♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Hei dere!
Nå har jeg akkurat stått opp og koser meg med en god frokost som består av yoghurt og bringebær. Første dag på lenge at jeg har hatt så mye energi som nå, kjempe deilig. Skal snart gå en tre timers tur med Louie, så skal jeg nyte resten av fridagen. Jeg får stadig vekk kommentarer om at jeg har blitt så dårlig til å blogge. Men dere, det er så mye som skjer i livet mitt akkurat nå. Så jeg har derfor valgt å prioritere akkurat det. Men, jeg skal bli flinkere med tiden :-) 

Igår var jeg på kino og gjett hvilken film jeg så? Åh, jeg døde! Den nye Twilight filmen. Dere må se den, fantastiske filmer. Eneste som var så utrolig irriterende var at filmen sluttet så brått, akkurat i det man må se mer.  • 5

  Hei dere! 
  Nå har jeg akkurat våknet etter en lang helg. Jeg har slappet av, og bloggen har derfor ikke vært første prioritet. Det er så deilig å bare ligge i sengen å se på filmer, spise godteri og kose med lille Louie. På lørdag var det jobb, deretter bursdagsfest for Ersin hos Therese. Vi spiste masse god tyrkisk mat! Igår var det jo farsdag, så da fikk pappa både blomster, kake og kort. 

  Idag skal jeg kose meg med gossip girl, før jeg skal på møte kl 22 00. Wee :-) Jeg fikk også pakken jeg bestilte for noen dager siden. Peace skjerf fra wildfox og et kjempe fint armbånd.  • 3

  Hei søte lesere!
  Denne uken har bare gått til jobb.. Foreldrene mine dro til Gran Canaria for snart en uke siden, så jeg har vært en god del på helset. Og, som sagt har jeg jobbet hver dag, så nå blir det deilig med en rolig søndag. Imorgen blir det en ny uke med jobb, så idag skal jeg kose meg! Nå skal jeg og kjæresten min på butikken for å kjøpe godterii, nam, etterfulgt av film maraton. 

  Jeg har også fornyet hårpleie produktene. Hva syns dere? Gleder meg til å teste ut alt!