♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Idag er det 24. desember, altså julaften! Nå skal vi snart til farmor for å feire og spise masse god mat. Ønsker alle mine søte lesere god jul :-)

 • 7

  Hei!
  Denne uken har vært veldig hektisk. Heldigvis hadde jeg fri idag, så jeg fikk tid til å gjøre det som måtte gjøres før jul. Jeg har fått kjøpt noen julegaver til og noe til meg selv idag. På starten av dagen så var jeg og kjæresten min på kino og så new year¨s eve. Den var veldig søt :-) Etter det var vi på storsenteret for å handle litt. Vi spiste på kafee og koste oss. Jeg kjøpte meg blant annet en helt ny juicy dress på mark&brandy, deborah lippmann neglelakk, ansiktsleire fra kremfresh, en super fin sele til Louie, tre eos og mange julegaver. 

  Dette er den første søndagen på lenge som jeg kan pleie meg selv litt. Derfor har jeg både tatt hårkur, fotbad, ansiktsmaske og fikset neglene. Imorgen er det jobb igjen.. 

  Hva syns dere? :-)

 • 7

  Hei dere!
  Nå har jeg akkurat stått opp til hvit snø på bakken. Åh, så fint det er. Elsker snø. Nå skal jeg snart spise litt frokost før jeg skal på jobb. På mandag handlet jeg inn kjempe mye fint til rommet mitt på kremmerhuset og to søstre. Yndlingsbutikker! Ellers har jeg vært masse med kjæresten min, spist tonnevis med klementiner og jobbet.


  Kjøpte tilsammen fire stappfulle poser, kan vise dere alt sammen senere. Er så utrolig fornøyd! 

  Nå skal jeg ut i det fine været, blogges søte!

 • 9

  Hei dere!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en koselig Sverigetur med kjæresten. Og, det er 4 desember allerede! Jeg har vært så dårlig til å blogge den siste tiden, beklager kjære lesere! De siste dagene har jeg jobbet en del, og har derfor ikke hatt så mye energi til å gjøre så mye annet. Så til dere som lurte på om jeg har sluttet å blogge, om jeg lever eller om jeg ikke bryr meg om leserne mine lenger, så er svaret at jeg ikke har hatt tid. Men jeg slutter selvfølgelig ikke. OG, det hadde vært fint om dere kunne gitt meg noen tips til hva dere vil ha mere av.

  Jeg har jo begynt å pynte til jul nå og jeg er snart ferdig med julegavene. Første gang jeg har vært så tidlig ute! 

  Litt ny julepynt. 
  Julestemning!  2 advent.