag, nam. tomatsuppe lignende greier, med egg oppi. aldri smakt det før, men det var kjempe godt. jeg tok bussen hjem klokken åtte, så nå har jeg akkurat kommet hjem. skal se noen episoder av gossip girl og slappe av en liten stund for jeg skal legge meg.

 • 3
  hei søtinger. beklager lite blogging de siste dagene, men har hatt mye å gjøre. skal skjerpe meg nå, lover! idag har jeg vært på skolen, veldig kort dag så det var deilig. da jeg kom hjem var jeg klissvåt og kald, så jeg hoppet i dusjen og der stod jeg en god stund. har drukket kakao, sett på gossip girl (har kjøpt sesong 2) og bare slappet av. om ikke lenge skal jeg møte en veldig god vennine som jeg ikke har sett på kjempe lenge, så jeg gleder meg veldig. vi skal gå litt rundt på storsenteret å se litt på klær og jeg skal se på gave til kjæresten min. har dere noen tips til hva man kan kjøpe til en gutt? det er fryktelig vanskelig å finne noe syns jeg, så trenger litt hjelp. heldigvis får jeg vel litt hjelp idag av camilla. nå skal jeg ta bussen ned til sandvika, så dere får kose dere masse idag.

  tumblrkp9qfjhnu41qzgq8co1500large
 • 5

  fra åtte til fire er jeg på skolen, så dere kan vel tenke dere hva halve dagen min har handlet om. etter skolen ropte magen min om mat, så jeg og stian dro for å spise en.. kebab. det er ikke akkurat det jeg spiser hver dag, men det er ganske godt. jeg er veldig nøye med hvor jeg spiser, så jeg ikke ender med å spise rottekjøtt, bare så dere vet det. jeg har kjøpt meg en hel handlepose med masse godt, så idag skal jeg kose meg. om en times tid skal jeg ned til storsenteret for å møte mamma. søtt, ikke sant?

  for to dager siden var jeg på oslo city, og der prøvde jeg og kjæresten min noe nytt. det var kjempe gøy men litt vanskelig. DJ hero, som kommer ut om ikke så lenge, var et utrolig morsomt spill. vurderer faktisk å kjøpe det for å konkurrere med stian. jeg vinner jo alltid selvfølgelig, så da er det ekstra morsomt. har dere fått prøvd dette enda?

  bilde 001

  bilde 002
  stian og mats (fra paradise) prøver ut DJ Hero.

 • 4

  igår dro jeg til kjæresten min for å passe lillesøsteren hans. når hun sovnet satt vi på en skummel film, som jeg ikke turte å se på så jeg sovnet. vi koste oss masse med godteri, potetgull og brus, helt til begge hadde sovnet på sofaen. da vi våknet neste morgen ble det pizza til frokost og vi så på en ny skrekk film som jeg turte å se på. den het halloween, og kom ut i 2007. det var den nye utgaven, som var litt mer skummel enn den eldre versjonen. etter det kom moren til stian inn på rommet og inviterte oss med på middag på kina ekspressen. der koste vi oss med masse god mat og dessert. vi tok oss også en liten tur til vollen, fordi familien til stian har kjøpt seg tomt der, så vi skulle se litt på tomten. stian kjøpte seg en ny jakke før vi dro hjemover, så han var storfornøyd. nå er jeg veldig sliten, men har en bunke med lekser som står på pulten min og venter på meg. litt av en herlig søndag sier bare jeg.

  jeg og kjæresten min har forresten ti måneders dag idag. elsker stian overalt.

  custom
  et bilde fra i sommer.