♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

4 • 10
  nå har jeg og stian akkurat vært ute å lekt i snøen, som var veldig gøy. vi ble veldig kalde, så vi slo på tråden til flamenco pizza. så nå venter vi en god middag. heldigvis er dette den siste dagen jeg er alene hjemme, siden mamma og pappa kommer imorgen. da blir det ordentlig mat, og ikke junkfood. gleder meg.  kos dere ikveld. 

  brukeee1
  nå skal vi kose oss, maten kom akkurat.
 • 24
  etter en slitsom dag på skolen, dro jeg og kjæresten min til sandvika for å handle litt. jeg kjøpte to kjempe fine topper fra h&m og et skjerf. etter det dro vi på matbutikken for å kjøpe noe godt. vi kastet oss over isdisken og der fant vi den super gode isen fra ben & jerry. favorittene er cookie dough og chocolate fudge brownie, men nå har vi ikke klart å smake på noen andre enda. at det er på tide er en annen sak, men disse to må dere smake. de koster 59 kr pr stk, og de smaker himmelsk.

  hva er din formening om ben&jerry's, er den verdt hele 59,- kr?
  ben jerry
 • 8
  nå har jeg laget en stor porsjon med istidboller. så dere kan vel gjette hva jeg koser meg med imens jeg ser på gossip girl?
  bollerbruke
  bollerferdig
 • 5
  nå har jeg akkurat stått opp og skal snart spise frokost. idag skal jeg feire bursdagen min, som er imorgen, med familien min. gleder meg kjempe masse til å spise masse god mat og se alle sammen igjen. skal bake mange kaker idag, og skal en liten tur til storsenteret for å kjøpe litt små ting til kjolen og håret idag. tenk at imorgen blir jeg 18 år, det er litt sykt å tenke på hvor fort disse årene har gått. føler meg som en liten ti åring fremdeles, så i hodet kan jeg vel regnes som å være litt yngre enn det jeg er. dere får kose dere masse idag, for det skal ihvertfall jeg! 

   img0118
  frokosten min, hihi