♥ CHARLOTTE NILSSON -
Hjem Add Om meg Kontakt

19
Idag har jeg vært på kino, og dere kan jo gjette hvilken film jeg så. jo, jeg så nemlig new moon. Den var utrolig bra. Både romantisk, trist og spennende på en gang. Slutten var utrolig trist og jeg hadde tårer i øynene ca halve filmen. den sluttet litt rart, så jeg får vel bare vente til den neste filmen kommer. som er i 2010, jippi. det er vel sånn de som lager filmer tjener penger, å slutte filmen akkurat når det blir spennende. har dere sett den, eller skal dere se den?

new moon
 • 36

  idag har jeg vært klissvåt pga regnet stort sett hele dagen. jeg har vært kald som en ispinne, og nå begynner jeg halvveis å bli syk, igjen. jeg sitter å propper i meg masse vitaminer, appelsiner og drikker varm kakao for å prøve å ikke bli syk. idag dro jeg til en vennine, veronika, rett etter skolen. vi lagde mat og så på film. step up 2 the street, heter filmen vi så. den er ganske bra, men det er fordi jeg elsker hip hop danse filmer. det var kjempe koselig å møte hun igjen, har ikke sett hun på evigheter. klokken fire tok jeg bussen hjemover og kjæresten min møtte meg. jeg måtte en tur til storsenteret for å se på vinterklær, og jeg ble kvalm bare av å gå inn dit. det har kommet så ufattelig mye fint i alle butikker. så nå skal jeg virkelig spare alle penger fremover for å ta en sikkerlig shopping. jeg elsker kjæresten min veldig mye bare så det er sagt, han er alt for meg.

  tilbake til overskriften. hva synes dere om ekte pels vester, pels kåper, pels luer og lignende? jeg fant en kjempe fin pels vest jeg har kjempe lyst til å kjøpe, men jeg vet jo hvordan dyrene blir drept så...jeg vil ihvertfall ha deres mening! ville dere gått med en ekte pelsvest?

  bruke2

 • 6
  bruke 3
  hell no. jeg fant dette bilde på den gamle pcen min, og fy så flau jeg blir over meg selv. derfor tenkte å dele et lite minne fra fjortiss perioden min med dere, så værsågod.
 • 3
  Reklamering, sammarbeid, annonsering, sponsing eller spørsmål? 
   All kontakt på: charlotte.nilsson@live.no.

 • 4

  igår var jeg på storsenteret med kjæresten min. vi dro til 'nikita', som er der jeg alltid klipper meg og kjøper hår produkter, for å finne en bra hårkur. da jeg gikk derifra var jeg kjempe fornøyd, og fikk med noen prøver på forskjellige produkter jeg skal teste ut. etter det gjorde vi det vi alltid pleier å gjøre, å kjøpe en smoothie. hva syns dere om parajumpers jakken egentlig? jeg syns den ser altfor komplisert ut og den er ikke akkurat kjempe fin. derfor går jeg for canada goose jakker i år også.

  bilde