♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

2
NAVN: Charlotte Nilsson
ALDER: 18 år
FØDT: 18-10-1991
SKOLE: Rud VGS
STATUS: Stian<3
DYR: Louie (chihuahua)


Er det noe du lurer på, så er det bare å spørre :-)
 • 13

  Første kyssebildet • 8 • 4
  Nå har jeg akkurat kommet hjem og skal straks dra igjen. Da jeg stod opp så dro jeg til Sandvika for å møte Stian. Vi spiste litt også tok vi en taxi hjem til han. Nå skal jeg faktisk på kino med mamma igjen, hehe. Vi skal se twilight new moon, som jeg har sett. Men mamma har fått helt dilla på filmene, og jeg har ikke noe imot å se den engang til. 

  Vinneren av sminke fra E.L.F ble Nina som er kontaktet. Jeg tenkte å ha en konkurranse til, hva syns dere om det? 


 • 4
  Jeg var som sagt på kino med mamma og bestemoren min idag. Vi så den nye filmen, luftslottet som sprengtes. Min mening var at den var litt kjedelig til tider og dårligere enn de to andre filmene. Men sånn er det alltid. Før filmen gikk vi rundt på storsenteret å tittet. Jeg fant noen kjempe fine rosa sko som mamma kjøpte til meg.   Fikk også dette av mamma. Da jeg var hos frisøren igår så luktet håret mitt så godt, så jeg måtte bare skaffe meg shampooen og balsamen. Det som også er bra er at balsamen kan brukes som en hårkur. Disse to produktene skal brukes på blondt hår som er kjemisk behandlet og fjerner litt av gulskjæret. 
 • 4 • 3
 • 2
  Om ikke lenge skal jeg møte kjæresten min i Sandvika. Vi skal spise litt og sikkert se litt på julesalget. Etter det skal jeg møte mamma, vi skal nemlig på kino. Vi tenkte å se luftslottet som sprengtes, ettersom vi likte veldig godt de to andre filmene i denne serien. Har dere sett den, isåfall hva syns dere om filmen? 

 • 2
  Igår var jeg hos frisøren. Jeg hadde faktisk flaks som fikk en time, for alle andre som ringte fikk ikke time før om mange dager. Jeg tok hettestriper for å stripe etterveksten, men det ble ikke så bra. Derfor bestemte vi oss for å sette i noen foliestriper for å få stripene mer frem. Jeg ble ganske fornøyd, med tanke på at jeg satt der i over fire timer. Men nå har jeg mye lysere hår enn til vanlig, så det er litt uvandt. 


  Hva syns dere om håret? ble ikke så veldig bra bilder da men. 

  Etter frisøren så skulle jeg, mamma og pappa spise middag hos familien til Stian. Det var kjempe koselig, og jeg hadde på en ny kjole jeg kjøpte igår. Julesalget har begynt, og det kjennes i lommeboken. Neida, men vi hadde det ihvertfall kjempe koselig. Vi spiste kalkun og masse god dessert. Jeg og Stian så på en film som heter Ghost ship, som var veldig bra. Håper dere hadde en fin dag igår. 
 • 3
  Som dere sikkert har merket så har jeg ikke blogget på to dager. Jeg har vært i familieselskaper hver dag, og har ikke kommet hjem før langt på natt. Igår kom Stian hjem, så rett etter en sammenkomst hos min bestemor så kjørte pappa meg til han. Hadde ikke sett han på en uke så det var koselig å se han igjen. Jeg overnattet der, og så på mange filmer. Blant annet en utrolig ekkel film om overnaturlige evner. Paranormal activity, tror jeg den het. Merker at jeg ikke burde sett den, for nå kommer jeg ikke til å tørre å slå av lys eller å sove alene. Imorgen skal jeg til storsenteret for å bruke opp noen av pengene jeg fikk til jul og etter det skal familien min til Stian sin familie for å spise middag og kose oss. Håper dere har hatt en kjempe fin dag.

  Her er noen av de tingene jeg fikk til jul. Tok bare bilde av noe, orker ikke ta bilde av alt. 

  Nydelige eller hva? Fikk de av Stian. 

  Fikk masse pund som kommer godt med når man skal til London. 

  Denne har jeg ønsket meg lenge og endelig fikk jeg den. Det er jo så gøy å spille slike ting hvis man sitter i bilen på vei til hytta eller sitter på flyet til London. 

 • 10
  Idag er det den 24 desember, den dagen jeg har ventet på så lenge. Idag er det pakke åpning og masse god mat, som jeg gleder meg til. Vi drar til farmor rundt 5, og om ikke lenge får vi besøk av noen venner av mamma. Det blir altså en veldig stressende dag frem til vi kommer til farmor, fordi vi skal bytte gaver med en del også. Jeg skal rydde ferdig rommet og se på julefilmer frem til vi får besøk. 

  Dette er den dagen i året som virkelig betyr noe for meg. Man gir gaver til mennesker man er glad i og tilbringer ekstra mye tid med dem. Nå skal jeg se på en rekke med disney filmer, som gir meg sikkerlig julestemning. Håper dere får en kjempe fin julaften og får det dere ønsker dere :-)


  Ventepakke er gøy å få! 

  I pakken lå denne nydelige kjolen som er fra en utrolig kul butikk. Dette blir nok nyttårskjolen min :-)

 • 5
  Idag er det lillejulaften, tiden går så fort. Akkurat nå ser jeg på julefilmer, som er så koselig. Jeg skal snart forte meg ned til Sandvika med en venninne for å handle litt flere julegaver. Etter det skal jeg til tanten min for å være med hele familien. Ellers så gleder jeg meg helt sinnsykt til imorgen! Masse god mat, pakker og bare slappe av med familien. Jeg feirer som regel jul med farmor, Tom, mamma og pappa. Enkelt og greit med en bitteliten julefeiring. Orker ikke tanken på å tilbringe julaften med en haug skrikeunger. 

  Hva skal dere på julaften? 


 • 5
  Brittany Murphy er død. 32- åringen skal visstnok ha kollapset i dusjen og fått hjertestans. Hadde ikke et så stort forhold til henne, men hun var en flink skuespiller. Hun spilte blant annet i 8 mile. Rest in peace. 

 • 5


 • 5
  Idag har jeg trent, akkurat som igår. Har nemlig innsett at trening må til i hverdagen for at man skal føle seg opplagt. Så frem til jul/nyttårsaften så blir det trening hver dag! Der har jeg ihvertfall ett mål. Mine mål etter nyttår kommer jeg til å skrive når den tid kommer. • 7
  Disse har vært på alles lepper i alle år og det har vel sin grunn. De gir leppene fuktighet og gjør dem myke. Perfekt som lipgloss eller mot tørre lepper. De kan også brukes som en slags fuktighetskrem på tørre albuer, neglbånd og heler. Utrolig nok kan du også påføre litt på øyenbrynene dine for å få de litt mer ryddige. Jeg elsker disse leppomadene og det ligger alltid en i lommen min. Det er makeup-artistene og modellenes favoritt, og de har en rimelig pris. 89,- pr boks, og det har vel de fleste råd til.   Strawberry lip balm er min favoritt. Jeg har brukt denne i ett år ca og den er utrolig god. Leppene blir myke og behagelige. 

 • 3
  Jeg har faktisk ikke rukket å blogge på noen dager nå, og det beklager jeg. Julen nærmer seg og jeg er ikke ferdig med å handle julegaver og de fleste andre ting som skal gjøres i julen. Det er faktisk fem dager til julaften nå, herregud så fort tiden går. Men nok om det, fremover kommer det til å komme en del tips om produkter jeg liker og anbefaler, bare så det er sagt. Det kommer også til å komme en ny konkurranse som jeg ser veldig frem til. Vinneren av E.L.F make up er enda ikke kåret, så dere kan fremdeles vinne. 

  Idag har jeg pakket inn gaver som skulle byttes med min kjære, Stian, og familien hans. Vi dro på storsenteret for å ta en siste innspurt med gaver og deretter dro vi til farfaren til Stian som fylte 80 år. Det var veldig koselig å møte familien hans, veldig snille mennesker alle sammen. Nå har jeg kommet hjem og jeg fryser fra topp til tå. Det har ikke vært så kaldt på lenge, og det blir vel ikke varmere over natten tenker jeg. Nå ligger jeg innpakket i dynen med en liten bolle med blåbær på fanget mens jeg ser på en film som går på TV3. Skulle egentlig i et selskap til, men det er jeg altfor sliten til. Imorgen drar kjæresten min til Tromsø, og det blir utrolig trist uten han. Kommer virkelig til å savne gutten min! 


 • 8

  Glamorøse kjoler passer best til nyttårsaften mener jeg. ''less is out'' med andre ord. 


  Bruk en svart eyeliner og påfør deretter en grå/svart glitrende øyenskygge. Bruk en lys foundation og litt solpudder i kinnene, mens leppene skal være i en hudfarget tone. Fake øyenvipper er et must på en slik dag! 
 • 6
 • 2
  Nå har pappa akkurat kommet hjem fra harry tur i Sverige, og da hadde han selvfølgelig med seg masse godteri som jeg skal kose meg med i kveld. Filmmaraton idag, herlig. Skal prøve å se så mange filmer som mulig helt til kvelden er omme. Noen forslag til en bra film?  • 1


 • 4
  Jeg hater virkelig blodprøver og sprøyter. Da jeg var hos legen idag, måtte jeg ta en blodprøve. En blodprøve som skulle fylle tre glass med blod, som deretter skulle sendes til et sted der de sjekker om jeg mangler ulike stoffer i kroppen. Da jeg satt klar på stolen, tok damen frem en kjempe stor sprøyte. Jeg kunne virkelig kjenne skrekkfølelsen komme og jeg hadde bare lyst til å trekke til meg armen og gå. Men damen var for rask, så før jeg rakk å si noe hadde hun stukket sprøyten i armen. Da hun presset blodet ble det helt tåkete i øynene og alt gikk rundt. Jeg falt sammen, besvimte. Sinnsykt flaut med tanke på hun stakkars damen som måtte dra meg til sofaen og presse i meg både saft og sjokolade. Jeg håper virkelig jeg slipper å ta slike sprøyter igjen, men det er greit med et lite stikk i fingeren, men det får være grenser.

  Etter at jeg hadde ligget på sofaen en stund og kommet meg ut, dro jeg og mamma på Baker Hansen. Vi spiste noen gode baguetter, imens mamma ringte rundt som en gal for å fortelle hele slekta om hva som hadde skjedd. Nå er jeg sykemeldt fra skolen frem til jul, så får håpe jeg kommer meg på beina igjen.  Jeg fikk forresten en foundation primer idag.  Mye enklere å legge en foundation med en slik en. Den var ikke så dyr og har ikke prøvd den enda. men det gleder jeg meg til. 

 • 4

  for en liten stund siden oppdaget jeg en side som selger kjempe fine vesker til en god pris. jeg har falt helt pladask for mange av veskene, men den på bildet må være min yndling. trykk på linken for å komme til siden, anbefaler dere å ta en titt. http://www.vesker.no/
 • 8
  forje dagen var jeg og mamma på perlekjeden. vi kjøpte krystaller og alt vi trengte for å lage slike øredobber dere ser på bildet. det var utrolig gøy å lage det, men ganske vanskelig samtidig. det var ganske inspirerende å lage de, så dette er nok min nye hobby. man kan lage alt fra øredobber til armebånd på perlekjeden, så dere burde ta en tur dit.  


  disse har jeg laget hittil. 

  jeg er fremdeles syk, og da er det morsomt å ha noe å gjøre. et fint pepperkakehus pappa lagde, hehe. 
 • 5
  ja, da har jeg selvfølgelig blitt syk- igjen. dette er tredje gang på under to måneder, så jeg har jo virkelig flaksen på min side. alt startet i går da jeg våknet til feber og vond hals, men nå har det bare blitt verre. jeg orker ikke ligge i sengen idag, fordi jeg faktisk skal til strømmen med familien min. vet ikke helt hva vi skal men mamma nevnte noe om et hobby sted. så jeg kan vel glede meg vil jeg tro. får håpe denne sykdommen ikke varer lenge, for nå er jeg veldig lei av å være syk. 

  heihei
 • 3
  Idag dro jeg på posten for å hente en pakke som var sendt fra www.caredirect.no. Oppi esken lå det masse godsaker som jeg vil dele med dere. Caredirect.no er en side som selger kjempe bra produkter, som er gode for huden. De selger mye annet, så dere burde ta en titt. Her er det jeg mottok idag: 

  brukealva
  Dette er en serie produkter som er bra for uren hud. Jeg sliter ikke så veldig med det, men det er jo greit å rense huden for å motvirke det. Jeg har ikke prøvd disse enda, men jeg har fått tilbakemeldinger om at de er helt fantastiske. Så hvis dere vil se litt nærmere på disse produktene så trykk på linken: http://www.caredirect.no/hudpleie/hudproblemer 

  brukeeealva
  Denne fikk jeg også. Det heter intensive refining cream, og er mot cellulitter og 'appelsin hud'. Nå har ikke akkurat jeg cellulitter, men for å ikke få det så kan jo dette være en bra løsning. Den strammer jo opp huden, og det trenger alle. Gleder meg til å teste ut produktene, så nå skal jeg ta en varm dusj og stelle meg ordentlig. Som sagt så er alle produktene fra Caredirect.no.
 • 15
  neglelakk
  kanebo
  Verdens beste foundation pudder! 
 • 2
  nå har jeg endelig kommet hjem etter en lang dag. da vi sluttet på skolen, dro jeg og stian rett til sandvika, fordi han skulle klippe seg. etter det gikk vi til storsenteret for å kjøpe canada goose luen til meg, men selvfølgelig var den utsolgt. etter det møtte jeg mamma og en venninne av henne. vi spiste og handlet masse julegaver, slitsomt. det verker i beina mine, så nå skal jeg slappe av med en god kopp med kakao og litt sladder.  

  stianklipperseg
  mat

  imorgen kåres vinneren av E.L.F cosmetics sminke, så nå er det siste sjansen for å stemme. trykk på denne linken for å komme til innlegget: http://charlottenilsson.blogg.no/1260275854_vinn_sminke_fra_elf_c.html#comment

 • 1
  nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. pappa hentet meg da jeg sluttet, så jeg slapp å stresse med hvilken buss jeg måtte ta. vi dro på butikken, og kjøpte masse godt, blant annet et pepperkakehus som vi skal bygge om ikke lenge. jeg har en hel haug med lekser som må gjøres til imorgen, og jeg kommer aldri til å klare å levere alt tidsnok. jeg skal slappe av en god stund til, så må jeg vel sette igang. 

  brukeeejdsa
  ikke glem å melde dere på E.L.F. Cosmetics konkurransen der dere kan vinne sminke. trykk her for å bli med i; http://charlottenilsson.blogg.no/1260275854_vinn_sminke_fra_elf_c.html#comment . lykke til! vinneren trekkes på fredag.
 • 6
  brukee111brukeehihi
  bloggis
 • 194

  da var det på tide å ha den første konkurransen her på bloggen min. jeg har fått tilsendt noen produkter og har valgt å lage en konkurranse og gi det bort til dere. jeg mener selv at sminken er veldig bra og jeg bruker mange av øyenskyggene. dette kan også være en flott julegave, så det er bare å stemme. du kan stemme flere ganger også, da har du større sjans.

  alt du trenger å gjøre er å skrive 'jeg vil vinne' i kommentarfeltet, og selvfølgelig må du skrive inn eposten din. jeg vil kontakte vinneren på epost, og personen blir kåret på fredag. så lykke til!

  konkurranse
  det du kan vinne er :

  - Nailpolish - black
  - Girly mineral eyeshadow
  - Confident mineral eyeshadow
  - Temptress mineral eyeshadow
  - Studio Line mini eyelash curler
  - Studio Line eyebrow treat and tame


  LYKKE TIL!

 • 4
  favorittblogg? har egentlig ingen spesiell. Hvor har du kjøpt den genseren du har på i innlegget ''sommerfugler i magen''? den er kjøpt på bik bok. Hvordan sminke bruker du? til hverdags bruker jeg foundation, solpudder og maskara. til litt penere anledninger bruker jeg foundation, solpudder, maskara, eyeliner og øyenskygge. Faste blogger du leser? jeg leser ingen faste, men er innom mange for å utforske litt. liker å lese nye blogger. Hva liker du ved deg selv? hm, vanskelig. men jeg er fornøyd med øynene mine. Hva liker du ikke ved deg selv? jeg liker ikke hoftene mine, lårene og kinnene. Er blond din naturlige hårfarge? ja, det er det. har vært blond hele livet. Favoritt farge? brun, hvit, grå, rosa, lyseblå og lyselilla. Favoritt mat? det må være indisk og kina mat. favoritt butikk? det er utrolig mange. mark & brandy, helt coco, litt snob, bik bok og 4woman. Hvor kjøper du sminke? jeg kjøper sminke på parfymerier. Kjøper du sminke selv? jeg kjøper selv, men ikke med mine egne penger. Er alt håret du har ekte? som oftest ja, men noen ganger bruker jeg extensions. bruker du ansiktsmasker eller hudpleie? begge deler. jeg pleier å ta ansiktsmasker ofte, hjemmelagde ansiktsmasker er også ganske bra for huden. jeg passer også på å smøre huden med fuktighetskremer. Hva slags sminke bruker du? (mascara, pudder, foundation..? jeg bruker foundation, pudder og maskara som oftest. Hvor får du inspirasjon fra? jeg leser mange blader, så det er vel der jeg får inspirasjonen min fra. Hva liker du å gjøre på fritiden? på fritiden elsker jeg å shoppe, være med venner og kjæreste, trene og slappe av. Hvordan vil du beskrive deg selv? jeg er en veldig livlig person som oftest er glad. jeg hater å være sur og lei meg, så jeg prøver alltid å få noe bra ut av dårlige dager. jeg har ikke den beste selvtilliten, så det er sagt. Hvilken brus liker du best? på denne tiden av året så må det være julebrus. Hva er det flaueste du har gjort? det er så mye så det blir vanskelig å mimre tilbake. men jeg kan love at det ikke er noe jeg vil huske, prøver helst å glemme alt det flaue. Har du noen gang dansa på taket? tror aldri det har hendt, bare på gulvet. Hva er det du liker best å spise? frukt, det er så godt. hva liker du å drikke? jeg elsker vann. Hva slags produkter bruker i håret? jeg vasker det med shampoo, balsam og kurer det veldig ofte. bruker du hårspray? nei, det ødelegger håret. Hva slags pudder/foundation bruker du? i pudder bruker jeg guerlain terracotta bronzing powder og i foundation bruker jeg kanebo. 
 • 8
  hei alle sammen. nå har jeg akkurat kommet hjem, ganske tidlig ja. men jeg har fått i oppgave å arbeide hjemme. må levere oppgaver innen ikveld, så da har god tid frem til da. uheldigvis har jeg masse innleveringer og prøver imorgen, som kommer til å gå rett i dass. nå skal jeg straks møte en venninne. vi skal på se litt på julegaver, så det blir koselig.
   
  brukeeeeeeeeeeee
 • 3
  først så vil jeg bare si tusen takk for hyggelige kommentarer fra dere. svarene kommer imorgen,så stay turned. nå har jeg akkurat kommet meg hjem etter en lang fire timers tur på storsenteret. jeg fikk kjøpt noen julegaver, så nå har jeg heldigvis begynt med å handle inn julegaver. i fjor startet jeg ikke før noen dager før julaften, og det ble ganske kaotisk og hektisk. jeg har fått to blad i posten som jeg skal kose meg med resten av kvelden. ha en fin kveld. 

  husk at spørsmålsrunden fremdeles pågår, så du kan fremdeles stille spørsmål. 
  brukeblader
 • 26
  jeg får mange spørsmål daglig om hva slags hårprodukter jeg bruker, sminke og lignende. derfor tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde der dere kan spørre om alt dere vil og lurer på. jeg kommer til å svare enten ikveld eller imorgen, så det er bare å spørre så får dere svar om ikke lenge. 
  bruke sprsml
  husk, ingen spørsmål er dumme. 
 • 9
  54546
  blir nok en travel dag på meg imorgen, mye som må gjøres. men dere får ihvertfall kose dere søtinger! 
 • 3
  idag var jeg helt utslitt etter gårsdagen. jeg måtte holde meg våken i flere timer fordi mamma og pappa skulle komme hjem. jeg klarte jo selvfølgelig ikke det, så jeg sovnet. de hadde med seg masse godteri og mange gaver til meg, så jeg ble kjempe glad. mamma lagde toast til oss til frokost, mens vi hørte på julemusikk. veldig koselig. etter det dro jeg ned til sandvika for å gå litt i gågatene med stian, som ble til at vi var der i fem minutter også gikk vi til storsenteret. vi så på julegaver, og jeg fant noe veldig fint som jeg holdt av til stian. skal ned å kjøpe det imorgen, og jeg vet han ønsker seg det. etter en liten stund på storsenteret møtte jeg tre venninner som jeg ikke hadde sett på en god stund. var veldig koselig å snakke med dem igjen og se ansiktene deres. det går mange ganger så lang tid fra hver gang jeg møter mange av vennene mine, men alltid hyggelig å se kjente fjes. vi kjøpte den gode drikken som jeg elsker og litt mat på mc donalds. mer enn det ble det ikke, før pappa kom å hentet oss. 

  idag er det forresten andre advent, ikke lenge til jul nå. har dere tent lys?
  38336456146ebbb80742large
 • 8
  bruke44
  bruke33
  bruke66bruke22

  bruke55
  bruke2
 • 14
  de fleste har vel fått med seg at røde lepper er et must denne vinteren, så hvorfor ikke prøve ut en rød neglelakk også? til hverdag går jeg mest for en hudfarget tone på leppene, fordi jeg syns det ser mer naturlig ut og gir huden en lysere nyanse. men å bruke en rød leppestift på fest er noe du burde prøve ut. med et svart eller hvitt antrekk så blir det utrolig kult, syns ihvertfall jeg. 

  imgthing
  hva er deres mening; ville du brukt en rød leppestift?


 • 9
  nå har jeg akkurat ryddet ferdig til mamma og pappa kommer, og det var ikke bare bare. det verker i armer og bein, så nå skal jeg slappe av en liten stund. kjæresten min dro akkurat så nå er jeg helt alene som er litt mindre koselig. heldige meg får pakker idag, gleder meg! ha en fin dag. 

  bruke1
  bruke2
  bruke3
 • 10
  nå har jeg og stian akkurat vært ute å lekt i snøen, som var veldig gøy. vi ble veldig kalde, så vi slo på tråden til flamenco pizza. så nå venter vi en god middag. heldigvis er dette den siste dagen jeg er alene hjemme, siden mamma og pappa kommer imorgen. da blir det ordentlig mat, og ikke junkfood. gleder meg.  kos dere ikveld. 

  brukeee1
  nå skal vi kose oss, maten kom akkurat.
 • 17
  UGG er virkelig de beste vinterskoene jeg vet om. jeg har sverget til disse på kalde og våte tider. jeg kunne virkelig ikke tenkt meg noen andre sko enn disse, og de finnes i alle mulige modeller. korte, lange, knehøye, sko og alle mulige farger. jeg har selv en del forskjellige UGGs og jeg liker å variere. men det beste av alt er at de er utrolig varme og føttene blir aldri kalde. jeg har alltid hatt problemer med å få varme i føttene, så derfor er disse et bra alternativ. hvem liker vel å fryse av seg tærne på en kald vinterkveld? ikke jeg ihvertfall. disse kommer jeg til å bruke lenge fremover i tidene. prisen på skoene er helt forskjellig, men den vanligste prisen er vel 1800 kr. verdt hver eneste krone, mener jeg!
  bruke3
  bruke2
  Hva er din mening om UGG? har du et par selv, eller ønsker du deg et? 
 • 8
  bruke111
  min kalender består av alt fra hårpynt til godteri, som da vil si en pakkekalender. har dere en julekalender, isåfall hvordan?
 • 12
  en av pakkene jeg mottok igår, var fra makeupmekka. det var et sett med koster og en kjempe fin øyenskygge. jeg anbefaler bare det jeg syns er bra på denne bloggen, så her er en liten kosmetikk anbefaling!

  brukee1
  Set Touch Up Tube Set Japonesgue og eyeshadow too faced i fargen totally toasted. 
  bruke2
  disse kostene likte jeg utrolig godt, og de er veldig praktiske. jeg fikk de i rosa, men det finnes også i svart og sølv. settet inneholder 1 foundation børste, 1 leppepensel, 2 ulike øyenskygge børster og en pudder/rouge kost. jeg, som alle andre jenter har vel bruk for sminkekoster til forskjellige deler av ansiktet. men til tider kan det være upraktisk å alltid ta med seg alle børstene, så makeupmekka har løsningen. hvis man skal overnatte hos venner, skal ut på byen eller lignende så er dette en genial løsning. 
  brukee2
  nå ligger alle kostene oppi dette slanke og pene etuiet. den er laget for å være enkel å ta med seg på reiser og til å ha i vesken. den er jo bare helt super på små bad. http://www.makeupmekka.no/prod.php?id=1134&name=Brush
  yenskygge
  denne øyenskyggen var utrolig søt. jeg bruker som regel brunt på øynene når jeg sminker meg, så denne likte jeg. den er enkel å påføre, smuler ikke og den kan brukes på fest og hverdag. påfører man litt, så blir det mer hverdagslig og påfører man mye blir det mer fest looken. http://www.makeupmekka.no/prod.php?id=662&name=Duo

  alt dette kan du finne på http://www.makeupmekka.no 
 • 3
  igår var en litt hektisk dag. den var stressende og jeg hadde dårlig tid stort sett hele dagen. PC'en min er ødelagt, så jeg må blogge fra denne nedslitte og treige PCen. jeg har virkelig uflaks om dagen, får håpe det snart går over. jeg hadde en veldig kort dag på skolen i går, heldigvis, men da jeg gikk fra skolen fant jeg ut at bussen gikk om noen få minutter, så jeg måtte løpe et lite stykke. god start på dagen når man ikke har gjort annet enn å sitte på rumpen i flere timer. merket virkelig den dårlige kondisjonen min, så treningsstudio blir vel der jeg skal tilbringe helgekosen min. da jeg satt på bussen, var jeg helt i mine egne tanker, så selvfølgelig glemte jeg å trykke på stoppet der jeg skulle av. jeg måtte gå et stykke, men da jeg endelig kom hjem så lå det to pakker til meg i posten. litt lykke i ulykken er greit.

  jeg hadde helt glemt at det var første desember, og da er det jo kalender pakke. moren til stian var så søt å lage en kalender både til meg og til han, så heldige som vi er. når foreldrene mine kommer hjem, så har de med en kalender til meg, så det gleder jeg meg til. første desember var forresten en stor marsipangris, hvis noen av dere lurte.
  etter åpning av kalender og pakker i posten, måtte jeg starte rett på en middag som bestod av kyllingfilet, bearnesaus, maiskolber og ris. jeg og stian hadde nemlig vært sammen i 11 måneder igår, så vi måtte ferie det. vi dro en tur på egon for å spise en god dessert, som faktisk var utrolig godt. oreokake med is og jordbærsaus på egon. så gikk vi til matbutikken for å kjøpe den fantastiske drikken min, vitamin care. 

  deretter så vi på 2012 på kino. dette må være en av de beste filmene jeg noen gang har sett. den fikk meg virkelig til å tenke på hvordan verden er idag, og hvor egoistiske vi mennesker er. håper bare ikke det som sies på filmen er sant, for da har vi ikke mange år igjen å leve. spenningsfaktoren var på topp, og man klarer ikke løsrive seg fra skjermen. anbefales å se!
  bruke
  (innholdet i pakkene vil dere få se i et av de neste innleggene)
  bruke d
 • 17
  brukeccha
  bruke