♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Igår var vi i lillestrøm på juleexpo, så hyggelig! Vi handlet masse julegaver, ting til oss selv og jeg fikk kjøpt en god del til Felix. Vi koste oss med Manuelas cupcakes og Felix fikk se julenissen, hihi. 


Ellers koste vi oss med makroner da vi kom hjem, nam. Elsker!

 • 9

  Nå har jeg så vidt begynt å pynte litt til jul. Klør i fingrene etter å pynte enda mer. Trenger bare et juletre, hehe.  • 0


  Handlet babygrøt, woho

 • 2

  Hei fine lesere!
  Igår var det så fint vær, kjempe deilig. Jeg og en super god venninne bestemte oss for å ta en liten julegaveshopping. Vi dro til Sandvika storsenter og koste oss. Vi var innom ToysRus og hilste på min fine Ida og handlet litt julegaver. Nå gleder jeg meg til jul og det er snart 1. desember allerede!! Felix har til og med fått pepperkakedrakt av bestemoren sin. Vi skal nemlig på fotografering på lørdag. Etter å ha drukket frappe, handlet nødvendige julegaver så bestemte vi oss for å dra hjem til meg og lage julemiddag. Julegrøt, julebrus og svenske hollywoodfruer. Livet er herlig. 


  Fine gutten min

  Ble litt handling på Riviera Maison. Verdens fineste butikk!!

 • 5
  Lurer på om du bor i leiligheten du og barnefaren kjøpte? Eller har du flyttet hjem igjen? :)
  Jeg har overtatt leiligheten og eier den alene idag. 

  Om du bor i egen leilighet, kan du legge ut litt bilder fra leiligheten? Syntes du har så fin stil:)
  Det kan jeg gjøre. Holder å pusse opp litt her og der, så om noen uker kan jeg legge ut litt. 

  Hva tenker du om fremtiden? Skal du studere/jobbe? :)
  Jeg skal studere etterhvert. Men først blir det nok litt jobb også utdanning senere.  

  Hvordan har du det om dagen?
  Jeg har det utrolig bra. Livet smiler :) 

  Du har så utrolig fint hår, hvilke produkter bruker du?
  Bruker mye forskjellig, men mest redken og sebastian. Blonde glam fra redken og penetrait fra Sebastian. 

  Hvordan er livet som alenemamma?
  Helt fantastisk. Noen dager er mer slitsom enn andre. Men det er så mye glede og latter i hverdagen min.

  Hva jobber du som?
  Akkurat nå er jeg i permisjon med lillegull.  

  Hvor kommer all pengene dine fra?
  Jeg er i permisjon nå så da får man permisjonspenger.  

  Kan du lage et innlegg om fødselen din?
  Det kan jeg gjøre i et eget innlegg. 

  Kan du begynne å legge ut innkjøpene til deg selv og felix?
  Selvfølgelig! Har mye å vise dere, kjøpt mye fint den siste tiden. 
 • 4

  You don´t know what you´re alive for until you know what you would die for <3
  True.

  Nå har vi stått opp, spist frokost, stelt oss og nå skal vi snart ut en tur. Tenk, Felix er 9 mnd idag. Helt utrolig hvor fort tiden går. Han har allerede tatt fem skritt og det er nok ikke mange ukene/dagene til han går. Vi var på 9 mnd kontroll på torsdag og nå veier han 9725 kg og er 74 cm lang, helt perfekt! Det første året har vært så utrolig spennende og jeg er så heldig som får oppleve alt som skjer. Noe nytt hver eneste dag. Igår var ikke Felix helt i form, så vi var hjemme stort sett hele dagen. Jeg fikk vært en superrask tur på storsenteret for å kjøpe noen småting til leiligheten og til Felix. Gleder meg bare mer og mer til jul nå. Den beste og kosligste tiden. Blir så gøy å pynte til jul, første gang i min egen leilighet!    

 • 4


  //Michael Kors 

 • 2

  Hei dere! 
  Må virkelig anbefale noe til alle dere med barn. Jeg bestilte meg en pakke med navnelapper herfra, og de er helt geniale.

  Nå er det ikke lenge til barnehagestart for lillemann mest sannsynelig. Det krever mye utstyr, både til skift i barnehage, gode sko og uteklær. Noe av det kjedeligste må vel være å få med seg feil utstyr hjem. Eller enda verre, at det rett og slett er borte. Jeg tar ingen sjanser og har nettopp nå sikret meg navnelapper! Disse måtte tidligere strykes på klær, men nå kan man klistre de rett på klærne. De tåler vaskemaskin, tørketrommel, koking og kulde. I tillegg kan de sitte på glass, metall, gummi, papir, ujevne overflater og plast. Ikke nok med det, men man kan designe de helt selv også. Kommer vel ikke som et sjokk at det ble stjerner på lillegutt med en søt liten traktor. Jeg holder på å klistre disse på alt av yttertøy nå og senere når han begynner i barnehage så skal det klistres på det meste! 

  Når Felix blir litt eldre så skal det festes på flasker, leker, alle klærne og sko- genialt! 


  Utrolig enkelt og praktisk. 

  Hva syns dere om disse? Kan bestilles hos navnelapper

 • 7

  Spør i vei. 


  Svarene kommer i løpet av uken. 

   

 • 1

  På tide med en liten anbefaling. Denne gangen blir det et par produkter jeg ikke klarer meg uten akkurat nå. 

  Først og fremst er det svært viktig og alltid rense huden godt både morgen og kveld. Da tar huden opp næringen fra produktene i en større grad og huden blir etterlatt ren og pen. En god rens er hemmeligheten bak en strålende glød. Let the good times roll er en fantastisk ansiktsrens. Lukten minner meg om julen da den dufter av kanel og popcornduft. Man tar en liten bit i hånden, blander med varmt vann og masserer dette inn i huden. Skyll deretter med vann og påfør en god fuktighetskrem etterpå. Huden blir etterlatt silkemyk og deilig. 

  En god leppeskrubb er også viktig. Spesielt hvis man er glad i å bruke leppestift. Det ser ikke veldig pent ut med tørre og skrukkete lepper. Jeg bruker en leppeskrubb fra Lush som heter bubblegum. Lukter og smaker kjempe godt. Skrubb leppene med denne og skyll med vann. Jeg pleier å påføre en leppekrem fra matis som er en fuktighetsmaske som skal gi masse fuktighet og næring. Denne lar jeg sitte på til leppene er silkemyke. 

 • 2

  Hei søte!

  Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på innlegget lengre ned. Dere er søte! Men, selvfølgelig er det noen som kommer med negative tilbakemeldinger. Det regnet jeg med og har vært forbedret på det. Jeg har fått noen tilbakemeldinger fra barnefaren sin side og det er helt greit. Dette var min måte å få ut ting på, nemlig å skrive om det. Det er nesten ingen som har visst hva som egentlig skjedde mellom oss, og nå er det ute, endelig. Jeg kommer ikke til å legge skjul på sannheten lenger. Det har ikke blitt skrevet noe som ikke stemmer eller som ikke er sant. Jeg har fortalt hele sannheten, ble den for tøff for noen så anbefaler jeg å ikke lese innlegget. Men dette er min blogg og jeg skriver om mine følelser. Innlegget var nøye tenkt igjennom (flere venner leste før jeg publiserte dette) og jeg vet at dette ikke vil prege Felix senere i livet. Han kommer til å få vite sannheten før eller siden. 


  Nuss

 • 1

  Hei!
  Idag har det vært kjempe fint vær, så jeg og en venninne bestemte oss for å ta en tur på pannekakehuset. Det er så koselig der. Noe dere kanskje ikke vet er at jeg er oppvokst på Bærums Verk. Derfor er det alltid like koselig å komme tilbake dit. Mange barndomsminner blomstrer opp. Vi spiste en kjempe stor og god pannekake hver og skravlet som alltid. Jentesladder er det beste som finnes, neida. Men vi koste oss. Etterpå dro vi til trekanten i Asker og tittet litt. Jeg fant ingenting, utrolig nok. 

  Nå har vi kommet hjem, og fyy så deilig det er å bare slappe av. Felix er ferdig stelt, og nå skal han snart ta en liten blund. Da skal jeg svinge meg rundt og få ryddet litt her før jeg får besøk senere ikveld. Noen som har forslag til en koselig film? 


  Pannekake med bringebærsyltetøy og is. Anbefales!

 • 12

  Dette innlegget blir veldig personlig så jeg håper ikke dere kommer til å kritisere før dere har lest ordentlig. Burde egentlig ikke publisere dette men jeg blogger for å få ut følelser og det er nettopp det jeg gjør nå. Prøver på ingen måte å henge ut noen, men nå har jeg så mange følelser inni meg og det går så mye rykter rundt! 

  Fra første gang Felix lå i armene mine kjente jeg godt på morsinstinket. Da han kom til verden og åpnet de bittesmå blå øynene sine. Det var da det først slo meg, at jeg skulle gjøre alt for at denne lille gutten skulle få det bra! Da jeg og barnefaren gikk fra hverandre var det mange tanker som virret rundt i hodet mitt. At jeg ikke var en god nok mor, at jeg var mislykket, at Felix aldri ville bli like lykkelig uten en kjernefamilie, hva ville andre tenke, ja rett og slett dreide det meste seg kun om Felix. De første månedene var tunge og det eneste jeg tenkte på var Felix. Jeg ble nesten deprimert av å tenke på det. Heldigvis har jeg veldig mange venner og en god familie som har hjulpet meg. Barnefaren har ikke vært der for Felix..og heller ikke for meg da vi har trengt det. Fra Felix var 4 måneder til han var 7 måneder, så var det ikke mye å se til barnefaren. Han var på fester og levde livet mens jeg satt hjemme med sønnen vår. Det kunne gå flere uker før han i det hele tatt sendte en melding om å få se Felix. Han brydde seg ikke. Det som irriterer meg mest er at han har lagd en stor fasade rundt seg. At han er en fantastisk far som alltid stiller opp for sønnen sin. Kunne ønske det var sant, men det er desverre ikke tilfellet. Man vet ikke hvor tøft det kan være å sitte i den situasjonen om å bli alenemamma før man har vært der. Jeg vil oppmuntre alle mødre der ute som har oppdratt barnet sitt alene, dere er fantastiske!

  Jeg har vært redd for å fortelle at vi har gått fra hverandre, vært redd for hva alle ville tenke. Ung mor som får barn, selvfølgelig går faren ut av bilde da. Jeg og barnefaren var sammen i nesten 5 år, og man skulle tro at man kjente denne personen da. Det er helt utrolig hvordan er person kan forandre seg. Jeg har innsett så mye den siste måneden og føler meg lykkelig igjen. Det er ikke jeg som burde føle meg mislykket, det er jo faktisk jeg som har vært der for sønnen vår. Felix er fantastisk og verdens beste sønn. Jeg er virkelig glad for at jeg har fått oppleve hver eneste dag av hans liv og sett utviklingen hans. Jeg skulle gjerne opplevd den igjen. Han betyr virkelig alt for meg og jeg vil alltid være der for han. Min beste og eneste sønn. Mitt hjerte.


  Mamma elsker deg <3 • 2


  Endelig mitt! Enkelt og elegant.

 • 3

  God morgen søte lesere! 
  Nå har vi akkurat stått opp. Eller akkurat og akkurat, for noen timer siden. Har bare ikke hatt tid til å blogge. Men ettersom lillemann sovnet nå, så får jeg akkurat tid til å blogge litt. 
  Jeg fikk mange søte mail og meldinger igår etterat jeg la ut innlegget, utrolig koselig. Dere er de beste leserne! Det er nettopp sånne ting som gjør at jeg får lyst til å fortsette å blogge. Jeg tenkte å sette igang en spørsmålsrunde om noen dager, sånn at dere kan spørre om det som dere lurer på. Hva synes dere om det? Nå skal jeg slappe av, nyte stillheten før prinsen våkner. Etterpå skal vi ut en tur og møte en venninne av meg :-) Det er sånn dagene går når man er hjemme med en liten. Cafekos, besøk og ikke minst shopping(!) 


  Felix liker det dyrt. Stjålet Louis vuitton lommeboken til mamma. 

  Begynner å komme i orden med rommet til Felix. MEN, en del igjen! 

 • 7

  Hei søte lesere! 
  Nå har jeg akkurat spist en god frokost og får snart besøk av en god venniinne. Felix er på overnatting hos farmoren sin og koser seg masse. Merker at jeg savner han litt.

  Det er lenge siden jeg har skrevet et ordentlig innlegg til dere. Og ettersom jeg nevnte at det har blitt noen endringer i livet mitt, så tenkte jeg å fortelle dette til dere nå. Jeg har ikke vært klar for å dele det med dere enda, men føler meg klar for det nå. For det første så har jeg og Stian gått fra hverandre, som vil si at jeg har blitt alenemamma til verdens beste prins. Jeg kommer ikke til å gå inn på detaljer, men kan nevne at det er noen fedre som ikke takler å bli far eller er altfor umodne. Jeg satt igjen med alt ansvar alene og da er det bedre at jeg tar hånd om prinsen alene. Felix er ikke annet en glede for min del og jeg elsker å tilbringe hver dag med han. Utrolig at man kan elske en person så høyt. Det å bli mamma er det beste som har hendt meg. Å våkne opp til en liten gladlaks som står å ser på meg og babler ¨mamamamama¨ er den beste følelsen. Uansett om det er kl 5-6 eller 7. Prioriteringene i livet mitt har blitt helt annerledes. Jeg vil heller tilbringe en lørdagskveld med gutten min enn å dra ut å feste og ¨leve livet¨. Selvfølgelig må man slå seg løs en gang i blant, men for min del er hver helg helt uaktuelt. Ting har vært tøft nå og da, men jeg har virkelig innsett at jeg kunne ikke vært lykkeligere. Når jeg klarer å ta hånd om en liten alene, så føler jeg nå at jeg klarer alt. 


  Trilletur med Felix. 

  Følg meg på instagram : charlottenilsson1

 • 2


  //acnestudios

 • 0

   


  4 mnd fotografering med lillegullet mitt. Nå er han snart 9 mnd, tiden flyr!

 • 2

  Hei!
  Da var det på tide å begynne å blogge igjen litt da dere. I helgen var jeg og en venninnee i Kragerø på spa hotell. Kjempe deilig og såå avslappende etter en lang uke :-)
  Vi var først i Oslo på Jan Thomas Studio, så tittet vi litt rundt i butikker, så dro vi til liertoppen (har kjøpt en så fin seng!) og etter det var det to timers tur til kragerø. Herlig! 

  Dagene har bestått av å kose oss(!), spa og shoppe.  


  Fred fikser brynene til Tine

  Leiligheten vår!  Fantastisk å komme hjem til denne gladlaksen! 

 • 1