♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

12duftlys- mark and brandy, cover til mobil- shoebalo, deodorant sett og parfyme- parfymeriet.

 • 5

  Hei søte lesere. 
  Det har vært utrolig deilig med en bloggpause og jeg har kost meg hver eneste dag. Selvom det har vært mye jobbing og skole så har jeg også hatt tid til å gjøre det jeg elsker; Shoppe! Så idag etter skolen dro Tine og jeg til Sandvika storsenter for å handle litt. Jeg kjøpte et utrolig deilig duftlys fra mark + brandy. Vi tok den daglige frappeen på BIT, og etter det bestilte vi oss en time på face it. En rumpe og lår behandling, hehehe. Kan fortelle mer senere. 

  Så, etter at Tine dro så møtte jeg Stian. Da kjøpte jeg verdens beste parfyme<3, ny deodorant, iphone cover fra shoebalo, smykker fra perlekjeden, potesokker til Louie osv. Også er det første desember allerede imorgen, og jeg gleder meg! Elsker julen.


  Har fått helt dilla på tempura maki..naam.

  Bilde av innkjøpet kommer senere!

 • 4

  Det har vært kjempe deilig med en liten pause!!

 • 33

  Hei dere. Nå har jeg tatt en liten pause fra ryddingen, og jeg føler meg veldig flink. Har ryddet rommet en stund nå, og ja det trengtes veldig. Jeg skal snart ta en lang vellfortjent dusj, før jeg skal ut en liten tur. Jeg prøver å lære meg macen, men det er ikke særlig lett. Alt er mye mer komplisert enn en vanlig PC. Og redigeringsprogrammene er mye bedre. Kommer nok til å komme mange bilder fremover, for det har det blitt lite av i det siste.

  Til et annet tema. Jeg trenger deres hjelp, igjen! Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken veske jeg vil ha. Det står mellom tre speedyer fra Louis Vuitton. Hvilken er finest?

 • 6

  Nå har jeg akkurat stått opp til masse god frokost.. Og, det snør!
  Jeg elsker å bare se på snøen, ta i snøen og at den minner meg om julen. Det er jo under en måned til desember og 41 dager til julaften.

  Igår spiste jeg taco med hele familien som egentlig er ganske vanlig på fredager. Men idag, skal jeg være flink og gjøre masse lekser før jeg drar ut. Jeg skal prøve å komme meg til Oslo for å kjøpe noen nye Cecilie Melli øredobber som jeg har ønsket meg en liten stund. Og, dere! Det kommer snart en liten konkurranse her på bloggen, gled dere!
  Se hva jeg kjøpte igår. Lykkeruus. Noen som kan gjette hva det er eller hehehehe • 5

  Hei søte.
  Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en kort dag på skolen og en liten tur på storsenteret. Etter skolen var jeg på egon og spiste kyllingsalat med Stian. Så dro vi til storsenteret for å prøve å finne en kjole jeg kan bruke på julebordet. Det gjorde jeg, og den er kjempe fin. Kan vise dere et bilde senere idag, for nå skal jeg straks dra igjen. Jeg kjøpte en hårspray til håret også, ettersom frisøren satt opp håret mitt kjempe fint. Imorgen er det endelig helg, gleder meg så utrolig mye til å slappe av. Blogges ikveld!


  Hårspray fra Nikita


 • 16

  Skjerf- mulberry, produkter fra clinque, skjerf- becksondergaard


 • 3

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Sverige, og skal snart se på film med kjæresten min. Jeg har det så fint fortiden, alt går min vei. Vi handlet på et stort kjøpesenter i Sverige. Jeg kjøpte meg en ny parfyme, smykkeskrin, armbånd, masse godteri og en stor sparegris.