♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

9

Da var jeg endelig hjemme. Jeg har gått rundt på storsenteret med mamma i hele dag, for å titte litt. 

Og ja, jeg kjøpte meg litt små ting. Blant annet et stort sett fra lancome, den dyreste hårkuren jeg noen gang har kjøpt, en shine spray fra sebastian til håret, en naturbørste og rull børste fra adam og eva.Hårkur fra adam og eva, og sebastian shine spray fra adam og eva.Lovte dere et bilde av håret, så her er et.


Og til slutt, GODT NYTTÅR!

 • 5

  002

  Kosmetikk og hår

  Er det du har nå, din naturlige hårfarge? 
  Ja, både og. Striper håret hos frisøren engang i måneden. Men jeg har planer om å stripe håret mye lysere snart. 

  Dersom man skal investere i noen gode produkter for huden, hvilke anbefaler du?

  Disse to fra clinique er veldig bra. Bruker de hver dag!

  har du klipt det lange fine håret ditt :(!!?
  Nei, men må nok klippe det snart. 

  Hvilke sminkeproduker bruker du daglig?

  pudder- kanebo, solpudder- guerlain, foudation- kanebo eller shiseido, maskara- lancome, øyenskygger- chanel, lipgloss- chanel. Øyenbrynspenn- lancome. 

 • 8

  Hei dere. Nå har jeg endelig kommet hjem til dynen min. fy fader, så kaldt det er ute nå! Jeg har ihvertfall vært hos frisøren idag, og jammen gikk ikke halve lønnen min. Jeg stripet hele håret og klippet det. Jeg er veldig fornøyd, selvom jeg ikke er særlig begeistret for å klippe håret mitt. Jeg liker å ha det langt! Men nå skal jeg kose meg med masse godteri og film med mamma og Louie. 

 • 10


 • 5

  Da var julen så og si over, og nå er det nyttårsaften som står for tur. Jeg aner ikke hva jeg skal ha på enda, men forhåpentligvis finner jeg noe. Jeg skulle kjøpe Malene Birger kjolen jeg har sett på lenge idag, men typisk min uflaks så var den bare i strl M, som er altfor stort. Utrolig kjedelig når jeg har sett på den så lenge.

  Jeg spiste på Egon med Stian idag, før vi dro videre til Sandvika storsenter. Jeg kjøpte Chanel smoky eyes øyenskyggen som var utrolig fin. Perfekt til nyttårsaften. Så måtte jeg selvfølgelig innom frisørsalongen og kjøpe noen nye hårprodukter. Denne gangen ble det Kerastase produkter. Ettersom håret mitt begynner å bli litt langt nå, så trengte jeg en shampo og balsam med mye proteiner og som forsterker håret.

  I tillegg bestilte jeg meg en frisørtime, så nå skal det bli deilig å få litt lysere hår.


  Øyenskygge fra chanel, hårprodukter fra kerastase.

  Det var mange som lurte på hva jeg fikk til jul. Jeg fikk utrolig mye fint, blant annet sminke, MASSE penger til London, klær, toalettsaker osv. Så nå vet dere det! Flere mysterier dere vil at jeg skal løse? hehe..


  Jeg fikk en gave av Stian idag, som jeg har ønsket meg en stund. Verdens beste.


  Jeg lover å bruke den hver dag..

 • 3

  Jeg hadde verdens fineste dag på igår. Så utrolig koselig med masse god mat, samle familien og masse pakker. Kan ikke tenke meg noe bedre. Nå har jeg akkurat spist julefrokost med familien og sitter å ser på julefilmer. Etterpå skal jeg i familieselskap, som egentlig har blitt en tradisjon hver jul. Imorgen skal jeg i bursdagsselskap, så på mandag skal jeg en liten tur på storsenteret for å bytte noen gaver og lignende.

  OG selvfølgelig skal jeg vise dere bilder av det jeg fikk til jul igår.. Kan legge ut senere. 

  (Innlegget ble skrevet igår)

 • 9

  001

  Klær og handel.

  Hvor kjøper du klærne dine, kjøper du mye på nett?
  Jeg kjøper som regel bare klær på mark+brandy i Sandvika og 4woman. 

  Hvordan får du råd til så mange dyre ting?
  Jeg får en del av foreldrene mine også jobber jeg litt vedsiden av skolen. 

  Har familien din veldig god råd, siden du bare kjøper dyre ting?
  Vi har nok penger ihvertfall :-) 

  Kan du vise favoritt plagget ditt? hvor er det kjøpt/pris?
  Selvfølgelig. 

  Kjøpt på acne sin hjemmeside, og kostet 1995,-

  Yndlings merke?
  Acne, juicy couture, mulberry, marc by marc jacobs, malene birger, ysl. 

  Hvor høy er du, og hvilken størelse har du i parajumpersjakken din?
  Jeg er ca 1.65, og jakken er i strl XSMALL.

  Hvor mye bruker du på shopping i måneden?
  Oj, det er mye.. Hvis man regner med hva jeg bruker på kosmetikk og klær, så er vel det over 10 000 kr..

  Har du funnet ut hvordan speedy du skal kjøpe?
  Nei, dessverre.. Jeg er i tenkehjørnet når det gjelder den enda! 

  Er du bortskjemt?
  Ja, hehehe..  (Resten kommer senere ikveld)

 • 7

  Da var jeg hjemme fra skolen. OG, endelig er det juleferie! Det skal bli så deilig å ikke tenke på skole og lekser. Selvom jeg skal jobbe noen dager i ferien, så skal det bli deilig å sove lenge og se på søte disney filmer som går på TV. Det er bare to dager igjen til julaften, og jeg er ikke ferdig med julegavene enda. Og nå begynner det å haste.. Vi hadde juleavsluttning i klassen idag. Spiste masse godt og hadde juleoppgaver som vi skulle løse. Nå får jeg bare mer og mer julestemning. 

  Jeg skal vise dere hva jeg kjøpte i innlegget under senere ikveld eller imorgen. Jeg elsker den, love.  Jeg kjøpte litt nødvendigheter igår. Et nytt saueskinn. Louie har nemlig ødelagt det gamle, snill hund. Så en søt skål til å spise godteri i.


  Nå skal jeg sette meg ned og svare på spørsmålene deres fra spørrerunden. ENDELIG, ikke sant?

 • 8

  ?


 • 4

  Hei søte lesere. 
  Mange av dere spør om jeg kan skrive en liste om hva jeg ønsker meg til jul, og det kan jeg selvfølgelig gjøre.

  Jeg har egentlig ikke så mange ønsker, tror jeg...

  • Den nye kleskolleksjonen til ACNE.
  • Chanel neglelakk i mange farger
  • En ny rosa juicy couture kosedress.
  • Mulberry wallet.

  • YSL pumps black
  • Interiør til rommet
  • Armebånd i skinn med forskjellige detaljer.

  l

  • Acne pistol short black
  • Louis vuitton speedy bag. Enten 30 eller 35.
  • Hårprodukter fra Kérastase
  • Og til sist, verdens fineste kjole fra Malene Birger.
 • 71

  Hei cupcakes.
  Nå var det på tide med en stor konkurranse, ettersom jeg ikke har noen julekalender. Så derfor kan dere nå vinne den nye GHD rettetang midnight collection inkludert hårføner, speil og eske. Jeg har selv prøvd rettetangen og det er helt klart den beste rettetangen som er lagd. Man kan style håret med den, lage krøller og rette. Trenger jeg si mer?

  Det eneste dere trenger å gjøre er å

  • Bli medlem på denne siden (når du kommer inn på siden, så må du bla litt lengre ned å fylle ut skjemaet)
  • Skrive i kommentarfeltet at dere har gjort det. 

  Vinneren blir kontaktet på denne siden, så det er viktig at dere registerer dere, forså å skrive i kommentarfeltet. Vinneren blir kåret den 24. Desember.

  Stor juleklem fra meg.
 • 3


  Nå skal jeg prøve ut de nye produktene jeg kjøpte. Gleder meg!! Håret trenger virkelig litt pleie nå...

 • 3

 • 6

  Hei søte.

  Jeg var akkurat en liten tur hos frisøren min for å prøve å finne noen bra produkter for håret mitt. Jeg fikk mange gode tips og kjøpte derfor med meg mange nye produkter med hjem.  Ettersom jeg har blondt hår og striper det en gang i måneden, kjøpte jeg produkter som var tilpasset det. Blant annet en sølv shampoo som fjerner gulskjær, en hårkur som hjelper å bevare fargen, en shampoo og balsam som gir masse fuktighet, og til slutt en hårkur som gjør det samme. Det er utrolig viktig at håret får masse fuktighet og pleie om vinteren. Husk på det jenter :-)   Jeg har også begynt å bli syk. Utrolig irriterende nå som det straks er jul, og jeg må handle masse julegaver. Krysser fingrene for at jeg er frisk til imorgen.

 • 7

 • 17

  Hei søte!

  Nå har jeg akkurat kastet meg ned på sengen for å slappe av litt. Jeg har holdt på med en stor skoleoppgave idag, og pusset opp rommet mitt. Jeg er ikke helt ferdig med å innrede, men hittil har det blitt kjempe fint.  Jeg var en tur på senteret med Tine  for å finne masse nytt til rommet, og det fant jeg.


  Fikk ihvertfall dagens trening. Posene veide minst 30 kg...  Resultatet sålangt.

  Nå må jeg ta en dusj for å få av all malingen jeg har overalt. Etter det så blir det litt mer selvbruning, så prison break med Stian. Blooogges!

 • 4


  Da var jeg endelig hjemme. Jeg sluttet heldigvis tidlig på skolen idag, så jeg fikk slappe av noen timer før jeg skulle på jobb. Etter jobb så dro jeg til Sandvika storsenter ettersom det var nattåpent. OG, jeg ble kjempe misfornøyd. Fant ingen til, bortsett fra en basic singlett. Nå skal jeg ihvertfall kose meg med litt godteri før jeg legger meg.   Torsdagskos :-)

 • 6


  Nå drar jeg til skolen....kjempe gøy!

 • 25

  Da kjører vi en spørsmålsrunde ettersom jeg har hatt en bloggpause og fordi jeg har fått mange nye lesere.Spør i vei :-)

 • 2

  Jeg klarte ikke å dyy meg. Å lage mat fristet ikke i det hele tatt idag, så jeg bestilte masse godt.. Selvfølgelig klarte jeg ikke å bestemme meg, så jeg bestilte bare.. litt for mye mat.  Men nå skal jeg kose meg med stearinlys, tv og kinamat... blogges!

 • 4

  Tiden går så utrolig fort. I dag er det første desember allerede. Gleder meg skikkelig til julekalenderen på TVen etterpå.. Noen som vet hva som går i år? Nå er det bare 23, dager til jul, jiiippii.

  Nå har jeg kommet hjem etter en hyggelig handletur med en venninnee Jeg har akkurat sett litt på fangsten, og jeg er super fornøyd. Selvom det ble svidd av noen tusen. MEN, jeg skal faktisk ta selvbruning etterpå. Det er kjempe lenge siden jeg gjorde det sist, og etter å ha fått litt hjelp på faceit så har jeg funnet en som skal være veldig bra. Så nå skal jeg snart hoppe i dusjen, skrubbe meg og ta på selvbruning. Jeg kjøpte også en hel haug med undertøy idag. Utrolig deilig å fornye alt. Nå mangler jeg bare lille gullklumpen min Louie her, så hadde alt vært perfekt.


  Julekalender <3

  dagens innkjøp.


  Undertøy